bebek cinsiyet belirleme..

yok ya normal siyah beyaz ultrasonda baktı doktor. 3 boyutlu bile değildi sanki. Bilmiyorum ama yarın sanki 4 boyutlu ultrason ve ileri teknoloji ürünlere sahip bir görüntüleme merkezine götürecek beni eşim. Eşim ben üzüldüm diye çok kötü oldu. Gece uyurken sessizce ağladığını duydum. Sorduğumda beni üzdüğünü düşündüğü için ağladığını söyledi. O böyle diyince daha fena oldum. Sildim gözyaşlarını. Eşimin üzülmesi beni çok kötü yaptı. Onu ağlarken hiç görmemiştim....Sessizce yattık....

((( erkeğin ağlaması benide çok üzüyorrr
ama eşinde çok anlayışlı biriymiş düşünsene sana tavır yaptığını
çok erkek var öyle çünkü
inşallah en sonunda sevinirsin arkadaşımmm

bence hamişlik belirtisi olabilir gebelik testi yapabilirsin aslında sanırım ilişkiden 10 gün sonra sonuç çıkabiliyordu

aslında bende düşünüyodum test yapmayı ama regi tarihim 23-24 aralık....az kaldı günüm geçerse yapayım diyorum..en erken cumartesi yaparım....elara benim regi tarihim tabloda farklı görünüyo 26 aralık değil günüm ..23-24 olmam gerekir.....bu arada hislerim hamile olmadığımı söylüyo..ama inşallah yanılırım....

canım benim ya bende ağlicam burda okuyunca çok kötü oldum

ay cnm yaaaaaaa ınsssssss bu uzuntulerınız yarın sevınce doner ınsssss

canı gönülden amin diyorum inşaAllah sude inşaAllah doktor yanılmıştır inşaAllah sağlıklı sıhtli bir oğlandır karnındaki

Ezellll
sen mikroskopu alana kadar hamile kalacan

vallah bu gidişle öyle olucak kız sen ne diyorsun en iyisi matematiğin aldığı mikroskoptanmı alsam kız bişey söyleeeee ama ben daha yumurtlamamışımdır diye düşünüyorum yaaa hala akıntılarım var ve sol yumurtalığımda batma oluyor

ben anlamam o işlerden canım hangisi iyidir bilemem
ben senin için iyi örnek değilim baksan kaç ay oldu

Günaydin kizlar hazirlaniyorum 1 saat sonra doktora gidecem adetimin yine düzeni bozuldu bakalim ne diyecek

Elara canim yine düdüklü tencerelerin altini kismissin ne demek istedigimi anladin süpersin

Ezelcigim bence en garantili doktorda yumurta takibi yaptri git doktora son bir yildir deneme yapiyorum ve olmuyor de gerisini sen bilirsin artik 1 yildan erken olunca takip yapmiyorlar[/COLOR]

Boncuk nasil gidiyor canim biraz iyi oldun mu ayrica bos konusanlarin laflarina takilma

sudem canim benim dün aksam o kadar cok dualar ettim ki senin icin doktorlar yanilmistir diye ve dogumun gerceklesene kadarda hep dualarim seninle olacak

BerniL canim kolay gelsin temizlik yapmissin havalar güzel orda öyleyse burada kardan pencereleri acmaya korkuyorum arabami parkediyorum sabah parkettigim yerden cikamiyorum kardan tekerler bosa dönüyor yollar kaygan Avrupa donuyor ....

Umut hadi bacim yazi tura atalim bu ay kim hamile kalacak yazi geldi, umut hamile kalacak

Rabiacigim üzülme canim benim bazen doktorlar isi garantiye almak maksatli kontroller yapiyorlar ama ben inaniyorumki bebisin saglikli benim arkadasimin oglundada hamilelik zamani böbregini sag tarafinda bir parca gibi birsey var dedi doktorlar dogumdan sonra problemli olabilir dediler masaAllah 3 yasinda tosun gibi duani et Rabbime sigin....

Son düzenleme:
Ezelcigim bence en garantili doktorda yumurta takibi yaptri git doktora son bir yildir deneme yapiyorum ve olmuyor de gerisini sen bilirsin artik 1 yildan erken olunca takip yapmiyorlar

günaydıın canıımmmm hoşgeldiiinnn
ya canım bende doktora gidip takip yaptırmayı çok istiyorum ama iş yerimden izin almam gerek takibe gidebilmem için oda pek mümkün değil hatta peki fazla

cnm sagol o kardan azcık buraya gonderın cocuklar kuduruyo

bı kar agmadı dıye:)))Ama gercekden avrupa donuyo tv gosterıyo

ALLAH yardımcınız olsun cnm ..

ins bıseycıgın yokdur cnm bazen oluyo öle duzensızlıkler ya

Son düzenleme:
Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye

günaydıın canıımmmm hoşgeldiiinnn
ya canım bende doktora gidip takip yaptırmayı çok istiyorum ama iş yerimden izin almam gerek takibe gidebilmem için oda pek mümkün değil hatta peki fazla

Benimde öyle ya izin çok problem oluyor
bebek düşümdüğümden bahsetmiştim patronlara daha sonra kredi çekince artık bebek falan yapmazsın dediler bana :)) 4 sene
şimdi dr gidecem desem nooldu hayırdır diyolar bebek var sanıyolar

Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye

canım benim ya ne güzel laflar öyle yerim seni ben

Rabia geçmiş olsun inşallah bebeğin çok sağlıklıdır, doktorlar temkinli davranıyorlar hemen telaşlanma. Arkadaşımın oğlunda bir böbreği gelişmiyordu ve doktor böbrek hastası olarak doğacak dedi. Doğunca çocuk doktor doktor gezdiler hepsi de çok sağlıklı dedi. İnşallah senin de öyledir, sen duanı et Allah a sığın canım Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…