- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.841
bence hamişlik belirtisi olabilir gebelik testi yapabilirsin aslında sanırım ilişkiden 10 gün sonra sonuç çıkabiliyordu
yok ya normal siyah beyaz ultrasonda baktı doktor. 3 boyutlu bile değildi sanki. Bilmiyorum ama yarın sanki 4 boyutlu ultrason ve ileri teknoloji ürünlere sahip bir görüntüleme merkezine götürecek beni eşim. Eşim ben üzüldüm diye çok kötü oldu. Gece uyurken sessizce ağladığını duydum. Sorduğumda beni üzdüğünü düşündüğü için ağladığını söyledi. O böyle diyince daha fena oldum. Sildim gözyaşlarını. Eşimin üzülmesi beni çok kötü yaptı. Onu ağlarken hiç görmemiştim....Sessizce yattık....
.
ay cnm yaaaaaaa ınsssssss bu uzuntulerınız yarın sevınce doner ınsssss
Ezellll
sen mikroskopu alana kadar hamile kalacan
vallah bu gidişle öyle olucak kız sen ne diyorsun en iyisi matematiğin aldığı mikroskoptanmı alsam kız bişey söyleeeee ama ben daha yumurtlamamışımdır diye düşünüyorum yaaa hala akıntılarım var ve sol yumurtalığımda batma oluyor
Ezelcigim bence en garantili doktorda yumurta takibi yaptri git doktora son bir yildir deneme yapiyorum ve olmuyor de gerisini sen bilirsin artik 1 yildan erken olunca takip yapmiyorlar
cnm sagol o kardan azcık buraya gonderın cocuklar kuduruyoGünaydin kizlar hazirlaniyorum 1 saat sonra doktora gidecem adetimin yine düzeni bozuldu bakalim ne diyecek
Elara canim yine düdüklü tencerelerin altini kismissin ne demek istedigimi anladin süpersin
Ezelcigim bence en garantili doktorda yumurta takibi yaptri git doktora son bir yildir deneme yapiyorum ve olmuyor de gerisini sen bilirsin artik 1 yildan erken olunca takip yapmiyorlar[/COLOR]
Boncuk nasil gidiyor canim biraz iyi oldun mu ayrica bos konusanlarin laflarina takilma
sudem canim benim dün aksam o kadar cok dualar ettim ki senin icin doktorlar yanilmistir diye ve dogumun gerceklesene kadarda hep dualarim seninle olacak
BerniL canim kolay gelsin temizlik yapmissin havalar güzel orda öyleyse burada kardan pencereleri acmaya korkuyorum arabami parkediyorum sabah parkettigim yerden cikamiyorum kardan tekerler bosa dönüyor yollar kaygan Avrupa donuyor ....
Umut hadi bacim yazi tura atalim bu ay kim hamile kalacak yazi geldi, umut hamile kalacak
Rabiacigim üzülme canim benim bazen doktorlar isi garantiye almak maksatli kontroller yapiyorlar ama ben inaniyorumki bebisin saglikli benim arkadasimin oglundada hamilelik zamani böbregini sag tarafinda bir parca gibi birsey var dedi doktorlar dogumdan sonra problemli olabilir dediler masaAllah 3 yasinda tosun gibi duani et Rabbime sigin....
günaydıın canıımmmm hoşgeldiiinnn
ya canım bende doktora gidip takip yaptırmayı çok istiyorum ama iş yerimden izin almam gerek takibe gidebilmem için oda pek mümkün değil hatta peki fazla
Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye
Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye
Benimde öyle ya izin çok problem oluyor
bebek düşümdüğümden bahsetmiştim patronlara daha sonra kredi çekince artık bebek falan yapmazsın dediler bana :)) 4 sene
şimdi dr gidecem desem nooldu hayırdır diyolar bebek var sanıyolar
Nerde millet kızlarrr
Dr gidenlerde gelmemiş(
ben burdayım
ezelce canım nasılsın çocuk fikrinden vazgeçmişsiniz galiba eski sayfalarda öyle okudum diye hatırlıyorum canım sen nasılsın_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?