- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.041
canım çok teşekkür ederim ederim çok mutlu oldum sağol
belki hamile olurum dedim ama dün test yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyeyim 2 günüm daha var kırmızı kartı yemezsem tekrar test yapıcam
:)) hayır cinsiyeti belli olmadı,yan oturuyodu sıpa saklamış kendini göremedi doktor
eski işyerimde bi kız vardı, oğlu vardı, doktoru senin kızın olmaz demiş, kızım olcağını bilsem yeniden doğum yaparım diyordu, kızın sol yumurtalığı alınmış.
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al inş.
Evet ya ne güzel paylaşımlar var inanın ben akrabalarımla falan paylaşamadıklarımı sizinle paylaşıyorum daha eşimle küs olduğumu bile kimse bilmiyo sizlere anlatmak bişeyleri danışmak bana çok iyi geliyo
Allah kötü dulardan esirgesin iyi olan hayırlı olan duaları versin inş.Patlasın düdüklü tencerelerr
Yaprakcigim daha barismadiniz mi kiz hani gecen gün laf atiyordu ya sana cok ta uzatmayin eger özür dilerse kabul et canim cok sogukluk iyi degil seni düsünüyorum belki barisirsaniz hamileligini daha huzurlu gecirirsin ne kadar aldirmiyorum desende bir stres olur buda bebegine yansir...,
bıra<z oyle oldu hahahahaha :)adamıı en hassas mevzudan sıkıştırmışınn:))
hahahaha superdı yaaaa ıyı guldumamin inşşşş cnm
valla sizden gelcek dualara güveniyom ben:)) benim oglum olursa sizlerin duaları sayesinde olcak eminim
kızım olursada düdüklü tencerelerin duaları kabul olcakkk
tsk ederım cnm.darısı en kısa zamanda basına ıns.cnm ekstra yabtıgımbırsey yok takvıyelerı aldım esımede verdım bol bol dua namaz benımde ıc umudum yoktu troıdım cıkmıstı cunkuselam kızlar nasılsınız.boncuk canım çok sevindim.sen nasıl hamile kaldın anlat canım bana ya.malum ben kalamadım bi türlü.yöntem bioritim falan ne denedin.
benim bu ay 11.günüm kızlar.13.gün devlet hastanesine gitcem.rutin kontrol için.baksın bakalım yumoş varmı.:97:
hadı bakalım umutohooo ocak ayıııı süperrrr.
4-5-6-7-8-910-11-12-13-14-15 ocak erkek günlerinn:)
valla herşey lehine bu ayy ii degerlendrimen lazımm
mikroskobun var
bioritim tutuyor
çin takvimide erkekk
yöntemler konusunda her bi haltıda biliyonn
e cocuk yapmak için 2 dene malzemede tamamm.sana sadece bu malzemelerii iyice karıştırp fırına vermek düşüyorrr
valla cok kolayy işin hee
cnm yaaa ıns darısı en kısa zamanda sana .drun da kendınce haklı sende haklısın en ıyısı sen soyle derın bı nefes al dr banada neler dedı ama ısıme gelenı dınledım gelmeyenı dınlemedım.mantıgına hangısı yatıyorsa oyle yap.fıyat gercekten cokmus o ne oyle gıt monıtor al daha ıyıMerhaba kizlar ben geldim doktor hanimefendi bekle herseyi normal seyrine birak ilacla hormonlarin düzenini dahada bozarsin dedi yani ilac tavsiye etmedi bide fircaladi ne acelen var bende ne acelesi dohtor hanim 35 yasindayim dedim oda bu kadar bekledin bir iki ay beklesen birsey kaybetmessin hormonlarin düzene girsin istersen d.k.h yazayim dedi bi 3 ay kullan düzene girsin sonra bakariz dedi bende yok istemiyorum ne zaman düzelirse o zaman yaparim dedim bana diyorki benim icin farketmez ben senden 1 haftalik yum.takibi sonucu 600 euro alirim ama bu süre uzadikca miktar artar o sebeple düzene girmesi daha iyi o zaman 4-5 defa takip yapariz tedavi masrafi daha uygun olur dedi kocis calisiyor eve gelsin konusalim bakalim ne karar alacaz... Bir gecmisi okuyayimda geleyim
cnm senın kesın kız sanıyordum ben cok sevındım yaaaaa ıns erkek derrrr muradın olur cnmselam ben geldim ama hemen çıkıyorum.dr gittim.kız mı dedim.yok kız diyemem dedi.erkek mi dedim.cuma günü gel detaylı ile bakalım.dedi cuma günü tam belli olacak kızlar dualarınızı bekliyorum.hoşçakalın.ayrıca reyhan öçalan harika bir doktor tavsiye ederim.etlik doğumevi.
Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte
olabılır 3.cu kısı oluyoruz kullanıp hamıle kalan ben ılıskıden 1 hafta once fılan basladım sanırım yumurtlamam 17.cı gun sandım 19 da yumurtlayınca oyle olduAma çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
cnm ıns guzel haberlerle gelırsınzannetmiyorum ama içim rahatlasın diye gideceğim. öğleden sonra dönerim herhalde hastaneden 4 gibi. yazarım sonucu mutlaka bilirsiniz. Ama yinede çok umutlu değilim eskisi gibi açıkcası. Herşey Rabbimin elinde. O ne dilerse o olur...
dınlen cnm benımde bugun cok yurudum belım agrıyor ama yarında cok ısım varSlmm kızlar iyi sohbetler iyisinizdir inş. ben kötüyüm valla sabah kalktığımdan beri aşırı bir baş ağrısı uzanıyorum kalkıyorum yok geçmiyo napcam bilmiyorum geçmişi okuyum biraz
cnm dogum gunun kutlu olsun ıns guzel haberle senlenır dogum gunun.bazısının gec cıkıyor benım 1 gun kala sılıgınde sılıgı cıkmıstı ve bugun yabtıgım teste hala c ok sılık cıkıyor yanı ıns hamılesındır cnmcanım çok teşekkür ederim ederim çok mutlu oldum sağol
belki hamile olurum dedim ama dün test yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyeyim 2 günüm daha var kırmızı kartı yemezsem tekrar test yapıcam
saqol cnm cumlemıze ıns .vajınal dus degıl parmagıma azcık karbonat almıstım koymaya calısmıstım bırde suyunu ıcmıstım karbonatın yarım saat once fılan 20 dk once yadaBoncuk, Allah tamamına erdirsin canım kesinleşmiş hamileliğin çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebişini. Sana buradayken sorucam unutuyorum. Sen ilişki öncesi vaj. duş yapmış mıydın?
Burda vaj. duşu yapıp hamile kalan arkadaşlar var mı çok merak ediyorum..
Yok canım ya barışmadık o laf atmalarıyla kaldı özür falanda yok stres oluyo tabi olmazmı bu adam kesin birini buldu ya ben öyle hissediyorum hayırlısı bakalım inceldiği yerden kopar napalım kısmet deriz
benım 2 kızda sagda oldu dr da onayladı zaten cın takwımı de bende tutmuyooooooeski işyerimde bi kız vardı, oğlu vardı, doktoru senin kızın olmaz demiş, kızım olcağını bilsem yeniden doğum yaparım diyordu, kızın sol yumurtalığı alınmış.
Boncuk cok pahali evet ama o fiyat düzensiz adet takibinde ne zaman yum.belli olmadigindan takip uzun sürebilir dedi ama düzene girince kafaya koydum yaptiracam yumurta takibi icimde kalmasin monit.almak sorun degilde ya gösterdigi zamandan sonra catlarsa nickini hatirlamiyorum bi arkadasin öyle olmadimi belki bu topikte degil baska topikte okudum bilmiyorum ama yum.gün gösterdiginde yapti ve kizdi doktor 2 gün sonra cat oldiugunu söylemisti ama yum.takibinden sonra tuturamazsam mon.alacam kaderime razi gelecem su sogan suyu kürünü yapayim diyorum adeti düzenliyormus k.k topigi vardi okudumda faydasini gören cok olmus bi deniyeyim diyom senin bilgin varmi?
canım hayırlı olsun çok sevindim, sen özel bişeyler yapmışmıydın ve hcg'nin 50 altı olması hangi hafta için geçerli.Bayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
düşükten sonra kız oluyomuş
ben hiç uğraşmayım o zaman iki düşükten sonra benim kesin kız
kızım olacak gibi hissediyorum
Yaprakcigim sen hamilesin ya kendi kendine üretiyon bacim yok daha neler daha öncedende yazmistin ya inatci diye inadini devam etiriyordur neyine bulacak kimbakar 3 cocuktan sonra erkek ya yediremiyordur özür dilemeyi ana o degil oglani küs küs doguracan sonra kocan gelip hicbirsey olmamis gibi sevecek cefayi sen cekecen sefayi kocan sürecek ilk adiminda baris kiz hem böyle kendi kendine vesvese yapip üzülmekten iyidir barisinca burnundan getirirsin....
canım hayırlı olsun çok sevindim, sen özel bişeyler yapmışmıydın ve hcg'nin 50 altı olması hangi hafta için geçerli.
rabia kızın sağlıkla doğar inşallah , anne karnında bile pek çok sorunu çözebiliyorlar. umarım ciddi bir şey çıkmaz
sudesoylem yarın tekrar ultrasona giriyormuşun, hadi bakalı canım hayırlısı haberlerini bekliyoruz dualarımız senle
cnm sogan kurunu evet cok duydum hıc denemedım o ayrı
dr bana snaa bı hap vercem hem adetlerını duzenlıycek hemde kolay hamıle kalmanı saglıycak dedı duphaston ben 2 ayy kullandım gercekten duzenlendı sonra bı yerde bırakınca hemen hamıle kalanları okudum bu ay bende kullanmadım ve hamıleyım bılemıyorum ynı herseyı yabtıgımız ıcın ne etken oldu ne olmadı bılmıyorum cnm
ama dedıgın gıbı ıse evet haklısın deger o paraya sonucta ucunda emın olmak ne dıyımkı ıns duzene gırer
çok düşüncelidin tatlım teşekkür ederim düşünmen bile yeterliaaaa süpersin cnm yaaa.Alalh razı olsunn
tamam ezel ve umut bu ay mikroskopla takip etceklerr
inş bidaki ay hamiş kalırsınız başka arkadaşlara yollarız.en baştada qwert e .
canımgözün aydın allah tamamına erdirsin pıhtılaşma vardı demi sende coraspirin kullanıyormuydunAma çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
benim düşükten sonra oğlum oldu...öyle düşünme arkadaşım...
bende hep aynısını dıyorum cnm okadar yabılan seye ragmen kızım olursa demekkı hakıımda hayırlısı oymus ne yabalım taktır AllahınNe diyeyim artik canim ya hakkimda hayirlisini istiyorum zaten bu kadar tedbire ragmen hakkimda kiz cocuk hayirlisi ise Rabbim kiz evlat versin diyorum ......
çok düşüncelidin tatlım teşekkür ederim düşünmen bile yeterli
canımgözün aydın allah tamamına erdirsin pıhtılaşma vardı demi sende coraspirin kullanıyormuydun
neyse moral oluyor bunlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?