bebek cinsiyet belirleme..

Hayirlisi olsun canim benim peki hic hamilelik belirtileri yasiyormusun ?

:)) hayır cinsiyeti belli olmadı,yan oturuyodu sıpa saklamış kendini göremedi doktor

Aman aman yesin onu teyzesi naz yapmayida bilirmis hadi hayirlisi diyelim ....

eski işyerimde bi kız vardı, oğlu vardı, doktoru senin kızın olmaz demiş, kızım olcağını bilsem yeniden doğum yaparım diyordu, kızın sol yumurtalığı alınmış.

A bak buda teorilerimizi dogruluyor demekki gercekten sag yum.erkek cocuk oluyor

Yaprakcigim daha barismadiniz mi kiz hani gecen gün laf atiyordu ya sana cok ta uzatmayin eger özür dilerse kabul et canim cok sogukluk iyi degil seni düsünüyorum belki barisirsaniz hamileligini daha huzurlu gecirirsin ne kadar aldirmiyorum desende bir stres olur buda bebegine yansir...,

Yok canım ya barışmadık o laf atmalarıyla kaldı özür falanda yok stres oluyo tabi olmazmı bu adam kesin birini buldu ya ben öyle hissediyorum hayırlısı bakalım inceldiği yerden kopar napalım kısmet deriz

adamıı en hassas mevzudan sıkıştırmışınn:))
bıra<z oyle oldu hahahahaha :)
amin inşşşş cnm
valla sizden gelcek dualara güveniyom ben:)) benim oglum olursa sizlerin duaları sayesinde olcak eminim
kızım olursada düdüklü tencerelerin duaları kabul olcakkk
hahahaha superdı yaaaa ıyı guldum
tsk ederım cnm.darısı en kısa zamanda basına ıns.cnm ekstra yabtıgımbırsey yok takvıyelerı aldım esımede verdım bol bol dua namaz benımde ıc umudum yoktu troıdım cıkmıstı cunku
hadı bakalım umut

cnm yaaa ıns darısı en kısa zamanda sana .drun da kendınce haklı sende haklısın en ıyısı sen soyle derın bı nefes al dr banada neler dedı ama ısıme gelenı dınledım gelmeyenı dınlemedım.mantıgına hangısı yatıyorsa oyle yap.fıyat gercekten cokmus o ne oyle gıt monıtor al daha ıyı
cnm senın kesın kız sanıyordum ben cok sevındım yaaaaa ıns erkek derrrr muradın olur cnm
Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte

Ama çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
olabılır 3.cu kısı oluyoruz kullanıp hamıle kalan ben ılıskıden 1 hafta once fılan basladım sanırım yumurtlamam 17.cı gun sandım 19 da yumurtlayınca oyle oldu
cnm ıns guzel haberlerle gelırsın
Slmm kızlar iyi sohbetler iyisinizdir inş. ben kötüyüm valla sabah kalktığımdan beri aşırı bir baş ağrısı uzanıyorum kalkıyorum yok geçmiyo napcam bilmiyorum geçmişi okuyum biraz
dınlen cnm benımde bugun cok yurudum belım agrıyor ama yarında cok ısım var
cnm dogum gunun kutlu olsun ıns guzel haberle senlenır dogum gunun.bazısının gec cıkıyor benım 1 gun kala sılıgınde sılıgı cıkmıstı ve bugun yabtıgım teste hala c ok sılık cıkıyor yanı ıns hamılesındır cnm
saqol cnm cumlemıze ıns .vajınal dus degıl parmagıma azcık karbonat almıstım koymaya calısmıstım bırde suyunu ıcmıstım karbonatın yarım saat once fılan 20 dk once yada

Yaprakcigim sen hamilesin ya kendi kendine üretiyon bacim yok daha neler daha öncedende yazmistin ya inatci diye inadini devam etiriyordur neyine bulacak kimbakar 3 cocuktan sonra erkek ya yediremiyordur özür dilemeyi ana o degil oglani küs küs doguracan sonra kocan gelip hicbirsey olmamis gibi sevecek cefayi sen cekecen sefayi kocan sürecek ilk adiminda baris kiz hem böyle kendi kendine vesvese yapip üzülmekten iyidir barisinca burnundan getirirsin....

Boncuk cok pahali evet ama o fiyat düzensiz adet takibinde ne zaman yum.belli olmadigindan takip uzun sürebilir dedi ama düzene girince kafaya koydum yaptiracam yumurta takibi icimde kalmasin monit.almak sorun degilde ya gösterdigi zamandan sonra catlarsa nickini hatirlamiyorum bi arkadasin öyle olmadimi belki bu topikte degil baska topikte okudum bilmiyorum ama yum.gün gösterdiginde yapti ve kizdi doktor 2 gün sonra cat oldiugunu söylemisti ama yum.takibinden sonra tuturamazsam mon.alacam kaderime razi gelecem su sogan suyu kürünü yapayim diyorum adeti düzenliyormus k.k topigi vardi okudumda faydasini gören cok olmus bi deniyeyim diyom senin bilgin varmi?

eski işyerimde bi kız vardı, oğlu vardı, doktoru senin kızın olmaz demiş, kızım olcağını bilsem yeniden doğum yaparım diyordu, kızın sol yumurtalığı alınmış.
benım 2 kızda sagda oldu dr da onayladı zaten cın takwımı de bende tutmuyoooooo

cnm sogan kurunu evet cok duydum hıc denemedım o ayrı
dr bana snaa bı hap vercem hem adetlerını duzenlıycek hemde kolay hamıle kalmanı saglıycak dedı duphaston ben 2 ayy kullandım gercekten duzenlendı sonra bı yerde bırakınca hemen hamıle kalanları okudum bu ay bende kullanmadım ve hamıleyım bılemıyorum ynı herseyı yabtıgımız ıcın ne etken oldu ne olmadı bılmıyorum cnm
ama dedıgın gıbı ıse evet haklısın deger o paraya sonucta ucunda emın olmak ne dıyımkı ıns duzene gırer

canım hayırlı olsun çok sevindim, sen özel bişeyler yapmışmıydın ve hcg'nin 50 altı olması hangi hafta için geçerli.

rabia kızın sağlıkla doğar inşallah , anne karnında bile pek çok sorunu çözebiliyorlar. umarım ciddi bir şey çıkmaz

sudesoylem yarın tekrar ultrasona giriyormuşun, hadi bakalı canım hayırlısı haberlerini bekliyoruz dualarımız senle

evet yaprakkçım özellikle hamileliğin ilk dönemlerinde çok daha fazla hassas oluyor insan, yapıcı olmak gerek canım sonra sen üzülme, emin olmadanda sakın ima edip ipleri koparma

herkese dualarrı için çok teşekkür ederim. çok umutlu değilim ama Allahtan umut kesilmez.. Ufakta olsa umut işte... Ben artık vazgeçtim gibi erkek sevdasından . Testlerden sonra baya bir umutlanmıştım ama son doktor kontrolünden sonra hiç heves felan kalmadı.

Herkese temennileri için teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden...

Ne diyeyim artik canim ya hakkimda hayirlisini istiyorum zaten bu kadar tedbire ragmen hakkimda kiz cocuk hayirlisi ise Rabbim kiz evlat versin diyorum ......

aaaa süpersin cnm yaaa.Alalh razı olsunn
tamam ezel ve umut bu ay mikroskopla takip etceklerr
inş bidaki ay hamiş kalırsınız başka arkadaşlara yollarız.en baştada qwert e .
çok düşüncelidin tatlım teşekkür ederim düşünmen bile yeterli
Ama çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
canımgözün aydın allah tamamına erdirsin pıhtılaşma vardı demi sende coraspirin kullanıyormuydun
benim düşükten sonra oğlum oldu...öyle düşünme arkadaşım...

neyse moral oluyor bunlar bana

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.Tek tek alıntı yapamadım ama hepsini tek tek okudum.Allah isteyen herkese nasip etsin.Erkek isteyene erkek kız isteyene kız bebek versin.

gwert canım çok teşekkür ederim.Evet bende de pıhtılaşma var coraspin kullanıyorum.Yumurtlama döneminde 1 hafta kullanmadım.Kaliteyi bozuyor falan demişlerdi diye ama şahsi kanaatim böyle bir etkisinin omadığı.İnşallah en kısa zamanda sen de müjdeli haberi verirsin.Ha bir de galiba sende benim gibi 35 yaşındaydın asla umutsuz olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…