bebek cinsiyet belirleme..

Bende 35 yasindayimama hamileler cogaldikca umudumda artiyor.....

Elara bilgilerimi istemişsin vereyim ama bir de hamile olmazmışım Silik çizgiye güvendim ama hadi bakalım.28-31 arası adet döngüm,i.günü 8 aralık ,sat 22 kasım beklenen sat 22 aralıktı ve bir kızım var.Tek ilişkiyle oldu.Ovulasyon kiti kullandım.7 aralıkta aynı koyulukta çift çizgi gördüm.8aralık 14*30 da silikleşmişmi diye bir test daha yaptım ne göreyim control çizgisi test çizgisinin yanında pembe kalmış yani test çizgisi resmen bordo olmuştu ve son testimi kullanmıştım.Yani kısa süre sonra çatlayacağını anladım ve o gece 24 00 de ilişki oldu.Hepsi bu.

bende hep aynısını dıyorum cnm okadar yabılan seye ragmen kızım olursa demekkı hakıımda hayırlısı oymus ne yabalım taktır Allahın

boncukkkkkkkkkkkkkkkk fistigim bu yola birlikte ciktikkk hamisisin sonunda yaa cok cok sevindim Allah gonlundekini karnina koysun bitanemmmmmmm

serenattaa yumurta takibi yapti namaz kildi dua etti gelicece zaten yazar odaaa tekrar gozun aydin canimmm

himaliyaa seninadina sevindim insallah tescillersinizzz pipiyiiiiii

elaracimmm ilsnin guzelim yaramazlik yoktur umarimmmm

gwert canim sen nasilsin gulommm denemelr ne azmann

eeceimrenur gelimi nasilsin canimmmm

yusuf

haskena sen ne ediyon anacimm

kizlar isimlerini sayamadikalrim hepiniz iyisinizdir umarimmmm

bende sılıge guvenıp hamıleyım dedım bugun kesınlestı cnm korkma senınde vardır ıns gonlundekı olur
rabbım ıns en kısa zamanda ısteyen herkese verır

gurbet guzelı cnmmmm cok tsk ederım evet bırlıkte basladık cok sukur rababım dualarımı kabul etttı.ıns ıns cnm hersey sızın duaalrınızlada oldu tsk ederım herzaman dua edelım ne olur dualarınızı benden esırgemeyınıns sagıklı tosun bı oglum olar heheheh

bende kızımda 12. haftada öğrenmiştim ama doktor kesın değil benzıyo demışti ole oldu en temızı beklıım ben

vallahı drum bana hıc beklemedıqım bır anda cınsıyet soylemısmıydım dedı yoo dedık neyınız olsun dedı ben fark etmez kız olursa ıyı olur demıstım tamam ozaman sana bır kız verıyoruz dedı ben zannettım dalga gecıyor esım sordu cınsıyet soyluycektınız oda kız dedım ya dedı

Bende 35 yasindayimama hamileler cogaldikca umudumda artiyor.....

Canım benim hiç yaşını kafana takma doktora yaşım geçiyor deyince gülmüştü bana.40 yaş üstü sağlıklı çocuğu olan çok hastam var demişti.Birde ateş ölçme yöntemi diye yabancı bir site var bir ara onu takip etmiştim 42-43 yaşındaki hatunlar hamile kalıyorlardı.Tabi doğurabiliyorlarmıydı orasını bilmemBenim de en büyük sorunum hamile kalmak değilde devamını getirebilmek.

Amin canım inşallah.Allah seninde gönlüne göre versin.Boncuk ben sol tarafımda kramplar hissediyorum galiba sola yerleşiyor benimki sen hissediyomusun?

Iyiyiz canim ya biraktigin gibiyiz kimimiz hamile kaldik kimimiz deneme yapiyoz kimimiz cins.ögrendik yani hersey eskisi gibi ama hamisler arti yani hemen hemen hergün yeni müjdeler duyuyoruz bende bi gelisme yok en kisa zamanda olacak insaAllah

Canim ya benimde bugün doktor terminim vardi bana doktorumda dedi ne acelen var diye bekle adetin düzene girsin diyo bendede hamile kalmak bir dert dogurmak baska dert benimde 2 düsügüm var her ikiside 7.haftada kalbi atmadi Rabbim büyük duami edecem tedbirlerimi alacam taktiri artik Rabbime birakacam ....

Canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz.Şu anda çok tedirginim ama rabbime sığınıyorum.Tekrar anne olmamızı nasip edecekse her şeye rağmen olur ama olmayacaksada boynumuz kıldan ince bizim için en doğrusunu o bilir.Böyle düşününce rahatlıyorum.

benim adetler çook düzensızdı sogan kuru 2 ay kullandım sımdı 30 32 gunde bır oluyom ama bu seferde önceden kahwerengı akıntı 7 gun adet sonra akıntı derken 12 gun kırlıyim

AMIN canim insaAllah bu defa saglikla kucagina alirsin bebisini

ben ne edeyım yaş oldu 37

Amin canım inşallah.Allah seninde gönlüne göre versin.Boncuk ben sol tarafımda kramplar hissediyorum galiba sola yerleşiyor benimki sen hissediyomusun?

Ha bu arada benim bioritim ilişki gününde kıza geçmişti.Artık kısmet rabbim neyi layık gördüyse o olsun.
cnm benımde dune kadar hep sol da agrılarım vardı dun sureklı yanı reglı gunumde sagda yanmalar batmalar oldu bugun ıse her ıkı kasıgım agrıyor artık bılemıyorum bıorıtım ıse benımde notr ne yabalım ıns bızde tutmaz dıyelım cnm hayırlısı
benim adetler çook düzensızdı sogan kuru 2 ay kullandım sımdı 30 32 gunde bır oluyom ama bu seferde önceden kahwerengı akıntı 7 gun adet sonra akıntı derken 12 gun kırlıyim
cnmcok uzunmus dra sormalısn bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…