- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.061
kızlar bu persembe doktora gitsemmı 13 haftalık olcam ne yapım bellı olurmu acep
gwert canım çok teşekkür ederim.Evet bende de pıhtılaşma var coraspin kullanıyorum.Yumurtlama döneminde 1 hafta kullanmadım.Kaliteyi bozuyor falan demişlerdi diye ama şahsi kanaatim böyle bir etkisinin omadığı.İnşallah en kısa zamanda sen de müjdeli haberi verirsin.Ha bir de galiba sende benim gibi 35 yaşındaydın asla umutsuz olma.
yok canim 16 haftalik olunca kesinlesiyor canimmm
bende hep aynısını dıyorum cnm okadar yabılan seye ragmen kızım olursa demekkı hakıımda hayırlısı oymus ne yabalım taktır Allahın
yok cnmbakmadımBoncuk profilimde resimlere baktinmi sildim ya insaAllAH sen baktiktan sonra silmisimdir
cnm tahmını bırsey soyler ama kesınmıdır bılemem ben kızıma 12 haftalıkken ogrenmıstım sanırımkızlar bu persembe doktora gitsemmı 13 haftalık olcam ne yapım bellı olurmu acep
Elara bilgilerimi istemişsin vereyim ama bir de hamile olmazmışımSilik çizgiye güvendim ama hadi bakalım.28-31 arası adet döngüm,i.günü 8 aralık ,sat 22 kasım beklenen sat 22 aralıktı ve bir kızım var.Tek ilişkiyle oldu.Ovulasyon kiti kullandım.7 aralıkta aynı koyulukta çift çizgi gördüm.8aralık 14*30 da silikleşmişmi diye bir test daha yaptım ne göreyim control çizgisi test çizgisinin yanında pembe kalmış yani test çizgisi resmen bordo olmuştu ve son testimi kullanmıştım.Yani kısa süre sonra çatlayacağını anladım ve o gece 24 00 de ilişki oldu.Hepsi bu.
yok cnmbakmadım
cnm tahmını bırsey soyler ama kesınmıdır bılemem ben kızıma 12 haftalıkken ogrenmıstım sanırım
bende kızımda 12. haftada öğrenmiştim ama doktor kesın değil benzıyo demışti ole oldu en temızı beklıım ben
Bende 35 yasindayimama hamileler cogaldikca umudumda artiyor.....
kızlar bu persembe doktora gitsemmı 13 haftalık olcam ne yapım bellı olurmu acep
bende sılıge guvenıp hamıleyım dedım bugun kesınlestı cnm korkma senınde vardır ıns gonlundekı olur
rabbım ıns en kısa zamanda ısteyen herkese verır
gurbet guzelı cnmmmm cok tsk ederım evet bırlıkte basladık cok sukur rababım dualarımı kabul etttı.ıns ıns cnm hersey sızın duaalrınızlada oldu tsk ederım herzaman dua edelım ne olur dualarınızı benden esırgemeyınıns sagıklı tosun bı oglum olar heheheh
boncukkkkkkkkkkkkkkkk fistigim bu yola birlikte ciktikkk hamisisin sonunda yaa cok cok sevindim Allah gonlundekini karnina koysun bitanemmmmmmm
serenattaa yumurta takibi yapti namaz kildi dua etti gelicece zaten yazar odaaa tekrar gozun aydin canimmm
himaliyaa seninadina sevindim insallah tescillersinizzz pipiyiiiiii
elaracimmm ilsnin guzelim yaramazlik yoktur umarimmmm
gwert canim sen nasilsin gulommm denemelr ne azmann
eeceimrenur gelimi nasilsin canimmmm
yusuf
haskena sen ne ediyon anacimm
kizlar isimlerini sayamadikalrim hepiniz iyisinizdir umarimmmm
Canım benim hiç yaşını kafana takma doktora yaşım geçiyor deyince gülmüştü bana.40 yaş üstü sağlıklı çocuğu olan çok hastam var demişti.Birde ateş ölçme yöntemi diye yabancı bir site var bir ara onu takip etmiştim 42-43 yaşındaki hatunlar hamile kalıyorlardı.Tabi doğurabiliyorlarmıydı orasını bilmemBenim de en büyük sorunum hamile kalmak değilde devamını getirebilmek.
Iyiyiz canim ya biraktigin gibiyiz kimimiz hamile kaldik kimimiz deneme yapiyoz kimimiz cins.ögrendik yani hersey eskisi gibi ama hamisler arti yani hemen hemen hergün yeni müjdeler duyuyoruz bende bi gelisme yok en kisa zamanda olacak insaAllah
Canim ya benimde bugün doktor terminim vardi bana doktorumda dedi ne acelen var diye bekle adetin düzene girsin diyo bendede hamile kalmak bir dert dogurmak baska dert benimde 2 düsügüm var her ikiside 7.haftada kalbi atmadi Rabbim büyük duami edecem tedbirlerimi alacam taktiri artik Rabbime birakacam ....
cnm sogan kurunu evet cok duydum hıc denemedım o ayrı
dr bana snaa bı hap vercem hem adetlerını duzenlıycek hemde kolay hamıle kalmanı saglıycak dedı duphaston ben 2 ayy kullandım gercekten duzenlendı sonra bı yerde bırakınca hemen hamıle kalanları okudum bu ay bende kullanmadım ve hamıleyım bılemıyorum ynı herseyı yabtıgımız ıcın ne etken oldu ne olmadı bılmıyorum cnm
ama dedıgın gıbı ıse evet haklısın deger o paraya sonucta ucunda emın olmak ne dıyımkı ıns duzene gırer
Canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz.Şu anda çok tedirginim ama rabbime sığınıyorum.Tekrar anne olmamızı nasip edecekse her şeye rağmen olur ama olmayacaksada boynumuz kıldan ince bizim için en doğrusunu o bilir.Böyle düşününce rahatlıyorum.
ben ne edeyım yaş oldu 37Canım benim hiç yaşını kafana takma doktora yaşım geçiyor deyince gülmüştü bana.40 yaş üstü sağlıklı çocuğu olan çok hastam var demişti.Birde ateş ölçme yöntemi diye yabancı bir site var bir ara onu takip etmiştim 42-43 yaşındaki hatunlar hamile kalıyorlardı.Tabi doğurabiliyorlarmıydı orasını bilmemBenim de en büyük sorunum hamile kalmak değilde devamını getirebilmek.
Amin canım inşallah.Allah seninde gönlüne göre versin.Boncuk ben sol tarafımda kramplar hissediyorum galiba sola yerleşiyor benimki sen hissediyomusun?
cnm benımde dune kadar hep sol da agrılarım vardı dun sureklı yanı reglı gunumde sagda yanmalar batmalar oldu bugun ıse her ıkı kasıgım agrıyor artık bılemıyorum bıorıtım ıse benımde notr ne yabalım ıns bızde tutmaz dıyelım cnm hayırlısıHa bu arada benim bioritim ilişki gününde kıza geçmişti.Artık kısmet rabbim neyi layık gördüyse o olsun.
cnmcok uzunmus dra sormalısn bencebenim adetler çook düzensızdı sogan kuru 2 ay kullandım sımdı 30 32 gunde bır oluyom ama bu seferde önceden kahwerengı akıntı 7 gun adet sonra akıntı derken 12 gun kırlıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?