bebek cinsiyet belirleme..

sude senin için dua ediyorum ve edicem..inşallah yarın oğluş haberini alırsın...

kızlar inşallah herkesin gönlündeki olur...

allahım kız isteyen kuluna kız erkek isteyen kuluna erkek bebekler nasip eyle...herkesin gönlündekini kucağına ver...amin

insallahh seranatta ve diger kizlarin yuzu guldu sukur insallah sanda nasip oolsunnnn
iyi aman olsun darisi senin basina guzelim saglikli bir erek evlatta hayilida dabi sana nasip olsun

Bende sana katiliyorum boynum kildan ince ben tedbirimi alacam ama olmazsada hayatin sonu degil saglikli hayirlisi olsun önemli olan o........

insallahh seranatta ve diger kizlarin yuzu guldu sukur insallah sanda nasip oolsunnnn

iyi aman olsun darisi senin basina guzelim saglikli bir erek evlatta hayilida dabi sana nasip olsun

Ay canim benim ya tesekkür ederim Rabbim seninde yavrularini sana bagislasin uzun ömürlü güzel bahtli olsun evlatlarin.....

Boncuk simartin beni ya kiz distan genc görünsemde icim kocamis ki bir türlü ikinci bebis gelmiyor neyse ben bu simariklikla artik en kisa zamanda hamile kalirim insaAllah icimde genclesti birden iltifatlarinla

tsk ederım cnm ınshepımızınnnn
Boncuk simartin beni ya kiz distan genc görünsemde icim kocamis ki bir türlü ikinci bebis gelmiyor neyse ben bu simariklikla artik en kisa zamanda hamile kalirim insaAllah icimde genclesti birden iltifatlarinla
ne sımarcam valahı fıstık gıbısın bırdaha yas tan bahsetme vallahı
cnm yaaa ıns gelsın hemde tosun bı oglan olsun

evet sude rabbımden dılıyorumkı ıns oglusun oluyordur

Amin canim ya insaAllah Rabbim öncelikle hamile arkadaslarin kaderine erkek evlat yazsin sonrada darisi tüm isteyenlere olsun.....

Iyi geceler canim yarin görüsürüz insaAllah

İyi geceler herkese biliyorum konuyla alkasız ama bi sorum olucak şu hamilelik takvimi nasıl yaptınız ben yapamadımda ..

bilgisayarimda bir ariza oldu iki gündür giremedim öncelikle boncuk senin adina o kadar sevindimki anlatamam allah gönlüle görede birtane pasa verir umarim elara seninde dogum güün kutlu olsun ailenle bir ömür boyu mutluluklar

herkese merhaba arkadaslar

SERENATTA hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına al ınsallah

HASKENA bacım ALLAH razı olsun senden benı hep hatırladıgın ıcın

KIZLAR hepınız muhtesemsınız ya ALLAH hepınızın gonlundekını kucagına versın ınsallah butun ıyı nıyetlı ınsanlar burda toplanmıs yok boyle bısey

HIMALIA cok sevındım RABBIM gonlundekını kucagına versın ınsallah
BESTEMBENIM dıgum gunun kutlu olsun
FIONA ınsallah muradına ermısındır gonlundekı kucagına saglıkla gelsın ınsallah
SUDECIM ınsallah dualarımız senınle
RABIA ınsallah doktor yanılmıstır dualarımızla beraber babagını hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallahhh

yas konusuna gırıp durmayın en agır top benım galıba burda ben hıc stres yapıom mu

cok tsk ederım cnm cumlemız ıns senınde az kalmıs ıns senınde rabbım gonlundekını verır cnm
İyi geceler herkese biliyorum konuyla alkasız ama bi sorum olucak şu hamilelik takvimi nasıl yaptınız ben yapamadımda ..

ıyı geceler cnm ne yabıcaktın hamılelıkmı yumurtlamamı ıstersen bılgılerını yaz yapıyım sana yada sıtenın adını yolluyum sen yap

Elara kiz ben yine cok alinti yaparak msj yazmissim hic farkinda degilim ha bi daldim kac msj. cevap yazdimisim maksat aktivite olsun aktif katilim yani ......))))))))))

olsun cnmm.1 sayfalık alıntıda yapsan okutturuyorsun yazıdklarını, o tatlı dilinden dolayı:)

lısteyı çoook faydalı gördum:82::82: benım gıbı arayıp zor bulanlar ıcın tekrar yayınladım senı goremeyınce yazdım ama ELARA eline saglık çok güzel olmus lıste

sagol cnm.

cnm tam anlayamadım.sende monitör yok ama test cubugu var diyon dimi?
ilerde monitör alırsan o test cubukları işine yarıcak senin ama

ayy cnm nedemek cok ii yapmışın:)

saqol cnm cumlemıze ıns .vajınal dus degıl parmagıma azcık karbonat almıstım koymaya calısmıstım bırde suyunu ıcmıstım karbonatın yarım saat once fılan 20 dk once yada

Saol cnm cevabın için. Elinden geleni yapmışsın gerçekten, keşke diyecek bir durum kalmamış. inşallah hayalindeki gibi sağlıklı hayırlı bir tosuncuğa kavuşursun. Ben de şimdiden bilgi topluyorum.Sen şimdi hamilesin ne güzel artık testtir, yumurtlamadır vs. stresin bitti darısı başımıza artık.

ELARA asıl buyuk tesekkur sana bazen buraya yazı yazarken cekınıyorum basta bende bı duduklu tencerelık yapmıstım olmayacak yerde ustume almıstım yazdıklarını halbukı benle alakası yoktu ama atlamısım saf gıbım ALLAH burdakı herkesten razı olsun bu topıgı acıp hepımızı bıraraya getıren elaradan

INSALLLAHHHHHH hepımızın gonlundekı kucagına gelır ummadıgı bır anda

cnm dogum gününü kutlarım.inşallah yeni yaşında birde ogluşun olur.

:)) hayır cinsiyeti belli olmadı,yan oturuyodu sıpa saklamış kendini göremedi doktor

dogum tarihin
ilişki günlerin
son adet tarihin
adet döngünü yazarsan bi tahminde bulunabilirim cinsiyeti konusunda
bu arada hayırlı olsun bebegin.

boncuk ve momof elle karbonat koydular.ikiside hamile.

sag taraftaki yumurtanın y spermini cektigi söleniyor ama ne kadar dogru bilmiyorum
aslında yumurtlama zamanı kendini bieaz dinlesen sende anlarsın
bi tarafında hafif de olsa sancı hissediyorsun. öle anlaşılıyor nerden yumurtladıgın.
sag yada soldan yumurtlamanın bi sırası yada düzeni varmı bende bilmiyorum ama merak ediyorum

Allah kötü dulardan esirgesin iyi olan hayırlı olan duaları versin inş.Patlasın düdüklü tencerelerr

inş amin cnm

cok haklısınn cnm

yok cnm daha neler.aklına böle şeyelr getirip sıkıntı yapma kendinee

vallaa cok dogru sölüyonn

sogan kürünü bence dene cnm.cok fayda görenler var
hem rahiminde temizlenir iltihap enfeksiyon filan varsa.
bende düşünüyorum denemeyi
hadi bu ay başlıyalım beraber.sonuclarıda paylaşırız.

kızlar bu persembe doktora gitsemmı 13 haftalık olcam ne yapım bellı olurmu acep

cnm bence git sen doktora.cünkü hiç gitmedin daha
şuan ikili test zamanıı onuda yaptırırsın
cocugun ense ölcümü filanda yapılıyor.önemli bence
cinsiyetide büyük ihtimal söler.gitmişken ii bi doktora git.sen herzaman gitmiyorsun cünkü.

cnm zamanlaman cok güzell olmuş maşallahh.
inş bi ogluş daha geliyor sayfamızaa

elaracimmm ilsnin guzelim yaramazlik yoktur umarimmmm

iyiyim cok şükür cnm sende iyisin inş.

daha çok erken canım yanıltıcı olabilir ama benim arkadaşa doktor 12 haftalıkken kız demişti ve kız oldu. ankarada ünlü bir doktor
eyüp ekici mi.
sende mi ankaradaydın?

amın cnm ıns sende en kısa zamanda hamıle kalır ve oglun olacagın mujdesıyle gelırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…