- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.081
insallahh seranatta ve diger kizlarin yuzu guldu sukur insallah sanda nasip oolsunnnnbende sılıge guvenıp hamıleyım dedım bugun kesınlestı cnm korkma senınde vardır ıns gonlundekı olur
rabbım ıns en kısa zamanda ısteyen herkese verır
gurbet guzelı cnmmmm cok tsk ederım evet bırlıkte basladık cok sukur rababım dualarımı kabul etttı.ıns ıns cnm hersey sızın duaalrınızlada oldu tsk ederım herzaman dua edelım ne olur dualarınızı benden esırgemeyınıns sagıklı tosun bı oglum olar heheheh
iyi aman olsun darisi senin basina guzelim saglikli bir erek evlatta hayilida dabi sana nasip olsunIyiyiz canim ya biraktigin gibiyiz kimimiz hamile kaldik kimimiz deneme yapiyoz kimimiz cins.ögrendik yani hersey eskisi gibi ama hamisler arti yani hemen hemen hergün yeni müjdeler duyuyoruz bende bi gelisme yok en kisa zamanda olacak insaAllah
Canim ya benimde bugün doktor terminim vardi bana doktorumda dedi ne acelen var diye bekle adetin düzene girsin diyo bendede hamile kalmak bir dert dogurmak baska dert benimde 2 düsügüm var her ikiside 7.haftada kalbi atmadi Rabbim büyük duami edecem tedbirlerimi alacam taktiri artik Rabbime birakacam ....
Canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz.Şu anda çok tedirginim ama rabbime sığınıyorum.Tekrar anne olmamızı nasip edecekse her şeye rağmen olur ama olmayacaksada boynumuz kıldan ince bizim için en doğrusunu o bilir.Böyle düşününce rahatlıyorum.
insallahh seranatta ve diger kizlarin yuzu guldu sukur insallah sanda nasip oolsunnnn
iyi aman olsun darisi senin basina guzelim saglikli bir erek evlatta hayilida dabi sana nasip olsun
tsk ederım cnm ınshepımızınnnninsallahh seranatta ve diger kizlarin yuzu guldu sukur insallah sanda nasip oolsunnnn
iyi aman olsun darisi senin basina guzelim saglikli bir erek evlatta hayilida dabi sana nasip olsun
ne sımarcam valahı fıstık gıbısın bırdaha yas tan bahsetme vallahıBoncuk simartin beni ya kiz distan genc görünsemde icim kocamis ki bir türlü ikinci bebis gelmiyor neyse ben bu simariklikla artik en kisa zamanda hamile kalirim insaAllah icimde genclesti birden iltifatlarinla
tsk ederım cnm ınshepımızınnnn
ne sımarcam valahı fıstık gıbısın bırdaha yas tan bahsetme vallahı
cnm yaaa ıns gelsın hemde tosun bı oglan olsun
evet sude rabbımden dılıyorumkı ıns oglusun oluyordur
cok tsk ederım cnm cumlemız ıns senınde az kalmıs ıns senınde rabbım gonlundekını verır cnmbilgisayarimda bir ariza oldu iki gündür giremedim öncelikle boncuk senin adina o kadar sevindimki anlatamam allah gönlüle görede birtane pasa verir umarim elara seninde dogum güün kutlu olsun ailenle bir ömür boyu mutluluklar
İyi geceler herkese biliyorum konuyla alkasız ama bi sorum olucakşu hamilelik takvimi nasıl yaptınız ben yapamadımda ..
Elara kiz ben yine cok alinti yaparak msj yazmissim hic farkinda degilim ha bi daldim kac msj. cevap yazdimisim maksat aktivite olsun aktif katilim yani ......))))))))))
lısteyı çoook faydalı gördum:82::82: benım gıbı arayıp zor bulanlar ıcın tekrar yayınladım senı goremeyınce yazdım ama ELARA eline saglık çok güzel olmus lıste
Kafaya koydum canim önce yum.takibi yaptiracam dedigin gibi icimde kalmasin olmadigi ay hemen mon.siparis verecem burada hemen geliyor 1 gün sonra adrese teslim aslinda bende clear blue ovulasyon kitide kullanilmamis icinde 7 adet cubugu var o cubuklar bitince aleti almiyon sadece cubuklari aliyorsun aslinda isteyen olursa onu gönderebilirim sen yada berniL istermi miadi 2012 gülen yüz olandan ist.özelden msj atsin göndereyim
iyiki dogdun beste iyiki dogdun beste dogum günün kutlu olsun arkadasim valla doktor alisveris derken gec oldu ama kusura bakma öpüyorum seni ve o dünya tatlisi manken kizini yanaklarinizdan
Lizanin Elara icin yaptigi pastayi caldim hakkinizi helal edin liza Elara......
saqol cnm cumlemıze ıns .vajınal dus degıl parmagıma azcık karbonat almıstım koymaya calısmıstım bırde suyunu ıcmıstım karbonatın yarım saat once fılan 20 dk once yada
canım çok teşekkür ederim ederim çok mutlu oldum sağol
belki hamile olurum dedim ama dün test yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyeyim 2 günüm daha var kırmızı kartı yemezsem tekrar test yapıcam
:)) hayır cinsiyeti belli olmadı,yan oturuyodu sıpa saklamış kendini göremedi doktor
Boncuk, Allah tamamına erdirsin canım kesinleşmiş hamileliğin çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebişini. Sana buradayken sorucam unutuyorum. Sen ilişki öncesi vaj. duş yapmış mıydın?
Burda vaj. duşu yapıp hamile kalan arkadaşlar var mı çok merak ediyorum..
kızlar aklıma gelmişken, sağ yada sol taraftan yumurtlamanın cinsiyete etkisi olduğu söyleniyor ya, örnekler verilmiş sağ tarafı sorunluydu hep kızı oldu yada sol alındığı için hep oğlu oldu gibi. bu konuyla ilgili bilginiz var mı? birde sağlık sorunu yoksa bir ay soldan bir ay sağdan mı yumurtamız geliyor? bazı kadınlar hissettiğini söylüyor ne taraftan yumurtladığını ama ben hiç bir fark hissetmiyorum
Allah kötü dulardan esirgesin iyi olan hayırlı olan duaları versin inş.Patlasın düdüklü tencerelerr
Yaprakcigim daha barismadiniz mi kiz hani gecen gün laf atiyordu ya sana cok ta uzatmayin eger özür dilerse kabul et canim cok sogukluk iyi degil seni düsünüyorum belki barisirsaniz hamileligini daha huzurlu gecirirsin ne kadar aldirmiyorum desende bir stres olur buda bebegine yansir...,
Yok canım ya barışmadık o laf atmalarıyla kaldı özür falanda yok stres oluyo tabi olmazmı bu adam kesin birini buldu ya ben öyle hissediyorum hayırlısı bakalım inceldiği yerden kopar napalım kısmet deriz
Yaprakcigim sen hamilesin ya kendi kendine üretiyon bacim yok daha neler daha öncedende yazmistin ya inatci diye inadini devam etiriyordur neyine bulacak kimbakar 3 cocuktan sonra erkek ya yediremiyordur özür dilemeyi ana o degil oglani küs küs doguracan sonra kocan gelip hicbirsey olmamis gibi sevecek cefayi sen cekecen sefayi kocan sürecek ilk adiminda baris kiz hem böyle kendi kendine vesvese yapip üzülmekten iyidir barisinca burnundan getirirsin....
Boncuk cok pahali evet ama o fiyat düzensiz adet takibinde ne zaman yum.belli olmadigindan takip uzun sürebilir dedi ama düzene girince kafaya koydum yaptiracam yumurta takibi icimde kalmasin monit.almak sorun degilde ya gösterdigi zamandan sonra catlarsa nickini hatirlamiyorum bi arkadasin öyle olmadimi belki bu topikte degil baska topikte okudum bilmiyorum ama yum.gün gösterdiginde yapti ve kizdi doktor 2 gün sonra cat oldiugunu söylemisti ama yum.takibinden sonra tuturamazsam mon.alacam kaderime razi gelecem su sogan suyu kürünü yapayim diyorum adeti düzenliyormus k.k topigi vardi okudumda faydasini gören cok olmus bi deniyeyim diyom senin bilgin varmi?
kızlar bu persembe doktora gitsemmı 13 haftalık olcam ne yapım bellı olurmu acep
Elara bilgilerimi istemişsin vereyim ama bir de hamile olmazmışımSilik çizgiye güvendim ama hadi bakalım.28-31 arası adet döngüm,i.günü 8 aralık ,sat 22 kasım beklenen sat 22 aralıktı ve bir kızım var.Tek ilişkiyle oldu.Ovulasyon kiti kullandım.7 aralıkta aynı koyulukta çift çizgi gördüm.8aralık 14*30 da silikleşmişmi diye bir test daha yaptım ne göreyim control çizgisi test çizgisinin yanında pembe kalmış yani test çizgisi resmen bordo olmuştu ve son testimi kullanmıştım.Yani kısa süre sonra çatlayacağını anladım ve o gece 24 00 de ilişki oldu.Hepsi bu.
elaracimmm ilsnin guzelim yaramazlik yoktur umarimmmm
eyüp ekici mi.daha çok erken canım yanıltıcı olabilir ama benim arkadaşa doktor 12 haftalıkken kız demişti ve kız oldu. ankarada ünlü bir doktor
Saol cnm cevabın için. Elinden geleni yapmışsın gerçekten, keşke diyecek bir durum kalmamış. inşallah hayalindeki gibi sağlıklı hayırlı bir tosuncuğa kavuşursun. Ben de şimdiden bilgi topluyorum.Sen şimdi hamilesin ne güzel artık testtir, yumurtlamadır vs. stresin bitti darısı başımıza artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?