bebek cinsiyet belirleme..

Ha bu arada benim bioritim ilişki gününde kıza geçmişti.Artık kısmet rabbim neyi layık gördüyse o olsun.

hayırlısı olsun cnm
sakıncası yoksa bide ben bakabilirmiyim.biz farlı bakıyoruz galibaa
özelden dogum tarihini atarsan bide ben bakmak isterim.

aminnnnn

İyi geceler herkese biliyorum konuyla alkasız ama bi sorum olucak şu hamilelik takvimi nasıl yaptınız ben yapamadımda ..

tam yerine geldin:)
son adet tarihini ve cetvele ne yazacagımı söle ben yapıyım istersen

vallahı demı hadı sen yab tatlım :)))
cnm yandın sımdı sorular gelcek ılk ben soruyum tek ılıskımı sık ılıskımı cınsıyet bellımı ılk cocukmu :)

Elara elaraaaaa müsaitsen bana bilgi yollıycaktın hadı nolur herkes uyudu ben bılgısayar basında senı beklıyom hıc bı yere gıtmedımmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::126::126::126:

HACET NAMAZI
hacet namazı persembeyı cumaya baglayan gecelerde ve kandıl gecesı kılınır
once boy ebdestı alınır sonra hacet namazına nıyet edılır

1 rekatta subhaneke fatıha 3 ayetel kursı
2 rekatta fatıha ıhlas felak nas
2 rekatın sonunda ettehıyatı
3 rekatta fatıha ıhlas felak nas
4 rekatta fatıha ıhlas felak nas

namaz tammlanıktan sonra ALLAHTAN hacet neyse o ıstenır bu namazdan sonra hıc konusmadan yatmak gerekır yatarkn kıbleyı saga alacak sekılde yatılır 3 ayetel kursı okunur ve hacet ıstenır

boncuk ve momof elle karbonat koydular.ikiside hamile.

Momofu bilmiyordum. Aslında öğrenmek istediğim buydu canım yani hamile kalmayı zorlaştırır mı diye ama demek ki pek ilgisi yok. Ayda sadece 1 kere deneme olacağı için herşeyi sorar oldum ya aylarca tutmazsa diye Neyse şimdiden karamsarlığa gerek yok hele bir başlayalım denemelere Allah nasip etsin yeter.

saqol cnm kızlar gercekten hacet namazıda cok etkılı ben cok yabtım yapmayada devam edıcem ama ben konusuyordum yaw bundan sonra yatmadan once kılıyım ozaman sagol cnm

amin cnm ıns

tşkler cnm.sen nezamn ögrencektin ciniyeti?

canım ben gebeyim ve 13.haftamda öle takvim çok sevinirim ya daha yeniyim epeydir takip ediyorm ama ..

hoşgeldin hayırlı olsun bebegin.cinsiyet bellimi.

cnm benim yaa cok sagol Allah senden ve diger arkadaşlardan da razı olsunn
sen düdüklü tencerelikte yapsan senin altını kısmazdım emin ol:))
3 kızın var, burda bizlerden önce rabbim sana nasip etsin.sana herzamann kapımız acık

vallahı demı hadı sen yab tatlım :)))
cnm yandın sımdı sorular gelcek ılk ben soruyum tek ılıskımı sık ılıskımı cınsıyet bellımı ılk cocukmu :)

hehe sende yapmak istemişinn yeni gördüm cnm:)
hadi bu sefer sen yap

kızlar bende besmele-i şeriflerle hamile kaldım hacet namazı kılıp duası var okudum ve o ay hamile kaldım ..

sagol paylaşım için cnm.kaydettim pc ye

karbonatla vajinal duş yapan arkadaşlarda olmuştu bu sayaf acılmadan
onlar suyla karbonatı karıştırıp vajiye sıkmışlardı.o ay hamile kalamamışlardı
ama maşallahh momof ve boncuk parmakla koyarak kaldılarr hamiş.

Elara elaraaaaa müsaitsen bana bilgi yollıycaktın hadı nolur herkes uyudu ben bılgısayar basında senı beklıyom hıc bı yere gıtmedımmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::126::126::126:

mesaj sürem dolu şuan bitsin yollarım

cnm benim yaa cok sagol Allah senden ve diger arkadaşlardan da razı olsunn
sen düdüklü tencerelikte yapsan senin altını kısmazdım emin ol:))
3 kızın var, burda bizlerden önce rabbim sana nasip etsin.sana herzamann kapımız acık
saol elaracım ALLAH senden de razı olsun ınsallahhhh

kızlar bende besmele-i şeriflerle hamile kaldım hacet namazı kılıp duası var okudum ve o ay hamile kaldım ..
bizde eşimle ilişkiöncesi 2 rekat namaz kılıp dua etmiştikk.besmeleyle ilişki olmuştu:)
hamd olsun ilk denemede hamile kaldım
besmeleyle yapılan cocuklar cok sakin oluyor arkadaşlar sizlerde dikkat edin

cumlemızın ıns bogazlarım cok agrıyor ben ne bıcım hamıleyım ya uykum yok gelmıyor herkesın gogsu sıser benımkıler ındı resmen

:)) ben görürüm seni bi kac ay sonra.
uyumaktan gözünü acamıcan

yok canım henüz cinsiyetimiz belli değil bi daha ki ay inşşş hoş buldumm cümleten bu arada

itinayla cinsiyet tahmini yapılır hemde beleşşş <---:86:
dogum tarihin
son adet tarihin
ilişki günlerin
adet döngünü yazarsan tahmin yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…