- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.101
canım ben gebeyim ve 13.haftamdaöle takvim çok sevinirim ya daha yeniyim epeydir takip ediyorm ama ..
Ha bu arada benim bioritim ilişki gününde kıza geçmişti.Artık kısmet rabbim neyi layık gördüyse o olsun.
sude senin için dua ediyorum ve edicem..inşallah yarın oğluş haberini alırsın...
kızlar inşallah herkesin gönlündeki olur...
allahım kız isteyen kuluna kız erkek isteyen kuluna erkek bebekler nasip eyle...herkesin gönlündekini kucağına ver...amin
İyi geceler herkese biliyorum konuyla alkasız ama bi sorum olucakşu hamilelik takvimi nasıl yaptınız ben yapamadımda ..
vallahı demı hadı sen yab tatlım :)))hayırlısı olsun cnm
sakıncası yoksa bide ben bakabilirmiyim.biz farlı bakıyoruz galibaa
özelden dogum tarihini atarsan bide ben bakmak isterim.
aminnnnn
tam yerine geldin:)
son adet tarihini ve cetvele ne yazacagımı söle ben yapıyım istersen
boncuk ve momof elle karbonat koydular.ikiside hamile.
Ay amin canım amin inşallah o günleri görürüm çok saol..amın cnm ıns sende en kısa zamanda hamıle kalır ve oglun olacagın mujdesıyle gelırsın .
saqol cnm kızlar gercekten hacet namazıda cok etkılı ben cok yabtım yapmayada devam edıcem ama ben konusuyordum yaw bundan sonra yatmadan once kılıyım ozaman sagol cnmHACET NAMAZI
hacet namazı persembeyı cumaya baglayan gecelerde ve kandıl gecesı kılınır
once boy ebdestı alınır sonra hacet namazına nıyet edılır
1 rekatta subhaneke fatıha 3 ayetel kursı
2 rekatta fatıha ıhlas felak nas
2 rekatın sonunda ettehıyatı
3 rekatta fatıha ıhlas felak nas
4 rekatta fatıha ıhlas felak nas
namaz tammlanıktan sonra ALLAHTAN hacet neyse o ıstenır bu namazdan sonra hıc konusmadan yatmak gerekır yatarkn kıbleyı saga alacak sekılde yatılır 3 ayetel kursı okunur ve hacet ıstenır
amin cnm ınsMomofu bilmiyordum. Aslında öğrenmek istediğim buydu canım yani hamile kalmayı zorlaştırır mı diye ama demek ki pek ilgisi yok. Ayda sadece 1 kere deneme olacağı için herşeyi sorar oldum ya aylarca tutmazsa diyeNeyse şimdiden karamsarlığa gerek yok hele bir başlayalım denemelere Allah nasip etsin yeter.
bilgisayarimda bir ariza oldu iki gündür giremedim öncelikle boncuk senin adina o kadar sevindimki anlatamam allah gönlüle görede birtane pasa verir umarim elara seninde dogum güün kutlu olsun ailenle bir ömür boyu mutluluklar
canım ben gebeyim ve 13.haftamdaöle takvim çok sevinirim ya daha yeniyim epeydir takip ediyorm ama ..
ELARA asıl buyuk tesekkur sana bazen buraya yazı yazarken cekınıyorumbasta bende bı duduklu tencerelık yapmıstım olmayacak yerde ustume almıstım yazdıklarını halbukı benle alakası yoktu ama atlamısım saf gıbım ALLAH burdakı herkesten razı olsun bu topıgı acıp hepımızı bıraraya getıren elaradan
INSALLLAHHHHHH hepımızın gonlundekı kucagına gelır ummadıgı bır anda
vallahı demı hadı sen yab tatlım :)))
cnm yandın sımdı sorular gelcek ılk ben soruyum tek ılıskımı sık ılıskımı cınsıyet bellımı ılk cocukmu :)
saqol cnm kızlar gercekten hacet namazıda cok etkılı ben cok yabtım yapmayada devam edıcem ama ben konusuyordum yaw bundan sonra yatmadan once kılıyım ozaman sagol cnm
amin cnm ıns
kızlar bende besmele-i şeriflerle hamile kaldım hacet namazı kılıp duası var okudum ve o ay hamile kaldım ..
HACET NAMAZI
hacet namazı persembeyı cumaya baglayan gecelerde ve kandıl gecesı kılınır
once boy ebdestı alınır sonra hacet namazına nıyet edılır
1 rekatta subhaneke fatıha 3 ayetel kursı
2 rekatta fatıha ıhlas felak nas
2 rekatın sonunda ettehıyatı
3 rekatta fatıha ıhlas felak nas
4 rekatta fatıha ıhlas felak nas
namaz tammlanıktan sonra ALLAHTAN hacet neyse o ıstenır bu namazdan sonra hıc konusmadan yatmak gerekır yatarkn kıbleyı saga alacak sekılde yatılır 3 ayetel kursı okunur ve hacet ıstenır
Momofu bilmiyordum. Aslında öğrenmek istediğim buydu canım yani hamile kalmayı zorlaştırır mı diye ama demek ki pek ilgisi yok. Ayda sadece 1 kere deneme olacağı için herşeyi sorar oldum ya aylarca tutmazsa diyeNeyse şimdiden karamsarlığa gerek yok hele bir başlayalım denemelere Allah nasip etsin yeter.
Elara elaraaaaa müsaitsen bana bilgi yollıycaktın hadı nolur herkes uyudu ben bılgısayar basında senı beklıyom hıc bı yere gıtmedımmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::126::126::126:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine .. 25 eylül adet tarihim evet ilk bebeğim inş
bizde eşimle ilişkiöncesi 2 rekat namaz kılıp dua etmiştikk.besmeleyle ilişki olmuştu:)kızlar bende besmele-i şeriflerle hamile kaldım hacet namazı kılıp duası var okudum ve o ay hamile kaldım ..
cumlemızın ıns bogazlarım cok agrıyor ben ne bıcım hamıleyım ya uykum yok gelmıyor herkesın gogsu sıser benımkıler ındı resmen
yok canım henüz cinsiyetimiz belli değil bi daha ki ay inşşşhoş buldumm cümleten bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?