- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.121
canım sen hiç uğraşma ben buldum netten kurcalarken çok saolcaım bu arada ilişki snasında okuncak dua vardı onuda okuyodum ben inş bebişim hayırlı olur
Besmele kac tane okuncakkkkkkkk
sadece ben kaldım elara bılıyomusun seni bekliyodummmmmmm
Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız????
gunyadın cnm ıyıyız cok sukur cocukları okula yolladım dedım bakıyım aksam neler yazılmıs:)))Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız????
cnm dunden berı dua edıyom ıns bugun sevınclı haberlelr gel cnmiyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden..
iyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
inşallah canım gönlündeki gibi olur herşey
bi oğlun olsun inşallahhh
gelince yaz mutlaka
Berracım cnm son ıkı gun yaaa
nasıl gıdıyo degısıklık varmı aslında test yapsan cıkar cnm yaaaa
iyi canım bende noolsun kendime geldim akşamdan sonra :)))
sen nasılsın
iyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
inşallah canım gönlündeki gibi olur herşey
bi oğlun olsun inşallahhh
gelince yaz mutlaka
iyi canım bende noolsun kendime geldim akşamdan sonra :)))
sen nasılsınıyı ıyı massallah hadı bakalım bu ay calısmalar ıyı yap ınsssss onumuzdekı aya hamaıs hhaberı alalım cnmmm
Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?