bebek cinsiyet belirleme..

canım sen hiç uğraşma ben buldum netten kurcalarken çok saol caım bu arada ilişki snasında okuncak dua vardı onuda okuyodum ben inş bebişim hayırlı olur

Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız????
gunyadın cnm ıyıyız cok sukur cocukları okula yolladım dedım bakıyım aksam neler yazılmıs:)))
cnm dunden berı dua edıyom ıns bugun sevınclı haberlelr gel cnm

ama bak sunuda unutma eger kızsada
bıdahakıne burdakı yontemlerı uygular
pasalar gıbı oglunu kucagına alırsın cnm

ıns cunku bır cok arkadas uyguladı ve olduu ama genede ınssss gonlundekı olur cnmm....

selam kızlar girip okuyorum yazamadım bi türlü...ilk gün insan gerçekten üzülüyo ama sağlıklı olmasından başka bişi dileyemem benim erkek istememdeki neden ne dışardaki insanlar ne eşimin ailesi nede eşim...eşimki deli oluyo bi kızım daha olucak diye...benim sorunum babasız büyümek bizde iki kız kardeşiz ve hep bi abim olup destek olmasını istemişimdir çok zorluğunu yaşadım çünkü kendi kızımında biz hayattan gidince bi erkek kardeşi olup korumasını istemem başka bi problemim yok...deniz arkadaşın dediği bişi var yok başımı ağrıtmam boşuna üzülmem falan demiş herkesin yaşadıkları farklı burda cnm kimse kimseyi yadırgayamaz...çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan insaların yanında bizim bu istediklerimiz onları fazlasıyla sinirlendirsede insanoğlu bu istemeden edemiyor işte...rabbim bunun hayırlı olucağını düşünmüş her işte bir hayır var onun ötesine geçilmiyo malesef....
elaracım seninde doğum gününmüş geçen d.günün rötarlıda olsa kutlu olsun
serenetta senide kutlarım cnm allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağını alırsın inş...
boncukum sende hamileymişsin çok çok sevindim bu kadar çabaya artık bekliyoruz boncuk bi oğluş

inş cnm yanlış görmüştür dr. bugün bize mutlu haberlerle dönersin ne olursa olsun sağlıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…