- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.141
selam kızlar girip okuyorum yazamadım bi türlü...ilk gün insan gerçekten üzülüyo ama sağlıklı olmasından başka bişi dileyemem benim erkek istememdeki neden ne dışardaki insanlar ne eşimin ailesi nede eşim...eşimki deli oluyo bi kızım daha olucak diye...benim sorunum babasız büyümek bizde iki kız kardeşiz ve hep bi abim olup destek olmasını istemişimdir çok zorluğunu yaşadım çünkü kendi kızımında biz hayattan gidince bi erkek kardeşi olup korumasını istemem başka bi problemim yok...deniz arkadaşın dediği bişi var yok başımı ağrıtmam boşuna üzülmem falan demiş herkesin yaşadıkları farklı burda cnm kimse kimseyi yadırgayamaz...çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan insaların yanında bizim bu istediklerimiz onları fazlasıyla sinirlendirsede insanoğlu bu istemeden edemiyor işte...rabbim bunun hayırlı olucağını düşünmüş her işte bir hayır var onun ötesine geçilmiyo malesef....
elaracım seninde doğum gününmüş geçen d.günün rötarlıda olsa kutlu olsun
serenetta senide kutlarım cnm allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağını alırsın inş...
boncukum sende hamileymişsin çok çok sevindim bu kadar çabaya artık bekliyoruz boncuk bi oğluş
cnm gercekden cok haklısın benımde bı abım yokduselam kızlar girip okuyorum yazamadım bi türlü...ilk gün insan gerçekten üzülüyo ama sağlıklı olmasından başka bişi dileyemem benim erkek istememdeki neden ne dışardaki insanlar ne eşimin ailesi nede eşim...eşimki deli oluyo bi kızım daha olucak diye...benim sorunum babasız büyümek bizde iki kız kardeşiz ve hep bi abim olup destek olmasını istemişimdir çok zorluğunu yaşadım çünkü kendi kızımında biz hayattan gidince bi erkek kardeşi olup korumasını istemem başka bi problemim yok...deniz arkadaşın dediği bişi var yok başımı ağrıtmam boşuna üzülmem falan demiş herkesin yaşadıkları farklı burda cnm kimse kimseyi yadırgayamaz...çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan insaların yanında bizim bu istediklerimiz onları fazlasıyla sinirlendirsede insanoğlu bu istemeden edemiyor işte...rabbim bunun hayırlı olucağını düşünmüş her işte bir hayır var onun ötesine geçilmiyo malesef....
serenetta senide kutlarım cnm allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağını alırsın inş...
boncukum sende hamileymişsin çok çok sevindim bu kadar çabaya artık bekliyoruz boncuk bi oğluş
gunyadın cnm ıyıyız cok sukur cocukları okula yolladım dedım bakıyım aksam neler yazılmıs:)))
cnm dunden berı dua edıyom ıns bugun sevınclı haberlelr gel cnm
ama bak sunuda unutma eger kızsada
bıdahakıne burdakı yontemlerı uygular
pasalar gıbı oglunu kucagına alırsın cnm
ıns cunku bır cok arkadas uyguladı ve olduu ama genede ınssss gonlundekı olur cnmm....
iyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
inşallah canım gönlündeki gibi olur herşey
bi oğlun olsun inşallahhh
gelince yaz mutlaka
iyi canım bende noolsun kendime geldim akşamdan sonra :)))
sen nasılsın
inş cnm yanlış görmüştür dr. bugün bize mutlu haberlerle dönersin ne olursa olsun sağlıklı olsun...
herkese teşekkür ederim. Dediğim gibi bir umut gidip bakacaz. Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah. Tabiki sağlıklı olması çok önemli benim içinde. Ama erkek ve sağlıklı olursa tam süper olacak yaa.
cnm gercekden cok haklısın benımde bı abım yokdu
ve cok hıssetmısımdır cocukken mıllet abı derken
bakıyodum dısarda abısı koruyodu arkadaslarımı
ınan o yuzden bende cok ıstıyodum ama kısmet olmadı ı
nssssss oglan kardeslerı olurda en azından gene
destek olurlar bırbırlerınee
Kızlar dıyete basladım
ıkı gundurde 1 saat yuruyus artı spor aletlerı yapıyomm
yaza kadar kılolardan kurtulmak hedefım....ınsssssssss
sonra hamıle kalırım :))
kızlar 3-4 gün önce rüyamda 4 yaşında falan bi kız çocuğu veriyolar kucağıma bende yokuşdan aşağı indirecekmişim diyorum bu kim senin diyolar bende yok bu benim değil falan diyorum
acayip bi rüyaydı
gunyadın cnm ıyıyız cok sukur cocukları okula yolladım dedım bakıyım aksam neler yazılmıs:)))
cnm dunden berı dua edıyom ıns bugun sevınclı haberlelr gel cnm
ama bak sunuda unutma eger kızsada
bıdahakıne burdakı yontemlerı uygular
pasalar gıbı oglunu kucagına alırsın cnm
ıns cunku bır cok arkadas uyguladı ve olduu ama genede ınssss gonlundekı olur cnmm....
iyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
inşallah canım gönlündeki gibi olur herşey
bi oğlun olsun inşallahhh
gelince yaz mutlaka
iyi canım bende noolsun kendime geldim akşamdan sonra :)))
sen nasılsın
inş cnm yanlış görmüştür dr. bugün bize mutlu haberlerle dönersin ne olursa olsun sağlıklı olsun...
selam kızlar girip okuyorum yazamadım bi türlü...ilk gün insan gerçekten üzülüyo ama sağlıklı olmasından başka bişi dileyemem benim erkek istememdeki neden ne dışardaki insanlar ne eşimin ailesi nede eşim...eşimki deli oluyo bi kızım daha olucak diye...benim sorunum babasız büyümek bizde iki kız kardeşiz ve hep bi abim olup destek olmasını istemişimdir çok zorluğunu yaşadım çünkü kendi kızımında biz hayattan gidince bi erkek kardeşi olup korumasını istemem başka bi problemim yok...deniz arkadaşın dediği bişi var yok başımı ağrıtmam boşuna üzülmem falan demiş herkesin yaşadıkları farklı burda cnm kimse kimseyi yadırgayamaz...çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan insaların yanında bizim bu istediklerimiz onları fazlasıyla sinirlendirsede insanoğlu bu istemeden edemiyor işte...rabbim bunun hayırlı olucağını düşünmüş her işte bir hayır var onun ötesine geçilmiyo malesef....
Canım benim inşallah Allah içinde kalan şeyleri gönlünde bırakmaz sadece. Kucağına nurtopu gibi bir sıpa verirde yüzün güler inşallah. Ben çok istiiyorum inanki herkesin gönlündekinin olmasını. Hele erkek isteyenleri zannedersem benden iyi anlayan olmaz şuanımda...
canım hayırlı olsun inşaAllah gönlündekidirselam ben geldim ama hemen çıkıyorum.dr gittim.kız mı dedim.yok kız diyemem dedi.erkek mi dedim.cuma günü gel detaylı ile bakalım.dedi cuma günü tam belli olacak kızlar dualarınızı bekliyorum.hoşçakalın.ayrıca reyhan öçalan harika bir doktor tavsiye ederim.etlik doğumevi.
canım devlet ama ben sözleşmeli personelim kadrolu olsam daha rahat ama böyle izin alınca göze batıyorO calisinca zor canim bakarsin artik olmadi son care rapor alirsin olur mu isinin ne oldugunu bilmiyorum ki özel mi devlet mi?
:
Ezel deneme yaptin ya hamilelik belirtileri basladimi kiz?
günaydın umut sen nasılsınGünaydın kızlarrrrr
nasılsınız????
Canım Rabbim yardımcın olsun inşaAllah ilk doktor yanılmıştır inşaAllah gönlündekidiriyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden..
günaydın kızlar her kezin gönlündeki olması dileğiyle güzel birgün olsun ...
umutçum bunlar belirti mi bilmiyorum ama çok gerginim , moralim çok bozuk , içimden hep ağlamak geliyor. göğüslerimin yan tarafları acıyor ama uçlarında acıma yok. bakalım bekliyorum.
umutçum bunlar belirti mi bilmiyorum ama çok gerginim , moralim çok bozuk , içimden hep ağlamak geliyor. göğüslerimin yan tarafları acıyor ama uçlarında acıma yok. bakalım bekliyorum.
Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden..
:
Kızlar dıyete basladım
ıkı gundurde 1 saat yuruyus artı spor aletlerı yapıyomm
yaza kadar kılolardan kurtulmak hedefım....ınsssssssss
sonra hamıle kalırım :))
kızlar 3-4 gün önce rüyamda 4 yaşında falan bi kız çocuğu veriyolar kucağıma bende yokuşdan aşağı indirecekmişim diyorum bu kim senin diyolar bende yok bu benim değil falan diyorum
acayip bi rüyaydı
berra bana hamilesin gibi geliyor.testi nezaman yapcan.
akıntın varmı???
kızlar ben yarım saate çıkıyorum. 11:30 da randevu yerinde olmam lazım. 12 de randevu var....
Lütfen bana bol bol dua edin.... Rabbim herkesin duasını, gönlündekini kabul etsin inşallahh...
Bir müslüman başka bir müslümana dua ettiğinde melekler bu duayı allah'a ulaştırırmış. Allah meleklerine dermiş ki : Git o dua eden kulumada bin katına ver. Bizler birbirlerimizi tanımamamıza , görmememize rağmen birbirimize içten dua ediyoruz. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?