bebek cinsiyet belirleme..

sudecim bütün dualarım seninle inşallh sağlıklı , hayırlı bir oğlun olur. umarım doktordan sevinçli haberlerle gelirsin canım.rabbim üzüntülerini görsün inşallah güldürsün yüzünü canım benim.

elaracım günüm geçsin testi öyle yapayım diyorum. her sabah elim teste gidyor yapmaktan vazgeçiyorum. aslında hamileyimdir ama negatif çıkarsa etkilenirim diye günümü bekliyorum canım. akıntım var ama çok çok az . birde boncuğun dediği gibi değil şeffaf bir akaıntı benimki koyu değil yani. bilmiyorum bakalım bekliyorum.

serenetta sana çok sevindim.darısı başımıza
sudesöylem canım ya inan senin çok ama çok dua etmiştim.kızın olursa 4.denemenide yap.sezeryan falan değilsen yani.oğluşu bulana kadar dene.çok evlat sahibi olmak gerçekten güzel.komşum 4kız 2 erkek.kızlar evlenip gitti.küçük kızı ve oğlanlar evde.yani ilerde kocaman bi aile olursun.ama inşallah dr bugün güzel haber verir canım

himila kız bi sürpriz yap inşallah.
elaracım ben fazla giremiyorum.benim kızım çok huysuz.pc başında deli ediyor beni.oyuna dalınca yada uyursa girebiliyorum.zaten 1 aydır hastaydım.bugünde sabah gözümün biri kançanak olmuş.çapaklanmış.galiba gözüm mikrop almış
fiona canım bio ritim benimde bu ay kızda ama deneme yapıcam.kısmet.

cnm canı gonulden dua edıyorum sana ellerım actım ınsssssss cnm

rabbım gonlundekını versın ınsssssssssssss

kız elinin altında madem var yap gitsin :)))

mimoza canım benim zaten 4üncüye gebeyim şuanda 5inciyide düşünmüyorumşimdilik...

cANIM BENİM YAA rABBİM YARDIMCIN OLSUN GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH

sudesoylem cnm ıns guzel haberle gelırsın cnm yaa ıns rabbım gonlundekını vermıstır
berracım cnm benımde sadece gogus yanlarımdaacıma vardı 4 5 gun kala alada var ama sısme ucunda degısıklık vs olmadı .bende cok aglıyordum hatta yazdım burda ben herseye aglıyorum neden acaba akıntı da kısıden kısıyte degısır ben kızımda beyaz sut gıbı akıntım olurdu bunda ıse sarı ıns hamılesındır cnm
umut kız sende varmı belırtı fılan ne olur olmazz ben sendende umutluyum
fıregirl cnm gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum cok haklısın sızın yerınızde zamanı gelınce belkı bızler olucaz o yuzdenkendımı hep sızlerın yerıne koymaya calısıp duygularını anlıyorum.ne dıyebılırımkı elbette saglıklı olmasıherseyden onemlı .umarım senınde bır mucıze ve gerceklesır ve gonlundekı olur cnm
bernıl yaparsın sen ben senden umıtlıyım sende bu azım varken hadı cnm ıns onjce zyıfla sonra dogur bı oglan .)

Merhaba .....ben 19 haftalık gebeyim.Kısmetse tahmini doğum tarihimiz 22 Mayıs 2011 ....
Bebeğimiz tamamen planlı...bir yaz günü 25 ağustosta bebeğimize karar verdik ve oldu.İyiki de oldu...inanın içimde bir bebeğin varolduğunu hissettiğim her an çok mutlu oluyorum.ilk muayeneye 12 haftalıkkken gittik.doktorumuz cinsiyeti konusunda kesin birşey söyleyemem ama bir çıkıntı var dedi. biz de o andan itibaren bir erkek çocuk sevdası başladı... eşim bebeğimizi "osmanım" :) diye sevmeye başladı.Durduk yere aklımıza erkek bebek giriverdi.Eşimin yanına medyum kılıklı bir kadın gelmiş ve sen yakınlarda çok güzel bir haber alacaksın , çok güzel mavi gözlü bir oğlun olacak falan filan demiş,,,,göbeğimi gören herkes senin oğlun olacak dedi.yediklerimden ve fiziki görüntümden tahminler hep bu yöndeydi...benim de içinme erkek doğuyordu.belkide şartlandım...okadar emindik ki erkek diye...
Neyse 17. haftada 2. kontrolümüzde doktorumuz cinsiyet söyleyecekti...kayınvalidem ve kayın pederim :biz de gelelim dediler... hayır diyemedim,sonuçta torunları tabiki gelecekler.Eşimin abisinden kız torunları var... değişik bir cinsiyet bekliyorlardı herhalde... ama şundan eminim kız yada erkek gibi bir diretmeleri yoktu...mesela 2 erkek 1 kızları var ama en çok kızlarına düşkünler...benim ablamında 2 oğlu var bizimkiler de kız olursa daha mutlu olacaklardı...ben de ikisine de mutlu olacaktım ama olamadım
Doktorun yanına hep beraber girdik.Doktor ultrason yaparken herşeyin yolunda oldugunu söyledi ve cinsiyet söylemişmiydik dedi... bende sadece çıkıntı var demiştiniz dedim....sonra "kız" dedi...ve kızım bacaklarını bile açmıştı,cinsel organını bile gösterdi....odada bi görseniz soğuk bir rüzgar esti...herkes şok oldu...benimde tek merak ettiğim bebeğimin sağlığı idi. ama yaşanan hayal kırıklığı bende müthiş bir üzüntü yarattı. Tabi sonrasında eşim" zaten ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum falan demeye başladı.... ama bizim asıl yalnışımız kendimizi hazırlamamız oldu....cinsiyeti öğrendikten sonra ilk 1 hafta doktorların cinsiyet tayininde yanıldıklarıyla ilgili yazılar-forumlar okumaya başladım.Okurken de nasıl vicdan azabı çektim anlatamam....kızım olduğuna seviniyordum ama...yaşanan o soğuk rüzgar aklımdan çıkmıyordu...üzülüyordum...keşke kendimizi hazırlamasaydık....sonra yazılanlarda kızı olan ve çok sevinen anneleri okudukça daha mutlu oldum,sonra anne karnında sağlık sorunları olan bebekleri okuyup kendi kendime şükrettim.......şimdi alıştım tabiki kız ya da erkek önemli olan sağlıklı olması kesinlikle....onu çok seviyorum.hem de çok ....acaba bir şey anlamışmıdır diye vicdanım hiç rahat değil.
1 hafta boyunca kızıma yaşattığım bu olay için çok üzgünüm.kendisi bilse ne kadar üzülür kimbilir.....ama hiç öğrenemeyecek....tüm annelik duygularımdan da özür diliyorum....
ama tamamen geçici bir durumdu ve atlattım şükür ki....aranızda bana kızanlar olabilir....ama benim yapım gereği karşımdaki insanları mutlu etme çabası hep vardır....eşim kayınvalidem kayınpederim sevinsin istedim sadece.... kız yada erkek??? önemli olan SAĞLIKLI BEBEK

bi belirtim yok canım
sadece ilişkiden sonra yatınca belim çok ağrımıştı sol tarafım özellikle
birde ertesi gün ağrıdı sonra kesildi ya tesadüf yada koşa koşa spermler belimi ağrıttı :))))
yoksa herhangi bi değişiklik yok canımmmm

kızlar ben geldim bu gün müsaitim.sizinle birlikte vakit geçirebilirim.öncelikle yeni hamilelere hayırlı olsun diyorum allah hepinizin gönlündeki muradı versin.bebişi erkek olanları da ayrıca tebrik ederim.allah sağlık ve hayır nasip etsin.rabbim sizleri utandırmasın.elara doğ günün kutlu olsun .hayırlı yıllar inşallah.herkezin muharrem ayını da kutlarım.bu ay bolluk bereket ve paylaşma ayı.allah dualarımızı paylaşmayı nasip etsin.kız bekleyen arkadaşlar hiç üzülmesin.kız annesi olmak başkadır.hele de iki kız olunca üzüldüğünüze üzüleceksiniz.içiniz rahat olsun.

hoşgeldin.önce bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun.ikinci bebiş oğlan olur kayınvalide ve kayınbaban o zaman daha çok sevinir.çok kişinin başına bu tür olay geliyor .önemli olan hayal kırıklığından hemen kurtulabilmek.doğunca göreceksin evladın kızı erkeği olmuyor.onu çok seveceksin.

güzel bayanlar hepinize içten ve samimi tebrikleriniz için çok ama çok teşekkür ederim....ben sizlerin dualarıyla olduğuna inanıyorum bir müslümanın diğer müslüman için ettiği dua çok makbul sayılır kaldıki bizler birbirimizi tanımadığımız halde sırf allah rızası için dua ediyoruz..bence herşeyin sırrı duada Allah sizlerden razı olsun ve gönlünüzdekileri nasip etsin inşallah.
şu an doktora giden bir arkadaş vardı rabbim inşallah doktoru yanılmıştırda müjde ile koşup buraya doktorum yanılmış yazar hayırlısı ile...
clinomel arkadaşım seni çok iyi anlıyorum benim kızımada doğana kadar % 80 erkek demişti doktorum..doğunca ama aklıma bile gelmedi vallaha hani bu erkek olacaktı diye emin ol sendede öyle olacaktır zaten olmuşta rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah.osmancıkta 2. sıradadır ablası büyüsün inşallah sıra onada gelir))
herkese tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum samimi dostluğunuz içten sevginiz ve dualarınız için dularım hep sizlerle bayanlar...

SERENETTA bebişin hayırlı olsun.gerçekten sevindim.yer gök dua ile bana da dua edermisiniz.benimki de cuma günü netleşecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…