- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.161
Kızlar ben yarım saate çıkıyorum. 11:30 da randevu yerinde olmam lazım. 12 de randevu var....
Lütfen bana bol bol dua edin.... Rabbim herkesin duasını, gönlündekini kabul etsin inşallahh...
Bir müslüman başka bir müslümana dua ettiğinde melekler bu duayı Allah'a ulaştırırmış. Allah meleklerine dermiş ki : Git O dua eden kulumada bin katına ver. Bizler birbirlerimizi tanımamamıza , görmememize rağmen birbirimize içten dua ediyoruz. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
sudecim bütün dualarım seninle inşallh sağlıklı , hayırlı bir oğlun olur. Umarım doktordan sevinçli haberlerle gelirsin canım.rabbim üzüntülerini görsün inşallah güldürsün yüzünü canım benim.
Elaracım günüm geçsin testi öyle yapayım diyorum. Her sabah elim teste gidyor yapmaktan vazgeçiyorum. Aslında hamileyimdir ama negatif çıkarsa etkilenirim diye günümü bekliyorum canım. Akıntım var ama çok çok az . Birde boncuğun dediği gibi değil şeffaf bir akaıntı benimki koyu değil yani. Bilmiyorum bakalım bekliyorum.
serenetta sana çok sevindim.darısı başımıza
sudesöylem canım ya inan senin çok ama çok dua etmiştim.kızın olursa 4.denemenide yap.sezeryan falan değilsen yani.oğluşu bulana kadar dene.çok evlat sahibi olmak gerçekten güzel.komşum 4kız 2 erkek.kızlar evlenip gitti.küçük kızı ve oğlanlar evde.yani ilerde kocaman bi aile olursun.ama inşallah dr bugün güzel haber verir canım
himila kız bi sürpriz yap inşallah.
elaracım ben fazla giremiyorum.benim kızım çok huysuz.pc başında deli ediyor beni.oyuna dalınca yada uyursa girebiliyorum.zaten 1 aydır hastaydım.bugünde sabah gözümün biri kançanak olmuş.çapaklanmış.galiba gözüm mikrop almış
fiona canım bio ritim benimde bu ay kızda ama deneme yapıcam.kısmet.
Kızlar ben yarım saate çıkıyorum. 11:30 da randevu yerinde olmam lazım. 12 de randevu var....
Lütfen bana bol bol dua edin.... Rabbim herkesin duasını, gönlündekini kabul etsin inşallahh...
Bir müslüman başka bir müslümana dua ettiğinde melekler bu duayı Allah'a ulaştırırmış. Allah meleklerine dermiş ki : Git O dua eden kulumada bin katına ver. Bizler birbirlerimizi tanımamamıza , görmememize rağmen birbirimize içten dua ediyoruz. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
gunyadın cnm ıyıyız cok sukur cocukları okula yolladım dedım bakıyım aksam neler yazılmıs:)))
cnm dunden berı dua edıyom ıns bugun sevınclı haberlelr gel cnm
ama bak sunuda unutma eger kızsada
bıdahakıne burdakı yontemlerı uygular
pasalar gıbı oglunu kucagına alırsın cnm
ıns cunku bır cok arkadas uyguladı ve olduu ama genede ınssss gonlundekı olur cnmm....
iyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.....
inşallah canım gönlündeki gibi olur herşey
bi oğlun olsun inşallahhh
gelince yaz mutlaka
iyi canım bende noolsun kendime geldim akşamdan sonra :)))
sen nasılsın
inş cnm yanlış görmüştür dr. bugün bize mutlu haberlerle dönersin ne olursa olsun sağlıklı olsun...
selam kızlar girip okuyorum yazamadım bi türlü...ilk gün insan gerçekten üzülüyo ama sağlıklı olmasından başka bişi dileyemem benim erkek istememdeki neden ne dışardaki insanlar ne eşimin ailesi nede eşim...eşimki deli oluyo bi kızım daha olucak diye...benim sorunum babasız büyümek bizde iki kız kardeşiz ve hep bi abim olup destek olmasını istemişimdir çok zorluğunu yaşadım çünkü kendi kızımında biz hayattan gidince bi erkek kardeşi olup korumasını istemem başka bi problemim yok...deniz arkadaşın dediği bişi var yok başımı ağrıtmam boşuna üzülmem falan demiş herkesin yaşadıkları farklı burda cnm kimse kimseyi yadırgayamaz...çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan insaların yanında bizim bu istediklerimiz onları fazlasıyla sinirlendirsede insanoğlu bu istemeden edemiyor işte...rabbim bunun hayırlı olucağını düşünmüş her işte bir hayır var onun ötesine geçilmiyo malesef....
elaracım seninde doğum gününmüş geçen d.günün rötarlıda olsa kutlu olsun
serenetta senide kutlarım cnm allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağını alırsın inş...
boncukum sende hamileymişsin çok çok sevindim bu kadar çabaya artık bekliyoruz boncuk bi oğluş
herkese teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin. Evdeki işlerimi bitirdim. Bilgisayarı kapıyorum. Bu defteride kapayacağım artık bugün....
Dualarınızı esirgemeyin. Allah'a emanet olun canlarım...
mimoza canım benim zaten 4üncüye gebeyim şuanda5inciyide düşünmüyorumşimdilik...
sudesoylem cnm ıns guzel haberle gelırsın cnm yaa ıns rabbım gonlundekını vermıstır
berracım cnm benımde sadece gogus yanlarımdaacıma vardı 4 5 gun kala alada var ama sısme ucunda degısıklık vs olmadı .bende cok aglıyordum hatta yazdım burda ben herseye aglıyorum neden acaba akıntı da kısıden kısıyte degısır ben kızımda beyaz sut gıbı akıntım olurdu bunda ıse sarı ıns hamılesındır cnm
umut kız sende varmı belırtı fılan ne olur olmazz ben sendende umutluyum
fıregirl cnm gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum cok haklısın sızın yerınızde zamanı gelınce belkı bızler olucaz o yuzdenkendımı hep sızlerın yerıne koymaya calısıp duygularını anlıyorum.ne dıyebılırımkı elbette saglıklı olmasıherseyden onemlı .umarım senınde bır mucıze ve gerceklesır ve gonlundekı olur cnm
bernıl yaparsın sen ben senden umıtlıyım sende bu azım varken hadı cnm ıns onjce zyıfla sonra dogur bı oglan .)
umutcum oglenden sonra cıkıcam dısarı hem ıslerım var kargo fılan hemde kan tahıllerımı alıcam gelınce yazarım bende bılmıorum suanda
Merhaba .....ben 19 haftalık gebeyim.Kısmetse tahmini doğum tarihimiz 22 Mayıs 2011 ....
Bebeğimiz tamamen planlı...bir yaz günü 25 ağustosta bebeğimize karar verdik ve oldu.İyiki de oldu...inanın içimde bir bebeğin varolduğunu hissettiğim her an çok mutlu oluyorum.ilk muayeneye 12 haftalıkkken gittik.doktorumuz cinsiyeti konusunda kesin birşey söyleyemem ama bir çıkıntı var dedi. biz de o andan itibaren bir erkek çocuk sevdası başladı... eşim bebeğimizi "osmanım" :) diye sevmeye başladı.Durduk yere aklımıza erkek bebek giriverdi.Eşimin yanına medyum kılıklı bir kadın gelmiş ve sen yakınlarda çok güzel bir haber alacaksın , çok güzel mavi gözlü bir oğlun olacak falan filan demiş,,,,göbeğimi gören herkes senin oğlun olacak dedi.yediklerimden ve fiziki görüntümden tahminler hep bu yöndeydi...benim de içinme erkek doğuyordu.belkide şartlandım...okadar emindik ki erkek diye...
Neyse 17. haftada 2. kontrolümüzde doktorumuz cinsiyet söyleyecekti...kayınvalidem ve kayın pederim :biz de gelelim dediler... hayır diyemedim,sonuçta torunları tabiki gelecekler.Eşimin abisinden kız torunları var... değişik bir cinsiyet bekliyorlardı herhalde... ama şundan eminim kız yada erkek gibi bir diretmeleri yoktu...mesela 2 erkek 1 kızları var ama en çok kızlarına düşkünler...benim ablamında 2 oğlu var bizimkiler de kız olursa daha mutlu olacaklardı...ben de ikisine de mutlu olacaktım ama olamadım
Doktorun yanına hep beraber girdik.Doktor ultrason yaparken herşeyin yolunda oldugunu söyledi ve cinsiyet söylemişmiydik dedi... bende sadece çıkıntı var demiştiniz dedim....sonra "kız" dedi...ve kızım bacaklarını bile açmıştı,cinsel organını bile gösterdi....odada bi görseniz soğuk bir rüzgar esti...herkes şok oldu...benimde tek merak ettiğim bebeğimin sağlığı idi. ama yaşanan hayal kırıklığı bende müthiş bir üzüntü yarattı. Tabi sonrasında eşim" zaten ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum falan demeye başladı.... ama bizim asıl yalnışımız kendimizi hazırlamamız oldu....cinsiyeti öğrendikten sonra ilk 1 hafta doktorların cinsiyet tayininde yanıldıklarıyla ilgili yazılar-forumlar okumaya başladım.Okurken de nasıl vicdan azabı çektim anlatamam....kızım olduğuna seviniyordum ama...yaşanan o soğuk rüzgar aklımdan çıkmıyordu...üzülüyordum...keşke kendimizi hazırlamasaydık....sonra yazılanlarda kızı olan ve çok sevinen anneleri okudukça daha mutlu oldum,sonra anne karnında sağlık sorunları olan bebekleri okuyup kendi kendime şükrettim.......şimdi alıştım tabiki kız ya da erkek önemli olan sağlıklı olması kesinlikle....onu çok seviyorum.hem de çok ....acaba bir şey anlamışmıdır diye vicdanım hiç rahat değil.
1 hafta boyunca kızıma yaşattığım bu olay için çok üzgünüm.kendisi bilse ne kadar üzülür kimbilir.....ama hiç öğrenemeyecek....tüm annelik duygularımdan da özür diliyorum....
ama tamamen geçici bir durumdu ve atlattım şükür ki....aranızda bana kızanlar olabilir....ama benim yapım gereği karşımdaki insanları mutlu etme çabası hep vardır....eşim kayınvalidem kayınpederim sevinsin istedim sadece.... kız yada erkek??? önemli olan SAĞLIKLI BEBEK
SERENETTA bebişin hayırlı olsun.gerçekten sevindim.yer gök dua ile bana da dua edermisiniz.benimki de cuma günü netleşecek inşallah.güzel bayanlar hepinize içten ve samimi tebrikleriniz için çok ama çok teşekkür ederim....ben sizlerin dualarıyla olduğuna inanıyorum bir müslümanın diğer müslüman için ettiği dua çok makbul sayılır kaldıki bizler birbirimizi tanımadığımız halde sırf allah rızası için dua ediyoruz..bence herşeyin sırrı duada Allah sizlerden razı olsun ve gönlünüzdekileri nasip etsin inşallah.
şu an doktora giden bir arkadaş vardı rabbim inşallah doktoru yanılmıştırda müjde ile koşup buraya doktorum yanılmış yazar hayırlısı ile...
clinomel arkadaşım seni çok iyi anlıyorum benim kızımada doğana kadar % 80 erkek demişti doktorum..doğunca ama aklıma bile gelmedi vallaha hani bu erkek olacaktı diye emin ol sendede öyle olacaktır zaten olmuşta rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah.osmancıkta 2. sıradadır ablası büyüsün inşallah sıra onada gelir))
herkese tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum samimi dostluğunuz içten sevginiz ve dualarınız için dularım hep sizlerle bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?