- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.721
umut ne zaman hamilelik planlıyorsun?
madem kendin takip etcen yum gününü ozamn ateş ölcme yöntemi ve ovulasyon kiti kullanman lazım
ateş ölcme yöntemini ilk sayfada detaylı yazdım.regli biitminde ateşini ölcmeye başla.
yum günlerinide tespit et, eger reglilerin düzenliyse.gurbetin baktıgı sitedeki yum günleri dogru cıkıyor sanırım.ordaki yum tarihlerine bak.o tarihlerde ovulasyon testi yap.yumun catladını hem ordan anlıyabilirsin.hem ateşinin düşüp arkasından yüksekldiginden anlayabilirisn hemde vajinal akıntından ve kasık agrından anlayabilirisn.
yum catlamadan önceki günler turnasol kagıdıyla vajen ph sını da ölc
yumun catladıgını hissettigin an tekrar vajen ph sını ölc.ph yükseldiyse anlaki yumun catlamıştır.en kısa zamanda ilişki olmalı
ya birde kızlar bu hamilelik tablosunu nasıl oluşturuyorsunuz.ben 3 haftalık hamileyim nasıl alt çizelgeyi oluşturacam.
ya birde kızlar bu hamilelik tablosunu nasıl oluşturuyorsunuz.ben 3 haftalık hamileyim nasıl alt çizelgeyi oluşturacam.
geçen ay yumurta akını denemiştim . acaba bu ay yine denesemmi ? lütfen fikir verirseniz sevinirim. bir de klomen kullansam mı bu ay ? klomenin çok yan etkisi var mı acaba?
elara günaydın.benim tabloda sat yanlış olmuş sat.9 mayıs.herlde şimdi 3 haftalıktır hamileliğim
Elaracığım günaydın
ben sprali yeni çıkarttım ve bazı ilaç verdi doktor kaşıntı için onları kullanıyorum şu an.
temmuz ayında ben düşünüyorum hamile kalmayı
ama kısmet tabi
doktorum yumurta tabiki yapmamıza gerek yok dediği için kendimce yumurtamın çatladığı günlere yakın doktora kontrole gidecem sanırım çatlıyor falan diye söyler .
birde ovulasyon kiti almayı düşünüyorum + namaz ve duada yaparım
adetim spralden dolayı uzun sürüyodu şimdi adetlerim kaç günde bir olacak onuda bilemiyorum ...
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
kızlar erkek bebek için cinsel perhiz ne kadar olmalı temmuza az kaldı biliyosunuz heyecanım iyice artıyor .sayi geçen gün bir arkadaşımla karşılaştım erkek bebeği oldu ben söylemeden o kocana söyle soda içsin dedi sende et ye ben bunları doğumdan sonra öğrendim ama bilmeden uygulamışım dedi
berracığım tabiki senin kararın ama ben o tür şeylerden korkuyorum , dengem bozulur diye yapmışsın kalmamışsın belki yapmadığın ay kalırsın :))
tamam düzelttimm
senin bir kızınmı vardı?
yerinde olsam bi kac ay kendimi dinlerdim.yum günlerinde ne gibi belirtilerin oluyor.ateş derecelerin kaç v.s gibi
diet yapmayı düşünmüyormusun
eşine takviye filan?
yani bu kadar yöntem var ve hepside yapılabilecek şeyler.sadece yum günü baz alınarak ilişkiye girilmesi ne kadar mantıklı bilmiyorum.keşke dememek için digerlerinide degerlendir bence.
eylül ekim gibi erkek cocuk için cok uygun aylar bu arada
takvimlerin ortak oldugu bi ay sec.matematiktende uygun bi ay tarihi al
diet takviyeler v.s gibi yöntemelride uygula derim
yinede sen bilirisn
http://bd.lilypie.com/BdRHp2.png CANIM BUNU KULLANICI PANELI profil duzenle ve en asagida imza yerine yapistir ve kaydet olacaktirya birde kızlar bu hamilelik tablosunu nasıl oluşturuyorsunuz.ben 3 haftalık hamileyim nasıl alt çizelgeyi oluşturacam.
ilk bebegin daha aynur.hayırlısıyla al bebegini kucagına inş
2.bebek için uygularsın yöntemleri artık.
cinsiyeti belli olunca buraya yazarmısın?az kalmış bi kac haftaya ögrenirsin cinsiyetini
iki aydır folikasit kullanıyorum eşimde çinko hapı bir da bu hafta kan verecek rabbime dua edeceğim şimdilik bu kadar
http://bd.lilypie.com/z7IFp2.png SENIN SATIN 9 MAYISSA o zaman 5 haftaliksin senya birde kızlar bu hamilelik tablosunu nasıl oluşturuyorsunuz.ben 3 haftalık hamileyim nasıl alt çizelgeyi oluşturacam.
son adet tarihini ver yapıyım sana
üstüne yada altına yazmamı istedigin bi ya varsa onuda söle yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?