bebek cinsiyet belirleme..

benım kanım b-rh - kan uysmazlıgı esımın 0+ war sızler bılıyonuzmuu olan warmııııııııı

kızlar dedıklerınız ıcın tsk ederım ama kendımı sonucta her ıkısınıde hazırlamam lazım bunu unutmusum ben cok odaklanmısım sankı 100 de yuz olcak gıbı herzamanda bıldıgım halde beyın odaklanmıs demekkı.yanı benım ıcın bır nevı ıyı oldu ılk duydugumda uzuldum ama sımdı daha ıyı hıssedıyorum Kurban oldugum Allahım okadar dua ettım bıldıklerımı yabtım bunlara ragmen kız cocuqum olursa demekkı rabbım kızım olmasını ıstıyor sukredırımkı hamd olsun saglıklı bır evlat olsun.kızda olsa benım canım erkekte olsa benım canım.elbette gonul ıster bır kızım var bırde oglum olsun ama benım gonlumden cok rabbımın rızası olması lazım.ıste sımdı daha ıyıyım dua etmeye devam edıcem olacaksa dualarla olacak rabbım ıstedıgı ıcın olacak kısmet.
makas olayına sıra gelınce kadın kendı soylemıyor baktıgı cok kısı var tanıdık hıc bırınde yanılmadı ondan dedım bende yoksa kendı soylese elbette cok takmazdım
ıste durum bu bu asamadan sonra bana dua etmek duser ama elaranında dedıgı gıbı kız olsun erkek olsun onlar benım canım ınsan kendı canını sevmezmı ıste oyle bırsey...

Bence fazla takılma o olaya canım sonuçta uydurma birşey. Hem sen elinden geleni yaptın gerisi artık Allah ın takdirine kalmış. Birkaç kişiye tutturduysa o yüzden söylemişlerdir yoksa millet ultrason yerine bıçak makasla cinsiyet öğrenirdi hiç üzerinde durma derim.

insallh allah kalbine gore veriri bend ebu ay denicem ama doktorum 6 ay zor ihtimal diyo pko oldugum icin cok istioyrum erkek cocugum olmasini tabiki herseyden once saglikli olmasi allah umarim istreyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder

arkadaslar bu bonie family planning mikroskubu arastirdim da pek kullanimini anlammdim ben yurtdisndayim eger burda varsa alacam ve ben hamile kaldiktan sonrada istiyene soz gonderecem insallh hepimizin dedigi olur

kahverenginin üstünde beyaz pıtırcıklarda varmı?
hadi inşallah hamilesindirrr

ay benimde cuma günü küçük kızımın dogum günü tesadüfe bak.

Doğum gününü şimdiden kutlayayım bebişin....

sude ve bernil şimdiden kızlarınızın dogum günlerini kutlarım.Allah saglıklı,hayırlı başarılı uuzn ömürler nasip etsin,bahtları acık olsunn inş.

elara sanırım senın arlıklar da 28 gunden uzun bende 30 35 gunde oluyom yum gununude bılemıyom

evetadet döngüm 30-34 gün arası degişiyordu.ilk kez gecen ay 28 günde oldum.bakalım bu ay kac günde olcam.
sende başla sogan kürüne istersen.

burdaki yöntemler sadece tedbir amaclı.yani garantisi yok.takdiri Allaha bırakıyoruz.ondan gelene razı oluyoruz.
hamile kalamayanlar için tedavi uygulanması apayrı bişi.ozaman hasta oldugumuzda ilacta kullanmayalım ölümümüzü bekliyelim.Alllahh bu vucudu bize emanet vermiş ona en iyi şekilde bakmak zorundayız.
hamile kalmak içinde eşlerden birinde bi sorun varsa bunu gidermek amacıyla tedavi yoluna gidilmesinde tüp bebek yada aşılama yapılmasında hiç bi sakınca yok.

aynen katılıyorum

sadece cocuk için yapılan tüp bebekte bi sakınca yok.üstte sudeye anlattıgım gibi
ama saglıklı dogurgan bi kadının sırf cinsiyet için tüp bebek yaptırması evet Allaha şirk koşmaktır
"(Rabbime)sen istedigin kadar bana erkek evlat verme bak ben teknolojiyi kullanıp y spermini kendime koyduruyorum oglum oluyor" demek bu olay.buda Allaha şirk koşmaktır.ogluda olsa hayır getirecegini düşünmüyorum.

tüm şartlar sağlandı desene, kim tutar seni....:)

elarada hıc ses yokkkk nerdekiiiiiii:82::82:

Kocası tuttu bırakmıyo bence

anlaşıldı. kociş gelmiş

Dünde küstürmüş kocayı kesin hazırlanmaya gidiyo kocişi karişılayacak süslenip bu gece kurtuluş yok

alemsiniz kızlar güldürdünüz benii:)
bizde bi hareketlilik olmadı valla.koca cok dolandı peşimde ama istedigini alamadııı.o hadi dedikce ben gıdd gıddd gıdakkk yumurtam cok sıcakk dedimmm hahahha
artık haftasonu acısını cıkartırızz :86:

elara cnm benim kesedeki 7+4 usg soldaydı çin takvimi erkek rus takvimide erkek haberin olsun hepsini hakladım maşşallahhh bana

anladım cnm.seninki kesin degil dahaa.inşallahhh gönlündeki olur cnm

elaracım şuan burda yoksun ama inş.gelınce okursun beni.senden bi ricam var bana erkek yöntemlerınıde gönderebilirmisin.kardeşım çok istıyor onunda 1 kızı var kısmetse erkek istiyor

aktif katılanlara yolluyom yöntemleri cnm:) kardeşine söle oda katılsın bizee

hahahaha ben yıne yırtttımmm vallahııı :))))
bu arada yapraga bende katılıyorum.yontem denıyoruz ancak herseye ragmen Allaha dua edıp ondan ıstıyoruz ve ondan gelene razı oluyorz.o dırek rabbımın ısıne karısmak gelıyor bana.tedavı amaclı olunması cok farklı bırsey.
insallh allah kalbine gore veriri bend ebu ay denicem ama doktorum 6 ay zor ihtimal diyo pko oldugum icin cok istioyrum erkek cocugum olmasini tabiki herseyden once saglikli olmasi allah umarim istreyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder
cnm benımde kalmam cok zorduu troıdı var ayrıca prolaktınım yukseldı ama yınede kaldım hıc ole dusunme o yuzden ıns sende en kısa zamnda gonlundekıne kavusursun cnm
cnm ıns gonlundekını verır rabbım.ayrıca takılmıyorum sadece ıkı sonucada hazırlıyorum kendımı bukadar yabacak baska bırseyımız cok cunku tatlım
ıns ıns cnmmmmm

Son düzenleme:

ben beklenen adet tarihini daha önce düzeltmiştim.her geldiginde yazıyon cünkü:)

bende yarın temızlık yabıcam yoksa evde zaman gecmıyor sıkılıyorum cnm sabahları 10 gıbı kalkıyorum cnm yatsamda ınan saga donmekle bakıyorum 3 4 olmus yıne eskıden boyle deqıldım sımdı boyleyım bugunde ole cok yedımkı catlamak uzereyım hala bısıler yemek ıstıyorum offf
ne guzel sen bı yerden baslamıssın gundur dr vs derken ıslerım kaldı yarın baslarım bende yavastan

lizacım bi tek tahminde bende yanıldın snrım

yok ben serenettada da yanıldım.bende iş yok yani.tırt:))
bıraktım o işleri.elaranın bioritmi daha iyi, böyle desteksiz atmanın yanında:))
kısmet böyleymiş neyapalım.
himalia demiş ya iki kızı olanlar ilerde üzüldüğüne üzülecek diye.ona kesin katılıyorum.iki kızdan daha güzel bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…