- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.381
Bence fazla takılma o olaya canım sonuçta uydurma birşey. Hem sen elinden geleni yaptın gerisi artık Allah ın takdirine kalmış. Birkaç kişiye tutturduysa o yüzden söylemişlerdir yoksa millet ultrason yerine bıçak makasla cinsiyet öğrenirdi hiç üzerinde durma derim.kızlar dedıklerınız ıcın tsk ederım ama kendımı sonucta her ıkısınıde hazırlamam lazım bunu unutmusum ben cok odaklanmısım sankı 100 de yuz olcak gıbı herzamanda bıldıgım halde beyın odaklanmıs demekkı.yanı benım ıcın bır nevı ıyı oldu ılk duydugumda uzuldum ama sımdı daha ıyı hıssedıyorum Kurban oldugum Allahım okadar dua ettım bıldıklerımı yabtım bunlara ragmen kız cocuqum olursa demekkı rabbım kızım olmasını ıstıyor sukredırımkı hamd olsun saglıklı bır evlat olsun.kızda olsa benım canım erkekte olsa benım canım.elbette gonul ıster bır kızım var bırde oglum olsun ama benım gonlumden cok rabbımın rızası olması lazım.ıste sımdı daha ıyıyım dua etmeye devam edıcem olacaksa dualarla olacak rabbım ıstedıgı ıcın olacak kısmet.
makas olayına sıra gelınce kadın kendı soylemıyor baktıgı cok kısı var tanıdık hıc bırınde yanılmadı ondan dedım bende yoksa kendı soylese elbette cok takmazdım
ıste durum bu bu asamadan sonra bana dua etmek duser ama elaranında dedıgı gıbı kız olsun erkek olsun onlar benım canım ınsan kendı canını sevmezmı ıste oyle bırsey...
kızlar dedıklerınız ıcın tsk ederım ama kendımı sonucta her ıkısınıde hazırlamam lazım bunu unutmusum ben cok odaklanmısım sankı 100 de yuz olcak gıbı herzamanda bıldıgım halde beyın odaklanmıs demekkı.yanı benım ıcın bır nevı ıyı oldu ılk duydugumda uzuldum ama sımdı daha ıyı hıssedıyorum Kurban oldugum Allahım okadar dua ettım bıldıklerımı yabtım bunlara ragmen kız cocuqum olursa demekkı rabbım kızım olmasını ıstıyor sukredırımkı hamd olsun saglıklı bır evlat olsun.kızda olsa benım canım erkekte olsa benım canım.elbette gonul ıster bır kızım var bırde oglum olsun ama benım gonlumden cok rabbımın rızası olması lazım.ıste sımdı daha ıyıyım dua etmeye devam edıcem olacaksa dualarla olacak rabbım ıstedıgı ıcın olacak kısmet.
makas olayına sıra gelınce kadın kendı soylemıyor baktıgı cok kısı var tanıdık hıc bırınde yanılmadı ondan dedım bende yoksa kendı soylese elbette cok takmazdım
ıste durum bu bu asamadan sonra bana dua etmek duser ama elaranında dedıgı gıbı kız olsun erkek olsun onlar benım canım ınsan kendı canını sevmezmı ıste oyle bırsey...
arkadaşlar bu gün bir şey farkettim göğüslerimin koyu kısmı büyümüş.kahverengi kısım kenarlarında leke leke oluşmuş.. .yarın akşam işten gelince test alıp yapıcam..benim için dua edin..sonucu hemen yazıcam eşime bile söylemeden size söyleyeceğim...dualarınızı esirgemeyin..bu ay değişik bir şey denedik reginin 14. günü sabah ilşiki oldu..spermler sabah daha iyi oluyor deniyoya belki bize bu iyi gelmiştir de hamişimdir..
ay benimde cuma günü küçük kızımın dogum günü tesadüfe bak.
Doğum gününü şimdiden kutlayayım bebişin....
elara sanırım senın arlıklar da 28 gunden uzun bende 30 35 gunde oluyom yum gununude bılemıyom
Madem Allah'ın işine karışılmaz bu forumda onlarca yöntemi neden tartışıyoruz canım ? Rabbim böyle bir imkan vermiş ise bence bunu kullanmak lazım. bu şekilde hamile kalamayan kişiler gebe kalıyor aileleri kurtuluyor. ben bu konuda sana katılmıyorum yaprakçım...
Canım burda tartışılan ve yapılan şeyler kesinmi sadece tedbir alınıyo veren yine Allah ama öbür türlü bunu kul yapıyor söylediğim gibi bu benim düşüncem ben yaptırmazdım tabi kimseyede müdahale hakkım yok saygı duyyorum olabilir
Allah a şırk koşmak değil bence.Çocuğu olmayanlarda tedavi oluyor(tüp bebek ve ya mikroenjeksiyon)ona bakarsanız.Yalnız bir şey var Kıbrıs ta %100 garanti vermiyor.Arkadaşımın bebeği olmadığı için Mağusa tüp bebek merkezine gitmiştik ki orası Kıbrıs ın en çok tercih edilen yeri doktor bize, biz elimizden geleni yaparız ama tutmayabilir dedi ya da tutar ama sonuçta düşebilir de dedi.Garanti olan bir şey var herhalukarda paralarını alıyorlar canım.Allah kısmet ederse oluyor sonuçta ister Kıbrıs ister Türkiye fark etmiyor
tüm şartlar sağlandı desene, kim tutar seni....:)
elarada hıc ses yokkkk nerdekiiiiiii:82::82:
Kocası tuttu bırakmıyo bence
anlaşıldı. kociş gelmiş
Dünde küstürmüş kocayı kesin hazırlanmaya gidiyo kocişi karişılayacak süslenip bu gece kurtuluş yok
elara cnm benim kesedeki 7+4 usg soldaydı çin takvimi erkek rus takvimide erkek haberin olsun hepsini hakladım maşşallahhh bana
elaracım şuan burda yoksun ama inş.gelınce okursun beni.senden bi ricam var bana erkek yöntemlerınıde gönderebilirmisin.kardeşım çok istıyor onunda 1 kızı var kısmetse erkek istiyor
hahahaha ben yıne yırtttımmm vallahııı :))))alemsiniz kızlar güldürdünüz benii:)
bizde bi hareketlilik olmadı valla.koca cok dolandı peşimde ama istedigini alamadııı.o hadi dedikce ben gıdd gıddd gıdakkk yumurtam cok sıcakk dedimmm hahahha
artık haftasonu acısını cıkartırızz :86:
cnm benımde kalmam cok zorduu troıdı var ayrıca prolaktınım yukseldı ama yınede kaldım hıc ole dusunme o yuzden ıns sende en kısa zamnda gonlundekıne kavusursun cnminsallh allah kalbine gore veriri bend ebu ay denicem ama doktorum 6 ay zor ihtimal diyo pko oldugum icin cok istioyrum erkek cocugum olmasini tabiki herseyden once saglikli olmasi allah umarim istreyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder
cnm ıns gonlundekını verır rabbım.ayrıca takılmıyorum sadece ıkı sonucada hazırlıyorum kendımı bukadar yabacak baska bırseyımız cok cunku tatlımBence fazla takılma o olaya canım sonuçta uydurma birşey. Hem sen elinden geleni yaptın gerisi artık Allah ın takdirine kalmış. Birkaç kişiye tutturduysa o yüzden söylemişlerdir yoksa millet ultrason yerine bıçak makasla cinsiyet öğrenirdi hiç üzerinde durma derim.
ıns ıns cnmmmmmlistede regi günüm 26 görünüyo ama benim regi günüm 23-24 olmalı...en son 28 kasımda regi oldum...yarın malum ilişkiden 12 gün geçmiş oluyo varsa çıkar..yoksa da sağlık olsun...ama hamile olduğun hakkında şüphelenmek bile çok güzel bir duygu...inşallah bu mutluluğum 2 çizgiyle sonuçlanır.
listede regi günüm 26 görünüyo ama benim regi günüm 23-24 olmalı...en son 28 kasımda regi oldum...yarın malum ilişkiden 12 gün geçmiş oluyo varsa çıkar..yoksa da sağlık olsun...ama hamile olduğun hakkında şüphelenmek bile çok güzel bir duygu...inşallah bu mutluluğum 2 çizgiyle sonuçlanır.
boncukk cnm nasıl oldun??
cok sukur cnm daha ıyıyım uykumun gelmesını beklıyorum herzamankı gıbı :))))sen neler yapyorsun
lizacım bi tek tahminde bende yanıldın snrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?