bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlar. umutçum bende bir değişiklik yok. yarın regli tarihim bekliyorum bakaılm. yarın eğer adet olmazsam testte çıkarmı ? yoksa birkaç gün geçmesi mi lazım , benim kızımda 5 gün geçince test yapmıştım. acaba yarın regli olmazsam test yapsam çıkar mı ?

ben çatlat zaten yapardım şimdiye kadar
adet sancın falandamı yok :97:

öyle deme bak kaç kişiyiz senle aynı demekki tembelleşiyo herhalde anlamadım bende

berracım ben yapıyorum negatif çıkıyor hamile değilim sanırım buyüzden kırmızıları bekliyorum sağ kasığımda ağrı var göğsümde acıma yok sadece kenarlarında beyaz tomurcuklar oluştu gene yok yok....

kaçıncı denemen senin ?? şuruptan denedinmi sende
bende öbür denememde muhakkak deneyeceğim

umutçum erken yapıp negatifi görmek istemiyorum. üzüleceğim çünkü. varsa vakti gelince yapayım ki üzülmeyeyim diyorum. aslında ovulasyon testlerimle birlikte 4 erken gebelik testimde geldi . her sebeh elim gidiyor. sonra vazgeçiyorum. yarın adet olmazsam yaparım. kasıklarımda ağrı da yok. yalnızca göğüslerimin yan tarafları çok acıyor. hatta dokununca bile acıyor. kızlar eğer hamileysem lütfen dualarınızda beni de unutmayın. hayırlı , sağlıklı bir oğlum olsun inşallah. tabi rabbim benim gibi dileyen herkese nasip etsin.
bestecim hamile değilsen bile üzülmemeye çalış canım rabbim en doğru zamanda versin oğlanlarımızı.

günaydın ezelcim sana da ne güzel çalışıyorsun en azında kafan dağılır ben yatıyorum kalkıyorum kafamdan atamıyorum belki oyalayacak bişeyler olsa bu kadar kafaya takmıcam
ben unutsam ne olacak arkadaşların hepsi dün aradı haber bekliyorlar her ay soruyorlar ben de yok derken bile üzülüyorum kötü bir niyetleri yok ama üzülüyorum işte...

Canim ya aslinda bu gibi durumlari ne kadar söylemezken cevredekilere o kadar iyi diye düsünüyorum cünki insanlarin beklentileri dahada stres yapar bence yani sadece sen ve esin bilirse daha rahat olursunuz baskalari bilince ay ya tutmazsa ay yok ne diyecem v.s. gibi düsünceler deneme asamasinda insani strese sokuyor bana bütün cevrem kendi annemde dahil soruyor neden yapmiyorsun bir tane daha diye bende kizim okula baslasin rahat olsun daha sonra düsünürüm simdi böyle rahattim diyorum he hamile kalirsam iyi olacak ama kalmazsam en azindan kimsenin beklentisi olmadigi icin her ay basim agrimayacak benim herkese tavsiyem bu nacizane...

haskenacım yazıların gerçekten beni rahatlatıyor sağol canım .benim annem de tam tersi hamile kalmamı hiç istemiyor bir tane var ne gerek var diyor doğum yapmamı hiç istemiyor galiba canı gönülden istemiyor baksan olmuyor zaten ...

haskenacım bana cano demen hoşuma gitti kız:21
:

E sen bizim canomusun kiz benimde sana cano demek hosuma gidiyor ve hep dua edirum canim senin icin saglikli ve hayirli bir oglusun olsun diye .....

Lizacigim nerelerdesin canim ya tamam anladik vazgectin cocuk dogurmaktan ama bu bizdende vazgecmeni gerektirmiyor özlüyoruz kiz senin o feminen yazilarini

Canimcigim evet aslinda hayat sartlari tek cocugu büyütmek icin bile zor maddiyati bir kenara birakarak konusuyorum ama hergün haber izlerken gazete okurken bende düsünüyorum bu dünyaya bir masum daha getirip onu arli,iyi kalpli,yardimsever yani kisaca insan gibi insan olarak yetistirebilecekmiyim diye düsünüyorum korkularim var onu kötülüklerden koruyabilirmiyim diye ama sonra sunu düsünüyorum neden kizimi bu sevgiden mahrum edeyim ki (Rabbimin rizasi ile) ve diyorumki "" bizim gibi iyiler bu dünyaya cocuk dünyaya getirmeli ki iyiler cogalsin ""annene kizinin ilerde kapisini calabilecegi bir kardesinin olmasi gerektigini anlat ne bileyim istedigini ve bu istege saygi bekledigini söyle Rabbim yar ve yardimcin olsun insaAllah besteme birde erkek kardes gelir diyorum,diliyorum......

ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim canım.inan içim cız etti okurken
bestem de çok istiyor kardeş biliyormusun. onu çok sevicem kollıcam hediyeler alıcam beraber uyuyacam diyor ve anlatırken ağlıyor yavrum bu kadar çok kardeş isterken ben daha da kahroluyorum ama isyan etmem asla RABBİM ol deyince olcak eminim haskena.

hayırlı sabahlar arkadaşlar
bu ay yine dr takibindeyim ilaç kullandım ama çatlama iğnesi vermedi doktor. kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz dedi. bugün 14. günüm.. ne olur bana dua edin bu ay hayırlısıyla hamile kalayım..

beste benimde kızım 7 yaşında .. seni çok iyi anlıyorum.... benim kızımda o kadar anaç ki.. şimdiden birsürü hayalleri var.. o anlatırken ben duygulanıyorum çaktırmıyorum tabi.. kızım Allaha dua et diyorum.. önceden korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyordum.. meğer ne kadar zormuş
Allah dilemeden olmuyor kısmetten ötesi yok... inşaallah isteyen herkesin hayırlısıyla yavrularına kardeşler gelir...

dr konrolundesin sen canım ilk önce ne istedi senden olmuyo diyince ??
valla kızlarınız konusunda şanslısınız benimki 9 yaşında ama hiç istemiyor
hamileyim dediğimde karnıma vuruyo ölsün diye (

Kızlar bende nacizane fikrimi söylüyorum. Elara arkadaşımızın açtığı bu konunun başlığı "Cinsiyet belirleme yöntemleri paylaşım" ve bence mikro ile cinsiyet seçme yöntemide bunlardan biri. Yumurtayıda Allah vermiş spermde ve bunları kullanarak çocuk sahibi olma hakkınıda. Sen bana erkek veya kız vermedin al bende böyle yaptım deme gibi bir olaya asla katılmıyorum. Çünkü bu durumda sen bana çocuk vermedin al bende tupbebek yaptım der gibi oluyor. Ne fark var, aynı şekilde Rabbimin verdiği sperm ve yumurtayı kullanmıyormusunuz? Normal çocuğu olmayanada tüp yöntemi ile bebek veren Allah cinsiyet seçimi ilede bebek veren Allah. Onun ruhunu bedenini yaratan yine Allah. Yani istemese ikisindede vermez. Biz sadece onun verdiklerini, onun bize sağladığı imkanları kullanıyoruz, yoktan varedemiyoruzki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…