- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.741
iki aydır folikasit kullanıyorum eşimde çinko hapı bir da bu hafta kan verecek rabbime dua edeceğim şimdilik bu kadar
kızlar erkek bebek için cinsel perhiz ne kadar olmalı temmuza az kaldı biliyosunuz heyecanım iyice artıyor .sayi geçen gün bir arkadaşımla karşılaştım erkek bebeği oldu ben söylemeden o kocana söyle soda içsin dedi sende et ye ben bunları doğumdan sonra öğrendim ama bilmeden uygulamışım dedi
iki aydır folikasit kullanıyorum eşimde çinko hapı bir da bu hafta kan verecek rabbime dua edeceğim şimdilik bu kadar
umutçum bunları yapıp erkeği yakalayan arkadaşlardan öğreniyorum canım valla ben de acayip heyecanlıyım bende tutar mı bilmiyorum rus takvimi bende hep kız gösteriyo çin takvimi temmuzda ve eylülde hamile kalırsam erkek gösteriyor bazı arkadaşlar yumurtlama günü ilişkide kızı yakalıyor karman çorman oldum hayırlısı bakalım ...
4 gün önce doktora gittim.hamilesin ama daha tam oluşmamış kese dedi.bende açıkçası anlamadım.haftaya gidicem bir daha doktora.sat.9 mayıs ama ilişki adetin 17. ve 18.günü oldu
kan verdikten ne kadar süre sonra hamile kalmak gerekir. yani kan verdikten sonra beklenmesi gereken bir süre var mı acaba ? bilgi sahibi olan cevaplarsa sevinirim.
cnm markası ne ılacınkızılaya vermiş arkadaşımın kocası gönüllüler nasıl veriyorsa aynı yalnız orada bir form dolduruyor sarılık dahil 10 yaşından sonra bulaşıcı taşıyıcı hastalık geçirmemiş olmak gerekiyor çinko hapını günde bir tane alıyor eşim spermleri güçlendiriyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?