bebek cinsiyet belirleme..

4 gün önce doktora gittim.hamilesin ama daha tam oluşmamış kese dedi.bende açıkçası anlamadım.haftaya gidicem bir daha doktora.sat.9 mayıs ama ilişki adetin 17. ve 18.günü oldu

valla aytencım cnm gazıantepdekı dr ısmı neydı hatırlamadım ama 7 gun demıs c.perhızı heh kemal bayındır arkadas aramıstıya cnm

aynen canım benimde hergün kafam karışıyor
ama çinko ne işe yarıyor onu anlamadım :))

4 gün önce doktora gittim.hamilesin ama daha tam oluşmamış kese dedi.bende açıkçası anlamadım.haftaya gidicem bir daha doktora.sat.9 mayıs ama ilişki adetin 17. ve 18.günü oldu

cnm eger bebek kesesıyse gelısıyo benım kucuk de ole olmustu hatta keseyı goremedı 1 hafta sonra tekrar cagırmıstı ama olusmus sonradan cıktı yanı 1hafta da

kızılaya vermiş arkadaşımın kocası gönüllüler nasıl veriyorsa aynı yalnız orada bir form dolduruyor sarılık dahil 10 yaşından sonra bulaşıcı taşıyıcı hastalık geçirmemiş olmak gerekiyor çinko hapını günde bir tane alıyor eşim spermleri güçlendiriyormuş canım

kızlar sanırı bu kan olayı .yıldan yıla hesaplanıyoo...yani kan verdimmi.bir yıl süresi oluyo..işte anlatamadım gibi ama.siz anlayın işte..

cnm markası ne ılacın

yaa kızlar ben eşime "elevit" vitamin hapı içiriyorum ...kendim de içiyorum içinde çinko da var oyüzden..yanlış mı yapıyorum...sade çinko mu içirmeliyim...???? benim eşim kan veremez ki rahatsızlığı var çünkü ...oyuzden o da yattı ooofff oooff....

Bebek konusunda Tek yaptığım herkese duaaaa namazlarımda hepimize ...birde artık kafama takmıyorum ...ilişkide rahatım yani dr.ların dediği gibi çocuk yapmak için yapmıyorum..eğleniyorum tabir-i caizse :)) bide kalkıyorum ayağa ,duşuma gidiyorum..Allah'ım nasip etmişsse tutar diyorum....hemen kalkmamın sebebi söylmiştim amam hatırlatayım.!!!!!..erkek y spermleri hızlı olduğu için eger hemen kalkmayla hamile kalınmışsa genellikle erkek oluyor arkadaşlar cinsiyet.!!!!!.çünkü y spermleri hızlı ...test ettim çevremde,, anam bendede tutarsa size tez bile hazırlayabilirim bu konuda eheüheheeheh...keçiboynuzu da içirmiştim eşime ..ama artık onu da yapmıyorum...işte böyle .......

Yani kan verilmesi güzel bir olay.ama ben spermlerle kanı anlayamadım.yani alaka kuramadım.çünkü hamilelik spermelrin kalitesi ile ilgili.kanla ne bağlantısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…