bebek cinsiyet belirleme..

bu topigin başlıgı " cinsiyet garantileme yöntemi " degil
sen yumurtaya sadece y spermi yollarsın bu erkek cocugu garantileme olur.yöntem olmaz.
Rabbimin cocuk vermedigi kişiler kısır insanlardır.yani kadında yumurta yoksa.erkektede sperm yoksa yada başka nedenlerde olabilir mümkün degil dogurgan olamazlar.bu insanlar kaderelrine razı olmak zorundalar
ama eşlerin rahatsızlıkları vardır tedavi edildiginde olumlu sonuc alıncaksa neden yapılmasın aşılama yada tüp bebek.
Rabbimin vermeyecegi varsa zaten istedigin kadar tedavi yöntemi uygula yine vermezz.
tüp bebek yada aşılamada bebek olmama şansıda var
bu insanlar biliyor ve takdiri allaha bırakıyor yine
ama dogurgan bi kadın hiç bir sorunu olmadıgı halde böle bi yola giderse takdiri Allaha bırakmıyor demektir.burdaki niyet ve düşünce tarzı öenmli
sen erkek cocuk için y spermini kullan somnrada kalk Allahın takdiri de sandece kendini kandırırsın.
bu kaadr uzatmayada gerek yok.zaten ahlaki bi olay olsaydı bizim ülkemizdede kullanılırdıı
tüp bebek aşılama yapılırken cinsiyet secimi yapılmıyorsa demekkii yalnış bi olay bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
dr konrolundesin sen canım ilk önce ne istedi senden olmuyo diyince ??
valla kızlarınız konusunda şanslısınız benimki 9 yaşında ama hiç istemiyor
hamileyim dediğimde karnıma vuruyo ölsün diye (

adetin 3. günü yapılan tüm hormon tahlillerini istedi hepsi normal çıktı .
spermiyogram yaptırdık oda normal Allaha şükürler olsun
şu an yapacak başka birşey görünmnüyor
yumurta arttırmak için klomen kullandım... kısmet bakalım..

senin kızının tepkisi seni kaybetme korkusu olabilir mi acaba? belki yaş ilerledikçe işin ciddiyetine varıyorlardır.. benimki hep kendiyle zaman geçirebileceği bi kardeşi hayal ediyor. o konuda açlığı olduğu için beni paylaşamama korkusu yok şu an galiba :26:

sanada günaydın ezelcim . nasılsın bakalım ?

canım çok şükür iyiyim senin ilişkinin üstünden kaç gün geçti 10 günü geçtiyse ben senin yerinde olsam yapardım testi

canım kafam dağılmıyor ki aklım fikrim oğluşun pipisinde dün bir arkadaş yazmıştı ya penis hastası kadınlar falan gibi bişey bende ondan mı var acaba hastamıyım neyim
sende üzülme zamanı var demekki herşeyin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah

Günaydin kizlar yeni bir gün yeni umutlar insaAllah.....

katılıyorum bence de çevreye bebek yapmayı düşündüğünü söylememek daha doğru söyleyince kötü oluyor

canım inşaAllah tez vakitte gönlündekini nasip etsin mevlam

dr konrolundesin sen canım ilk önce ne istedi senden olmuyo diyince ??
valla kızlarınız konusunda şanslısınız benimki 9 yaşında ama hiç istemiyor
hamileyim dediğimde karnıma vuruyo ölsün diye (

anaaam gerçekten mi çok caduymuş aaahhh
benim ablamın kızı var 3. sınıfa gidiyor adı Sıla babasının yengesi ona Sıla annen sana bir kardeş yapsın demiş oda yengesine yaparsa yapsın bana ne ben onlarla yatmıyorum ki ayrı yatıyorum demiş bu çocuklar çok fırlama yaaa

Son düzenleme:
yaa kızlar ben çatlamıyormuyum sanıyorsunuz. ben de merak ediyorum ama negatifi görmek istemiyorum. kızımda adetim 5 gün geçmişti öyle pozitifi gördüm. benimki sabır değil yani negatif görme korkusu. ama ben bu ay aynı zamanda ateşimi ölçüyordum. geçen ay da ölçmüştüm ateşimi. geçen ay adetimden 1 gün önce ateşim düşmüştü. bu ay ise son 2 gündür ateşim düşeceğine yükseldi. çok heyecanlıyım anlayacağınız.
lütfen hepinizden rica ediyorum benim için de dua edin rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan versin inşallah.tabiki dileyen herkese inşallah.

ozaman kan testi yaptır bizide hasta etme burda:))

bebek geliyooorrr bwebek geliyooorr inşaAllah bir oğluş daha geliyoooooooorrr

elaracım ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve burda gebelik tesbiti kan testi yapmıyorlarmış, ile yönlendiriyorlar. geçen hafta sonu annemler vardı gidemedik ile. kan testini ancak haftasonu yaptırabilirim.

haskenacım sabah sabah yine döktürmüşün bacımm.agızndan bal damlıyor sanki yaw:)
bayılırım böle pozitif olumlu hatunlara
keşke komşum olaydın ,karşılıklı kahvaltılar yapıp maa başında sohbetelr edeydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…