- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.421
Kızlar bende nacizane fikrimi söylüyorum. Elara arkadaşımızın açtığı bu konunun başlığı "Cinsiyet belirleme yöntemleri paylaşım" ve bence mikro ile cinsiyet seçme yöntemide bunlardan biri. Yumurtayıda Allah vermiş spermde ve bunları kullanarak çocuk sahibi olma hakkınıda. Sen bana erkek veya kız vermedin al bende böyle yaptım deme gibi bir olaya asla katılmıyorum. Çünkü bu durumda sen bana çocuk vermedin al bende tupbebek yaptım der gibi oluyor. Ne fark var, aynı şekilde Rabbimin verdiği sperm ve yumurtayı kullanmıyormusunuz? Normal çocuğu olmayanada tüp yöntemi ile bebek veren Allah cinsiyet seçimi ilede bebek veren Allah. Onun ruhunu bedenini yaratan yine Allah. Yani istemese ikisindede vermez. Biz sadece onun verdiklerini, onun bize sağladığı imkanları kullanıyoruz, yoktan varedemiyoruzki...
günaydınn kızlarrr
test yapan varmıı????
berraa catlatıyon insanı yaa
yapsana artık testini.amma sabırlısın
dr konrolundesin sen canım ilk önce ne istedi senden olmuyo diyince ??
valla kızlarınız konusunda şanslısınız benimki 9 yaşında ama hiç istemiyor
hamileyim dediğimde karnıma vuruyo ölsün diye(
sanada günaydın ezelcim . nasılsın bakalım ?
günaydın ezelcim sana da ne güzel çalışıyorsun en azında kafan dağılır ben yatıyorum kalkıyorum kafamdan atamıyorum belki oyalayacak bişeyler olsa bu kadar kafaya takmıcam
ben unutsam ne olacak arkadaşların hepsi dün aradı haber bekliyorlar her ay soruyorlar ben de yok derken bile üzülüyorum kötü bir niyetleri yok ama üzülüyorum işte...
Günaydin kizlar yeni bir gün yeni umutlar insaAllah.....
katılıyorum bence de çevreye bebek yapmayı düşündüğünü söylememek daha doğru söyleyince kötü oluyorCanim ya aslinda bu gibi durumlari ne kadar söylemezken cevredekilere o kadar iyi diye düsünüyorum cünki insanlarin beklentileri dahada stres yapar bence yani sadece sen ve esin bilirse daha rahat olursunuz baskalari bilince ay ya tutmazsa ay yok ne diyecem v.s. gibi düsünceler deneme asamasinda insani strese sokuyor bana bütün cevrem kendi annemde dahil soruyor neden yapmiyorsun bir tane daha diye bende kizim okula baslasin rahat olsun daha sonra düsünürüm simdi böyle rahattim diyorum he hamile kalirsam iyi olacak ama kalmazsam en azindan kimsenin beklentisi olmadigi icin her ay basim agrimayacak benim herkese tavsiyem bu nacizane...
hayırlı sabahlar arkadaşlar
bu ay yine dr takibindeyim ilaç kullandım ama çatlama iğnesi vermedi doktor. kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz dedi. bugün 14. günüm.. ne olur bana dua edin bu ay hayırlısıyla hamile kalayım..
beste benimde kızım 7 yaşında .. seni çok iyi anlıyorum.... benim kızımda o kadar anaç ki.. şimdiden birsürü hayalleri var.. o anlatırken ben duygulanıyorum çaktırmıyorum tabi.. kızım Allaha dua et diyorum.. önceden korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyordum.. meğer ne kadar zormuş
Allah dilemeden olmuyor kısmetten ötesi yok... inşaallah isteyen herkesin hayırlısıyla yavrularına kardeşler gelir...
dr konrolundesin sen canım ilk önce ne istedi senden olmuyo diyince ??
valla kızlarınız konusunda şanslısınız benimki 9 yaşında ama hiç istemiyor
hamileyim dediğimde karnıma vuruyo ölsün diye(
günaydınn kızlarrr
test yapan varmıı????
berraa catlatıyon insanı yaa
yapsana artık testini.amma sabırlısın
günaydın Elaraaaa neler oldu akşam haberler sende:82:
yaa kızlar ben çatlamıyormuyum sanıyorsunuz. ben de merak ediyorum ama negatifi görmek istemiyorum. kızımda adetim 5 gün geçmişti öyle pozitifi gördüm. benimki sabır değil yani negatif görme korkusu. ama ben bu ay aynı zamanda ateşimi ölçüyordum. geçen ay da ölçmüştüm ateşimi. geçen ay adetimden 1 gün önce ateşim düşmüştü. bu ay ise son 2 gündür ateşim düşeceğine yükseldi. çok heyecanlıyım anlayacağınız.
lütfen hepinizden rica ediyorum benim için de dua edin rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan versin inşallah.tabiki dileyen herkese inşallah.
1. bengu_ck
2. Elara
3. esmen
4. umut_11
5. GIYMATLIM
6. berra10
7. gamzemir
hepinize günaydın kızlar.nasılsınız?
yaa kızlar ben çatlamıyormuyum sanıyorsunuz. ben de merak ediyorum ama negatifi görmek istemiyorum. kızımda adetim 5 gün geçmişti öyle pozitifi gördüm. benimki sabır değil yani negatif görme korkusu. ama ben bu ay aynı zamanda ateşimi ölçüyordum. geçen ay da ölçmüştüm ateşimi. geçen ay adetimden 1 gün önce ateşim düşmüştü. bu ay ise son 2 gündür ateşim düşeceğine yükseldi. çok heyecanlıyım anlayacağınız.
lütfen hepinizden rica ediyorum benim için de dua edin rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan versin inşallah.tabiki dileyen herkese inşallah.
gecmiş sayfalarda yazmıştım neler oldugunu.sende umut gibi gecmiş okumayı bıraktınmı artık bacım
günaydın bengü.ben iyiyimm sende iyisin inş.
gecmiş sayfalarda yazmıştım neler oldugunu.sende umut gibi gecmiş okumayı bıraktınmı artık bacım
yok kızz okudum ama takılıyorum işte belki gece geç saatte :130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?