- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.441
ezelcim ilişki 8 aralıkta oldu. 15 gün olmuş yani. bilmiyorum ki yapsam doğru sonuç verirmiki?
Ezell kaç gündür yoksun sabhlarııı???
1. bengu_ck
2. Elara
3. esmen
4. umut_11
5. GIYMATLIM
6. berra10
7. gamzemir
hepinize günaydın kızlar.nasılsınız?
ezeellll yapma çok heyecanlanıyorum. lütfen dua edin kızlar. eğer hamileysem ilk denemede olmuş olacak inşallah rabbim oğlumu karnıma koymuştur. çok heyecanlıyım çooookkkkk.
sanada günaydın bengü . nasılsın ?
1. bengu_ck
2. Elara
3. esmen
4. umut_11
5. GIYMATLIM
6. berra10
7. gamzemir
hepinize günaydın kızlar.nasılsınız?
elaracım ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve burda gebelik tesbiti kan testi yapmıyorlarmış, ile yönlendiriyorlar. geçen hafta sonu annemler vardı gidemedik ile. kan testini ancak haftasonu yaptırabilirim.
saol elaracım bende iyiyim.Aralık ayına benide yazdın dimi.dün kocişle konuştuk denemelere başlıyoruz.
anaaaaa hafızanda süper bacımmm
geceleri yatmıyosunuz 20 sayfa oluyor anacım
yine iyi girebiliyorum ben sayfaya bi iş bi kk
umutcum iyi valla sen nasılsın?
elaracım evdeki bilgisayarda resimlerim .bu bilgisayarda resmim yok , resim ekleyince haber veririm canım.
tmm cnm bekliyom.senide merak ediyodumm
elaracım evdeki bilgisayarda resimlerim .bu bilgisayarda resmim yok , resim ekleyince haber veririm canım.
bende seni çok merak ediyodummm
sert hemşire gibi birini bekliyodum :)
hahahah niye kızz
cokmu sertim
görüntüm gayet yumuşaktır.kafasına vur ekmegini al gibi dururum ama bana elini veren kolunu kaptırırr hahaha
anladım umut.senin yüzünde sıcak ve yumuşak
Bu arada kuzey kıbrıstan bir klinik ile görüştüm. 4500 Euro ya istediğin cinsiyet ve sayıda bebek yapabiliyorlar mış. Fiyatta indirimde yapabiliriz dediler. Eğer ileride düşünürsem mutlaka riske atmam kendimi giderim Kıbrısa ikiz erkek yaparım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?