bebek cinsiyet belirleme..

ezeellll yapma çok heyecanlanıyorum. lütfen dua edin kızlar. eğer hamileysem ilk denemede olmuş olacak inşallah rabbim oğlumu karnıma koymuştur. çok heyecanlıyım çooookkkkk.
sanada günaydın bengü . nasılsın ?

iyiyim canım.inş. bir hamiş haberi daha alacağız.benim içime iyi şeyler doğuyor.hadi bakalım yaa.moralim düzeliyor çok şükür

elaracım ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve burda gebelik tesbiti kan testi yapmıyorlarmış, ile yönlendiriyorlar. geçen hafta sonu annemler vardı gidemedik ile. kan testini ancak haftasonu yaptırabilirim.

hımm anldımm berraa

saol elaracım bende iyiyim.Aralık ayına benide yazdın dimi.dün kocişle konuştuk denemelere başlıyoruz.

deneme yaptıgında listeye ekliyim cnm.
hakkında hayırlısını olsun .

anaaaaa hafızanda süper bacımmm
geceleri yatmıyosunuz 20 sayfa oluyor anacım
yine iyi girebiliyorum ben sayfaya bi iş bi kk

bunun için hafızaya gerek yokkii.gecmişi okumadıgını herkes biliyor:)
ben 1 haftada girmesem tek tek okur cvp bekleyenlere yazarım
cokta zoruma gitmiyor acıkcası.tabi sen alışmışın her soruna cvp almaya tuzun kuru.
cvp bekleyenler saatlerce bile bekleyebiliyor bi cvp alabilmek için.

berraa arkadaşlık istegi yollamışsın ama albümde resimim var ve ben resmini görmedigim arkadaşları listeme eklemiyorumm cnm
sende albüm yapp cismende tanışalım istersen:)

kızlar selam.ben geldim,erkek sayısı artmış.teknikler ilerlemiş.güzel gelişmeler olmuş.yakında sayı daha da artar.hadi bakalım erkeklerin sayısını arttıralım.

hahahah niye kızz
cokmu sertim
görüntüm gayet yumuşaktır.kafasına vur ekmegini al gibi dururum ama bana elini veren kolunu kaptırırr hahaha

avatar resmin sert , bazende verdiğin cevaplarrr
ama resmini gördüğümde yanıldığımı hissettim gayet yumuuşak yüzlü birisin
avatar resmi bile insanı etkiliyor :))

arkadaşım onun da garantisi yok.holandada 5 oğlu olan arkadaş kız için 8 yumurta dölledi.sonra yumurtalardan 4ü öldü kalan 4 yumumurtanın 2si kız 2 si erkekti sonra erkekler öldü kalan kızlar da rahim içine ekilmeden telef oldu onca para boşa gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…