bebek cinsiyet belirleme..

hayırlısı olsun canım ya istiyoruz evet olmazsada mevlamdan hayırlısı buymuş demek gerek öyle değilmi?
sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah

Amin diyorum umut kiz senin altin yumurtadan altin horoz cikar insaAllah...

canım kafam dağılmıyor ki aklım fikrim oğluşun pipisinde dün bir arkadaş yazmıştı ya penis hastası kadınlar falan gibi bişey bende ondan mı var acaba hastamıyım neyim

Kiz bak sende olabilir bu hastalik Haydar Dümene sormak lazim bi arastirayim Haydar Hocanin tel.bi sorayim senin durumunu merak ettim .....

1. bengu_ck
2. Elara
3. esmen
4. umut_11
5. GIYMATLIM
6. berra10
7. gamzemir
hepinize günaydın kızlar.nasılsınız?

Günaydin bengu 28 sine birsey kalmadi kiz bu arada esinin cinsel perhiz olayini unutma bilmem anlatabildim mi ?

ezelcim ilişki 8 aralıkta oldu. 15 gün olmuş yani. bilmiyorum ki yapsam doğru sonuç verirmiki?

Catlat kiz sen bizi kiz bi hamilelik testinde bu kadar naz yaptin cins.söyleyecegin zaman bakalim ne yapacan bize ...Ya hemen git yap testi sonucu yaz yada ömür boyu sus

Ay ay keske kiz, bi düsündümde topikteki kizlarla ayni mahallede yasadigimizi pencereden pencereye bagrirdik "" Berra testi yaptin mi kiz ? ,Ezel aksam f...f....oldu mu ?ay düsünmesi bile fena bi hayal edin kizlar 200 bölümlük dizi olur bizim mahalledeki olaylardan

himali arkadaşın tanıyı koymuş penis hayranlığı kadınlarda erkek bebek çok oluyor demiş.bu söz üzerine diyecek laf yok.süper yaa çook tutum.hadi ben de çıkıyorum.:84:

biz her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da annemlere gidicez inşallah. kardeşim ve eşi de gelicek. hep beraber olucaz.

ne güzel.muhtemelen yılbaşı günü babamda calışır annemde bana gelir
birbirimize hediye alıp yollasaydın sayfada cekiliş yapsaydık yaw.böle pahalı şeyler almazdık.cam sakızı coban armagını:)

Haskena güldürdün beni ama ancak bizde altın horoz yaparız dimi bu yaşta :))
bizde arkadaşlarda olacağız yılbaşında maksat muhabbet işte :))
Elara sende annene gidersin yanlız kalmazsın

haskenacım canım benim kıyamam sana. ama inan amaç naz filan değil. canım ben çok duygusalımdır . negatifi görürsem çok üzülürüm. en azından yarın adet olmazsam öyle test yapayım. bugün test yapıp negatifi görürsem yarın da adet olursam kötü olucam. birde testte hemen çıkcağına inanmıyorum, çünkü kızımda 5 gün geçince pozitif çıktı canım. zaten eğer hamileysem eşime güzel bir süpriz yapmayı planlıyorum. zaten ilk sizler öğreneceksiniz eşimden de önce yanii.

kızlar yılbaşında napıyonuz.evdesiniz dimi:)
burda kutlarız artık..benim koca mecburen calışcak o gün.yalnızım yani

aayy kıyamam neden çalışıyor Elara muhasebeci falan mı erkeklerin işi zor benimkide saat kaça kadar çalışır o gün kimbilir bizimde belli değil napıcağımız

ezel arkadaş istegini kabul ettim. ben seni facede görmüştüm.sende beni gördün sanıyordum yaw.yani listede varsın diye düşünüyodum:44:

canım facete kızını gördüm ben bir teeekk burda resmin olduğunu bilmiyyordum ki şimdi yazınca sen hemen ekledim hemen bakıyorum resmine :116:

Haskena sen beni öldürüceksin cidden seninle komşu olmak vardı

Elaraaaaaaaaaa yaw sen nasıl tatlı bir kadınsın öyleeeeeeeee maşaAllah yaaa kızın sanki senin kızın değilmiş gibi sen onun annesi değil ablası falanmışsın gibi gözümde canlandırdığım Elaranın yanından geçmiyor

güzel olurdu gerçekten ama 1 hafta kaldı artık zor

düdüklü tencerenin altını kısmayınca patladıı gidiyorr puhahahahahah

harbiden öyle oldu yanii kimse umursamayınca daha güzel oluyor böyle cevap yazmamak en iyisiymiş

anladım umut.senin yüzünde sıcak ve yumuşak

Ama ben görmedim ya

kızlar yılbaşında napıyonuz.evdesiniz dimi:)
burda kutlarız artık..benim koca mecburen calışcak o gün.yalnızım yani

Bizde arkadas grubu ile kutluyacaz 4 aile beraber hepimizin kizlari var sadece bir arkadasin kizindan sonra bir oglu oldu saat tam 12 de alacam arkadasin oglunu kucagima Rabbime hepimiz icin dua edecem yeni yilda bizede oglus nasip etsin diye.......

Kiz anladim senin niyetini kocaya yilbasi hediyesi almadin bari hamilelik müjdesi vereyimde durumu kurtarayim diyon cok uyaniksin .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…