- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.461
hayırlısı olsun canım ya istiyoruz evet olmazsada mevlamdan hayırlısı buymuş demek gerek öyle değilmi?
sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah
canım kafam dağılmıyor ki aklım fikrim oğluşun pipisindedün bir arkadaş yazmıştı ya penis hastası kadınlar falan gibi bişey bende ondan mı var acaba hastamıyım neyim
1. bengu_ck
2. Elara
3. esmen
4. umut_11
5. GIYMATLIM
6. berra10
7. gamzemir
hepinize günaydın kızlar.nasılsınız?
ezelcim ilişki 8 aralıkta oldu. 15 gün olmuş yani. bilmiyorum ki yapsam doğru sonuç verirmiki?
haskenacım sabah sabah yine döktürmüşün bacımm.agızndan bal damlıyor sanki yaw:)
bayılırım böle pozitif olumlu hatunlara
keşke komşum olaydın ,karşılıklı kahvaltılar yapıp maa başında sohbetelr edeydik
himali arkadaşın tanıyı koymuş penis hayranlığı kadınlarda erkek bebek çok oluyor demiş.bu söz üzerine diyecek laf yok.süper yaa çook tutum.hadi ben de çıkıyorum.ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.
biz her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da annemlere gidicez inşallah. kardeşim ve eşi de gelicek. hep beraber olucaz.
Amin diyorum umut kiz senin altin yumurtadan altin horoz cikar insaAllah...
Kiz bak sende olabilir bu hastalik Haydar Dümene sormak lazim bi arastirayim Haydar Hocanin tel.bi sorayim senin durumunu merak ettim .....
Günaydin bengu 28 sine birsey kalmadi kiz bu arada esinin cinsel perhiz olayini unutma bilmem anlatabildim mi ?
Catlat kiz sen bizi kiz bi hamilelik testinde bu kadar naz yaptin cins.söyleyecegin zaman bakalim ne yapacan bize ...Ya hemen git yap testi sonucu yaz yada ömür boyu sus
Ay ay keske kiz, bi düsündümde topikteki kizlarla ayni mahallede yasadigimizi pencereden pencereye bagrirdik "" Berra testi yaptin mi kiz ? ,Ezel aksam f...f....oldu mu ?ay düsünmesi bile fena bi hayal edin kizlar200 bölümlük dizi olur bizim mahalledeki olaylardan
kızlar yılbaşında napıyonuz.evdesiniz dimi:)
burda kutlarız artık..benim koca mecburen calışcak o gün.yalnızım yani
ezel arkadaş istegini kabul ettim. ben seni facede görmüştüm.sende beni gördün sanıyordum yaw.yani listede varsın diye düşünüyodum:44:
Kiz bak sende olabilir bu hastalik Haydar Dümene sormak lazim bi arastirayim Haydar Hocanin tel.bi sorayim senin durumunu merak ettim .....
Ay ay keske kiz, bi düsündümde topikteki kizlarla ayni mahallede yasadigimizi pencereden pencereye bagrirdik "" Berra testi yaptin mi kiz ? ,Ezel aksam f...f....oldu mu ?ay düsünmesi bile fena bi hayal edin kizlar200 bölümlük dizi olur bizim mahalledeki olaylardan
güzel olurdu gerçekten ama 1 hafta kaldı artık zorne güzel.muhtemelen yılbaşı günü babamda calışır annemde bana gelir
birbirimize hediye alıp yollasaydın sayfada cekiliş yapsaydık yaw.böle pahalı şeyler almazdık.cam sakızı coban armagını:)
düdüklü tencerenin altını kısmayınca patladıı gidiyorr puhahahahahah
anladım umut.senin yüzünde sıcak ve yumuşak
kızlar yılbaşında napıyonuz.evdesiniz dimi:)
burda kutlarız artık..benim koca mecburen calışcak o gün.yalnızım yani
haskenacım canım benim kıyamam sana. ama inan amaç naz filan değil. canım ben çok duygusalımdır . negatifi görürsem çok üzülürüm. en azından yarın adet olmazsam öyle test yapayım. bugün test yapıp negatifi görürsem yarın da adet olursam kötü olucam. birde testte hemen çıkcağına inanmıyorum, çünkü kızımda 5 gün geçince pozitif çıktı canım. zaten eğer hamileysem eşime güzel bir süpriz yapmayı planlıyorum. zaten ilk sizler öğreneceksiniz eşimden de önce yanii.
canım benim yaa sen de çok tatlısın. gerçekten insana pozitif enrji veriyorsun. arkadaşlık isteği yolladım sana.
kızın çok tatlı canım allah bağışlasın. tamam ekleyince haber veririm. sen kaç yaşındasın canım ?
herkese günaydın gününüz aydın olsun inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?