- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.481
Günaydin cano ay aksama misafirim var daha evi toplayip yemek yapmam lazim ama bi türlü sizden ayrilamiyorum neyse bi on dak.daha takilayimda kalkayim kiz yoksa aksama yetismiyecek islerim...
bende görmedim seniiiiii
tşkler ezell
sen nasıl canlandrımıştın gızzzz merak ettim şimdi
herkese günaydın gününüz aydın olsun inşALLAH
Simdi bakarsan görecen........hanim ben seni ne zaman görecem
güzelim yapamadım vallahi
sen nasıl ekliyosun bi anlatsana
sonra bende silerim
umut sen benim fotolarıma baktınmı facebookta
Simdi bakarsan görecen........hanim ben seni ne zaman görecem
Haskenada esmer güzeli çok severim onun gibi kadınların ten renklerini ben beyaz tenliyim buğday tenliler bana hep seksü gelir
güzelim yapamadım vallahi
sen nasıl ekliyosun bi anlatsana
sonra bende silerim
Canim benim resimler bilg.hafizasinda var albüm düzenleden resim ekleye geliyorum ve dosya ekleye tikliyorum hafizadaki resimler geliyor onu eklenti bölümüne aktariyorum ve kayityapiyorum ay galiba anlatamadim en iyisi daha tercübeli olan anlatsin benimki ezbere yapmak canim yani sadece pratigini biliyom teorisini degil yada tam tersi ama birazdan cikacam kiz cok isim var eger 10 dak.eklersen bakarim yoksa yarina kismet artik.....
Eleraaa burdaysan bi anlatta ekliyeyim kız ezelle haskena görecekler :)) gördüklerine bin pişman olacaklar
ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.
Eleraaa burdaysan bi anlatta ekliyeyim kız ezelle haskena görecekler :)) gördüklerine bin pişman olacaklar
kızlar ben bu mesajı düdüklü tencere yazınca gördüm.
burda gecen penis hayranlıgı ile illgili cümnle ne kadar sacma ve komik olmuşş:)))
ozaman tüm kadınlar penis hayranıdırr.cünkü herkes bu penislee tatmin olupp cocuk sahibi oluyorr :)))
düdüklü tencere ve himalianın arkadaşı da evli ve penis hayranı yaneeee:86:
ayrıca erkek isteyen erkekvarmı etrafta demiş arkadaşı:))) ayy ne mantıksız bi cümledir bu
erkek cocugu kocalar daha cok istiyor.bun penis hayranlıgı ile ne alakası var.ozaman bütün kocalarr topp yada gayy töbe töbee
umut sen benim fotolarıma baktınmı facebookta
Haskenada esmer güzeli çok severim onun gibi kadınların ten renklerini ben beyaz tenliyim buğday tenliler bana hep seksü gelir
Haskenacım merhaba , evet az kaldı 28 ine valla.eşim benden de sabırsız inş. o günden önce yerinde durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?