- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.501
yoooo bulamadımki((
ezel kız sen napıyon, yumurtlayabildin mi bacım?
senin aklın fikrin hep zaten onda :86:
Eleraaa burdaysan bi anlatta ekliyeyim kız ezelle haskena görecekler :)) gördüklerine bin pişman olacaklar
Canim benim resimler bilg.hafizasinda var albüm düzenleden resim ekleye geliyorum ve dosya ekleye tikliyorum hafizadaki resimler geliyor onu eklenti bölümüne aktariyorum ve kayityapiyorum ay galiba anlatamadim en iyisi daha tercübeli olan anlatsin benimki ezbere yapmak canim yani sadece pratigini biliyom teorisini degil yada tam tersi ama birazdan cikacam kiz cok isim var eger 10 dak.eklersen bakarim yoksa yarina kismet artik.....
Kiz Asil dedinde özletti kiz kendini niye gelmiyorki isleri yogun mu acaba hamilelik nasil gidiyor ?
umut sen benim fotolarıma baktınmı facebookta
ezel haftaya gitcem doktora asilmavi bu aralar pek girmiyo gamzeyıde özledım yaa net ortamında bole arkadaslıkların olduğunu sanmıyordum meğer ne güzel arkadaslıklar kuruluyormus birbirimizi görmeden haklarımızda iyi şeyler istiyoz ne güzel şey bunlar
Bacim biz görüyozda birbirimizi seni göremiyoruz a bu rada herkesede göstermiyoz yüzümüzü yüz görümlügü aliyoz yani samimiyet
canım ben album felan uğraşmak işime gelmıyo ama faceye yüklücem resimleri koca bırakmıyo albüm oluşturunca neden olmasın gösteririm kendımı ama elletmem
asil hayırsız cıktı.foruma giriyor ama buraya yazmıyor.temmuz annelerinde yazışıyor galiba.
bi slm dahi vermiyorr yaneeee.neyse cocugu bulan kayboluyor alışmadıkmı buna:))
evet ya hamile olan kayıp olacak diye şart var sanki :)))
ben bi olayım yine burda olacam merak etmeyin
ama işten çıkacam oda var(
cnm ben baktım sana sende cok tatlısınn.eşinle mutlulugunuz daim olsun.inş bide ogluşunuzz olurr
Amiiiinnn :116::116::116::116:
:)))
sana elleyen ellemiş bacım biz sana baksak yeterli:)
resim yüklediginde haber ver görelim senide.
tamammı ???*???????
asil hayırsız cıktı.foruma giriyor ama buraya yazmıyor.temmuz annelerinde yazışıyor galiba.
bi slm dahi vermiyorr yaneeee.neyse cocugu bulan kayboluyor alışmadıkmı buna:))
bende bırakamıyom burayı bende doğuma giderken yazarım herhelde ıkınıyom çıkıyo ahada kafa çıktı veee doğduuuu
gızz ozaman sende kaybolcan
işten cıkınce evde netinde yokkk giremicen buraya yanii
Ayrıca bence erkek bebek ıcın adamın perhız yapması gegekmıyo sık sık bosalıp taze sperm daha ıyı etrafımda tanıdık hanımlar arasında sekse duskun adamların oglu cokk
evet canımmm bacıımm beniiimmm gördüğüme sevindiiimmm :87: dur bende eklemeye çalışıcam albüm
bende bırakamıyom burayı bende doğuma giderken yazarım herhelde ıkınıyom çıkıyo ahada kafa çıktı veee doğduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?