bebek cinsiyet belirleme..

ezel haftaya gitcem doktora asilmavi bu aralar pek girmiyo gamzeyıde özledım yaa net ortamında bole arkadaslıkların olduğunu sanmıyordum meğer ne güzel arkadaslıklar kuruluyormus birbirimizi görmeden haklarımızda iyi şeyler istiyoz ne güzel şey bunlar

yoooo bulamadımki ((

kız nasıl bulamadım facebookta sana verdiğim isimle aratsaydın ya beni dur bakayım bbende burda albüm oluşturmayı deniyim

ezel kız sen napıyon, yumurtlayabildin mi bacım?

anam bilmiyorum ki yumurtladım mı yumurtlamadım mı adet aralığım geçen ay 42 gün sürdü 6 aralıkta adet oldum sonra adetimin 12. günü test yaptım silik çizgi çıktı sonra bende 14. günü fiki fiki yaptım yumurtladım gibi geldi sonra 21 aralıkta yani adetin 16. günü yumurta akı kıvamında akıntım oldu o gecede koyverdik gitti artık bilmiyorum kısmet Serenettayı bekliyorum bana mikroskopunu yollicaktı sağolsun hediye etti mikroskop gelse sabah akşam denicm ama işte beklemedeyim

senin aklın fikrin hep zaten onda :86:

onda tabi eehheeehhh :89: ayy bak aklıma geldi kocamı özledim :127:

Eleraaa burdaysan bi anlatta ekliyeyim kız ezelle haskena görecekler :)) gördüklerine bin pişman olacaklar

sağol canım benimmm sende öylesinnnn

Kiz Asil dedinde özletti kiz kendini niye gelmiyorki isleri yogun mu acaba hamilelik nasil gidiyor ?

asil hayırsız cıktı.foruma giriyor ama buraya yazmıyor.temmuz annelerinde yazışıyor galiba.
bi slm dahi vermiyorr yaneeee.neyse cocugu bulan kayboluyor alışmadıkmı buna:))

umut sen benim fotolarıma baktınmı facebookta

cnm ben baktım sana sende cok tatlısınn.eşinle mutlulugunuz daim olsun.inş bide ogluşunuzz olurr

Bacim biz görüyozda birbirimizi seni göremiyoruz a bu rada herkesede göstermiyoz yüzümüzü yüz görümlügü aliyoz yani samimiyet

Bacim biz görüyozda birbirimizi seni göremiyoruz a bu rada herkesede göstermiyoz yüzümüzü yüz görümlügü aliyoz yani samimiyet

canım ben album felan uğraşmak işime gelmıyo ama faceye yüklücem resimleri koca bırakmıyo albüm oluşturunca neden olmasın gösteririm kendımı ama elletmem

Ayrıca bence erkek bebek ıcın adamın perhız yapması gegekmıyo sık sık bosalıp taze sperm daha ıyı etrafımda tanıdık hanımlar arasında sekse duskun adamların oglu cokk

bak dikkat edin önceden sık giren arkadaşlar hamile kaldıktan sonra girmiyorlarr
demkki maksat dostluk degilmiş.yöntemleri alıp göbegini şişiripp eyvallahh deyip başka sayfaalrda takılmakmışş
neyse biri gider biri gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…