bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşlar merhaba. Merakımı mazur görn lütfenn

cinsiyetleri kaçıncı haftada kesin öğrendiniz ?

Birde şunu öğrenmek istiyorum: Doktoru kendisine yüksek ihtimalle erkek yada kız bebişin olacak dedikten sonra daha sonraki kontrollerde farklı bir cinsiyete sahip olan arkadaşlarımız var mı ??

anacım maşallah allah ikinizide kem gözlerden sakınsın :)))
valla sen benden genç göründün bacım gözüme :))

Kiz DISIM genc bacim benim icin kartlasti,, ( genc olan Ezel gibin olur iste bile kocayi düsünüyo )
Ama sen tam düsündügüm gibi ciktin nur yüzlü ya evet Elaranin dedigi gibi insan görünce daha bi samimi yazilar yazabiliyor sanki karsilikli konusuyormus gibi Rabbim kizinida sana bagislasin birde altin horozun oldum mu tamam.....

Bosver canim ya biz takilmadik bos insanlarin bos gevezelikleri bunlar hatta biz Ezelle bunun girgirini bile yaptik kiz ne aklima geldi bazilarinin kayinvalidesi kayinpederi istiyo ya erkek cocuk simdi düsününce bu teze göre aboo tövbe tövbe Rabbim sen düsündügüm icin beni bagisla
Birde diyom ki sayfa basinda bizim ugurlu listemiz varya buna düdüklülerin listesinide mi ekleyelim ben bazen kaciriyom kiz düdüklüleri bak bugünkini bilmiyordum mesela ay kendimle gurur duydum bak iyi isim bulmusum bunlara

canım ben album felan uğraşmak işime gelmıyo ama faceye yüklücem resimleri koca bırakmıyo albüm oluşturunca neden olmasın gösteririm kendımı ama elletmem

Kiz biz hic kimseye elemedik sanada elemeyiz sen ekle hem sen hamile garusun elenecek halin mi var senin

Yeterin gayri cikin hepiniz netten isim var deyom misafir var deyom oyaliyonuz beni sizin yüzünüzden bende nette kaliyom

kızlarr benim resmimide görebilir arkadaş listemde kayıtlı olanlar goncamla ikimizin resmi bize dua edin oğluşları olsun bunların deyin hadi bakem :90:

Haskena
biz ezel gibi olabilmek için 40 fırın ekmek yememiz lazım bizim oralarda böyle derler :))
ben yeni evliyken adamdan kaçıyodum bu işte bile ne düşünüyooo

Haskena
biz ezel gibi olabilmek için 40 fırın ekmek yememiz lazım bizim oralarda böyle derler :))
ben yeni evliyken adamdan kaçıyodum bu işte bile ne düşünüyooo

kız öyle şeyden kaçılır mı bee
ezel senin düğün fotoğrafların var dimi seni gördüm eger oysan gencecik ne güzel

kız nerde gördün facebooktamı düğün fotolarıda var bide tatil fotoları falanda var

yaaa elara gulmeyın haskena nın bu perhız yazısına cewap olarak fıkırlerımı soyledımmmmm

Canim ben yurtdisindayim burada 16.haftadan önce söylemiyorlar ben 16.hafta ögrendim kizdi dogdugundada kizdi halada kiz hic degismedi yani en garantili 16.hafta yani.....

bu kadın adamı krize sokar Allahım hep bir arada olsakta şöyle çay kahve muhabbeti yapsak

kızlar bende sizi merak ediyorum dedim ama tık yok sizden.arkadaşlar görebiliyormuş sadece.o zaman arkadaş olarak ekliyeceğim sizi kabul ederseniz.

canım ekle tabi yaaa aşk olsun ekledinde kabul etmedik mi

ya bende sızlerı mrk ettım yanlızkı benım face yokk benım koca cok kıskanc eskıden vardı ark kapattırdı cok ark varmıss mıs fln ıste ama buraya ekleyın resımlerınızı yahuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…