- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.521
ayy ece sen ne konuşuyon kendi kendine yaw:)))
sen ilk sayfaları okuyupp cevap yazıyon galiba
hemen çıkmayı düşünmüyorum cinsiyeti BERABER ÖĞRENİRİZ MERAK ETMEYİN :)))
evede alacağız zaten kızın dersleri oluyo
ama oğlumdan zaman bulup girerim inşallah
yemin ediyorum sesli sesli kahkaha attımm
nooldu dediler inanmıyorum yaaaaaaa
ayy ece sen ne konuşuyon kendi kendine yaw:)))
sen ilk sayfaları okuyupp cevap yazıyon galiba
ohhh be bu işte bitttti
umduğun gibimi çıktım :))
anacım maşallah allah ikinizide kem gözlerden sakınsın :)))
valla sen benden genç göründün bacım gözüme :))
kızlar ben bu mesajı düdüklü tencere yazınca gördüm.
burda gecen penis hayranlıgı ile illgili cümnle ne kadar sacma ve komik olmuşş:)))
ozaman tüm kadınlar penis hayranıdırr.cünkü herkes bu penislee tatmin olupp cocuk sahibi oluyorr :)))
düdüklü tencere ve himalianın arkadaşı da evli ve penis hayranı yaneeee:86:
ayrıca erkek isteyen erkekvarmı etrafta demiş arkadaşı:))) ayy ne mantıksız bi cümledir bu
erkek cocugu kocalar daha cok istiyor.bun penis hayranlıgı ile ne alakası var.ozaman bütün kocalarr topp yada gayy töbe töbee
canım ben album felan uğraşmak işime gelmıyo ama faceye yüklücem resimleri koca bırakmıyo albüm oluşturunca neden olmasın gösteririm kendımı ama elletmem
bende bırakamıyom burayı bende doğuma giderken yazarım herhelde ıkınıyom çıkıyo ahada kafa çıktı veee doğduuuu
Evet ya süper gecen haberlerde gördüm bir bayan twitterde dogum anini yazmis daha rahat dogurdugunu sancilarini hisstemedigini söylüyordu sende bi yap gercek öyleyse bizde arkandan geliriz :126:
evet ya hamile olan kayıp olacak diye şart var sanki :)))
ben bi olayım yine burda olacam merak etmeyin
ama işten çıkacam oda var(
A bak ben yil sonu islerinin yogunlugundan dolayi girmiyor saniyrdum kiz ben bi hamile kalayim dogurana kadar burdayim hatta 3.yü doguruncada burda olacamkiz bak baska topige kayarsaniz arar bulurum sizi ona göre kacis yok benden
Arkadaşlar merhaba. Merakımı mazur görn lütfenn
cinsiyetleri kaçıncı haftada kesin öğrendiniz ?
Birde şunu öğrenmek istiyorum: Doktoru kendisine yüksek ihtimalle erkek yada kız bebişin olacak dedikten sonra daha sonraki kontrollerde farklı bir cinsiyete sahip olan arkadaşlarımız var mı ??
Canim ben yurtdisindayim burada 16.haftadan önce söylemiyorlar ben 16.hafta ögrendim kizdi dogdugundada kizdi halada kiz hic degismedi yani en garantili 16.hafta yani.....
Haskena
biz ezel gibi olabilmek için 40 fırın ekmek yememiz lazım bizim oralarda böyle derler :))
ben yeni evliyken adamdan kaçıyodum bu işte bile ne düşünüyooo
ezel senin düğün fotoğrafların var dimi seni gördüm eger oysan gencecik ne güzel
yaaa elara gulmeyın haskena nın bu perhız yazısına cewap olarak fıkırlerımı soyledımmmmmezel kiz profiline eklesene bi iki bakalim ya birde face gitmeyelim
allah iyiligini versin senin benim annemde beyaz tenlidir yaslaninca pamuk gibi oluyonuz kiz siz, sevimli pamuklar sizi....
Canim ya ben alman sitesinde okudum 7 gün cinsel perhiz öneriyorlardi ama türk sitesinde 4-5 en fazla gün artikca meni icindeki kiz sperm sayisida artiyormus siz en iyisi 5 günden fazla bekletmeyin anlatabildim mi ay cok acik yazamiyom
Niye pisman olacaz kiz eminim dilin gibi kendinde tatlisindir hem biz tipe degil kalbe bakanlardaniz biz nice güzeller gördük kalpleri cirkin nice cirkin denenleri gördük kalpleri cicek gibin ama laf ettim ha yok benim anam babam izin vereydi sanatci olurdum ben kesin:82: Ama engel oldular istikbalime......
ayrıca bence erkek bebek ıcın adamın perhız yapması gegekmıyo sık sık bosalıp taze sperm daha ıyı etrafımda tanıdık hanımlar arasında sekse duskun adamların oglu cokk
Canim ben yurtdisindayim burada 16.haftadan önce söylemiyorlar ben 16.hafta ögrendim kizdi dogdugundada kizdi halada kiz hic degismedi yani en garantili 16.hafta yani.....
kızlar bende sizi merak ediyorum dedim ama tık yok sizden.arkadaşlar görebiliyormuş sadece.o zaman arkadaş olarak ekliyeceğim sizi kabul ederseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?