bebek cinsiyet belirleme..

Ayy ece sen ne konuşuyon kendi kendine yaw:)))
sen ilk sayfaları okuyupp cevap yazıyon galiba

yemin ediyorum sesli sesli kahkaha attımm
nooldu dediler inanmıyorum yaaaaaaa

Ay bende cok güldüm yaaa

Evet canım umduğum gibisin sende caduluk var biraz belli fotodanda belli oluyor uyanıııkkk :86:
ezell umut size de küstümmmmmmmm ezell umut size de küstümmmmmmmm

kızlarr benim resmimide görebilir arkadaş listemde kayıtlı olanlar goncamla ikimizin resmi bize dua edin oğluşları olsun bunların deyin hadi bakem :90:

Rabbim bu azgin kari kocanin kaderine Mehmet Kayra adinda hayirli ve saglikli bir erkek evlat yaz insaAllah AMIN::::::::::::::::::::

Haskena
biz ezel gibi olabilmek için 40 fırın ekmek yememiz lazım bizim oralarda böyle derler :))
ben yeni evliyken adamdan kaçıyodum bu işte bile ne düşünüyooo

Dogru söylüyon kiz benim kocis 1 aydan fazladir takviyeleri kullaniyo k.b.pekmezi,cinko v.s. adamdan kacacak yer ariyom gece yataga gitmeye korkuyom Ezelde diyorki ay aksam olsada kendimi y.....atsam

kızlar bende sizi merak ediyorum dedim ama tık yok sizden.arkadaşlar görebiliyormuş sadece.o zaman arkadaş olarak ekliyeceğim sizi kabul ederseniz.

Canim benim ekledim seni ama simdi cikmam lazim bi ara özel msj yazarim bakarsin

Ahanda cikiyom size iyi sohbetler kiz cok yazmayin okumasi zor oluyo

Son düzenleme:
ezelciğim gördüm seni
maşallah deyim çok tatlısın

canım teşekkür ederim maşaAllah de bide dua et oğlum olsun

Rabbim bu azgin kari kocanin kaderine Mehmet Kayra adinda hayirli ve saglikli bir erkek evlat yaz insaAllah AMIN::::::::::::::::::::

canıımmm inşaAllah isteyen herkeze versin inşaAllah ilk öncede sizlereeee

Dogru söylüyon kiz benim kocis 1 aydan fazladir takviyeleri kullaniyo k.b.pekmezi,cinko v.s. adamdan kacacak yer ariyom gece yataga gitmeye korkuyom Ezelde diyorki ay aksam olsada kendimi y.....atsam
ya o kadarda değil bee her akşam her akşam olmuyor heralde gün aşırı

ezell umut size de küstümmmmmmmm ezell umut size de küstümmmmmmmm

küsem canım yaaa
ama bi giriş yaptım milyar dolarlardan bahsettin nefretten bahsettinnn anlamadım
bir daha giriş yaptın değişik şeyden konuştun
o yüzden güldüm valla yoksa art niyet arama

kız şimdi gördüm seni
yaşın küçüm amaaaa :)))) çok şey biliyon ve çok güzelsin maşallahh
çokmu severek evledin kızzzz

sevdim kızzz daha doğrusu benimki kendini çok sevdirdi sağolsun çok iyi kalplidir kocam maşaAllah diyim nazar değmesin ben çok kaprisliyimdir acayip sabırlı vallah askere gitti nişanlı bekledim ondan nişanlanana kadarda ailesiyle problemler yaşadık sonra nişanlıykende bir sürü problem tyaşadık ama canım hep benim yanımda oldu ben çok cadıyımdır şimdi Allah biliyor bazen kendi kendime diyorum benim gibiler şanslı oluyor heralde diye yani cadı olanlar Rabbime şükürler olsun Mevlam sevgimizi hiç eksiltmesin kat kat artsın inşaAllah herkezin yuvasına huzur mutluluk versin

amin canım amin
mutluluğunuz hiç bozulmasın
ama bi konuda haklısın cadı olmak lazımmmmm

Ayy ece sen ne konuşuyon kendi kendine yaw:)))
sen ilk sayfaları okuyupp cevap yazıyon galiba

yemin ediyorum sesli sesli kahkaha attımm
nooldu dediler inanmıyorum yaaaaaaa

Ay bende cok güldüm yaaa

Evet canım umduğum gibisin sende caduluk var biraz belli fotodanda belli oluyor uyanıııkkk :86:

küsem canım yaaa
ama bi giriş yaptım milyar dolarlardan bahsettin nefretten bahsettinnn anlamadım
bir daha giriş yaptın değişik şeyden konuştun
o yüzden güldüm valla yoksa art niyet arama
sizle dertleseyım dedım ne bıleyım dalga gececeksınız

Arkadaşlar merhba ben yeni katıldım aranıza 2 gün dür geçmişi okuyorum maşallah daha bitiremdim ben de oğluşu olsun isteyenlerdim.

canım hoşgeldin kaçıncı olacak mı seninde benim gibi ilk mi
vallah o geçmiş oku oku bitmez ben ilk geldiğimde sayfalar çok çok daha azdı o zaman bile zor okudum bitirdim şimdi hayatta okunmaz

.
kızlar ben az önce ansızın bişi yaptım bu akşama randevu aldım 18.45 te randevum var:18::18::18:
bana dua edin kızlar herbiryerim titriyo heycandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…