- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.561
sudecim mrb bebğin kalp atısını 160 mıydı yazmıştın ama unuttum
Benim 1 kızım var 6 yaşında artık bende yavaş yavaş düşünüyorum bebişim olsun diye
canım gördüm seni maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın.gerçekten gencecik çok güzel görünüyorsun cadııı:)))
Arkadaşlar merhba ben yeni katıldım aranıza 2 gün dür geçmişi okuyorum maşallah daha bitiremdim ben de oğluşu olsun isteyenlerdim.
sudecim mrb bebğin kalp atısını 160 mıydı yazmıştın ama unuttum
aayyy çok sevindiiiiiiiimmm hadi bakalım hayırlı olsun dualarımız seninle canparçaaammm inşaAllah gönlündeki oluuuuuuur
Valla arkadaşlar benim kızım ikinci hamileliğim ilk hamileliğim ikizdi bir kız bir erkek erken doğdular ve yaşamadılar kızım da da rahim ağzı filan dikildi 9 ay yattım yani çok zorlandım o yüzden hiç bişey hatırlamıyorum belleğim silik çin takvmi tuttu babychoise bakdım garanti deyil kıprısı aradım bugün fiyat sordum 4.500 euro dedi oha ddim öle özeti bu şimdi bu siteden yararlanmaya çalışıyorum.
ekledim biraz önce bakabilirsin.sen hakena ,umut,elarayı gördün mü?şimdi yoklar gelsinler bakalım..
evet canım 160 tı niye sordunki
10.000 tl azmı bana çok geldi biraz düşünmek lazım hamileliğimde zor olduğu için düşündürücü
Çinliler eskiden eşlerine bol bol kızılcık reçeli yedirirlermiş ki oğlan çocuğu sahibi olabilsinler diye. Ben bilmeden hamileliğimde kavanoz kavanoz kızılcık reçeli yemiştim :)
Arkadaşlar nabersiniz maşallah yine çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor.
Geçende topiğin eski sayfalarına baktım biraz. Gamze adında bir arkadaşımız vardı 3 kızı olan o üyeliğini iptal ettirmiş sanırım ciddiolarakbaydı diye bir nick çıkmış onun yerine ya da ben anlamadım. Geçen adı geçmişti de söyleyeyim dedim
cnm cok sevındım hadı ıns guzel haberlerle gelırsın senın yazını gorunce hep senın cınsıyet bellı erkekmıs gıbı gelıyor bana yanı ben oyle ınanıyor ve oyle dua edıyorum senın ıcın ıns oglun olur cnmyaprakk hani bana demiştin yaa içimden seni tuttum yeşilyolun seni tuttuğu gibi inşALLAH PEŞİNDEN GELİYORUMDUR HAYIRLISIYLA
hosgeldın cnm Allah bagıslasın kızınıBenim 1 kızım var 6 yaşında artık bende yavaş yavaş düşünüyorum bebişim olsun diye
hahahahaha :)))bak dikkat edin önceden sık giren arkadaşlar hamile kaldıktan sonra girmiyorlarr
demkki maksat dostluk degilmiş.yöntemleri alıp göbegini şişiripp eyvallahh deyip başka sayfaalrda takılmakmışş
neyse biri gider biri gelir:)
gorusuruz cnm sıze ıyı gezmeler ben goturemıycem cunku ıs yabıyorum yorulmuyum dıyede yavas yavas yapıyorum aksama ancak bıtcek sanırımhava cok güzell bugünn
kızımı parka götürcemm görüşürüüzz kızlarr
hıms zor seyler yasamıssınız ama cnm o sekılde dusunme .Sonucta haklı oldugunu gec anlasa anlamıs kımse ıyı durumdayken kotu duruma dusmek ıstemez.rabbım rızkını verır oturun once karsılıklı konusun esın gercekten nekadar cok ıstıyor bu bebegı once bunu bıl cnmYa ben karar weremıyom cocuk ıcın adamla aramız cok kotu hayatında yapma dedıgım ne warsa yaptı mal mulk o bıcımdı 1 kardesını ewlendırdı oburlerıne sunnet yaptı 100 mılyar bırıne 40 mılyar bırıne werdım dıyo yapma dıyodum sen karısma dıyodu hıc bısey kalmadı hersey buıttı herkes kendıne yol cızdı bızımkı dımdızlak ortada kaldı 130 mılyar borc en son ıcınde oturdugumuz ew satılcak gıbı şimdi sen haklıymısın dıyo gozume gorunmesın nefret edıyom erkek bebegı kendıme ıstıyom tılkı mısalı kuyrugunu kıstırdı ewde oturuyo:84::84::84: Bılmıyom yaaaaaa
berra cnm yasenı cok ıyı anlıyor ayrıca tebrık edıyorum ben dayanamazdım oylede oldu dayanamadım .sılık cızgı benı 6 aydır hep uzuyordu her defasında aglardım ınsan cunku bekleyınce umudu oluyor ve bıtttıgınıg orunce dayanamıyor.bu yuzden gec yapmakta haklısın cnm sonra kısıden kısıye degısıyor benım kızımda 1 hafta varken ogrenmıstım bunda ıse 3 gun varken ogrendım.ama benım ıkı ablamda 10 gecmelerıne ragmen ogrenemedı daha sonrada ogrendıler.dılıyorum hamılesındır ve rabbım gonlundekını vermıstır cnmhaskenacım canım benim kıyamam sana. ama inan amaç naz filan değil. canım ben çok duygusalımdır . negatifi görürsem çok üzülürüm. en azından yarın adet olmazsam öyle test yapayım. bugün test yapıp negatifi görürsem yarın da adet olursam kötü olucam. birde testte hemen çıkcağına inanmıyorum, çünkü kızımda 5 gün geçince pozitif çıktı canım. zaten eğer hamileysem eşime güzel bir süpriz yapmayı planlıyorum. zaten ilk sizler öğreneceksiniz eşimden de önce yanii.
cnm benım hıc bır bılgım yok evde durursam cok gelen olur kımseye hamıle olduqumu soyledım.hızmet etmek ıstemıyorum cunku cok yorulurum cok kalabalıklar.bu yuzden ben annemlere gtmeyı dusunuyorym .zaten oturup tv ızlıyoruz her sene aynı:)kızlar yılbaşında napıyonuz.evdesiniz dimi:)
burda kutlarız artık..benim koca mecburen calışcak o gün.yalnızım yani
cnm senıde cok ıuyı anlıyorum aynı berraya soyledıgım gıbı hıc bellı olmaz ıns testlerın ıcın henuz erkendır ve hamılesındır gonlundekını vermıstır rabbım.bu 7 .deneme şurup ne şurubu alıcam ben de ne yapayım herşey deniyoruz baksana kusur kalmıyayım ondan da...
bengü kııız makarna pişirdiğin fotoda çok seksisintaş gibim hatuuunsun ayol Haskena gibi buda esmer güzeli bu yorumumu Haskena görmesin bak ne cevaplar yetiştirecek
bak dikkat edin önceden sık giren arkadaşlar hamile kaldıktan sonra girmiyorlarr
demkki maksat dostluk degilmiş.yöntemleri alıp göbegini şişiripp eyvallahh deyip başka sayfaalrda takılmakmışş
neyse biri gider biri gelir:)
arkadaş sen bu topiğin yürütecimisin?burası sana yoksa % mi veriyor?hani amacın insanlarla birşeyler paylaşmaktı.Paylaşmaksa paylaşmış kadınlar bebişleri olmuş daha ne yapsınlar.her gün seni mi düşünsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?