bebek cinsiyet belirleme..

sudecim mrb bebğin kalp atısını 160 mıydı yazmıştın ama unuttum

evet 160 yazmıştı neden ki _????

Benim 1 kızım var 6 yaşında artık bende yavaş yavaş düşünüyorum bebişim olsun diye

evet artık zamanı gelmiş inşaallah gönlüne göre olur çin takvimine falan hiç baktın mı kızında tutuyor mu_? bide bioritm var eğer kızına hamile kaldığın tarihleri hatırlıyorsan doğum tarini falan yaz bakalım tutmuşmu

canım gördüm seni maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın.gerçekten gencecik çok güzel görünüyorsun cadııı:)))

sende koyda bizde göreliim uyanııık vallah eşimde cadı der bana hiç yadırgamıyorum ismimi yazıyormuşsunuz gibi oluyor :86:

Valla arkadaşlar benim kızım ikinci hamileliğim ilk hamileliğim ikizdi bir kız bir erkek erken doğdular ve yaşamadılar kızım da da rahim ağzı filan dikildi 9 ay yattım yani çok zorlandım o yüzden hiç bişey hatırlamıyorum belleğim silik çin takvmi tuttu babychoise bakdım garanti deyil kıprısı aradım bugün fiyat sordum 4.500 euro dedi oha ddim öle özeti bu şimdi bu siteden yararlanmaya çalışıyorum.

bence hemen vaz geçme.kesin ve garanti ben çok pişman oldum yapmadım diye okadarda çok fazla fiyat değil bence.ama yine sen bilirsin.

yaprakk hani bana demiştin yaa içimden seni tuttum yeşilyolun seni tuttuğu gibi inşALLAH PEŞİNDEN GELİYORUMDUR HAYIRLISIYLA

Çinliler eskiden eşlerine bol bol kızılcık reçeli yedirirlermiş ki oğlan çocuğu sahibi olabilsinler diye. Ben bilmeden hamileliğimde kavanoz kavanoz kızılcık reçeli yemiştim :)

bengü kııız makarna pişirdiğin fotoda çok seksisin taş gibim hatuuunsun ayol Haskena gibi buda esmer güzeli bu yorumumu Haskena görmesin bak ne cevaplar yetiştirecek

Çinliler eskiden eşlerine bol bol kızılcık reçeli yedirirlermiş ki oğlan çocuğu sahibi olabilsinler diye. Ben bilmeden hamileliğimde kavanoz kavanoz kızılcık reçeli yemiştim :)

nasıl yani bayanmı yiycek ayy nerden bulucam ben kızılcık reçelini yaaaaa :26:

Arkadaşlar nabersiniz maşallah yine çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor.

Geçende topiğin eski sayfalarına baktım biraz. Gamze adında bir arkadaşımız vardı 3 kızı olan o üyeliğini iptal ettirmiş sanırım ciddiolarakbaydı diye bir nick çıkmış onun yerine ya da ben anlamadım. Geçen adı geçmişti de söyleyeyim dedim

evet onu bende fark ettim neden öyle olmuş anlamadım

gunaydın kızlar masallah dokturmussunuz oku oku bıtıremedım bende temızlık yabıyorum bı bakıyım kızlara dedım
yaprakk hani bana demiştin yaa içimden seni tuttum yeşilyolun seni tuttuğu gibi inşALLAH PEŞİNDEN GELİYORUMDUR HAYIRLISIYLA
cnm cok sevındım hadı ıns guzel haberlerle gelırsın senın yazını gorunce hep senın cınsıyet bellı erkekmıs gıbı gelıyor bana yanı ben oyle ınanıyor ve oyle dua edıyorum senın ıcın ıns oglun olur cnm
Benim 1 kızım var 6 yaşında artık bende yavaş yavaş düşünüyorum bebişim olsun diye
hosgeldın cnm Allah bagıslasın kızını
hahahahaha :)))
hava cok güzell bugünn
kızımı parka götürcemm görüşürüüzz kızlarr
gorusuruz cnm sıze ıyı gezmeler ben goturemıycem cunku ıs yabıyorum yorulmuyum dıyede yavas yavas yapıyorum aksama ancak bıtcek sanırım

hıms zor seyler yasamıssınız ama cnm o sekılde dusunme .Sonucta haklı oldugunu gec anlasa anlamıs kımse ıyı durumdayken kotu duruma dusmek ıstemez.rabbım rızkını verır oturun once karsılıklı konusun esın gercekten nekadar cok ıstıyor bu bebegı once bunu bıl cnm
berra cnm yasenı cok ıyı anlıyor ayrıca tebrık edıyorum ben dayanamazdım oylede oldu dayanamadım .sılık cızgı benı 6 aydır hep uzuyordu her defasında aglardım ınsan cunku bekleyınce umudu oluyor ve bıtttıgınıg orunce dayanamıyor.bu yuzden gec yapmakta haklısın cnm sonra kısıden kısıye degısıyor benım kızımda 1 hafta varken ogrenmıstım bunda ıse 3 gun varken ogrendım.ama benım ıkı ablamda 10 gecmelerıne ragmen ogrenemedı daha sonrada ogrendıler.dılıyorum hamılesındır ve rabbım gonlundekını vermıstır cnm
kızlar yılbaşında napıyonuz.evdesiniz dimi:)
burda kutlarız artık..benim koca mecburen calışcak o gün.yalnızım yani
cnm benım hıc bır bılgım yok evde durursam cok gelen olur kımseye hamıle olduqumu soyledım.hızmet etmek ıstemıyorum cunku cok yorulurum cok kalabalıklar.bu yuzden ben annemlere gtmeyı dusunuyorym .zaten oturup tv ızlıyoruz her sene aynı:)
bu 7 .deneme şurup ne şurubu alıcam ben de ne yapayım herşey deniyoruz baksana kusur kalmıyayım ondan da...
cnm senıde cok ıuyı anlıyorum aynı berraya soyledıgım gıbı hıc bellı olmaz ıns testlerın ıcın henuz erkendır ve hamılesındır gonlundekını vermıstır rabbım.

bengü kııız makarna pişirdiğin fotoda çok seksisin taş gibim hatuuunsun ayol Haskena gibi buda esmer güzeli bu yorumumu Haskena görmesin bak ne cevaplar yetiştirecek

hee bende esmerim , haskenayı merak ettim şimdi , teşekkürler utandım biraz.Haskena gelsin de cevaplar yazsın sana.aklın fikrin fiki fiki diye:90:

arkadaş sen bu topiğin yürütecimisin?burası sana yoksa % mi veriyor?hani amacın insanlarla birşeyler paylaşmaktı.Paylaşmaksa paylaşmış kadınlar bebişleri olmuş daha ne yapsınlar.her gün seni mi düşünsünler.

ne demişki niye kızdın nevar bunda
bizde söyliyoruz hatta gelmedi merak ettik falan diye
kullandığın kelimede hoş değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…