bebek cinsiyet belirleme..

çoktandır girmediği için üyeliği iptal oldu belkide ((

şimdi buna birşey yazmasan şaşardım..herkezin bir hayranlığı var ki evlenmeye kalkmışlar .hayranlık yoksa sorun olmuş tedaviye gitmişler.hayranlığın dozu önemli burda .illaki olsun illaki olsun deyip.yöntem peşine düşüp hayatı zindan etmek tehlikeli....

çok yorma kendini boncuk ağırdan sat ya hamişsin sen ne temizliği :)

kızlar bende sizi merak ediyorum dedim ama tık yok sizden.arkadaşlar görebiliyormuş sadece.o zaman arkadaş olarak ekliyeceğim sizi kabul ederseniz.

resim ekledin galibaa.resim eklemeyenlere göstermiyom kendimi:)
tmmm kabul ettim istegi bakabilriisn resimime.

yaaa elara gulmeyın haskena nın bu perhız yazısına cewap olarak fıkırlerımı soyledımmmmm

hımm anladım.ama alıntı yapmadıgın için biz anlayamadık cnm.

ya bende sızlerı mrk ettım yanlızkı benım face yokk benım koca cok kıskanc eskıden vardı ark kapattırdı cok ark varmıss mıs fln ıste ama buraya ekleyın resımlerınızı yahuu..

bizi merake diyorsan sende resmini koyy bizde sana bakalımm
benim koca duysa benim buraya resim koydugumuu cok kızarr.
ama saklı gizli koyduk işte kızlara güvendigimizden.herşeyden kocanın haberi olmak zorunda degil dimii

sizle dertleseyım dedım ne bıleyım dalga gececeksınız

cnm biz senle dalga gecmedik yalnış anladın.
hani biz farklı bi konu konuşurken sen ortaya spermden filan bahsettin ondan komigime gitti.alıntıda yapmamışın bende ilk sayfadakilere cvp veriyon sandım:)

Arkadaşlar merhba ben yeni katıldım aranıza 2 gün dür geçmişi okuyorum maşallah daha bitiremdim ben de oğluşu olsun isteyenlerdim.

hoşgeldin Allah bagışlasın kızınıda

.
kızlar ben az önce ansızın bişi yaptım bu akşama randevu aldım 18.45 te randevum var:18::18::18:
bana dua edin kızlar herbiryerim titriyo heycandan

ooo süpersinn merakla bekliyoruzzz.inş gönlündeki olur.

cok üzücüü gecmiş olsun.
daha dur bismillah arkadaşım hemen kolayı seciyonn kıbrısı arıyon filann
3-4 kızı olanlar napsın
kıbrıs olayı hiç mantıklı degil bence.

10.000 tl azmı bana çok geldi biraz düşünmek lazım hamileliğimde zor olduğu için düşündürücü
cok ara tabikii.
Allaha şirk koştugundan bide hayırsız evlat olur 10.000 liranın 10 katı zarara sokar seni.
birazda kaderci olmak lazım.Allahtan geleen razı gelip hamd etmek lazım
ha belli başlı yöntmeleri denersin,diet,takviye v.s gibi takdiri Allaha bırakırsın.

Çinliler eskiden eşlerine bol bol kızılcık reçeli yedirirlermiş ki oğlan çocuğu sahibi olabilsinler diye. Ben bilmeden hamileliğimde kavanoz kavanoz kızılcık reçeli yemiştim :)

kızılcık asidik bi meyvedir.ve kız bebek isteyenelr için önerilir.

evet nickini ben iptal ettirdim birdaha girmeyecegi için.kızları nette cok kalıyorlarmış eşi kızmışş taşındıgı evdede baglatmıcakmış net.

hee ben bu sayfadan yüzde alıyom.maaşa bagladılar beni.ssk +yol+yemegimide karşılıyor ohh miss
sayfaya gelenleride haraca bagladım.paralarını almadan cevap yazmıyom
ama sen cok beleşcisin mümkünse buraya yerlleşme.

evlenmenin ne hayranlıgı olur yaw.eşinle evlenemseydin ozaman.evlendikten sonra ne degişti
sadece penisiyle haşır neşir oluyon aradaki tek fark bu
bekarken nikah olmadıgı için sadece onu yapamıyordunn:))bilmiyom belkide cok hayransındır nikahıda beklememiş olabilriisnn.
yani sende penis hayranlıgı için evlenmişinn

bak dikkat et buraya cok takılıyon seni yöntem manyagı yapar bu topikk hahahaha

Benim 1 kızım var 6 yaşında artık bende yavaş yavaş düşünüyorum bebişim olsun diye

hayırlısı olsun aynı durumdayız canım, gerçi senin yaşını bilmiyorum ama ben yavaş yavaş düşünme işini hızlandırdım bu işe ilk oğlum olur belki diye girdim ama sanırım bebek özlemişim ikinciyi kesinlikle istiyorum

kızlar şimdi drdan geldim.şaşkınım.13.günüm bugün yum görünmüyor ama alttan muayene etti akıntın çok yoğun yeni yumurtlama olmuş dedi.acaba ne zaman çatladı.erken oldu biraz.size yazmayı unutmuşum ben bu aya adet boyunca incir kürü yapmıştım kendime 5 gün kadar acaba ondanmı erken çatladı kızalr.bide balçörekotu karışımı yedim üç gün kadar.sizce bu gece deneme yapıyımmı.of ya gene kaçırdım ben ya

bence deneme canım 12 saati geçtiyse asidik olmuştur ortam
10. günde yumurtan çatlamış olabilir umut'un öyle oluyor erken oluşup çatlıyor keşke ovülasyon testleriylede takip etseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…