- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.581
Arkadaşlar nabersiniz maşallah yine çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor.
Geçende topiğin eski sayfalarına baktım biraz. Gamze adında bir arkadaşımız vardı 3 kızı olan o üyeliğini iptal ettirmiş sanırım ciddiolarakbaydı diye bir nick çıkmış onun yerine ya da ben anlamadım. Geçen adı geçmişti de söyleyeyim dedim
hee bende esmerim , haskenayı merak ettim şimdi , teşekkürlerutandım biraz.Haskena gelsin de cevaplar yazsın sana.aklın fikrin fiki fiki diye:90:
kızlar ben bu mesajı düdüklü tencere yazınca gördüm.
burda gecen penis hayranlıgı ile illgili cümnle ne kadar sacma ve komik olmuşş:)))
ozaman tüm kadınlar penis hayranıdırr.cünkü herkes bu penislee tatmin olupp cocuk sahibi oluyorr :)))
düdüklü tencere ve himalianın arkadaşı da evli ve penis hayranı yaneeee:86:
ayrıca erkek isteyen erkekvarmı etrafta demiş arkadaşı:))) ayy ne mantıksız bi cümledir bu
erkek cocugu kocalar daha cok istiyor.bun penis hayranlıgı ile ne alakası var.ozaman bütün kocalarr topp yada gayy töbe töbee
bende gördüm canım sen kaç yaşındaydın ???
29 umutcum,senin albümün var mı ?
29 umutcum,senin albümün var mı ?
evet onu bende fark ettim neden öyle olmuş anlamadım
çoktandır girmediği için üyeliği iptal oldu belkide((
bende gördüm bengu seni çok tatlısın maşallah
saol canım , ben bi tek ezeli gördüm şimdilik.sen ne yaptın var mı deneme?
bende yarın temızlık yabıcam yoksa evde zaman gecmıyor sıkılıyorum cnm sabahları 10 gıbı kalkıyorum cnm yatsamda ınan saga donmekle bakıyorum 3 4 olmus yıne eskıden boyle deqıldım sımdı boyleyım bugunde ole cok yedımkı catlamak uzereyım hala bısıler yemek ıstıyorum offf
ne guzel sen bı yerden baslamıssın gundur dr vs derken ıslerım kaldı yarın baslarım bende yavastan
kızlar bende sizi merak ediyorum dedim ama tık yok sizden.arkadaşlar görebiliyormuş sadece.o zaman arkadaş olarak ekliyeceğim sizi kabul ederseniz.
yaaa elara gulmeyın haskena nın bu perhız yazısına cewap olarak fıkırlerımı soyledımmmmm
ya bende sızlerı mrk ettım yanlızkı benım face yokk benım koca cok kıskanc eskıden vardı ark kapattırdı cok ark varmıss mıs fln ıste ama buraya ekleyın resımlerınızı yahuu..
sizle dertleseyım dedım ne bıleyım dalga gececeksınız
Arkadaşlar merhba ben yeni katıldım aranıza 2 gün dür geçmişi okuyorum maşallah daha bitiremdim ben de oğluşu olsun isteyenlerdim.
.
kızlar ben az önce ansızın bişi yaptım bu akşama randevu aldım 18.45 te randevum var:18::18::18:
bana dua edin kızlar herbiryerim titriyo heycandan
Valla arkadaşlar benim kızım ikinci hamileliğim ilk hamileliğim ikizdi bir kız bir erkek erken doğdular ve yaşamadılar kızım da da rahim ağzı filan dikildi 9 ay yattım yani çok zorlandım o yüzden hiç bişey hatırlamıyorum belleğim silik çin takvmi tuttu babychoise bakdım garanti deyil kıprısı aradım bugün fiyat sordum 4.500 euro dedi oha ddim öle özeti bu şimdi bu siteden yararlanmaya çalışıyorum.
cok ara tabikii.10.000 tl azmı bana çok geldi biraz düşünmek lazım hamileliğimde zor olduğu için düşündürücü
Çinliler eskiden eşlerine bol bol kızılcık reçeli yedirirlermiş ki oğlan çocuğu sahibi olabilsinler diye. Ben bilmeden hamileliğimde kavanoz kavanoz kızılcık reçeli yemiştim :)
Arkadaşlar nabersiniz maşallah yine çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor.
Geçende topiğin eski sayfalarına baktım biraz. Gamze adında bir arkadaşımız vardı 3 kızı olan o üyeliğini iptal ettirmiş sanırım ciddiolarakbaydı diye bir nick çıkmış onun yerine ya da ben anlamadım. Geçen adı geçmişti de söyleyeyim dedim
Ayrıca bence erkek bebek ıcın adamın perhız yapması gegekmıyo sık sık bosalıp taze sperm daha ıyı etrafımda tanıdık hanımlar arasında sekse duskun adamların oglu cokk
arkadaş sen bu topiğin yürütecimisin?burası sana yoksa % mi veriyor?hani amacın insanlarla birşeyler paylaşmaktı.Paylaşmaksa paylaşmış kadınlar bebişleri olmuş daha ne yapsınlar.her gün seni mi düşünsünler.
şimdi buna birşey yazmasan şaşardım..herkezin bir hayranlığı var ki evlenmeye kalkmışlar .hayranlık yoksa sorun olmuş tedaviye gitmişler.hayranlığın dozu önemli burda .illaki olsun illaki olsun deyip.yöntem peşine düşüp hayatı zindan etmek tehlikeli....
Benim 1 kızım var 6 yaşında artık bende yavaş yavaş düşünüyorum bebişim olsun diye
kızlar şimdi drdan geldim.şaşkınım.13.günüm bugün yum görünmüyor ama alttan muayene etti akıntın çok yoğun yeni yumurtlama olmuş dedi.acaba ne zaman çatladı.erken oldu biraz.size yazmayı unutmuşum ben bu aya adet boyunca incir kürü yapmıştım kendime 5 gün kadar acaba ondanmı erken çatladı kızalr.bide balçörekotu karışımı yedim üç gün kadar.sizce bu gece deneme yapıyımmı.of ya gene kaçırdım ben ya
evet nickini ben iptal ettirdim birdaha girmeyecegi için.kızları nette cok kalıyorlarmış eşi kızmışş taşındıgı evdede baglatmıcakmış net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?