- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.601
elara cım benim 3.4 çocuk yapma şansım yok ondan kesin sonuç tabi daha düşüncede bu peki siz ne önerirsiniz.
benim hiç bu kadar erken çatlamazdı ...valla akşama eşim anlamaz asiditen falan
hayırlısı olsun aynı durumdayız canım, gerçi senin yaşını bilmiyorum ama ben yavaş yavaş düşünme işini hızlandırdım bu işe ilk oğlum olur belki diye girdim ama sanırım bebek özlemişim ikinciyi kesinlikle istiyorum
canımbiz erkek çocuk için yumurta takibi yapıyoruz
kızlar şimdi drdan geldim.şaşkınım.13.günüm bugün yum görünmüyor ama alttan muayene etti akıntın çok yoğun yeni yumurtlama olmuş dedi.acaba ne zaman çatladı.erken oldu biraz.size yazmayı unutmuşum ben bu aya adet boyunca incir kürü yapmıştım kendime 5 gün kadar acaba ondanmı erken çatladı kızalr.bide balçörekotu karışımı yedim üç gün kadar.sizce bu gece deneme yapıyımmı.of ya gene kaçırdım ben ya
bende mayıs haziran gibi düşünüyorum peki burda yazan diğer yöntemleri kullanıyormusunuz.
elara cım benim 3.4 çocuk yapma şansım yok ondan kesin sonuç tabi daha düşüncede bu peki siz ne önerirsiniz.
Sen Avukatmısın ?arkadaş sen bu topiğin yürütecimisin?burası sana yoksa % mi veriyor?hani amacın insanlarla birşeyler paylaşmaktı.Paylaşmaksa paylaşmış kadınlar bebişleri olmuş daha ne yapsınlar.her gün seni mi düşünsünler.
cnm bu sekılde dusunme lutfen hayırlı zamanda mutlaka olucaktır dılerım en kısa zamanda sende hamıle kalırsın cnm yaaçalışmalara devam ediyoruz ama artık umudum kalmadı
he sonra ev ne olsun :))))) coka cıkıyorum ben ya boyle gıderse 100 kıloyla gırerım dogumaçok yorma kendini boncuk ağırdan sat ya hamişsin sen ne temizliği :)
cnm kullandıgıns eyler bırebır yumurta yabıcı cok okumustum ben ıcenlerın adetlerının duzenlendıgını yumurtlarının oldugunu adet donemı kısaldıgı ıcın erken catlama oldugunu fılan.kızlar şimdi drdan geldim.şaşkınım.13.günüm bugün yum görünmüyor ama alttan muayene etti akıntın çok yoğun yeni yumurtlama olmuş dedi.acaba ne zaman çatladı.erken oldu biraz.size yazmayı unutmuşum ben bu aya adet boyunca incir kürü yapmıştım kendime 5 gün kadar acaba ondanmı erken çatladı kızalr.bide balçörekotu karışımı yedim üç gün kadar.sizce bu gece deneme yapıyımmı.of ya gene kaçırdım ben ya
hee ben bu sayfadan yüzde alıyom.maaşa bagladılar beni.ssk +yol+yemegimide karşılıyor ohh miss
sayfaya gelenleride haraca bagladım.paralarını almadan cevap yazmıyom
ama sen cok beleşcisin mümkünse buraya yerlleşme.
evlenmenin ne hayranlıgı olur yaw.eşinle evlenemseydin ozaman.evlendikten sonra ne degişti
sadece penisiyle haşır neşir oluyon aradaki tek fark bu
bekarken nikah olmadıgı için sadece onu yapamıyordunn:))bilmiyom belkide cok hayransındır nikahıda beklememiş olabilriisnn.
yani sende penis hayranlıgı için evlenmişinn
bak dikkat et buraya cok takılıyon seni yöntem manyagı yapar bu topikk hahahaha
elaracım gece hissettim.ama erken diye pekte bi önem vermedim.uyudum:)
normalde benim 13ü 14 e bağlayan gece yada 14.günün ilk saatlerinde oluyordu.15e çıkmadı hiç.ama bu ay dediğim gibi incir kürü yaptım 5 gün 3 günde bal çörek otu tarçın yedim.hepsi boşa gitti:))
ya dr alttan bakınca yumurtlama dönemindesin dedi.bende evet 13.günüm dedi.ultrasona aldı bayağı baktı.akıntın çok yoğun dedim ama yumurta gözükmüyor.yeni çatlamış olabilir dedi.bak şu an psikolojikmidir nedir sancım var:)))
napalaım deniycem kısmet.inan adamı tutamıyorum yaw.dün geri çevirdim.tüh ya.:26:
kaç kişiyi yöntem manyağı yaptığını görüyorum.insanlara karbontlı su hatta deniz suyubile içirebiliyorsun .buradaki bayanların kocalarına bir pipet taktırmadığın kaldı.herkezi kendine benzetemezsin.niye seni varlığım rahatsız ediyor anlıyorum.
tipik türk bayanısın tatlım.türklerin ortak özelliği.sıkışınca avkatımısın deriz.olay avukatlık falan değil .Sen Avukatmısın ?
evet Elara topıgın yurutecı
sende sanırım baskalarının avukatı ne quzel :))))
cnm bu sekılde dusunme lutfen hayırlı zamanda mutlaka olucaktır dılerım en kısa zamanda sende hamıle kalırsın cnm yaa
he sonra ev ne olsun :))))) coka cıkıyorum ben ya boyle gıderse 100 kıloyla gırerım doguma
cnm kullandıgıns eyler bırebır yumurta yabıcı cok okumustum ben ıcenlerın adetlerının duzenlendıgını yumurtlarının oldugunu adet donemı kısaldıgı ıcın erken catlama oldugunu fılan.
elaranın dedıgı gıbı akıntın yogunda bence deneyebılırsın bırde dr ne zaman catladıgını anlsana super olurdu sıkma kendını bukadar zaten cok strese gırıyor azıcık rahat ol
tipik türk bayanısın tatlım.türklerin ortak özelliği.sıkışınca avkatımısın deriz.olay avukatlık falan değil .
bu karbonatlı suları deniz sularının hesabını bana degil bilim adamlarına doktorlarına sorcann
ayrıca senin varlıgın beni rahatsız etmekten ziyade gıdıklıyor buda gülmeme neden oluyor:)))
sen buralardan ayrılma bi köşeye kıvrıl bizi izle.ben cagırdıgımda gelir gıdıklarsınn beni hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?