bebek cinsiyet belirleme..

gecikmiş olabirsin canım, yumurtlama olduktan sonraki 12 saati geçtiyse ??!! erkek şansı düşüyor ya.

Kızlaaar ben çıkıyoruuumm hepinize iyi akşamlar canparçam kontrolün sonucunu çok merak ediyorum akşam döndüğünde yaz mutlaka gerçi ben ancak yarın sabah okurum ama ilk geldiğimde ona bakıcam inşaAllah güzel haberlerle gelirsin
Hepinizi çoook öptüüüüüüüüüümmm

merhabalar,allah yardımcın olsun öncelikle,bende klomen tedavisi gördüm ilk kezmi kullanacaksın bilmiyorum,benim doktorum bana 1 yıl sadece klomen tedavisi uygulamıştı.çatlatma iğnesi yapmamıştı ve onun için hiç bir sonuç alamamıştık,doktorumu değiştirdim ve o ay klomen + çatlatma iğnesi kullandık ve sonuççç,şimdi 8 aylık oğlum var.Bak canım ultrason takibinede giriyormusun bilmiyorum ama benim yumurtannın çatladığını ultrasonda gördüler.ve o gün ve ertesi gün çalışmalar sonucunda hamile kalabildim.en önemli şey strese girmemen eğer strese girersen yumurta çatlasada tutmayabilir hiççç moral bozmak yok,allah uygun zamanını biliyor sen merak etme.en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşacağına eminim.sendeki sorun büyük bişey değil canım merak etme en azından doğru yolu bulmuşlar,beni 1 yıl süründürdüler.merak ettiğin olursa sorabilirsin detaylı sormak istersen özelden msj yazabilirsin.gözün korkmasın herşey çok kolay.alıntı yaptım kızlar bu kadının oğlu olmuş..kafam karışık ya denemeden korkuyorum..fhnayada dr çatladı demişti.hatırlarsanız....

Son düzenleme:
elara cım benim 3.4 çocuk yapma şansım yok ondan kesin sonuç tabi daha düşüncede bu peki siz ne önerirsiniz.

cnm tmm kıbrıs belki kesin sonuc olacak ama ilerisinide düşünmek lazım.takdiri Alalha bırakmak lazım
her erkek cocuk hayırlı olmuyor maalesef.cokta saplantılı takıntılı olunmamalı
bizde öenri cok.aktif katılırsa cok şey ögrenirsin.fırsat buldıkcada gecmiş sayfaları okuyabilirsin.

mimoza yumurtan catlarken hissetmedinmi?
aşagı yukarı tahminde bulunabilirisn kac saat oldugunu
kafanda soru işareti olcaksa ilişkiye girme.ama akıntın hala cok yogunsa bence dene
sen normalde 15.günmü yumurtluyordun

elaracım gece hissettim.ama erken diye pekte bi önem vermedim.uyudum:)
normalde benim 13ü 14 e bağlayan gece yada 14.günün ilk saatlerinde oluyordu.15e çıkmadı hiç.ama bu ay dediğim gibi incir kürü yaptım 5 gün 3 günde bal çörek otu tarçın yedim.hepsi boşa gitti:))
ya dr alttan bakınca yumurtlama dönemindesin dedi.bende evet 13.günüm dedi.ultrasona aldı bayağı baktı.akıntın çok yoğun dedim ama yumurta gözükmüyor.yeni çatlamış olabilir dedi.bak şu an psikolojikmidir nedir sancım var:)))
napalaım deniycem kısmet.inan adamı tutamıyorum yaw.dün geri çevirdim.tüh ya.:26:

Sen Avukatmısın ?
evet Elara topıgın yurutecı
sende sanırım baskalarının avukatı ne quzel :))))
çalışmalara devam ediyoruz ama artık umudum kalmadı
cnm bu sekılde dusunme lutfen hayırlı zamanda mutlaka olucaktır dılerım en kısa zamanda sende hamıle kalırsın cnm yaa
çok yorma kendini boncuk ağırdan sat ya hamişsin sen ne temizliği :)
he sonra ev ne olsun :))))) coka cıkıyorum ben ya boyle gıderse 100 kıloyla gırerım doguma
cnm kullandıgıns eyler bırebır yumurta yabıcı cok okumustum ben ıcenlerın adetlerının duzenlendıgını yumurtlarının oldugunu adet donemı kısaldıgı ıcın erken catlama oldugunu fılan.
elaranın dedıgı gıbı akıntın yogunda bence deneyebılırsın bırde dr ne zaman catladıgını anlsana super olurdu sıkma kendını bukadar zaten cok strese gırıyor azıcık rahat ol

kaç kişiyi yöntem manyağı yaptığını görüyorum.insanlara karbontlı su hatta deniz suyubile içirebiliyorsun .buradaki bayanların kocalarına bir pipet taktırmadığın kaldı.herkezi kendine benzetemezsin.niye seni varlığım rahatsız ediyor anlıyorum.

yani bu gece ilişki olsa kac saat gecmiş olcak aşagı yukarı???
yada doktora kacta gittin sen?
bioritim ne diyor?
bende 3 gündür benim adamı tutamıyorum.yumurtluyorum diye.ama bu gece ayvayı yicemm :)))

bu karbonatlı suları deniz sularının hesabını bana degil bilim adamlarına doktorlarına sorcann
ayrıca senin varlıgın beni rahatsız etmekten ziyade gıdıklıyor buda gülmeme neden oluyor:)))
sen buralardan ayrılma bi köşeye kıvrıl bizi izle.ben cagırdıgımda gelir gıdıklarsınn beni hahahah

tipik türk bayanısın tatlım.türklerin ortak özelliği.sıkışınca avkatımısın deriz.olay avukatlık falan değil .

bi tane doktor adı söyle deniz suyu için erkek bebeğiniz olsun diyen ya da kaşık kaşık karbonat için erkek bebeğiniz olsun diyen ben de köşeme kıvrılayım.sen isteyince konuşayım.söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…