bebek cinsiyet belirleme..

yumurtayıda takip etmiyon yani kaydirigubbakcemile5

nezamandan berı denıyon cnm valla bızım arkadasda var oda 7 aylık dıyokı yatmadım ınankı hemenkalktım ve oglu olacak kız gercektenmıkı anaaaaaaaaa:)):))

ah canımm.ilk kızımdada ben ilişki biter hemen ayaga kalkardım.bildigim bişeyden degil.ne bilem.kalkar banyomu yapardımm.ikinci kızda bi saat yattıgımı bilirim((

ah canımm.ilk kızımdada ben ilişki biter hemen ayaga kalkardım.bildigim bişeyden degil.ne bilem.kalkar banyomu yapardımm.ikinci kızda bi saat yattıgımı bilirim((

of of valla karısıyo kafamız ıyıce be yaaaaaaaaa allahım su 3 aylar hurmetıne bızım de gonlumuzdekı erkek bebıslerımızı ver rabbımmmmmm cnmm senın kucukluk kac yasında?????

ELARAMMM CANIM ARKADAŞIM hemen vereyim adet döngüm 28-29 gün beklenen tarih 19 haziran diyor netteki programlar..öpüldün camımcımm

amin gamzem amin.rabbim dualarımızı kabul etsin..

helenx yaaa sende hep tez çürütüyosun babychoce..falan okumuştum denemek istediğim ne varsa onu denemişssin ve olmamaışmış..:))) kız senin bu bebiş olayın arabesk gibi acılı...amam tatlım sen ben inan buna ben inananıyorum bak inanarak yapmak daha bir başka bence ...tatlım inan eşinle ooohh beraber oll tadını çıkart kalk git yap banyonu...sonra namazını kıl sana sığınırım de gurbet güzeli gibi kıl namazını oku ayetel kursini dön sağına yattt oohhh..bak olacak hepimiz Rabbimin izniyleeee...dur ben bir yere hada gidicem onunda iki oğlu var biri daha var onunda 3 oğlu var hafta sonu onlarlayım tüyolar varsa alıp paylaşacagım..sevgilerrrr.. Çatlağız biz yaaaaa..ama zevkli beaaaaa

nezamandan berı denıyon cnm valla bızım arkadasda var oda 7 aylık dıyokı yatmadım ınankı hemenkalktım ve oglu olacak kız gercektenmıkı anaaaaaaaaa:)):))

canım şubattan beri .....deniyosss tık yok...haa birde şu advanced women calender i indirdik..bide bu ayda adet olursam gurbet güzelimden gün alcam gene ...ovülasyon testim de var onuda denicem ve ogun yapıp kalkacağım ayağa ..:Yani ortaya karışık bişi olcak ehüehühehehüe :

:gitme:
sorma yaaa.çürütüyorum valla....evek ikincide bi takla atmadıgım kalmıştı(
ama ben çok inanıyordum oglum olacagına.hatta halile kaldıgımda kesin oglum gemiyo demiştim..ilişkide stres olmadım.ama bi saat sagıma dönüp altımada yastık koyup yükseltiyordum.çabuk gitsin y ler diye...ben namazzan sonra .bütün dualarımı okudum.rabbime el açtım ve erkek bebek istedim.ne bilem yaptım ama olmayınca olmuyo.kaderden öteyegidilmiyo...:gitme:

kız allah senı ıyı etsın valla guldurdun ya hep bole sen sakrakmısın sen:):):)::))::)):)

aynen bcm aynen ben de her namazımda dua edıyorm ama nasıp degıl demek daha ama olacak ıns ınanıyom rabbım buyuk

kızlar ben kacar ıslerımı bıtıreyım ortancı kızım pıknıgı var sınıfla bırlıkte hazırlık yapmam lazım gorusuruz gene sız yazın gayrım...... sonra okurum hepınızı opuyorum a.e.o. by

kız allah senı ıyı etsın valla guldurdun ya hep bole sen sakrakmısın sen:):):)::))::)):)

Canım benim Hayyatta gülmek ve huzur gibisi var mııı? bunlar eglenceiğimiz bizim bu arada evet havada karada işde evde arabada heryerde matraklık deyince ben ....Allah'ım bozmasın gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum....sevgiyle kalllll

sat:9 mayıs
kan tahlili sonuç kağıdında bhcg değeri 3. haftaya denk geliyordu.ama kan tahlilini yapalı 4 gün oldu.o zaman 1 aylık olmuştur heralde. üstüne
-çok şükür- yazarsan sevinirim

http://lbdf.lilypie.com/6CAIp3.png
bu linki kopy yap
kullanıcı paneline gir
soldaki profili düzenleye gir
aşagıda kan gurubunuz yazan yerin altında çizelge kısmı var oraya yapıştır
kaydet de tamamdır.

elara daha önce kopyaladım ama gördünmü bilmem.baby chico yöntemini denerken yemem gereken ve yasak olanları vermişlerdi istersen tekrar kopyalayayım.ilk sıraya geçirirsin işe yararsa...
bu arada hoş geldin.ben daha bugün girebildim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…