- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.761
Bebek konusunda Tek yaptığım herkese duaaaa namazlarımda hepimize ...birde artık kafama takmıyorum ...ilişkide rahatım yani dr.ların dediği gibi çocuk yapmak için yapmıyorum..eğleniyorum tabir-i caizse :)) bide kalkıyorum ayağa ,duşuma gidiyorum..Allah'ım nasip etmişsse tutar diyorum....hemen kalkmamın sebebi söylmiştim amam hatırlatayım.!!!!!..erkek y spermleri hızlı olduğu için eger hemen kalkmayla hamile kalınmışsa genellikle erkek oluyor arkadaşlar cinsiyet.!!!!!.çünkü y spermleri hızlı ...test ettim çevremde,, anam bendede tutarsa size tez bile hazırlayabilirim bu konuda eheüheheeheh...keçiboynuzu da içirmiştim eşime ..ama artık onu da yapmıyorum...işte böyle .......
Bebek konusunda Tek yaptığım herkese duaaaa namazlarımda hepimize ...birde artık kafama takmıyorum ...ilişkide rahatım yani dr.ların dediği gibi çocuk yapmak için yapmıyorum..eğleniyorum tabir-i caizse :)) bide kalkıyorum ayağa ,duşuma gidiyorum..Allah'ım nasip etmişsse tutar diyorum....hemen kalkmamın sebebi söylmiştim amam hatırlatayım.!!!!!..erkek y spermleri hızlı olduğu için eger hemen kalkmayla hamile kalınmışsa genellikle erkek oluyor arkadaşlar cinsiyet.!!!!!.çünkü y spermleri hızlı ...test ettim çevremde,, anam bendede tutarsa size tez bile hazırlayabilirim bu konuda eheüheheeheh...keçiboynuzu da içirmiştim eşime ..ama artık onu da yapmıyorum...işte böyle .......
http://bd.lilypie.com/z7IFp2.png canim önce bunu kopyala sonra canim kullanici panelinden profil duzenleye gir sayfanin en asagisinda imza yerine yapistirben çizelgeyi geçiremedim ya ohaoldumsmile
ah canımm.ilk kızımdada ben ilişki biter hemen ayaga kalkardım.bildigim bişeyden degil.ne bilem.kalkar banyomu yapardımm.ikinci kızda bi saat yattıgımı bilirim((
of of valla karısıyo kafamız ıyıce be yaaaaaaaaa allahım su 3 aylar hurmetıne bızım de gonlumuzdekı erkek bebıslerımızı ver rabbımmmmmm cnmm senın kucukluk kac yasında?????
sen Allahın izniyle ilk cocugunu bi dünyaya getir ondan sonra anlarsın bizi.
kızı olan erkek,oglu olan kız ister.yalnış bunun neresinde pardon?
TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN.
cinsiyet konusunda tercihen bişiler yapmak dünyaya getirecegimiz yavrunun saglıksız yada hayırsız olmasını istedigimiz anlamına gelmiyor.
LÜTFEN BU SAYFAYA OLuMSUZ YORUMLAR YAPMASAK COK İYİ OLUR
yazdıklarınız hereksin bildigi şeyler.
amin gamzem amin.rabbim dualarımızı kabul etsin..
nezamandan berı denıyon cnm valla bızım arkadasda var oda 7 aylık dıyokı yatmadım ınankı hemenkalktım ve oglu olacak kız gercektenmıkı anaaaaaaaaa:)):))
helenx yaaa sende hep tez çürütüyosun babychoce..falan okumuştum denemek istediğim ne varsa onu denemişssin ve olmamaışmış..:))) kız senin bu bebiş olayın arabesk gibi acılı...amam tatlım sen ben inan buna ben inananıyorum bak inanarak yapmak daha bir başka bence ...tatlım inan eşinle ooohh beraber oll tadını çıkart kalk git yap banyonu...sonra namazını kıl sana sığınırım de gurbet güzeli gibi kıl namazını oku ayetel kursini dön sağına yattt oohhh..bak olacak hepimiz Rabbimin izniyleeee...dur ben bir yere hada gidicem onunda iki oğlu var biri daha var onunda 3 oğlu var hafta sonu onlarlayım tüyolar varsa alıp paylaşacagım..sevgilerrrr..Çatlağız biz yaaaaa..ama zevkli beaaaaa
kız allah senı ıyı etsın valla guldurdun ya hep bole sen sakrakmısın sen:):):)::))::)):)helenx yaaa sende hep tez çürütüyosun babychoce..falan okumuştum denemek istediğim ne varsa onu denemişssin ve olmamaışmış..:))) kız senin bu bebiş olayın arabesk gibi acılı...amam tatlım sen ben inan buna ben inananıyorum bak inanarak yapmak daha bir başka bence ...tatlım inan eşinle ooohh beraber oll tadını çıkart kalk git yap banyonu...sonra namazını kıl sana sığınırım de gurbet güzeli gibi kıl namazını oku ayetel kursini dön sağına yattt oohhh..bak olacak hepimiz Rabbimin izniyleeee...dur ben bir yere hada gidicem onunda iki oğlu var biri daha var onunda 3 oğlu var hafta sonu onlarlayım tüyolar varsa alıp paylaşacagım..sevgilerrrr..Çatlağız biz yaaaaa..ama zevkli beaaaaa
:gitme:
sorma yaaa.çürütüyorum valla....evek ikincide bi takla atmadıgım kalmıştı(
ama ben çok inanıyordum oglum olacagına.hatta halile kaldıgımda kesin oglum gemiyo demiştim..ilişkide stres olmadım.ama bi saat sagıma dönüp altımada yastık koyup yükseltiyordum.çabuk gitsin y ler diye...ben namazzan sonra .bütün dualarımı okudum.rabbime el açtım ve erkek bebek istedim.ne bilem yaptım ama olmayınca olmuyo.kaderden öteyegidilmiyo...:gitme:
kız allah senı ıyı etsın valla guldurdun ya hep bole sen sakrakmısın sen:):):)::))::)):)
sat:9 mayıs
kan tahlili sonuç kağıdında bhcg değeri 3. haftaya denk geliyordu.ama kan tahlilini yapalı 4 gün oldu.o zaman 1 aylık olmuştur heralde. üstüne
-çok şükür- yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?