bebek cinsiyet belirleme..

tipik türk bayanısın tatlım.türklerin ortak özelliği.sıkışınca avkatımısın deriz.olay avukatlık falan değil .

Grur duydum kendımle sagol evet tıpık bır Turk bayanıyım hamd olsun
Bende senı tıpık kavga cıkaran satasmayı seven kendısı mutlu olmadıgı ıcın ne yabacagını bılmeyen aklı karısık kadınlara benzettım.
kımse kımseye zorla karbonat ıcırmıyor ıstemeyen ıcmesın ?
begenmeyen olsa gelıp ozaman yapmazlardı sende demekkı bırseyler begenıyorsunkı gelıyorsun topıge herkese acık bır form burası

Elara cvp verme cunku ıstedıgı bu hosuna gıdıyor atısmak bosver yazar yazar gıderler .

Son düzenleme:
sende tipik ortam bozmaktan başka hiç bi halta yaramayan ,sadece kavga gürültü patırtıyla ortamda dikkat cekmeye calışam zavallı birisin

niye kızdın.ben sana hiç hakaret ediyormuyum.bak sayfalarına ekşın getiriyorum.reyting yükseliyor...kimsenin dikkatini çekme kaygım yok küçük kız bebişim.sen yöntemine bak

Denız suyu nekadar gerılerde kaldı bu arada demekkı formu sessız sessız okuyan baya kısı var ne guzel :)))

mımoza cnm eger dun geceyse bılmıyorum yaa kalbını ferah tut gonlunden gecenı yab dıyım ozaman
canparcam hadı senden haber beklıyorummmm aksama gelır bakarım cnmmm randevunda cok gec mıs yawww

niye kızdın.ben sana hiç hakaret ediyormuyum.bak sayfalarına ekşın getiriyorum.reyting yükseliyor...kimsenin dikkatini çekme kaygım yok küçük kız bebişim.sen yöntemine bak

ben niye kızıyım yaw.sen tipik türk kadınsın dedin boncuga ben de seni benzettigim karakteri anlattım sana.ne o begenmedinmi???
valla bende karakter cokk istersen hemen bidene daha yazabilirim sana özell:))

bilgilerimi yineliyorum elara.....sat 28 kasım beklenen regi 23-24 aralık... ilişki günlerim 8 aralık gece 12-1 arası ve 14 aralık sabah 11 gibi......14 aralıkta göğüs ağrım oldu 3 gün sürdü.......doğum tarihim 18.09.1981 eşimin doğum tarihi 12.12.2010........

ben sizleri seviyorum o yüzden burada varım.siz olmasanız ben de olmam .iyi ki varsınız.siz niye böyle tepkilisiniz anlamadım.ayrıca karşıt görüş çözüm buldurur.herkezin evet dediği ortamda doğruyu bulamazsınız.doğruyu bulana kadar buradayım.ama şimdilik hoşçakalın.

hahahah aynen cnmm
belkide bu hatun daha önceki düdüklü tencerelerden.
altını ozaman iyi kısamamışızz:)))
neyse az daha kaynasın bakalım.kaynaya kaynayaa elbet pişecektir,dedigimize gelecktir:))

nısannnnnnnnnn cnmmmm cok sevındımmmm anlatamammmmm valla superrsınn tatlım yaaaa rabbım ıns gonlundekını verır sana cnmmmm benımmmm ayyyyyy superrrrrr haberr tebrık ederımmmm

canım çok sağol inşallah sağlıkcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi....sanki ilk defa hamile kalmışım gibi heyecanlandım...gönlümüzdekini inşallah ikimizde kucağımıza alırız...

nısan esıne soyledınmııı bacım nasıl soylemeyı dusunuyorsun duygularını alalım :))))
darısı tum arkadaslarımın basına ıns yaaa

arkadaşlar dün gece eşime bile size yazıcam dedim..hepinizden özür diliyorum sözümü tutamadım..çünkü elim ayağıma dolaştı ..silik çıknca eşime de gösterdim burda kaç çizgi var diye....peşimde koşuyo habire bir şeyler söylüyo ...ağır kaldırmıcan temizlik yapmıcam v.s...

bidahaki gelişinde hesabıma para yatırmazsan sana cvp yok .bugünkü cevaplarımın kıymetini bil.
herzaman bu kadar bonkör degilimdir.
ayrıca biz tepkili degiliz ama sen tepki yaratmak için ugraşıyorsun.ama senin gibii cokkk geldi gecti bu sayfadann.
" İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR" :86:

Allah Allah ne guzel ya benım esıme bırseyler oldu oda tam terdı ben hamıle degılmısım gıbı davranıyor yazıcaktımkı ıyı ınsan lafın ustune arar hehehehe aynısını onada dedım ne alakası var sen hep aklımdasın ama ben hala saskınım unutuyorum dıyor aklımda kalmıyor dıyor yanı cıddıyetıne varamadım dıyor ne zaman varcan dıyorum bılmem dıyor heheheh kocama ne oldu yawwwwgıttı gul gıbı adam:)))))

elara ilişki günlerimin birini yanlış yazmışım 8 aralık ve 11 aralık.......

tmm eklrim listeye cnm
bioritime filan bakar yazarım.
şuan cıkmam lazım.kızım uyanmadan kalan işlerimi halledeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…