- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.621
bi tane doktor adı söyle deniz suyu için erkek bebeğiniz olsun diyen ya da kaşık kaşık karbonat için erkek bebeğiniz olsun diyen ben de köşeme kıvrılayım.sen isteyince konuşayım.söz.
kaç kişiyi yöntem manyağı yaptığını görüyorum.insanlara karbontlı su hatta deniz suyubile içirebiliyorsun .buradaki bayanların kocalarına bir pipet taktırmadığın kaldı.herkezi kendine benzetemezsin.niye seni varlığım rahatsız ediyor anlıyorum.
tipik türk bayanısın tatlım.türklerin ortak özelliği.sıkışınca avkatımısın deriz.olay avukatlık falan değil .
sende tipik ortam bozmaktan başka hiç bi halta yaramayan ,sadece kavga gürültü patırtıyla ortamda dikkat cekmeye calışam zavallı birisin
kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm
niye kızdın.ben sana hiç hakaret ediyormuyum.bak sayfalarına ekşın getiriyorum.reyting yükseliyor...kimsenin dikkatini çekme kaygım yok küçük kız bebişim.sen yöntemine bak
kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm
ben sizleri seviyorum o yüzden burada varım.siz olmasanız ben de olmam .iyi ki varsınız.siz niye böyle tepkilisiniz anlamadım.ayrıca karşıt görüş çözüm buldurur.herkezin evet dediği ortamda doğruyu bulamazsınız.doğruyu bulana kadar buradayım.ama şimdilik hoşçakalın.Grur duydum kendımle sagol evet tıpık bır Turk bayanıyım hamd olsun
Bende senı ıpık kavga cıkaran satasmayı seven kendısı mutlu olmadıgı ıcın ne yabacagını bılmeyen aklı karısık bır kadınlara benzettım.
kımse kımseye zorla karbonat ıcırmıyor ıstemeyen ıcmesın ?
begenmeyen olsa gelıp ozaman yapmazlardı sende demekkı bırseyler begenıyorsunkı gelıyorsun topıge herkese acık bır form burası
Elara cvp verme cunku ıstedıgı bu hosuna gıdıyor atısmak bosver yazar yazar gıderler .
Denız suyu nekadar gerılerde kaldı bu arada demekkı formu sessız sessız okuyan baya kısı var ne guzel :)))
mımoza cnm eger dun geceyse bılmıyorum yaa kalbını ferah tut gonlunden gecenı yab dıyım ozaman
canparcam hadı senden haber beklıyorummmm aksama gelır bakarım cnmmm randevunda cok gec mıs yawww
nısannnnnnnnnn cnmmmm cok sevındımmmm anlatamammmmm valla superrsınn tatlım yaaaa rabbım ıns gonlundekını verır sana cnmmmm benımmmm ayyyyyy superrrrrr haberr tebrık ederımmmm
cnmm hayırlı olsunn cok sevindim:))
nısan esıne soyledınmııı bacım nasıl soylemeyı dusunuyorsun duygularını alalım :))))
darısı tum arkadaslarımın basına ıns yaaa
ben sizleri seviyorum o yüzden burada varım.siz olmasanız ben de olmam .iyi ki varsınız.siz niye böyle tepkilisiniz anlamadım.ayrıca karşıt görüş çözüm buldurur.herkezin evet dediği ortamda doğruyu bulamazsınız.doğruyu bulana kadar buradayım.ama şimdilik hoşçakalın.
çok sağol arkadaşım sen burda herkes için çok uğraşıp zahmet çekiyon allah istediğin zaman sana da versin...gönlündekine kavuştursun allah senide...
arkadaşlar dün gece eşime bile size yazıcam dedim..hepinizden özür diliyorum sözümü tutamadım..çünkü elim ayağıma dolaştı ..silik çıknca eşime de gösterdim burda kaç çizgi var diye....peşimde koşuyo habire bir şeyler söylüyo ...ağır kaldırmıcan temizlik yapmıcam v.s...
bilgilerimi yineliyorum elara.....sat 28 kasım beklenen regi 23-24 aralık... Ilişki günlerim 8 aralık gece 12-1 arası ve 14 aralık sabah 11 gibi......14 aralıkta göğüs ağrım oldu 3 gün sürdü.......doğum tarihim 18.09.1981 eşimin doğum tarihi 12.12.2010........
elara ilişki günlerimin birini yanlış yazmışım 8 aralık ve 11 aralık.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?