bebek cinsiyet belirleme..

canım arkadasım Elara sımdı fark ettımkı ılk sayafaya benım bıorıtımı yazmamıssın(ıcımden bır ses uzulmeyım dıye oldugunu soyluyor )kıyamam sana :) nort yada kız oldugu ıcın ama uzulmem ben sen yaz tatlım sonucta sonuca gore ınsanlar deneme yabıyorlar.kısmet artık ıns bu sefer yanılır dıyım ama olmazsada saglık olsun

iyi akşamlar..

elara uzun bır süredir takıp edıyorum sizleri.. aranıza katılmak istiyorum mumkunse...

benım bır kızım var.. ikiciyi düşünüyoruz şu an.. inşallah ikincisi erkek olur diye dua edıyoruz... kısmetse nısan, mayıs gıbı çalişmalara başlayacagız...

merhaba hosgeldın cnmm.Allah bagıslasın kızını ıns sende en kısa zamanda cok beklemeden gonlundekı gıbı erkek bebege hamıle kalırsın cnm .

canım ilk çizgi koyu ikincisi ise genelde silik çıkar zaten. ikinci çizgi hiçbir zaman ilk çizgi gibi koyu çıkmaz. Bence sen kendini kutlamaya başla....

çok fazla takılma cnm benimde nötr ve erkek günüydü...inş. seninki tutar boncuk rabbim herkeşlerin gönlündeki versin....

bu arada bugün döktürmüşünüz yaaa yarısını okudum baktım bitmicek atlayarak geldim
can parçam bugün doktoramı gitmişti dönmedi snaırım haber yok harhalde.....

not:bu sayfaya giripte milletin moralini bozanlar birgün bu duruma düşüpte bu foruma gelirlerse çok gülerim kimse kimseyi yadırgamamalı hele hamile hassas bayanlar hemde hem cinsin seni kırıyo lüften biraz saygı....:119:

elaracım sende herkeşleri jojuk sahibi yaptın hadi artık biraz kendine çalış ekim diyodun seneye bıraktın :118: böle üç tane olur inş...tosun gibi maşşallahhhh

cnm tsk ederım senın yıne ıyı notr ve erkek mıs benım notr kız ama olsun cnm ya en azından ben elımden gelen herseyı yaptım sımdı sana bana kalan dua etmek.sende umıdını yıtırme olurmu dua etmeye devam et rabbımın mucızlerı buyuk nezaman ne olcak kımse bılemez

dediğin gibi cnm dua etmek hayırlı sağlıklı bi evlat olsun diye...sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın sonucu bende merak ediyorum... doktorum kesin konuştu bende artık ümitlenmiyorum sağlıklı olsun hayırlısı olsun

canım yaa seni haftan çok erken kesin konuşmak için...12.-13. haftalarda ancak benziyo denebilir...benim 17. haftamda bile dr %90 kız demişti...

sende nasıl bu kadar kesin konuşabildi...?bu haftalarda erkek için bile benziyo diyolar...kızda yanılma payı çok yüksek...

%90 kız demişti de. Sonuç neydi ?:)

cnm drun kesın demıs ama haftası cok erken o yuzden dedım ben ıns yınede gonlueng ore verır rabbım sanada suprız olur
ıyı aksamlar cnm

cnm ilk kızımdada aynı doktora gittim 12. haftada onada kız demiştide ondan bende kesin diyorum
bilmiyorum artık 1 ay sonra netleşir :26:

%90 kız demişti de. Sonuç neydi ?:)
ilahi kız çok güldüm

cnm drun kesın demıs ama haftası cok erken o yuzden dedım ben ıns yınede gonlueng ore verır rabbım sanada suprız olur

amin cnm herkesin gönlündeki versin rabbim haftası erken ama doktorumun dediği o :122:

neden güldün kız ? Ben gayet ciddi bir soru sordum. Doktorum banada %95 kız dedi. hani farklı birşeey mi çıktı onu öğrenmek iiçin sordum... Malum 3 kızım vr. 4 üncü kız değilde hani ufacık bir ihtimal erkek olur ya..... Allah'ın işi değil mi ? istediğine istediğini verir....

canım arkadaşın en son bi kızı oldu tickerdada var ya onu görüp bilerek yazdın sandım... allahım isteyen herkese versin hem kızı hem erkeği tattırsın ilk öncede sude ve gamzecime.....

canım arkadaşın en son bi kızı oldu tickerdada var ya onu görüp bilerek yazdın sandım... allahım isteyen herkese versin hem kızı hem erkeği tattırsın ilk öncede sude ve gamzecime.....

farketmedim canım ya. kafam allak bullak oldu bu hafta. yıktı geçti resmen doktorlar beni bu hafta. artık inanmıyorum... inanmak istiyorum ama inanasım gelmiyor. içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…