- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.641
tmm eklrim listeye cnm
bioritime filan bakar yazarım.
şuan cıkmam lazım.kızım uyanmadan kalan işlerimi halledeyim
iyi akşamlar..
elara uzun bır süredir takıp edıyorum sizleri.. aranıza katılmak istiyorum mumkunse...
benım bır kızım var.. ikiciyi düşünüyoruz şu an.. inşallah ikincisi erkek olur diye dua edıyoruz... kısmetse nısan, mayıs gıbı çalişmalara başlayacagız...
arkadaşlar dün gece eşime bile size yazıcam dedim..hepinizden özür diliyorum sözümü tutamadım..çünkü elim ayağıma dolaştı ..silik çıknca eşime de gösterdim burda kaç çizgi var diye....peşimde koşuyo habire bir şeyler söylüyo ...ağır kaldırmıcan temizlik yapmıcam v.s...
canım arkadasım Elara sımdı fark ettımkı ılk sayafaya benım bıorıtımı yazmamıssın(ıcımden bır ses uzulmeyım dıye oldugunu soyluyor )kıyamam sana :) nort yada kız oldugu ıcın ama uzulmem ben sen yaz tatlım sonucta sonuca gore ınsanlar deneme yabıyorlar.kısmet artık ıns bu sefer yanılır dıyım ama olmazsada saglık olsun
çok fazla takılma cnm benimde nötr ve erkek günüydü...inş. seninki tutar boncukrabbim herkeşlerin gönlündeki versin....
bu arada bugün döktürmüşünüz yaaa yarısını okudum baktım bitmicek atlayarak geldim
can parçam bugün doktoramı gitmişti dönmedi snaırım haber yok harhalde.....
not:bu sayfaya giripte milletin moralini bozanlar birgün bu duruma düşüpte bu foruma gelirlerse çok gülerimkimse kimseyi yadırgamamalı hele hamile hassas bayanlar hemde hem cinsin seni kırıyo lüften biraz saygı....:119:
cnm tsk ederım senın yıne ıyı notr ve erkek mıs benım notr kız ama olsun cnm ya en azından ben elımden gelen herseyı yaptım sımdı sana bana kalan dua etmek.sende umıdını yıtırme olurmu dua etmeye devam et rabbımın mucızlerı buyuk nezaman ne olcak kımse bılemez
dediğin gibi cnm dua etmek hayırlı sağlıklı bi evlat olsun diye...sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın sonucu bende merak ediyorum... doktorum kesin konuştu bende artık ümitlenmiyorum sağlıklı olsun hayırlısı olsun
canım yaa seni haftan çok erken kesin konuşmak için...12.-13. haftalarda ancak benziyo denebilir...benim 17. haftamda bile dr %90 kız demişti...
sende nasıl bu kadar kesin konuşabildi...?bu haftalarda erkek için bile benziyo diyolar...kızda yanılma payı çok yüksek...
cnm drun kesın demıs ama haftası cok erken o yuzden dedım ben ıns yınede gonlueng ore verır rabbım sanada suprız olurdediğin gibi cnm dua etmek hayırlı sağlıklı bi evlat olsun diye...sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın sonucu bende merak ediyorum... doktorum kesin konuştu bende artık ümitlenmiyorum sağlıklı olsun hayırlısı olsun
ıyı aksamlar cnmcanım yaa seni haftan çok erken kesin konuşmak için...12.-13. haftalarda ancak benziyo denebilir...benim 17. haftamda bile dr %90 kız demişti...
sende nasıl bu kadar kesin konuşabildi...?bu haftalarda erkek için bile benziyo diyolar...kızda yanılma payı çok yüksek...
canım yaa seni haftan çok erken kesin konuşmak için...12.-13. haftalarda ancak benziyo denebilir...benim 17. haftamda bile dr %90 kız demişti...
ilahi kız çok güldüm%90 kız demişti de. Sonuç neydi ?:)
cnm drun kesın demıs ama haftası cok erken o yuzden dedım ben ıns yınede gonlueng ore verır rabbım sanada suprız olur
kızlar bugün kim kontrole gidecekti ?
cnm ilk kızımdada aynı doktora gittim 12. haftada onada kız demiştide ondan bende kesin diyorum
bilmiyorum artık 1 ay sonra netleşir :26:
ilahi kız çok güldüm
amin cnm herkesin gönlündeki versin rabbim haftası erken ama doktorumun dediği o :122:
neden güldün kız ? Ben gayet ciddi bir soru sordum. Doktorum banada %95 kız dedi. hani farklı birşeey mi çıktı onu öğrenmek iiçin sordum... Malum 3 kızım vr. 4 üncü kız değilde hani ufacık bir ihtimal erkek olur ya..... Allah'ın işi değil mi ? istediğine istediğini verir....
kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm
canım arkadaşın en son bi kızı oldu tickerdada var ya onu görüp bilerek yazdın sandım... allahım isteyen herkese versin hem kızı hem erkeği tattırsın ilk öncede sude ve gamzecime.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?