bebek cinsiyet belirleme..

teşekkür ederim boncuk...

evet eleştirileri bende okudum... ve çok bencil ve düşüncesiz davranıyorlar... mesela hz. ismail lin babası da peygamberdi.. ve o bile adak adayarak allahü tealadan erkek evlet istemişti.. eger yanlış olasaydı erkek evlet istemek bunu buyuk bir peygamber de dilemezdi.. :!!!!!!

farketmedim canım ya. kafam allak bullak oldu bu hafta. yıktı geçti resmen doktorlar beni bu hafta. artık inanmıyorum... inanmak istiyorum ama inanasım gelmiyor. içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen canım...

biliyorum cnm çok iyi anlıyorum seni bide şu tarafından düşünüyorum eğerki bu dünyada yaşayacak ömrü varsa biz sadece onlara vesileyiz istemekten öteye geçmiyoruz herşey nasip...doktorlar çok haşin insanlar hamilerlerden anlayan azdır kırıp üzebiliyorlar...9 ay öğrenmemek en iyisi ne çıkarsa bahtına en azından stres yapmazsın umutta hep olur içinde ohhh valla eskiler ne rahatmış teknoloji ilerledi mertlik bozuldu

sude dr arkadaşıma 9 ay kız dedi...hemde ayrıntılı bakan dr bile...herşeyi pembe alınan adı bile irem olacak bebiş bi doğdu erkekkkkk...bizim irem bebek oldu doruk bebek....hepimiz o kadar şaşırdık ki anlatamam...

yani allahın işi belli olmaz...

valla beni çok iyi motive ediyorsunuz haa... Çok iyi dostlarsınız be. Allah hepinizden razı olsun gönlünüzdekini içinizde bırakmasın bebişlerinizin kötüü gününü göstermesin. Amin....

abowwwwww kendime diyodum yaş 25 ikinci yapıyom diye sustum şindik....:103:

17 yaşında evlendim canım ben olsun o kadar dimi. 2 kızımdan sonra 5 sene ara verdim. 2 ncisi üst üste oldu kaza kurşunu yani :)

5 sene sonra bir kız daha ... Belki 4üncüsü erkek olur umuduyla yaptık ama şimdilik görünen oda kız :)

sude mutiş ya... ne guzel 26 yaşındasın ve 4 çocuk.. brovo... ben hala pişmanım 18 yaşımda evlenmediğime... daha yaş 26 ilk bebegım kucuck daha...

ben geç kaldım diye hemen ikinciyi istiyorum...

ayyy cnm umudunu yitirme rabbim büyük gün doğmadan neler doğar umut dünyası erkek olursada adını umut koyarsın ne güzel olur umuda yolculuk...umut olmadan yaşanmaz süpriz yapar belki anasına neden olmasın...bak arkadaşın dediği gibi 9 ay bekle kız diye ayrıntılı ultrasonda bile çıkmamış çıka çıka ne çıkmış
normal doğumla oldu sanırım hepsi ayyy ne güzel yaaa bende sezeryandan sonra epudiral normal doğum olurmu onu merak ediyorum normal doğurmak istedim kızımı ama acilden aldılar beni ameliyata bi problem olmasa yaparlarmı acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…