- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.661
%90 kız demişti de. Sonuç neydi ?:)
farketmedim canım ya. kafam allak bullak oldu bu hafta. yıktı geçti resmen doktorlar beni bu hafta. artık inanmıyorum... inanmak istiyorum ama inanasım gelmiyor. içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen canım...
neden güldün kız ? Ben gayet ciddi bir soru sordum. Doktorum banada %95 kız dedi. hani farklı birşeey mi çıktı onu öğrenmek iiçin sordum... Malum 3 kızım vr. 4 üncü kız değilde hani ufacık bir ihtimal erkek olur ya..... Allah'ın işi değil mi ? istediğine istediğini verir....
teşekkür ederim boncuk...
evet eleştirileri bende okudum... ve çok bencil ve düşüncesiz davranıyorlar... mesela hz. ismail lin babası da peygamberdi.. ve o bile adak adayarak allahü tealadan erkek evlet istemişti.. eger yanlış olasaydı erkek evlet istemek bunu buyuk bir peygamber de dilemezdi.. :!!!!!!
sude dr arkadaşıma 9 ay kız dedi...hemde ayrıntılı bakan dr bile...herşeyi pembe alınan adı bile irem olacak bebiş bi doğdu erkekkkkk...bizim irem bebek oldu doruk bebek....hepimiz o kadar şaşırdık ki anlatamam...
yani allahın işi belli olmaz...
canım ilk çizgi koyu ikincisi ise genelde silik çıkar zaten. ikinci çizgi hiçbir zaman ilk çizgi gibi koyu çıkmaz. Bence sen kendini kutlamaya başla....
sude canım silik çizgiyi unuttum çok mutluyum inşallah Allah tamamına erdirir....
ilk hamileliğin mi güzelim ?
Rabbim tamamına erdirir inşallah....
ben üç hamileliğimdede o testten yaptım. ikinci çizgi hep silik çıkar ve insanın içini hep bir acaip korku sarar
cnm benımde kalmam cok zorduu troıdı var ayrıca prolaktınım yukseldı ama yınede kaldım hıc ole dusunme o yuzden ıns sende en kısa zamnda gonlundekıne kavusursun cnm
benimde troitim var hemde cok dusuk doktor dedi 1 seneden once zor olursun anne diyevallah cokuzuluyorum ama yinede baslicam yavas yavas denicem senin cocugun cindiyeti erkekmi?
sude sen kaç yaşındasın...?kadınların yaşı sorulmaz ama..?
26 yaşındayım canım..
canım çok sağol inşallah sağlıkcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi....sanki ilk defa hamile kalmışım gibi heyecanlandım...gönlümüzdekini inşallah ikimizde kucağımıza alırız...
26 yaşındayım canım..
abowwwwww kendime diyodum yaş 25 ikinci yapıyom diye sustum şindik....:103:
26 yaşındayım canım..
17 yaşında evlendim canım ben olsun o kadar dimi. 2 kızımdan sonra 5 sene ara verdim. 2 ncisi üst üste oldu kaza kurşunu yani :)
5 sene sonra bir kız daha ... Belki 4üncüsü erkek olur umuduyla yaptık ama şimdilik görünen oda kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?