- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.681
ayyy cnm umudunu yitirme rabbim büyük gün doğmadan neler doğar umut dünyası erkek olursada adını umut koyarsınne güzel olur umuda yolculuk...umut olmadan yaşanmaz süpriz yapar belki anasına neden olmasın...bak arkadaşın dediği gibi 9 ay bekle kız diye ayrıntılı ultrasonda bile çıkmamış çıka çıka ne çıkmış
normal doğumla oldu sanırım hepsi ayyy ne güzel yaaa bende sezeryandan sonra epudiral normal doğum olurmu onu merak ediyorum normal doğurmak istedim kızımı ama acilden aldılar beni ameliyata bi problem olmasa yaparlarmı acaba :26:
ben cınsıyet ögremeye gittigimde doktor erkek dedi 16. haftadaydık.. iki hafta sonra acil ist dişina çıkmamanız gerektı. eşim git muayene ol yenıden. sorun yoksa çıkarız dedi.. tabı acil oldugu için yakındakı bır hastaneye gittim .doktor muayne ettı kızın olacak dedi. olamaz erkek dedim hayır kız dedi.. eşim tam 1 ay bunun etkısıden çıkamadı.. tabı yanlış cınsıyet goren doktora da benı bır daha göndermedi... :))
acilmiyor izliyemiyorum
http://www.uzmantv.com/anne-karnindaki-bebegin-cinsiyeti-nasil-anlasilir:13::13::13::13::13::13: kızlarrrrrrrrrr bunu izleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah senden razı olsun ya. akşam akşam beni çok güüldürdün canım... Ne bileyim ya bu aralar sürekli internetten böyle olayları araştırıyorum. 9 ay boyunca erkek doğunca kız yada tam tersi... içimde ufacık bişiler uyanıveriyor ama ne bileyim doktor %95 diyince içimdeki bütün duyguları öldürdü canım...
kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerindeherşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom
kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerindeherşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?