bebek cinsiyet belirleme..

hatta biz tedavi ile ikiz yada üçüz olmasını istiyoruz... inşallah...

dün hastaneye kızımı kontrole göturdum.. ve hamıle kadınları görunce nasıl imrendim...yenıden içimden annelık hiissi depreştı..

üçünüde normal doğurdum canım. hiç tavsiye etmem.... hem sancıları çektim hemde ameliyat gibi dikişlendim :))

3 kız olunca insan bir erkek istiyor be canım. kim istemem dese yalan söyler. doktorum ise %95 kız dedi. herhalde azda olsa umut bırakmak için söyledi ama içimde hiç umut kırıntısı bırakmadı aslında ....

ben cınsıyet ögremeye gittigimde doktor erkek dedi 16. haftadaydık.. iki hafta sonra acil ist dişina çıkmamanız gerektı. eşim git muayene ol yenıden. sorun yoksa çıkarız dedi.. tabı acil oldugu için yakındakı bır hastaneye gittim .doktor muayne ettı kızın olacak dedi. olamaz erkek dedim hayır kız dedi.. eşim tam 1 ay bunun etkısıden çıkamadı.. tabı yanlış cınsıyet goren doktora da benı bır daha göndermedi... :))

Allah senden razı olsun ya. akşam akşam beni çok güüldürdün canım... Ne bileyim ya bu aralar sürekli internetten böyle olayları araştırıyorum. 9 ay boyunca erkek doğunca kız yada tam tersi... içimde ufacık bişiler uyanıveriyor ama ne bileyim doktor %95 diyince içimdeki bütün duyguları öldürdü canım...

senı çok iyi anlıyorum... benım içim karıncalaşmişti sanki.. ama %5 olsa inşallah degişir... benımkı 18. haftada degişmişti..

kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerinde herşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom

kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerinde herşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom

tebrik ederiz canım sağlıklı olması süper...erkeğe benzettim dediyse büyük bir olasılık değişmez...çok sevindim adına....

sakkın gulmeyın gene ama fox tw de gordum zemzemle ilgiliSu/zemzem

Zemzem, PH Derecesi 10 olan çok alkali bir içecektir. PH, bir çözeltinin asidik veya bazik olduğunu gösteren bir ölçü birimidir. (ph=7 nötr, ph 7'den küçükse asidik, ph 7'den büyükse bazik çözelti anlamına gelir.)

İçme suyunun ideali PH derecesi 7,30-7,70'dir. Bu aralıktaki su da, zemzem de oruç açmak için uygun bir içecektir. Çünkü bunlar, vücudu asitlerinden temizleyerek alkali hâle gelmesini sağlarlar. Böylece yemeğe çok iyi başlangıç yapılarak, uygun bir ortam sağlanmış olur.zemzemın ph 10 muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…