bebek cinsiyet belirleme..

canparçam oğlu olacağını öğrendi belkim kutlamaya gitti....

gözün aydın bebişin sağlıklıymış canım. Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah Amin...

tebrik ederiz canım sağlıklı olması süper...erkeğe benzettim dediyse büyük bir olasılık değişmez...çok sevindim adına....

ayyyy çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin cnmmm

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah değişmez cinsiyet oğlunu kucağına sağlıkla alırsın..

can parçam gözünaydın canım en öenmlisi sağlıklıymış ya ne mutlu inşallah cinsiyeti de doğrudur canım

canım hayırlısı olur inşallah..
canlarım hepinizden ALLAH razı olsun teşekkür edıyorum güzel dileklerınız için ettiğiniz dualar size dönsün inşALLAH
can parçam sen vaj. duş yapmışmıydın canım? Diyet, takviye, yumurtlama gününe dikkat ettin mi??
canım ben duş filan yapmadım yumurtlrdığımı hissettiğim zaman oldu takipte yaptırmadım belirtilerden yola çıktım ama kızlar herşeyın başı namaz dua dua dua

İnşallah herşey gönlüne göre olur Allah bizlere de nasip eder inşallah. Çok sevindim canım..

Gönülden katılıyorum canım sana inşallahhhh oğlanları çogaltacagız bu sayfada hayırlı olsun canım

kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerinde herşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom

forum da bayram hawası war gozun aydın can parcam allah tamamına erdırsın ısteyene rabbım wersın ınssssssss

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim misafirlarim gitti ama cok yoruldum biraz takilayim size sonra gidip ayaklarimi uzatip dinleneyim ......

CANOMUN CANI GELIYORMUS.....................Kiz süpersiniz valla tek tek müjde veriyonuz cano cok sevindim canim ya insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder hayirli ve saglikli evlat olur insaAllah darisi sude,gamzecim, hazek,berniL ve tüm isteyen bacilarin basina cümlemize insaAllah.....

aminnnn

kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerinde herşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom

cnm cok sevimdimm hayırlı olsun ogluşunnn:81:
eşin naptııı ögrenincee:) tekrar nezamana gitcen doktora?
bioritim sendede tuttuu bu aradaa
sen bana son adet tarihin
adet döngün
ve ilişki günü yzarmısın cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
canparcam ilk sayfaya yazmışım bilgileri ordan baktım cnm
agustostaki son adet tarihini hatırlıyonmu???
bide yumurtladıgını nasıl anlamıştın
takvime göre tam yumurtlama günü ilişki olmuş cünkü
yada 1 gün öncesi
adet döngünü bulmaya calışıyorum agustos ve temmuzdaki adetlerini hatırlarsan

Son düzenleyen: Moderatör:
sudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cızelgeye baktım sen hıc yontem uygulamamışsın yanı yum .gununu felan ayarlamadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…