- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.721
Kizlar ben geldim misafirlarim gitti ama cok yoruldum biraz takilayim size sonra gidip ayaklarimi uzatip dinleneyim ......
CANOMUN CANI GELIYORMUS.....................Kiz süpersiniz valla tek tek müjde veriyonuz cano cok sevindim canim ya insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder hayirli ve saglikli evlat olur insaAllah darisi sude,gamzecim, hazek,berniL ve tüm isteyen bacilarin basina cümlemize insaAllah.....
ALLAH razı olsun
ayyyyyyyy benım de cektı gıdeyım de yapayım kendımeKiz iyiki hamile degilim cat kapi gelirdim sana kocanida atardik disari biz iki baci karsilikli icerdik kahveleri ana hayali bilem güzel oldu kiz....
sudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cızelgeye baktım sen hıc yontem uygulamamışsın yanı yum .gununu felan ayarlamadınmı
Can Parçammmmmmcanım daha geçmişi okuyamadım şimdi burdan okudum çokkkkkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.Haskenanın dediği doğru sende tut birini uğur getirdi bu yeşil yol_yaprak,Yaprak_canparçam,Canparçam_?????????
cnm cok sevimdimm hayırlı olsun ogluşunnn:81:
eşin naptııı ögrenincee:) tekrar nezamana gitcen doktora?
bioritim sendede tuttuu bu aradaa
sen bana son adet tarihin
adet döngün
ve ilişki günü yzarmısın cnm
canparcam ilk sayfaya yazmışım bilgileri ordan baktım cnm
agustostaki son adet tarihini hatırlıyonmu???
bide yumurtladıgını nasıl anlamıştın
takvime göre tam yumurtlama günü ilişki olmuş cünkü
yada 1 gün öncesi
adet döngünü bulmaya calışıyorum agustos ve temmuzdaki adetlerini hatırlarsan
can parcam yumurtladıgını nasıol anladın peki??
belirtilerini yazarmısın?
belirtilerden kac saat sonra ilişki oldu
elaracım doğumdan sonra ilk adetimi 21 ağustosta olmuştum yanı 2 kere adet gördüm yumurtladığımı kasıklarımda çok ağrı oldu akıntım uzamaya başladı ole anlamıştım
teşekkürler canım çok sağoluncanparcammmmm cokkkkkkk sevındımmmm
HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH tamamına erdırsın saglıcakla ınsallahhhhh
Can Parçammmmmmcanım daha geçmişi okuyamadım şimdi burdan okudum çokkkkkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.Haskenanın dediği doğru sende tut birini uğur getirdi bu yeşil yol_yaprak,Yaprak_canparçam,Canparçam_?????????
cannnnnnnnnnnnn parcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm e kızın kucukmus kazaylamı oldu acele nıye ettınn
gün ortası belirtiler vardı o gecede ezelin deyimiyle fiki fiki oldu
ya kızlar geç yazıyom kusura bakmayın kız durmuyo onunla ilgilenıyom
can parçam küçük kızın bebek mi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?