bebek cinsiyet belirleme..

haskenacım canım çok sağol bende içimden gamzeyi tutmuştum yaprakk bana yazınca oda yok daha ortalarda. gelirken arabada gözlerim doldu aklıma sizler geldınız inşALLAH hep beraber sevinçli haberleri alırız paylaşırız gamzeden sonra sen gelıyon aslında herkes tatsın istiyom kızlar inanın kalbım sızlerle RABBİM YUZUNUZU GÜLDÜRSÜN

sudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cızelgeye baktım sen hıc yontem uygulamamışsın yanı yum .gununu felan ayarlamadınmı

sizlerle daha önceden tanışsam mutlaka uygulardım ama bilmiyordum. bende buraya üye olduktan sonra çok pişman oldum be ece.

tek yöntem uyguladım ama oda yanlışmış herhalde..... ben orgazm olmadım sadece kociş orgazm oldu.... ve ben hareket etmedim fazla üstünede hemen yattık...

Bana öyle demişlerdi. bir kaç arkadaşta tutmuştu. burada tam tersini söylediklerinde şok olmuştum...Kısmette ne varsa o olur...

Can Parçammmmmm canım daha geçmişi okuyamadım şimdi burdan okudum çokkkkkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.Haskenanın dediği doğru sende tut birini uğur getirdi bu yeşil yol_yaprak,Yaprak_canparçam,Canparçam_?????????

yav ben dedimya. beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç ....

çok sağol canım elera eşim ötekı kızları öğrendiğinden farklı tepkı göstermedi sordum ne hissediyon diye evlat evlattır aynı sevinci yaşadım elime almadan anlatamam dedi
sat:23 eylül
adet döngüm 31 gün
ilişki günü 10 ekim

elaracım doğumdan sonra ilk adetimi 21 ağustosta olmuştum yanı 2 kere adet gördüm yumurtladığımı kasıklarımda çok ağrı oldu akıntım uzamaya başladı ole anlamıştım

merheba.ben 16 haftalık hamileyim.doktor erkek dedi.zaten 1 oğlum var.içime hala kız gibi geliyor.banada bir hessap yapabilirmisiniz? son adet tarihim 31 ağustos adet döngüm 26 ilişki günü 11 yada 13 eylül.şimdiden teşekkürler

cannnnnnnnnnnnn parcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm e kızın kucukmus kazaylamı oldu acele nıye ettınn

canparcammmmm cokkkkkkk sevındımmmm

HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH tamamına erdırsın saglıcakla ınsallahhhhh
teşekkürler canım çok sağolun

yaprakçım o zamanlar yazmıştın ya bana bende gamzeyi tutmuştum o geldi aklıma birden ama doktor benziyo dedi kesin demedi o yuzden pek kaptırmıyom kendımı

yaprakçım o zamanlar yazmıştın ya bana bende gamzeyi tutmuştum o geldi aklıma birden ama doktor benziyo dedi kesin demedi o yuzden pek kaptırmıyom kendımı[/QUOTE]

Banada öle demişti erkek bebekler hemen gösteriyo erken görünen genelde erkek oluyo zaten içimize doğanda oydu dimii şimdiden hayırlı olsun sen isimde bulmuştun ben daha bulamadım yaaaaa

merheba.ben 16 haftalık hamileyim.doktor erkek dedi.zaten 1 oğlum var.içime hala kız gibi geliyor.banada bir hessap yapabilirmisiniz? son adet tarihim 31 ağustos adet döngüm 26 ilişki günü 11 yada 13 eylül.şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…