bebek cinsiyet belirleme..

gün ortası belirtiler vardı o gecede ezelin deyimiyle fiki fiki oldu
ya kızlar geç yazıyom kusura bakmayın kız durmuyo onunla ilgilenıyom

cnmm hayırlı olsun zaten ben sana hayranım cunku kucucuk bebegın varken hamıle kaldın bravo ben bıle oglum 2 yasını gecmesıne ragmen hala keıdnımı alıstıramadım bugun bıle oturdum aglıyordum cnmm ..ınsallah burdakı ve herkezın gönlundekı olur cnmm..

merheba.ben 16 haftalık hamileyim.doktor erkek dedi.zaten 1 oğlum var.içime hala kız gibi geliyor.banada bir hessap yapabilirmisiniz? son adet tarihim 31 ağustos adet döngüm 26 ilişki günü 11 yada 13 eylül.şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhba ben yeni katıldım aranıza 2 gün dür geçmişi okuyorum maşallah daha bitiremdim ben de oğluşu olsun isteyenlerdim.

Merhaba canim tam yerine geldin hosgeldin ama sana bir sir vereyimmi sabirsiz davranma emi gecmisi oku bizleri cöz zamanla yöntemleride cözersin aramiza hosgeldin Rabbim kizini sana bagislasin ...

bencede cadı olmak lazım ben çok sessiz kaldım
burnumdan getirdiler dünyayı
burunlarından gelesiceler

Gelir canim merak etme annem hep derdiki ""Uzun sacin ahi yerde kalmazmis""ah alaninda yüzü gülmezmis.....

Kiz buda kafayi se.....bozdu ana neyse yeni evli idare edin kizlar ,, bak bak nasilda korkarmis Haskena ablasindanda

Kiz sakin recel felan yiyeyim deme recel sekerli ve bütün sekerli gidalar (suni seker)asidiktir oglan doguracam derken bilmem artik her duydugunu deneme ......

hee bende esmerim , haskenayı merak ettim şimdi , teşekkürler utandım biraz.Haskena gelsin de cevaplar yazsın sana.aklın fikrin fiki fiki diye:90:

Sagol bengu sen benim yerime cevap yazmissin Ezele kiz haksizmiyim aksam sabah iste evde arabada akli fikri f...f...bi hamile kalsa soguyacakta oda ne zamana artik.....bence bu ay süpriz yumurta olacak .....

Him simdi düsündümde sana nasil bir cevap yazayim diye sonra profiline baktim ve sadece bu topikte gezmissin demekki sende bizdensin kendine bile itiraf edemedigini bize acik acik söyleyemiyorsun evet cözdüm seni sende erkek cocuk istiyorsun evet evet hadi itiraf et sende P.............hayranisin

Elara bu ay elimiz darda idare et beni bir dahaki ay iki aylik birden ücretini hesaba yatiracam

yaprakçım o zamanlar yazmıştın ya bana bende gamzeyi tutmuştum o geldi aklıma birden ama doktor benziyo dedi kesin demedi o yuzden pek kaptırmıyom kendımı

Banada öle demişti erkek bebekler hemen gösteriyo erken görünen genelde erkek oluyo zaten içimize doğanda oydu dimii şimdiden hayırlı olsun sen isimde bulmuştun ben daha bulamadım yaaaaa[/QUOTE]

evet canım MUHAMMED OSMAN osman ismini rüyamda dediler bana

yumdan 1 gün önce.hatta ilişki gece olduysa yum günü olmuş oluyor. ve ertesi günü ilişki olmuş
buda erkek cocuk şansını arttırır
dogum tarihin kac bioritimede bakayım

ben kızıma hamıle kaldıgımda hıç orgazm olmadım.. hatta çok gergındım bıraz.. fazla degil hiç ilişkiye adapte olamadım.. çok kasmıştım kendımı... ama 15 gunumde kasıklarımda bır agrı vardı.. şçten derın bır agrıydı.. ve o gun hamıle kaldıgımı düşünüyorum.. yumurtlama gunum o gundu diye düşünüyorum..

amiiin canımmm RABBİM isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim

evett aynen katılıyorum
zulal bence penis hayranıı.o kadar mesaj içinden penis li mesajı bulmuş getirmiş önümüze
belkide google ye direkt penis diye yazdı direkt o mesaj geldi hemen alıntı yaptıı

HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR

[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Momof|28 Eylül|2 Kızı| |ovulasyon testinde iki koyu cizgiden sonra tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30 Eylül|Yok| |Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki| |Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Orlistat|13 Ekim|1 Kızı| |Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki| |Erkek günü|
ilatarnur|21 Ekim|1 Kızı| |yapışkan sıvı ve sağ kasığının şiddetli agrı olduğu günden 1 gün sonra ilişki|Solda|Erkek günü|
Oglak75|29 Ekim|1 Kızı| |Yum günü ve sonrasında sık ilişki| |Kız günleri|
Boncuk|18 Kasım|1 Kızı| |
Fiona|22 Kasım|1 Kızı| |Yum günü tek ilişki| |
Nisan81|28 Kasım|1 Kızı| |
Acer28|22 Kasım|2 Kızı| |Adet sonrası sık ilişki| |Kız günleri|

[/table]

can parcam cinsiyeti belli olmayanlar bunlarrr
senden sonra sıradaki erkek bebiş hangi arkadaşın hadi bi içine dogsunn:))

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım kaza değil isteyerek gözüm kara benım ole istedim beraber büyürler dedim

ayy vallahi iyi cesaret seninkisi...çok güzel ama tebrik ediyorum arkadaşım...:13:

benim kocişte 3.'yü istiyo adam bi çocuk delisi...yok yapamam diyorum allahın emri 3'tür diyo...büyük konışmayım ama yapamam ben...sezeryan oluyorum ya bide çok zor oldu...dikişm yerlerim acıdı oğlan bana gelmek istedi kucağıma alamadım, ilk 1 ay hep ağladım...daha yeni yeni psikolojim düzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…