- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.741
gün ortası belirtiler vardı o gecede ezelin deyimiyle fiki fiki oldu
ya kızlar geç yazıyom kusura bakmayın kız durmuyo onunla ilgilenıyom
Arkadaşlar merhba ben yeni katıldım aranıza 2 gün dür geçmişi okuyorum maşallah daha bitiremdim ben de oğluşu olsun isteyenlerdim.
bencede cadı olmak lazım ben çok sessiz kaldım
burnumdan getirdiler dünyayı
burunlarından gelesiceler
bengü kııız makarna pişirdiğin fotoda çok seksisintaş gibim hatuuunsun ayol Haskena gibi buda esmer güzeli bu yorumumu Haskena görmesin bak ne cevaplar yetiştirecek
nasıl yani bayanmı yiycek ayy nerden bulucam ben kızılcık reçelini yaaaaa :26:
hee bende esmerim , haskenayı merak ettim şimdi , teşekkürlerutandım biraz.Haskena gelsin de cevaplar yazsın sana.aklın fikrin fiki fiki diye:90:
arkadaş sen bu topiğin yürütecimisin?burası sana yoksa % mi veriyor?hani amacın insanlarla birşeyler paylaşmaktı.Paylaşmaksa paylaşmış kadınlar bebişleri olmuş daha ne yapsınlar.her gün seni mi düşünsünler.
yaprakçım o zamanlar yazmıştın ya bana bende gamzeyi tutmuştum o geldi aklıma birden ama doktor benziyo dedi kesin demedi o yuzden pek kaptırmıyom kendımı
merheba.ben 16 haftalık hamileyim.doktor erkek dedi.zaten 1 oğlum var.içime hala kız gibi geliyor.banada bir hessap yapabilirmisiniz?son adet tarihim 31 ağustos adet döngüm 26 ilişki günü 11 yada 13 eylül.şimdiden teşekkürler
7 aylık canım küçük daha
cnmm hayırlı olsun zaten ben sana hayranım cunku kucucuk bebegın varken hamıle kaldın bravo ben bıle oglum 2 yasını gecmesıne ragmen hala keıdnımı alıstıramadım bugun bıle oturdum aglıyordum cnmm ..ınsallah burdakı ve herkezın gönlundekı olur cnmm..
yumdan 1 gün önce.hatta ilişki gece olduysa yum günü olmuş oluyor. ve ertesi günü ilişki olmuş
buda erkek cocuk şansını arttırır
dogum tarihin kac bioritimede bakayım
Him simdi düsündümde sana nasil bir cevap yazayim diye sonra profiline baktim ve sadece bu topikte gezmissin demekki sende bizdensin kendine bile itiraf edemedigini bize acik acik söyleyemiyorsun evet cözdüm seni sende erkek cocuk istiyorsun evet evet hadi itiraf et sende P.............hayranisin
Elara bu ay elimiz darda idare et beni bir dahaki ay iki aylik birden ücretini hesaba yatiracam
yavrum benimmm...maşallah...ismi ne kızlarının...?
evett aynen katılıyorum
zulal bence penis hayranıı.o kadar mesaj içinden penis li mesajı bulmuş getirmiş önümüze
belkide google ye direkt penis diye yazdı direkt o mesaj geldi hemen alıntı yaptıı
ilgilendiğin için teşekkürler.doğum tarihim 18 04 1978.
can parçam ilk dogumun normal mi oldu
bioritimde erkege yatkın.
yok canım kaza değil isteyerek gözüm kara benım ole istedim beraber büyürler dedim
buyuk kızım azra kucuk kızım zehra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?