- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.761
evet tabi diyet falan var vitaminler takviyeler var kullanıyoruz işte elimizden geldiği kadar aayyy vallah anlatması bile sıkıcı yaaa :120:
sende tipik ortam bozmaktan başka hiç bi halta yaramayan ,sadece kavga gürültü patırtıyla ortamda dikkat cekmeye calışam zavallı birisin
kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm
iyi akşamlar..
elara uzun bır süredir takıp edıyorum sizleri.. aranıza katılmak istiyorum mumkunse...
benım bır kızım var.. ikiciyi düşünüyoruz şu an.. inşallah ikincisi erkek olur diye dua edıyoruz... kısmetse nısan, mayıs gıbı çalişmalara başlayacagız...
elaracım elimde olsa hepsini diyecemHAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Momof|28 Eylül|2 Kızı| |Yumurtlama günü tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30 Eylül|Yok| |Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki| |Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Orlistat|13 Ekim|1 Kızı| |Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki| |Erkek günü|
ilatarnur|21 Ekim|1 Kızı| |yapışkan sıvı ve sağ kasığının şiddetli agrı olduğu günden 1 gün sonra ilişki|Solda|Erkek günü|
Oglak75|29 Ekim|1 Kızı| |Yum günü ve sonrasında sık ilişki| |Kız günleri|
Boncuk|18 Kasım|1 Kızı| |
Fiona|22 Kasım|1 Kızı| |Yum günü tek ilişki| |
Nisan81|28 Kasım|1 Kızı| |
Acer28|22 Kasım|2 Kızı| |Adet sonrası sık ilişki| |Kız günleri|
[/table]
can parcam cinsiyeti belli olmayanlar bunlarrr
senden sonra sıradaki erkek bebiş hangi arkadaşın hadi bi içine dogsunn:))
elara cetvelimde değişiklik yaparmısım yıne mavi olsun ortasındakı yol eve gelsın ayarlarmısın lütfeeeeenn
ismiyle yaşasınlar...ikiside normal doğummuş, süper işte...
oğluşun adı ne olacak...?
elaracım elimde olsa hepsini diyecemama içime şuanda bişe doğmuyo inan RABBİM bilir
evet canım MUHAMMED OSMAN osman ismini rüyamda dediler bana
ay benim içime asilmavi doğdu, banada ne oluyosa:26:
olursa MUHAMMED OSMAN olcak
ya ben sezeryan düşünüyodum sen öle yazınca korktum şimdi ama normaldende korkuyom
yaprak sana bişe diyimmi aynı bende ole gördüm geçmişi açardan rastlarsın paylaşmıştım rüyamı kolumda bilezık önümde beyaz çarsaflı yatak arkamdan bir ses bağırıyor osman adı osman diye benım eşim istemedi başta osman ismini ama ben istiyorum osman ismini araştırdım efendimizin ahlakını en sevdiği insanmış
Ya ne tesadüf benimde rüyamda osman denildi kimseyi görmedim sadece bağıran bi erkek sesiydi osman olucak osman olucak diyodu ama eşim koymaz osman ben kulağına Muhammet okutucam ama başka bi isimde koyucam
ayy inşallahh "öyle bi gecer zamaanki" dizindeki minik osman gibi oolur senin ogluşda:)
bayılıyorum o cocugaa
vallahi imreniyorum yazdıklarınızı okurken. keşke bende sizlerin tatığı duyguları tadabilseydim. ama sanırım hiç tadamayacağım.
ben yatıyorum kızlar. Hayırlı geceler...
vallahi imreniyorum yazdıklarınızı okurken. keşke bende sizlerin tatığı duyguları tadabilseydim. ama sanırım hiç tadamayacağım.
ben yatıyorum kızlar. Hayırlı geceler...
slm kızlar bide bana bakınya benimki inatla göstermiyor cinsiyetini 2defa erkek dediler 1defada kız dediler tam kesin değil yani 29 haftalık olduk rica ediyorum kızlar bi bakın ben anlamıyorum yaşım 30 adet tarihim 4 haziran ilişki günüm 14 haziran yani hamile kaldığım gün çünkü eşim uzun yol kaptanı ancak denk geldi gerçi 5 yıl sonra gelen bir bebek sağlıkla gelsin bizede cinsiyeti hiç önemli değil ama hazırlık yapacam merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?