bebek cinsiyet belirleme..

evet tabi diyet falan var vitaminler takviyeler var kullanıyoruz işte elimizden geldiği kadar aayyy vallah anlatması bile sıkıcı yaaa :120:

Ezelcigim anladim seni sen isin teorisini degil pratigini sevenlerdensin

sende tipik ortam bozmaktan başka hiç bi halta yaramayan ,sadece kavga gürültü patırtıyla ortamda dikkat cekmeye calışam zavallı birisin

Evet hayirli olsun kizlar düdüklü tencerelerimizden sonra birde mikserimiz oldu ....

kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm

Cok güzel ya insaAllah saglicakla kucagina alirsin canim,ElaraAralik cok ugurlu geldi kiz

Hosgeldin kizinin ömrü uzun bahti acik olsun Rabbim gönlündekini kucagina almayi nasip etsin,,,,acele etme tedbirini iyi al taktiri Rabbime birak.....

elaracım elimde olsa hepsini diyecem ama içime şuanda bişe doğmuyo inan RABBİM bilir

evet canım MUHAMMED OSMAN osman ismini rüyamda dediler bana[/QUOTE]

Ya ne tesadüf benimde rüyamda osman denildi kimseyi görmedim sadece bağıran bi erkek sesiydi osman olucak osman olucak diyodu ama eşim koymaz osman ben kulağına Muhammet okutucam ama başka bi isimde koyucam

evet canım MUHAMMED OSMAN osman ismini rüyamda dediler bana

Ya ne tesadüf benimde rüyamda osman denildi kimseyi görmedim sadece bağıran bi erkek sesiydi osman olucak osman olucak diyodu ama eşim koymaz osman ben kulağına Muhammet okutucam ama başka bi isimde koyucam[/QUOTE]

yaprak sana bişe diyimmi aynı bende ole gördüm geçmişi açardan rastlarsın paylaşmıştım rüyamı kolumda bilezık önümde beyaz çarsaflı yatak arkamdan bir ses bağırıyor osman adı osman diye benım eşim istemedi başta osman ismini ama ben istiyorum osman ismini araştırdım efendimizin ahlakını en sevdiği insanmış

selam arkadaşlar, bulantılarım yavaş yavaş azalıyor, 2 hafta sonra 2 li testlerimi yaptırmam gerekiyor,inşallah cinsiyet konusunda gönlümdekini söyler dr.um, herşey yolunda şükür, ama gerçekten meraktan çat---la--yaa--ca--ğım... byyy

ay benim içime asilmavi doğdu, banada ne oluyosa:26:

benim içimede ilatarnur doguyor
momof da olabilir ama onun ovulasyon testinde iki koyu cizgi cıkınca ilişki olmuş. iki koyu cizgiden 2 gün sonra yumurtlama oluyor genelde.buna göre kız ihtimali yüksek ama o diet ve diger şeylerede cok dikkat etti.
Rabbim emeklerini boşa cıkarmaz gönlüne göre verir inşallah

olursa MUHAMMED OSMAN olcak
ya ben sezeryan düşünüyodum sen öle yazınca korktum şimdi ama normaldende korkuyom

yok sakın sezeryan yapma yani kendi isteğinle, dr'un derse ol tabi ama çok zor oluyo canım...hele kızında küçük olucak...

ayy o yavrumun gözlerini hiç unutamıyorum...kucağıma gelmek istiyo ağlıyo; karnım yara geçsin alıcam seni kucağıma dedim...1 ay sonra bana anne karnın geçtimi diye sordu ağrım olsada açılırsa açılsın dedim aldım kucağıma...anne beni bırakma diyo bana sürekli tekrarladı durdu kuzum benim...

sezeryan zor canım...en güzeli normal vallahi...

ayy inşallahh "öyle bi gecer zamaanki" dizindeki minik osman gibi oolur senin ogluşda:)
bayılıyorum o cocugaa

vallahi imreniyorum yazdıklarınızı okurken. keşke bende sizlerin tatığı duyguları tadabilseydim. ama sanırım hiç tadamayacağım.

ben yatıyorum kızlar. Hayırlı geceler...

Ya ne tesadüf benimde rüyamda osman denildi kimseyi görmedim sadece bağıran bi erkek sesiydi osman olucak osman olucak diyodu ama eşim koymaz osman ben kulağına Muhammet okutucam ama başka bi isimde koyucam

yaprak sana bişe diyimmi aynı bende ole gördüm geçmişi açardan rastlarsın paylaşmıştım rüyamı kolumda bilezık önümde beyaz çarsaflı yatak arkamdan bir ses bağırıyor osman adı osman diye benım eşim istemedi başta osman ismini ama ben istiyorum osman ismini araştırdım efendimizin ahlakını en sevdiği insanmış[/QUOTE]

Evet canım ya halife ve çok adaletli çok cömert iyi ahlaklıymış inş.huyu benzer bana kalsa koyardım ama eşim hiç zannetmiyorum rüyamı söylediğimde ne biçim isim ya bi tarafın açık kalmıştır dedi bana

slm kızlar bide bana bakınya benimki inatla göstermiyor cinsiyetini 2defa erkek dediler 1defada kız dediler tam kesin değil yani 29 haftalık olduk rica ediyorum kızlar bi bakın ben anlamıyorum yaşım 30 adet tarihim 4 haziran ilişki günüm 14 haziran yani hamile kaldığım gün çünkü eşim uzun yol kaptanı ancak denk geldi gerçi 5 yıl sonra gelen bir bebek sağlıkla gelsin bizede cinsiyeti hiç önemli değil ama hazırlık yapacam merak ediyorum

dogum tarihin
adet döngünde gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…