- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.781
bende çok seviyom onu hayırlısıylaayy inşallahh "öyle bi gecer zamaanki" dizindeki minik osman gibi oolur senin ogluşda:)
bayılıyorum o cocugaa
yaprak sana bişe diyimmi aynı bende ole gördüm geçmişi açardan rastlarsın paylaşmıştım rüyamı kolumda bilezık önümde beyaz çarsaflı yatak arkamdan bir ses bağırıyor osman adı osman diye benım eşim istemedi başta osman ismini ama ben istiyorum osman ismini araştırdım efendimizin ahlakını en sevdiği insanmış
çok sağol canım elera eşim ötekı kızları öğrendiğinden farklı tepkı göstermedi sordum ne hissediyon diye evlat evlattır aynı sevinci yaşadım elime almadan anlatamam dedi
sat:23 eylül
adet döngüm 31 gün
ilişki günü 10 ekim
vallahi imreniyorum yazdıklarınızı okurken. keşke bende sizlerin tatığı duyguları tadabilseydim. ama sanırım hiç tadamayacağım.
ben yatıyorum kızlar. Hayırlı geceler...
gözünaydın cnm allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.............
dogum tarihin
adet döngünde gerekiyor
doğum tarihim 1980 ama benim adetlerim düzensizdi yani 45 günde bir ancak oluyordum ilaç kullanıncada 26 gün oluyordum
ay gün yıl olarak yazman gerekiyor
tebrik ederim canım...allah tamamına erdirsin...
hepinize ALLAH rahatlık versin kızlar ben yatıyom hepinizi seviyorum kımseye bişe demeden herşeyi sizinla paylaşıyom hamıle olduğumu doğru dürüst kimseye demedim bile hepinizin gönlünce olsun herşey
teşekkür ederim boncuk...
evet eleştirileri bende okudum... ve çok bencil ve düşüncesiz davranıyorlar... mesela hz. ismail lin babası da peygamberdi.. ve o bile adak adayarak allahü tealadan erkek evlet istemişti.. eger yanlış olasaydı erkek evlet istemek bunu buyuk bir peygamber de dilemezdi.. :!!!!!!
can parçam gözünaydın canım en öenmlisi sağlıklıymış ya ne mutlu inşallah cinsiyeti de doğrudur canım
ben ben ben bennnnn
Gel valla içelim bir kahvenin lafımı olur canım
Hem beni kurtlar vadisini izlemektende kurtarmış olurdun canımmm
haskenacım canım çok sağol bende içimden gamzeyi tutmuştum yaprakk bana yazınca oda yok daha ortalarda. gelirken arabada gözlerim doldu aklıma sizler geldınız inşALLAH hep beraber sevinçli haberleri alırız paylaşırız gamzeden sonra sen gelıyon aslında herkes tatsın istiyom kızlar inanın kalbım sızlerle RABBİM YUZUNUZU GÜLDÜRSÜN
sizlerle daha önceden tanışsam mutlaka uygulardım ama bilmiyordum. bende buraya üye olduktan sonra çok pişman oldum
cnmm hayırlı olsun zaten ben sana hayranım cunku kucucuk bebegın varken hamıle kaldın bravo ben bıle oglum 2 yasını gecmesıne ragmen hala keıdnımı alıstıramadım bugun bıle oturdum aglıyordum cnmm ..ınsallah burdakı ve herkezın gönlundekı olur cnmm..
vallahi imreniyorum yazdıklarınızı okurken. keşke bende sizlerin tatığı duyguları tadabilseydim. ama sanırım hiç tadamayacağım.
ben yatıyorum kızlar. Hayırlı geceler...
haskena teşeşekur ederım..
ben hamıle kaldıgım ay ruyamda mekkedeydım ve kız bebek vermişlerdi kucagıma... aslında o zaman kızım olacagını düşünmüştüm.. ve oyle oldu.. şimdi sıra ikincide nısan a düşünüyoruz
kızlar selam.az önce işlem tamam.bu ay hiç umudum yokama deneme yaptım.kısmet.
elaracım dr çatlama konusunda hiç bişi sölemedi.olay şöyle.o malum masada rahim ağzıma bakıp simir aldı.sonra adetinin kaçıncı günü dedi.13 dedim.yoğun akıntı var.yum dönemindesin dedi.evet dedim.sonra ultrasona aldı.baktı ve dediki görünürde gelişmiş folikül yok.büyük ihtimal yeni çatlamıştır dedi.saat 15 civarıydı.bende 22de deneme yaptım hayırlısı.artık kısmet canlarım.daha erken deneme yapsaydım ii olurdu.ama malum şansızlık kızımı zor uyuttum
bio ritim kıza yatkın
arkadaşlar benim kızım da çin takvimi tutmuyor rus takvimi tutyor.....şimdi çin kız görünüyo ..rus erkek diyo....eski sayfalarda okuyodum adını unuttum bi arkadaş vardı 6. hislerine güvenerek tahminde bulunuyodu...benim için de bulunursa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?