bebek cinsiyet belirleme..

bizim halimizden bizim gıbıler anlar hıc bosa ugrasmayın dıgerlerı anlamazzzzzz ATASÖZÜ BILE WAR damdan dusenin halinden damdan dusen anlar AYY BENDE ABIYE KUZU GIBIYIM

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr
test yapan varmıı????
berraa catlatıyon insanı yaa
yapsana artık testini.amma sabırlısın
Valla bende çoktan çatlamıştımm belli olana kadar 3 kere yaptım test

biride benim bebiki tahmin etse 14. hafta bitti hala söylemiyo doktor, acep nedir cinsiyeti çin takvimi erkek diyo rus takvimi kız diyo biolu bişy vardı hayrına biri bakarmı banada :))

ııyı aksamlae kızlar annemdeydım yenı geldım ben cok duygusalım ya aglamak ıstıyorum sebebı yok ama ben hep aglamak ıstıyorum offf neyse sızıde sıkmıyım sımdı
farketmedim canım ya. kafam allak bullak oldu bu hafta. yıktı geçti resmen doktorlar beni bu hafta. artık inanmıyorum... inanmak istiyorum ama inanasım gelmiyor. içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen canım...
Cnm Allahım sana her konuda yardım etsın ıns duaların kabul olur ve buyuk bır suprız yasarsın
evet kesınlıkle oyle cnm

hepinize ALLAH rahatlık versin kızlar ben yatıyom hepinizi seviyorum kımseye bişe demeden herşeyi sizinla paylaşıyom hamıle olduğumu doğru dürüst kimseye demedim bile hepinizin gönlünce olsun herşey

ii geceler cnm .bu gece rahat bi uyku uyursun ogluşunla artık:)

elara resim nasıl koyucam canım ben sizi çok merak ediyorumm

yükleyecegin resimin üstüne gel sag tık yap
birlikte ac-->paint de
paintte resim olcak farklı kaydet diyorsun kayıt türünü jpg seciyorsun
sonra buraya geliyon kontrol panelinden albüm yükle diyorsun
gözattan resimi buluyorsun yüklüyorsun
resim yüklendikten sonra altta secnek var iki tane.sadece arkadaşlarım secenegini secki herkes görmesin seni
yükleyince sölee seni arkadaş olarak ekleyelim

29 5 1980 canım kusura bakma senide yordum helal et hakkını

sorun degil cnm
bioritime göre erkek gününde hamile kalmışsın
ama yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuş.buna görede kız olma şansı yüksek
bende merak ettim şimdi cinsiyeti.belli olunca yazarmısın.
2 kez erkek ve 1 kız tahminleri kacıncı haftalarda yapıldı???

Son düzenleyen: Moderatör:
heyecandan uyuyamıyorum..uyku tutmadı beni...yataktaydım giyindim bi daha geldim...

cnm senı anlıyorum sanırım kabullenmek ıstemesemde bende aynı duyguları yasadıgımdan bıfr tulur uyuyamıyorum.daha haftalar olmasına ragmen cınsıyet ne olcak saglıklı olacakmı kımne dedı hepsını dusunup duruyorum.bu aksam kaynanama soyledım cok sevındı cok mutlu oldu.zaten ıstedıgımı bılıyordu hatta ılk denedıgım ay demıstım sıze haberı yoktu bana geldı senın oglun olcak dedı bende umıtlendım deneme yabmıstık ıcıne dgodu herhalde dedım arkasında ekledı ama zamanı var nası yanı dedım guldum ruyamda gordum dedı saat aldım ama koluma takmadım taksaydım hemen olcaktı dedı o yuzden sımdı olmayacak dedı.onun dedıklerıne pek ınanmak ıstemedım alt tarafı ruyaydı ıste.ama bıraz zaman alınca bu aksam ruyasını hatırlattım aaa evet dedı.sımdı hamıleyım ya tahmınler basladı kız yada erkek dıye ve unutmak ıstesemde aklıma getırılıyor ıster ıstemez uykularım kacıyor heyecan basıyor benıde....
sana brsey anlatıyım ılk hamıle kalmaya calıstıgım ay ablam geldı anlattım dur daha bebegın ufak fılan dedı.2 3 ay gectı ablama her defasında sence hamılemıyım dedım hayır dedı :) en son gecen ay yıne sordum hayır dedı bı bu ay sormadım oda cok sasırdı.demıstım ya kadın bana makas bıcak yazdı kadın kız dıyınce ablam benımde ıcıme oyle doguyor ve emınım sankı kızın olcak dedı .ben susmustum zaten
bıraz zaman gecınce abla dedım neden sımdıye kadar ıcınden gecenı soylemedım uzulmeyım dıyemı gercekten bılmıyorum dedı cok kararsızım senle ılgılı.bunları yazıyorum cunku ablamın hıslerıne cok guvenıyorum bırkaz sey yasadım onun hıslerı yuzunden.neyse sıkıstırdım bak asla uzulme ıcıne ne doguyor dedı samımıyım dedı gel gıtlerım oluyor.o boyle dıyınce Allahtanmı ne aklıma dırek dualarım geldı acaba dedım rabbım benı sınayacak sonramı olacak yanı dualarımı aksatmadan okumaya devamedıcem bılemıyorum ..belkıde hepsı abartı sacma seyler bırının farklı dogar bırının farklı ...

cnm hakkında hayırlısı olsun.inşallah bu ay seninde hamiş haberini alırız
viks şurupta içtinmi?

ayy haskena cok dogal yazıyon güldürüyon beni her mesajında:)

cnm sagol cok düşüncelisin:)

8 aralık kıza yatkın
11 aralık nötr gece yarısından sonra erkege yatkınlıga gecmiş.

senin yumurtlaama günün 14 aralık olarak cıkıyor
11 aralıktaki ilişkiden hamile kalmış olabilirsin.yani yumurtlamadan 3 gün önce olmuş oluyor.
sende yumurtladıgına dair herhangi bi belirti varmıydı ilişki günlerinde?? akıntın agrın filan nasıldı?
yumurtlamanı testle filan takip etmişmiydin.

onların tek derdi gündem yaratıp insanların canını sıkmak.ama artık alıştık bölelerine.canımızı sıkmak yerine güldürüyorlar kendilerine:)

Ve Haskena uyumaya gider size iyi geceler.............:88:

iyi geceler cnmm

bizim halimizden bizim gıbıler anlar hıc bosa ugrasmayın dıgerlerı anlamazzzzzz ATASÖZÜ BILE WAR damdan dusenin halinden damdan dusen anlar AYY BENDE ABIYE KUZU GIBIYIM

alemsin

biride benim bebiki tahmin etse 14. hafta bitti hala söylemiyo doktor, acep nedir cinsiyeti çin takvimi erkek diyo rus takvimi kız diyo biolu bişy vardı hayrına biri bakarmı banada :))

sana baktım diye hatırlıyorum sanki
neyse dogum tarihin,ilişki günün,adet döngün,son adet tarihini yaz bakayım

ben yattım kızlar...herkese iyi geceler...öpüldünüz...

ii geceler cnm

hamile kalmadan önce hamilelik için uğraşıyosun..hamilelikten sonrada cinsiyetini düşünüp duruyoz....ama tahminler almak güzel tabi ..işin eğlenceli kısmı ne olacağını Allah bilir..onun için de 10 hafta bekleyeceğiz artıkk....:))))beklemeye değer..

evet cnm 10 hafta cok uzun yaw:)
sende olumlu dusun cnm kı olumlu olsun takdır rabbımın ıns dualarımızı kbl eder

boncuk cnm sen cok erken başladın stres yapmaya.valla üzülüyom bu kadar cok düşünüp stres yaptıgın için.
insanlar dört dörtlük degildir.her zmaan hisleri dogru cıkmaz.ablanınkide dogru cıkacak diye bişi yok
heleki o makas bıcak olayına hiç takılma
sen aylardır elinden gelenin fazlasını yaptın artık cekil köşene cocugunun dogmasını bekle.hamileligin en güzel dönemlerini böle şeyler düşünürek yıpratma kendini.
daha ortada fol yok yumurta yok ayol:)
bak mesela yaprak adet sonrası gün aşırı ilişki denemiş sonuc belli.bizim tezimize göre kız olamsı lazımdı dimi. ama oglu olcak
yani hiç bişi kesin garanti diye bişi yok.sen birazda ilişki zamanlamasına takıyorsun galiba
ama hiç takılcak bi durum degil cnm.senin ilişki 1 gün öncede olsa senin ph degerin eminimki yüksekti.
o kadar beslenmene de dikkat ettin
eşin takviye kullandı özellikle y sepermi için çinko cok önemli.
mukusun phsı yüksekti senin muhtemelenn.karbonat filanda içmiştin
alkali ortamda x spermleri cok yaşayamıyor zaten bide yavaş hareket ediyorlar
onlar yuma gitmeden y ler koşa koşa gitmiştirr yumurtaya merak etme:))

bioritimede takılma.sinam ve himalia da tutmadı gördügün gibi.
ayrıca matematigin ve mimozanın baktıgı yönteme göre seninki erkege yatkın oluyor cnm.

kızında olsa lütfen yıpratma kendini ki öle olmıyacagınıda biliyorum zaten.sadece cevrenin laflarıyla sinirlerin bozulabilir.buanda yapcak bişi yok maalesef.

şimdi kızında olsa 3.yaparsın cnm yaa.Allah can saglıgı versin dogum yapmakta cocuk bakmakta ne varki:))

ayrıca olumlu düşünelim olumlu olsun sonuclar demiştim sana bu ay hatırlıyonmu.
ve sen tmm olmulu düşünüyom ben hamileyim demiştin ve o ay hamişkaldın:)

şimdide aynen böle yapacaksınn.hamileliginin tadını cıkartcan kapiş:)

boncuk sen 10-15 gün önce bi yumurtlama günü takvimi paylaşmıştın benim orda yumurtalama günüm 10 aralık çıkıyodu hatta bende 11 aralıkta denedim geç mi kaldım diye sormuştum..paylaştığım o takvim hangi sayfada acaba..ara ara bulunmaz..ama eminim 10 aralık tam ovulasyon günü görünüyodu...

cnm listede adet döngün 28 gün yazdıgı için o şekilde hesap ettim
şimdi tekrar baktım
26 günlük adet döngüsü için yum günün 10 aralık
27 günlük adet döngüsü için yum günün 11 aralık:)
inşallah 11 aralıktakinden hamiş kalmışsındır cnmm.Allah gönlüne göre verir inş

cnm o guzel destegın ıcın cokama cok tsk edıyorum .soyledıgın herseyde tamımıyle haklısın ,bende bu kadar stres olcagımı sanmazdım ama ıster ıstemez oluyor sanırım.cevrede ınankı hıc umurumda degıl ben cocugumu kendım ıcın yabıyorum cevre ıstemesıde tınlamıyor yanı.kendım ıcın ıstıyorum ben o yuzden kızım olunca bırı bı laf dıyemez bana.ve dedıgın gıbı elbette cok sevıcem ne olursa olsun o benım canım.
haklısın Allah buyuk ben elımden gelenı yaptım sözverıyorum yıne olumsuz dusunmemeye gayret edıcem
sımdı pozıtıf dusunce pozıtıf sonucsa oglum olcak dıyımde oyle olsun :)))))))
Emegı gecen sen ve tum arkadaslarım varlıgınız bana cok kuvetlı bır guc verıyor ıyıkı varsınız cok cok cok tsk ederım hepınıze

cnm hıc hatırlamıyorum ya sen sanırım seyı dıyorsun Elaranın paylastıqı takvımı gurbetın takvımı dıyorum ben ona.adını hatırlamıyorumkı elara sımdı yardımcı olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…