- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.801
bizim halimizden bizim gıbıler anlar hıc bosa ugrasmayın dıgerlerı anlamazzzzzz ATASÖZÜ BILE WAR damdan dusenin halinden damdan dusen anlar AYY BENDE ABIYE KUZU GIBIYIMşu kötü eleştiri yapanlar için bişey söylemek istiyorum...madem burda yazılanları cahillik geri kafalılık olarak görüyosunuz o zaman okumayın...kimisi erkek ister kimisi kız ister kime neee, girme o zaman bloğa bu kadar basit...niye millet birilerinin moralini bozmak için konuşur anlamam...
Valla bende çoktan çatlamıştımm belli olana kadar 3 kere yaptım testgünaydınn kızlarrr
test yapan varmıı????
berraa catlatıyon insanı yaa
yapsana artık testini.amma sabırlısın
Aynen inş Allah sağlık verirse valla bende yazarım kızlar hepinizi çokkk seviyorummbende bırakamıyom burayı bende doğuma giderken yazarım herhelde ıkınıyom çıkıyo ahada kafa çıktı veee doğduuuu
HIII ben geldim bakın korkmayın sizi bırakıp asla gitmiycemm sarılalım sıkı sıkıbak dikkat edin önceden sık giren arkadaşlar hamile kaldıktan sonra girmiyorlarr
demkki maksat dostluk degilmiş.yöntemleri alıp göbegini şişiripp eyvallahh deyip başka sayfaalrda takılmakmışş
neyse biri gider biri gelir:)
Sen niye bukadar gerildinki denemelerimi yapamadın yoksa olmadı canın onamı sıkıldı anlamadımki sinierlenme devam et hayatım ama sakin sakinnarkadaş sen bu topiğin yürütecimisin?burası sana yoksa % mi veriyor?hani amacın insanlarla birşeyler paylaşmaktı.Paylaşmaksa paylaşmış kadınlar bebişleri olmuş daha ne yapsınlar.her gün seni mi düşünsünler.
Peki senin varlığın bizi niye rahatsız etti onuda anlayabildinmi hani zekisinya senin eşin takmadımı pipet canım üzülme benimkide takmıyo napalım ara sıra sivriler çıkıyo bölekaç kişiyi yöntem manyağı yaptığını görüyorum.insanlara karbontlı su hatta deniz suyubile içirebiliyorsun .buradaki bayanların kocalarına bir pipet taktırmadığın kaldı.herkezi kendine benzetemezsin.niye seni varlığım rahatsız ediyor anlıyorum.
Normal canım bende 15 haftalığım geçen haftadan beri net hissediyorumkizlar ben bugün tam 14 haftalik olum iki kizim var ama ben yinede hamileliklerimi unutdun suan hareketlerini hissediyorum normal dimi
Ve Haskena uyumaya gider size iyi geceler.............:88:
İyi geceler canım Allah rahatlık versin iyi uykular şükür Allahıma geçmiş bitti yaprakta kaçarr iyi gecelerr
Cnm Allahım sana her konuda yardım etsın ıns duaların kabul olur ve buyuk bır suprız yasarsınfarketmedim canım ya. kafam allak bullak oldu bu hafta. yıktı geçti resmen doktorlar beni bu hafta. artık inanmıyorum... inanmak istiyorum ama inanasım gelmiyor. içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen canım...
evet kesınlıkle oyle cnmteşekkür ederim boncuk...
evet eleştirileri bende okudum... ve çok bencil ve düşüncesiz davranıyorlar... mesela hz. ismail lin babası da peygamberdi.. ve o bile adak adayarak allahü tealadan erkek evlet istemişti.. eger yanlış olasaydı erkek evlet istemek bunu buyuk bir peygamber de dilemezdi.. :!!!!!!
yok cnm ben daha 5 haftalıgım cınsıyet bellı degıl ahh ahh nerde o gunler ne adaklarım var bır olsa keske .bu arada sen dra bakma cnm benım dusme olmadıgı halde hamıle kaldım dr banada 1.5 arası olmadan kalamazsın demıstı ama kaldım sen hıc kafanı ona takma rabbımden dıle mukafatını alırsın .cnm benımde kalmam cok zorduu troıdı var ayrıca prolaktınım yukseldı ama yınede kaldım hıc ole dusunme o yuzden ıns sende en kısa zamnda gonlundekıne kavusursun cnm
benimde troitim var hemde cok dusuk doktor dedi 1 seneden once zor olursun anne diyevallah cokuzuluyorum ama yinede baslicam yavas yavas denicem senin cocugun cindiyeti erkekmi?
sanırım normal bende hatırlamıyorumkı cnm yakizlar ben bugün tam 14 haftalik olum iki kizim var ama ben yinede hamileliklerimi unutdun suan hareketlerini hissediyorum normal dimi
cnm cok ama cok sevındım olsun keske benımkıde benzetttım dese o sevınc bıle bana yeter.umarım rabbım gonlundekını verdı ben oyle ınanıyorum sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın Allahımkızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerindeherşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom
merhaba hosgeldın cnm .merheba.ben 16 haftalık hamileyim.doktor erkek dedi.zaten 1 oğlum var.içime hala kız gibi geliyor.banada bir hessap yapabilirmisiniz?son adet tarihim 31 ağustos adet döngüm 26 ilişki günü 11 yada 13 eylül.şimdiden teşekkürler
cnm ıns guzel haberler sende gelırsın ıns senınde saglıklı bır oglusun olurselam arkadaşlar, bulantılarım yavaş yavaş azalıyor, 2 hafta sonra 2 li testlerimi yaptırmam gerekiyor,inşallah cinsiyet konusunda gönlümdekini söyler dr.um, herşey yolunda şükür, ama gerçekten meraktan çat---la--yaa--ca--ğım... byyy
cnm hadı hayırlısı olsun ıns sende oglusuna hamıle kalırsın bu aykızlar selam.az önce işlem tamam.bu ay hiç umudum yokama deneme yaptım.kısmet.
elaracım dr çatlama konusunda hiç bişi sölemedi.olay şöyle.o malum masada rahim ağzıma bakıp simir aldı.sonra adetinin kaçıncı günü dedi.13 dedim.yoğun akıntı var.yum dönemindesin dedi.evet dedim.sonra ultrasona aldı.baktı ve dediki görünürde gelişmiş folikül yok.büyük ihtimal yeni çatlamıştır dedi.saat 15 civarıydı.bende 22de deneme yaptım hayırlısı.artık kısmet canlarım.daha erken deneme yapsaydım ii olurdu.ama malum şansızlık kızımı zor uyuttum
bio ritim kıza yatkın
Lızadan bahsedıyorsun sanırım cnm nerelerde gercekten lıza ıyımısın arkadasım esınle aran nasıl oldu?arkadaşlar benim kızım da çin takvimi tutmuyor rus takvimi tutyor.....şimdi çin kız görünüyo ..rus erkek diyo....eski sayfalarda okuyodum adını unuttum bi arkadaş vardı 6. hislerine güvenerek tahminde bulunuyodu...benim için de bulunursa sevinirim..
hepinize ALLAH rahatlık versin kızlar ben yatıyom hepinizi seviyorum kımseye bişe demeden herşeyi sizinla paylaşıyom hamıle olduğumu doğru dürüst kimseye demedim bile hepinizin gönlünce olsun herşey
elara resim nasıl koyucam canım ben sizi çok merak ediyorumm
29 5 1980 canım kusura bakma senide yordum helal et hakkını
heyecandan uyuyamıyorum..uyku tutmadı beni...yataktaydım giyindim bi daha geldim...
kızlar selam.az önce işlem tamam.bu ay hiç umudum yokama deneme yaptım.kısmet.
elaracım dr çatlama konusunda hiç bişi sölemedi.olay şöyle.o malum masada rahim ağzıma bakıp simir aldı.sonra adetinin kaçıncı günü dedi.13 dedim.yoğun akıntı var.yum dönemindesin dedi.evet dedim.sonra ultrasona aldı.baktı ve dediki görünürde gelişmiş folikül yok.büyük ihtimal yeni çatlamıştır dedi.saat 15 civarıydı.bende 22de deneme yaptım hayırlısı.artık kısmet canlarım.daha erken deneme yapsaydım ii olurdu.ama malum şansızlık kızımı zor uyuttum
bio ritim kıza yatkın
Agzina saglik arkadasim cok güzel bir örnek vermissin bu msj.insaAllah gereksiz yorum yapanlar okura yorumlarindan utanirlar diyecem ama utanmazlar utansalar kendi cinslerinin canlarini acitmazlar....
Renk sende aglamaya aseriyon galiba ha bire agliyon kiz dizilerdeki masum basrol oyuncularini gectin yeter ya oglan agliyarak gelecek dünyaya bak söylemedi deme hamileliginde cok stresli olan agliyan agresif olan bayanlarin cocuklarida cok agresif olurlarmis benden söylemesi azicik gülde Efem gibi güleryüzlü olsun ikincide...
Yok yok anladim bu kiz bizi catlatmak icin geldi bu topige yeter bacim kendinide bizide strese sokma Rabbime sigin duani et saglicakla dogsun yavrun zaten erkek olursa cok güzel olur ama olmazsada yasin genc bir daha yaparsin üzme yeter o parmaklarini emen annesine gülen bebisini da.....
elara benim bilgiler geri sayfalarda kaldı..en iyisi yeniden yazayım da arama..
sat 28 kasım bat 23-24 aralık ilişki günleri 8 aralık 11 aralık benim doğum tarihim;18.09.1981
eşimin 12.12.1976....müsaitsen bakarsın..şimdiden teşekkürler...
şu kötü eleştiri yapanlar için bişey söylemek istiyorum...madem burda yazılanları cahillik geri kafalılık olarak görüyosunuz o zaman okumayın...kimisi erkek ister kimisi kız ister kime neee, girme o zaman bloğa bu kadar basit...niye millet birilerinin moralini bozmak için konuşur anlamam...
Ve Haskena uyumaya gider size iyi geceler.............:88:
bizim halimizden bizim gıbıler anlar hıc bosa ugrasmayın dıgerlerı anlamazzzzzz ATASÖZÜ BILE WAR damdan dusenin halinden damdan dusen anlar AYY BENDE ABIYE KUZU GIBIYIM
biride benim bebiki tahmin etse 14. hafta bitti hala söylemiyo doktor, acep nedir cinsiyeti çin takvimi erkek diyo rus takvimi kız diyo biolu bişy vardı hayrına biri bakarmı banada :))
ben yattım kızlar...herkese iyi geceler...öpüldünüz...
cnm sagol cok düşüncelisin:)
8 aralık kıza yatkın
11 aralık nötr gece yarısından sonra erkege yatkınlıga gecmiş.
senin yumurtlaama günün 14 aralık olarak cıkıyor
11 aralıktaki ilişkiden hamile kalmış olabilirsin.yani yumurtlamadan 3 gün önce olmuş oluyor.
sende yumurtladıgına dair herhangi bi belirti varmıydı ilişki günlerinde?? akıntın agrın filan nasıldı?
yumurtlamanı testle filan takip etmişmiydin.
sağol canım baktığın için..benim 2. kız geliyo demekki..kız da olsa erkekte olsa .çok sevicem onu..
yumurtlamamı şöyle tahmin ettim 2 gün falan yoğun akıntı oldu. 9 ve 10 aralıkta bende 11 aralık sabahı denedim....benim regi 26-27 gün sürüyor ama 14 aralık yumurtalama günü için geç değil mi...hani benim bildiğim regimin 13. yada 14 . günü olmalı..
sen daha iyi bilirsin gerçi...
cnm senı anlıyorum sanırım kabullenmek ıstemesemde bende aynı duyguları yasadıgımdan bıfr tulur uyuyamıyorum.daha haftalar olmasına ragmen cınsıyet ne olcak saglıklı olacakmı kımne dedı hepsını dusunup duruyorum.bu aksam kaynanama soyledım cok sevındı cok mutlu oldu.zaten ıstedıgımı bılıyordu hatta ılk denedıgım ay demıstım sıze haberı yoktu bana geldı senın oglun olcak dedı bende umıtlendım deneme yabmıstık ıcıne dgodu herhalde dedım arkasında ekledı ama zamanı var nası yanı dedım guldum ruyamda gordum dedı saat aldım ama koluma takmadım taksaydım hemen olcaktı dedı o yuzden sımdı olmayacak dedı.onun dedıklerıne pek ınanmak ıstemedım alt tarafı ruyaydı ıste.ama bıraz zaman alınca bu aksam ruyasını hatırlattım aaa evet dedı.sımdı hamıleyım ya tahmınler basladı kız yada erkek dıye ve unutmak ıstesemde aklıma getırılıyor ıster ıstemez uykularım kacıyor heyecan basıyor benıde....
sana brsey anlatıyım ılk hamıle kalmaya calıstıgım ay ablam geldı anlattım dur daha bebegın ufak fılan dedı.2 3 ay gectı ablama her defasında sence hamılemıyım dedım hayır dedı :) en son gecen ay yıne sordum hayır dedı bı bu ay sormadım oda cok sasırdı.demıstım ya kadın bana makas bıcak yazdı kadın kız dıyınce ablam benımde ıcıme oyle doguyor ve emınım sankı kızın olcak dedı .ben susmustum zaten
bıraz zaman gecınce abla dedım neden sımdıye kadar ıcınden gecenı soylemedım uzulmeyım dıyemı gercekten bılmıyorum dedı cok kararsızım senle ılgılı.bunları yazıyorum cunku ablamın hıslerıne cok guvenıyorum bırkaz sey yasadım onun hıslerı yuzunden.neyse sıkıstırdım bak asla uzulme ıcıne ne doguyor dedı samımıyım dedı gel gıtlerım oluyor.o boyle dıyınce Allahtanmı ne aklıma dırek dualarım geldı acaba dedım rabbım benı sınayacak sonramı olacak yanı dualarımı aksatmadan okumaya devamedıcem bılemıyorum ..belkıde hepsı abartı sacma seyler bırının farklı dogar bırının farklı ...
hamile kalmadan önce hamilelik için uğraşıyosun..hamilelikten sonrada cinsiyetini düşünüp duruyoz....ama tahminler almak güzel tabi ..işin eğlenceli kısmı ne olacağını Allah bilir..onun için de 10 hafta bekleyeceğiz artıkk....:))))beklemeye değer..
sağol canım baktığın için..benim 2. kız geliyo demekki..kız da olsa erkekte olsa .çok sevicem onu..
yumurtlamamı şöyle tahmin ettim 2 gün falan yoğun akıntı oldu. 9 ve 10 aralıkta bende 11 aralık sabahı denedim....benim regi 26-27 gün sürüyor ama 14 aralık yumurtalama günü için geç değil mi...hani benim bildiğim regimin 13. yada 14 . günü olmalı..
sen daha iyi bilirsin gerçi...
cnm o guzel destegın ıcın cokama cok tsk edıyorum .soyledıgın herseyde tamımıyle haklısın ,bende bu kadar stres olcagımı sanmazdım ama ıster ıstemez oluyor sanırım.cevrede ınankı hıc umurumda degıl ben cocugumu kendım ıcın yabıyorum cevre ıstemesıde tınlamıyor yanı.kendım ıcın ıstıyorum ben o yuzden kızım olunca bırı bı laf dıyemez bana.ve dedıgın gıbı elbette cok sevıcem ne olursa olsun o benım canım.boncuk cnm sen cok erken başladın stres yapmaya.valla üzülüyom bu kadar cok düşünüp stres yaptıgın için.
insanlar dört dörtlük degildir.her zmaan hisleri dogru cıkmaz.ablanınkide dogru cıkacak diye bişi yok
heleki o makas bıcak olayına hiç takılma
sen aylardır elinden gelenin fazlasını yaptın artık cekil köşene cocugunun dogmasını bekle.hamileligin en güzel dönemlerini böle şeyler düşünürek yıpratma kendini.
daha ortada fol yok yumurta yok ayol:)
bak mesela yaprak adet sonrası gün aşırı ilişki denemiş sonuc belli.bizim tezimize göre kız olamsı lazımdı dimi. ama oglu olcak
yani hiç bişi kesin garanti diye bişi yok.sen birazda ilişki zamanlamasına takıyorsun galiba
ama hiç takılcak bi durum degil cnm.senin ilişki 1 gün öncede olsa senin ph degerin eminimki yüksekti.
o kadar beslenmene de dikkat ettin
eşin takviye kullandı özellikle y sepermi için çinko cok önemli.
mukusun phsı yüksekti senin muhtemelenn.karbonat filanda içmiştin
alkali ortamda x spermleri cok yaşayamıyor zaten bide yavaş hareket ediyorlar
onlar yuma gitmeden y ler koşa koşa gitmiştirr yumurtaya merak etme:))
bioritimede takılma.sinam ve himalia da tutmadı gördügün gibi.
ayrıca matematigin ve mimozanın baktıgı yönteme göre seninki erkege yatkın oluyor cnm.
kızında olsa lütfen yıpratma kendini ki öle olmıyacagınıda biliyorum zaten.sadece cevrenin laflarıyla sinirlerin bozulabilir.buanda yapcak bişi yok maalesef.
şimdi kızında olsa 3.yaparsın cnm yaa.Allah can saglıgı versin dogum yapmakta cocuk bakmakta ne varki:))
ayrıca olumlu düşünelim olumlu olsun sonuclar demiştim sana bu ay hatırlıyonmu.
ve sen tmm olmulu düşünüyom ben hamileyim demiştin ve o ay hamişkaldın:)
şimdide aynen böle yapacaksınn.hamileliginin tadını cıkartcan kapiş:)
cnm hıc hatırlamıyorum ya sen sanırım seyı dıyorsun Elaranın paylastıqı takvımı gurbetın takvımı dıyorum ben ona.adını hatırlamıyorumkı elara sımdı yardımcı olur cnmboncuk sen 10-15 gün önce bi yumurtlama günü takvimi paylaşmıştın benim orda yumurtalama günüm 10 aralık çıkıyodu hatta bende 11 aralıkta denedim geç mi kaldım diye sormuştum..paylaştığım o takvim hangi sayfada acaba..ara ara bulunmaz..ama eminim 10 aralık tam ovulasyon günü görünüyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?