bebek cinsiyet belirleme..

kızlar kafanıza takılan sorular olmuş hepsine cvp verdim ama pc dondu gitti hepsi ya((
akşam hepsini tekrar yazacam okursunuz ozamn.

helen benim msn yi yazarım özeline
bide seni listeye ekledim.hamilelik düşünüyon tekrar dimi
nezamn düşündügünüde yaz ekleyim listeye

tamam canımm..
ben 2011 agustosta düşünüyorum.seneye...
üstteki yazımı okudunmu nu diyon ekleyeyimmi...

h.b cnm
görünmüyordun bi kac gündür bende merak ettim seni
listeni ilk sayfaya eklemiştim yazdıgın gün cnm cok sagol
ama daha düzenlicem ilk sayfayı.arada kaynamasın diye yazdıgın gibi kopyaladım

bayağı hazırlık yapacaksın yani 1 senen var :)))

canım benim ikinci kız daha 5 aylık..accık büyüsün barii.1,5 yaşına gelsin tekrar odüşünüyorum allah kısmet ederse..

h.b cnm
görünmüyordun bi kac gündür bende merak ettim seni
listeni ilk sayfaya eklemiştim yazdıgın gün cnm cok sagol
ama daha düzenlicem ilk sayfayı.arada kaynamasın diye yazdıgın gibi kopyaladım

canım sagol düşünmüşsün.bazen hiç giremiyorum.bazende okuyorum ama yazamıyorum işten güçten..
yaa ben neden görmedim eklentiyi.maşallah okadar çokki ilk sayfa..ne güzel..inşallah işe yarar..ilk sayfa çok güzel olmuş ellerine saglık..

slm kizlarrrrrrr benim yiirttam catliiii valla kasiklarim bir agri pir agriiiiiii artik alsitim yimirtlamaya biliyorum ne zaman yimirtliycamm bennn hehhehhe

15 haziran
ahada catlamis aksama dogru da kesin salgi gelir takip edicem

Son düzenleme:
slm kizlarrrrrrr benim yiirttam catliiii valla kasiklarim bir agri pir agriiiiiii artik alsitim yimirtlamaya biliyorum ne zaman yimirtliycamm bennn hehhehhe

yaaa negüzel .ben daha adet olmadımm.olayım bende her ay dinleyecegim kendimii...benimde agrırdıda eskiden üşüttüm sanırdım:)))..o agrılarla yumurta çatlıyomu yoksa daha çatlamamımı oluyo.ya ben biledigimden doktora gitmek istemiştim..
mesela şimdiagrıyo diyon olsaydı ne zaman ilişki önerirdin erkek bebek için..

ya gurbetim valla banada yardım edermiisn
ben nasıl anlayacağım çatladığını yada tarihini ya
bi yol göster banada ben hiç hissetmiyorum sanki ....((((
ve benim kendim anlamam lazım
canim kasiklarda agri oluyor mesela siz bana verin adet tarihinizi sonrada kac gunde bir oldugunuzu ona göre takvime bakalim ne zaman gerceklesiyor yumurtlama zamani sizde dinleyin kendinizi takvimin dedigi tarihte agri oluyormu kasiklarda
o tarihte kendinizi dinleyin

catlayinca yimirta aksam iliski öneriliyor

anladım gurbetim adetim olduğu zaman sana söylerim
ama ben ay başında sprli yeni çıkarttım dengem sanırım bozulacak , beklediğim adet henüz gelmedi çünkü (

anladım gurbetim adetim olduğu zaman sana söylerim
ama ben ay başında sprli yeni çıkarttım dengem sanırım bozulacak , beklediğim adet henüz gelmedi çünkü (
iki seferde ben yapmistim 10 yil önce yok istmem ya cok raatsiz oldum

Son düzenleme:
harikasın valla hemende buluyosun herşeyi :)))
ay ne bilim başka türlü korunamadık biz :))
ben bir hap kullandim sonundada oglanlar akaldim simdi esim korunuyor dr yasak dedi sen dedi korunamassin yusuftan sonra esimde korunuyor valla 4 yildir iyi oldu tertemizzz

kızlan banada msn adreslerinizi verin..bazı arkadaşların var ama..

helenx canım kızlarına hamile kaldığında yaş kaçtı hamile kaldığın ay ne idi.bide kaç doğumluusun
..Canım benim İnşaalla hayırlıca saglıklıca olacak bizlerinde erkek bebişleri,,Rabbim saglıklıca onu da tatıtırı inşallah...

mutlaka canim bakalim ne zaman olursun

ben gurbet güzelinin verdiği geçen ayki günü takip ettim elimde de ovülasyon testi vardı ,5 haziran diyordu ..aynı zamanda da kasıklarım sızladı adet olacakmışım gibi yani 3 ü bir arada gurbetin verdiğin gün, ovulasyon kiti ( çift çizgi çıktı koyu şekilde) ve adet gibi sancım 5 hazirandı, hem o gün hem de 6 sı beraber olduk ama ben hemen ayağa kalktım bakalım nolcek tutacak mı? ama ben böyle bu ay olmazsa önümüzdeki aylar hatta agustos gibi geliyor hamile kalacakmışım gibi geliyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…