- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.781
kızlar kafanıza takılan sorular olmuş hepsine cvp verdim ama pc dondu gitti hepsi ya((
akşam hepsini tekrar yazacam okursunuz ozamn.
helen benim msn yi yazarım özeline
bide seni listeye ekledim.hamilelik düşünüyon tekrar dimi
nezamn düşündügünüde yaz ekleyim listeye
tamam canımm..
ben 2011 agustosta düşünüyorum.seneye...
üstteki yazımı okudunmu nu diyon ekleyeyimmi...
elara daha önce kopyaladım ama gördünmü bilmem.baby chico yöntemini denerken yemem gereken ve yasak olanları vermişlerdi istersen tekrar kopyalayayım.ilk sıraya geçirirsin işe yararsa...
bu arada hoş geldin.ben daha bugün girebildim:)))
bayağı hazırlık yapacaksın yani 1 senen var :)))
h.b cnm
görünmüyordun bi kac gündür bende merak ettim seni
listeni ilk sayfaya eklemiştim yazdıgın gün cnm cok sagol
ama daha düzenlicem ilk sayfayı.arada kaynamasın diye yazdıgın gibi kopyaladım
slm kizlarrrrrrr benim yiirttam catliiii valla kasiklarim bir agri pir agriiiiiii artik alsitim yimirtlamaya biliyorum ne zaman yimirtliycamm bennn hehhehhe
slm kizlarrrrrrr benim yiirttam catliiii valla kasiklarim bir agri pir agriiiiiii artik alsitim yimirtlamaya biliyorum ne zaman yimirtliycamm bennn hehhehhe
ya gurbetim valla banada yardım edermiisn
ben nasıl anlayacağım çatladığını yada tarihini ya
bi yol göster banada ben hiç hissetmiyorum sanki ....((((
ve benim kendim anlamam lazım
yaaa negüzel .ben daha adet olmadımm.olayım bende her ay dinleyecegim kendimii...benimde agrırdıda eskiden üşüttüm sanırdım:)))..o agrılarla yumurta çatlıyomu yoksa daha çatlamamımı oluyo.ya ben biledigimden doktora gitmek istemiştim..
mesela şimdiagrıyo diyon olsaydı ne zaman ilişki önerirdin erkek bebek için..
canim kasiklarda agri oluyor mesela siz bana verin adet tarihinizi sonrada kac gunde bir oldugunuzu ona göre takvime bakalim ne zaman gerceklesiyor yumurtlama zamani sizde dinleyin kendinizi takvimin dedigi tarihte agri oluyormu kasiklardaya gurbetim valla banada yardım edermiisn
ben nasıl anlayacağım çatladığını yada tarihini ya
bi yol göster banada ben hiç hissetmiyorum sanki ....((((
ve benim kendim anlamam lazım
canim kasiklarda agri oluyor mesela siz bana verin adet tarihinizi sonrada kac gunde bir oldugunuzu ona göre takvime bakalim ne zaman gerceklesiyor yumurtlama zamani sizde dinleyin kendinizi takvimin dedigi tarihte agri oluyormu kasiklarda
o tarihte kendinizi dinleyin
catlayinca yimirta aksam iliski öneriliyor
mutlaka canim bakalim ne zaman olursunanladım gurbetim adetim olduğu zaman sana söylerim
ama ben ay başında sprli yeni çıkarttım dengem sanırım bozulacak , beklediğim adet henüz gelmedi çünkü(
anladım gurbetim adetim olduğu zaman sana söylerim
ama ben ay başında sprli yeni çıkarttım dengem sanırım bozulacak , beklediğim adet henüz gelmedi çünkü(
ben bir hap kullandim sonundada oglanlar akaldim simdi esim korunuyor dr yasak dedi sen dedi korunamassin yusuftan sonra esimde korunuyor valla 4 yildir iyi oldu tertemizzzharikasın valla hemende buluyosun herşeyi :)))
ay ne bilim başka türlü korunamadık biz :))
ben bir hap kullandim sonundada oglanlar akaldim simdi esim korunuyor dr yasak dedi sen dedi korunamassin yusuftan sonra esimde korunuyor valla 4 yildir iyi oldu tertemizzz
kızlan banada msn adreslerinizi verin..bazı arkadaşların var ama..
valla gecen icerde kaldi takke hemen gittim ertesi gun hapi aldim kortum valla simdi istemiyorum bebektemizliği kesinde biz stres oluyoruz ha kaçtı ha kaçacak diye :))
valla gecen icerde kaldi takke hemen gittim ertesi gun hapi aldim kortum valla simdi istemiyorum bebek
mutlaka canim bakalim ne zaman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?