bebek cinsiyet belirleme..

valla elara ..benim bilgilerim listeye hep yanlış yazıyon :))))))birini düzeltip birini bozuyon kız:))))))
ama bu aralık ayı listesi benim için çok değerli..

inşallah hepimizin gönlüne göre versin....11 aralık sabahı denedik ..aylardır olmuyodu..sabah olsun dedik spermler daha iyi olsun.bence 11 aralıktakin de hamile kaldım ..çünkü ilşkiden 2-3 gün sonra göğüs acıması oldu.....eşim 2 aydır keçi poynuzu pekmezi yiyo...bide bu ay ilşkiden 15 gün öncesi her gün 1 muz yedi...ben de tuzlu yeme dikkat ettim.etli yemekler yemeğe dikkat ettik..burda okuduklarımı az çok uyguladım...ha bu arada orgazm olmadım.....başka da bi şey yapmadım..artık gerisi Allah ın takdiri..

boncuk ben hamile olduğumu 2-3 aylık olana kadar kimseye söylemeyeceğim......eşim biliyo siz biliyosunuz..anneme bile söylemeyeceğim...çünkü 3 ay boyunca cinsiyet tahmini için duymak istemiyorum..en azından son bir ay kız olcak erkek olcak der dururlar ..2 ay kurtulmuş olurum..
sen de stres yapma arkadaşım bence bu günlerin keyfini çıkar...ben mesela 3. çocuğu düşünmüyorum o nedenle bir kadın olarak son hamileliğim..hamileliğin tadını çıkarıcam....zamanlarımız aynı mart ayında öğreniriz cinsiyeti...

bende senın gıbıydım gogus ucu acıması yanıı
cnm senın goguslerde suanda sısme varmı benımkıler kuculdu yaa nıekı anlamadım gıttııı

farkedilir derece de bi büyüme yok..sanki daha dolgun gibiler..3-4 gündürde göğüslerim ara ara çok yanıyo ateşleniyo..birde kahverengi kısım büyümeye başladı..başka da bir şey yok..

valla elara ..benim bilgilerim listeye hep yanlış yazıyon :))))))birini düzeltip birini bozuyon kız:))))))
ama bu aralık ayı listesi benim için çok değerli..

ay aslında hiç yapmadıgım şeyy.sana denk geldii:))
bak ilişki günlerine 8-11 demiştin ama 8 aralıkta olan ilişki gece 12 den sonra dedin
o nednele ben 9 aralık yazdım
adet döngüne sen 28 gün yazdın diye yazmışımdır yaw:))
beklenen adt tarihine yalnış yazdım onu kabul ediyom

cnm sen elinden geleni yapmışsın.Artık takdir Allahın.
inşallah gönlüne göre olur sonucu

en ıyısını yaparsın cnm ben mecbur kaldım soylemeye cunku kalabalık bır aılemız oldugu ıcın ve cok mısafır agırlayan bırı olarak en azından sımdı ınsanlarda temkınlı davranıyor.evet cnm aynı zamanlarda ogrenıcez hakkımızda hayırlısı

farkedilir derece de bi büyüme yok..sanki daha dolgun gibiler..3-4 gündürde göğüslerim ara ara çok yanıyo ateşleniyo..birde kahverengi kısım büyümeye başladı..başka da bir şey yok..

bende oda yok :)

cnm en iyisini yaparsınn
cinsiyet +bebek haberini aynı anda verirsin daha güzel olurr
bende hamiş kalırsam kocama bile sölemicemmm.cinsiyeti ögrenip öle dicem:))
kızıma hamileyken de böle planlamıştım ama düşük tehlikem oldu hastaneye yatmak zorunda kalınca mecburen herkes duyduu

E

Lizacigim nerelerdesin canim ya tamam anladik vazgectin cocuk dogurmaktan ama bu bizdende vazgecmeni gerektirmiyor özlüyoruz kiz senin o feminen yazilarini

......[/COLOR]

saol canım.valla feminik laflarım birikti ama bu ara giremiyorum.erkek kardeşim bir işyeri açtı.ona yardıma gidiyorum.ama burayı baştan sona takip ediyorum.böyle güzel muhabbeti kim kaçıra

Canparçamın oğlu alacakmış çok sevindim.sanki himalia da böyle bir müjde verecek gibi geliyor inş..

Elara biz yılbaşında hiçbir farklı şey yapmayız.10'dan geriyo doğru bile saymayız.
napalım takılırız burda daha güzel..

nisan81 benden tahmin istemişsin ama benim atmasyon tahminlerimin çoğunu tutturamadım ki..
genede bu topiğin uğuruna inanıyorum.istediğin gibi olucağını sanıyorum kesinlikle

Boncukcum, eşimle aramızda düzelme var.herşey yolunda ve sakin:))
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.

Son düzenleme:
bu arada kıbrıstaki merkezden türkiyede de açılmasını isterim ben.
olaya o kadar soğuk bakmıyorum.
neden derseniz madem kıbrısta var burdada olmalı.ben gene çocuk istemem kesinlikle ama hiç olmazsa "istediğimizi zaman gider birde oğluş yaptırırız" şeklinde düşünme rahatlığımız olur.
altta kalmayız hiçbir muhabbette...
diyerek gene bir farklı bakış açısı getirdim olaya

Günaydın kızlarrrrr
bugün 2 güzel haber var

nisan81 gözün aydın inşallah gönlündeki gibi olur

canparçam ne zaman öğrendin canım çok sevindimmm darısı başımıza inşallah :)))

herkese günaydın kızlar ? keyifler nasıl bakalım ?
nisancım tebrik ediyorum canım seni. rabbim gönlündekini versin inşallah.
can parçam senin de oğlun olacakmış, allah sağlıkla kucağına aldırsın oğlunu. darısı tüm dileyenlerin başına.

günaydınnn
sen ne yaptın bekliyomusun hala varmı bi gelişme

Gunaydın kızlar

ay cok sevındım can_parcamın oglu oluyomus

ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım

benımde ıkı gundur mısafırım vardu bugunde buyuk kızımın dogum gunu var

işler cok yanı

umutçum bugün adet tarihim. genelde sabah uyanınca olurum. şuana kadar birşey yok. biliyorum siz çoktan test yapmıştık diyeceksiniz ama çok korkuyorum. akşama kadar olmazsam akşam test yapsam çıkar mı ki ? yoksa 1-2 gün geçmesi mi gerekir ? kızımda 2 gün geçince yapmıştım negatifti . sonra 5 gün geçince yaptım pozitifi gördüm. acaba akşama yapsam hamileysem çıkarmı?

berracım yap cnm ya hamıleysen kesınlıkle cıkar

ama bana zaten hamıs gıbı gelıyosunn ıns cnm

hadı valla bugun yapda bıze yaz 2 gun bekletme bızı:)))

bernil canım yaa. beni öyle mutlu ediyorsunuz ki . benim heyecanımı benimle yaşıyorsunuz, paylaşıyorsunuz. şimdi okuldayım akşam eve gidince yapayım. inşallah rabbim gönlümdekini nasip eder. kızlar hepinizden rcam lütfen dualarınızda beni eksik etmeyin. hayırlı sağlıklı bir oğlum olsun inşallah. tabi benim gibi dileyen bütün arkadaşların da hayırlı sğlklı oğlanları olsun. AMİİİNNNNN.

neyse kızlar sızı cok öpuyorum ben kacar

dualarınızda benıde unutmayın CUMANIZ mubarek olsun

rabbım cuma saatınde kabul olan dualardan eylesın ıns dualarımızıııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…