bebek cinsiyet belirleme..

nice yıllara canım Allah güzel günler görmesini nasip etsin

sen halinden anlarsın aslında adet olacaksın gibimisin hani karnın ağrırı falan ???

Umutçum bugne kadar ne kasıklarımda ağr ne belimde ağrı hiçbirşey yoktu. Ama şuanda kasıklarımda hafif bir ağrı var. Daha öncede yazmıştım aynı zamanda atşimi de ölçüyorum sabahları. Ateşim de düşme olmadı hala. Bilmiyorum ki . Sanki hamileyim diyorum sonra yok biraz sonra adet olcam diyorum. çok karmaşık bir durum yani.

anacım elinin altında 3 tane test var diyosun yap birinide kurtul sende bizde :))

Testler evde akşama yapabilirim ancak. üzülmek istemediğim için yapmıyorum. Erken daa diye düşünüyorum. Varsa da çıkmaz gibi geliyor canım yaaaa. Korkuyorum..:18:

Testler evde akşama yapabilirim ancak. üzülmek istemediğim için yapmıyorum. Erken daa diye düşünüyorum. Varsa da çıkmaz gibi geliyor canım yaaaa. Korkuyorum..:18:

hastada olabilirsin bugün insanlar kaç aylardır uğraşıyolar
sen hemen bi denedin olmazsa çok üzülürüm diyosun :))

Umutçum sanırım anlatamadım canım. Ben eğer hamile değilsem üzülürüm demiyorum. Tabiki rabbim en uygun zamanı bilir. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacaktır. Benim anlatmak istediğim şey eğer hamieysem ve test yapmak için acele edip aslında pozitif olan sonucu erken yaptığım için negatif görürsem diye korkmak. Yani ilk aydan neden hamile kalamadım diye üzülmek değil. Rabbim en hayırlı zamanda versin dileklerimizi. Umarım anlatabilmişimdir.

Günaydın kızlarrrrr
bugün 2 güzel haber var

nisan81 gözün aydın inşallah gönlündeki gibi olur

canparçam ne zaman öğrendin canım çok sevindimmm darısı başımıza inşallah :)))
dün akşam gittim doktora canım

teşekkür ederim kızlar ALLAH hepınızden razı olsun doktor benzettim dedi kesin değil RABBİM bu cumanın yüzü suyu hurmetıne gönlünüzdekılerı nasip etsin

boncuk,fiona,nisin81,umut hamile bacılarammm.tebrik ederimm.çok sevindimm..allah tamamına erdirsin inşallah..istedginizi kucakta görürsünüz inşallah.sağ sağlim.:)))
yaprak,yeşilyol,can parçam oh oh maşallah.ogluşları iki kızdan sonra bulana dahada bi seviniyorum..bende sizlerin adanı açook mutlu oldum.sağ sağlim kucagınza alın inşallahh.
elara geçti biliyom ama dogum günü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler versin.ya bi arkadaşın daha dogum günü vardı ama unuttum..(
bernil kızınında dogum günü kutlu olsun.sağlıklı ömrü olsun inşallah.
sudem sana ne desem boş.ama okudukça anki ilk gibi degilsin gibi geldi.seni tebrik ederim.biliyorum zor oluyo benimdi iki kızım var.çzok bunalıma girmiştim.ama sen benden daha iyi bilirsin dogunca bi başka tatlı oluyorlar.ama allahtan ümik txkesilmez bak senin en azından %5 lik bi şansın var.bi açık kapı bırakmışlar.bana %100 demişlerdi.:)) rabbbim yüzünü güldürsün inşallahhh..

kızlar ben çok girmiyorum ama genelde günlük okuyorum sizleri.malum evde kaynana olunca açamıyorum.kızım acınca du bi dakka deyip bi okuyorum sizi o kadar.sizi ne kadar meraklı oluyorsanız bende burda misafir olarak okuyorum

helencim RABBİM sanada tattırsın senınde yüzünü güldürsün

nisancımm bebeğini hayırlısıyla kucağına alll inş.gönlündekini kucağına al inşALLAH

helencim RABBİM sanada tattırsın senınde yüzünü güldürsün

valal ben bu kafayla vaz geçtim can parçam.zaten yanımda kaynana var.bide benimkide küçük zaten.11 aylık.yapamam.evinde pek neşe kalmadı kaynanam geleli.şimdi dışardada kendimi sizlere attım..eşimde artık istemiyo.yeter iki tane ne yapalım erkek oylmuyorsa olmuyor diyo.bizden erkeke çımaz diyo zaten hevesimi şevkimi kırdıydı.ama ben inat ediyordum yapacagım diye.ama artık bende vazgeçtim.iki çocuk bi kaynana ben çok yıprandım.yoruldum.ne bileyim bi uyku yok.bi dışarı çıkıp şöyle dolanma yok.evde yemek yap çocuk bak dur.hep böyleyim.artık dinlenmek istiyorum.bi daa çocuk olursa kafaıy yerim yaa.
senin küçük 7 aylıkmış.peki nasım edeceksin.yani sana yardım edecek birileri varmı.benim yanımda kimse yok .bakacıksam tek başımayım yani. buyüzden kaldıramam diyorum.büyük kızım kaç yaşında beyki o yardım eder..

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım

kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm

canım hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnnnnn

kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerinde herşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom

oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy hadi bakalım inşaallah inşaAllah kesinleştiği günleride görürüz inşaAllah YaRabbiiiiiiiiiiimmmm

canım bende izledim o haberi evet zemzemin ph değeri 10 imiş olsada kana kana içsek

Ezelcigim anladim seni sen isin teorisini degil pratigini sevenlerdensin

[/COLOR]
canım sen çok akıllı bir kadınsın biliyorsun dimi vallah her yazdığın cevapta (sadece bana değil herkeze) ben hayretler içinde kalıyorum nasıl bir mantık bu yaaa süper bişeysin sen :130:

Günaydın kızlarrrrr
bugün 2 güzel haber var

nisan81 gözün aydın inşallah gönlündeki gibi olur

canparçam ne zaman öğrendin canım çok sevindimmm darısı başımıza inşallah :)))

umutçuuuuuuuuuum günaydıın canııııııım nasılsın bugün belirti yokmu sende kız bu ay tutturdun sen bak gör :129:

günaydınnn bernilciiiiiiiim

Kızlarr Aralık ayıda doldu iyi oldu bu yeni haberler
Ezel ocak ayınıda biz doldururuz artık ne dersin ????

inşaallah canım yaaa hayırlısı olsun inşaAllah ama sen bu aydan kaldın gibi geliyor

günaydınlar
nasılsınız buğün kızlar

günaydııın canııım iyidir sen nasılsııınn

Son düzenleme:

canım annem yakınımda oturuyo büyük kızım 6 yaşında annem bana yardımcı oluyo benım sağ kolum desem anca helen umudunuzu kesmeyın canım şimdi bebeğin küçük olduğu için böyle düşünüyonuz büyüyünce bebek kokusu ararsınız evde inşallah rabbim tattırır sanada inşallah her isteyene tattırsın senı takıp edıyodum ben bende 2.kızımda sendekı gibi olmuştum doğduktan sonra inin yüzüne bakmaya utandım evladımın ama umudumu kesmedim dua ettım gece gündüz dua ettım doktor bana benzettım dedı kesın bişe demedi ama buda mutlu ettı benı ınan rabbim yardımcın olsun her darlığın bi genişliği vardır ben buna inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…