- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.841
Gunaydın kızlar
ay cok sevındım can_parcamın oglu oluyomus
ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
benımde ıkı gundur mısafırım vardu bugunde buyuk kızımın dogum gunu var
işler cok yanı
umutçum bugün adet tarihim. genelde sabah uyanınca olurum. şuana kadar birşey yok. biliyorum siz çoktan test yapmıştık diyeceksiniz ama çok korkuyorum. akşama kadar olmazsam akşam test yapsam çıkar mı ki ? yoksa 1-2 gün geçmesi mi gerekir ? kızımda 2 gün geçince yapmıştım negatifti . sonra 5 gün geçince yaptım pozitifi gördüm. acaba akşama yapsam hamileysem çıkarmı?
nice yıllara canım Allah güzel günler görmesini nasip etsin
sen halinden anlarsın aslında adet olacaksın gibimisin hani karnın ağrırı falan ???
umutçum bugne kadar ne kasıklarımda ağr ne belimde ağrı hiçbirşey yoktu. Ama şuanda kasıklarımda hafif bir ağrı var. Daha öncede yazmıştım aynı zamanda atşimi de ölçüyorum sabahları. Ateşim de düşme olmadı hala. Bilmiyorum ki . Sanki hamileyim diyorum sonra yok biraz sonra adet olcam diyorum. çok karmaşık bir durum yani.
Testler evde akşama yapabilirim ancak. üzülmek istemediğim için yapmıyorum. Erken daa diye düşünüyorum. Varsa da çıkmaz gibi geliyor canım yaaaa. Korkuyorum..:18:
saol canım.valla feminik laflarım birikti ama bu ara giremiyorum.erkek kardeşim bir işyeri açtı.ona yardıma gidiyorum.ama burayı baştan sona takip ediyorum.böyle güzel muhabbeti kim kaçıra
Canparçamın oğlu alacakmış çok sevindim.sanki himalia da böyle bir müjde verecek gibi geliyor inş..
Elara biz yılbaşında hiçbir farklı şey yapmayız.10'dan geriyo doğru bile saymayız.
napalım takılırız burda daha güzel..
nisan81 benden tahmin istemişsin ama benim atmasyon tahminlerimin çoğunu tutturamadım ki..
genede bu topiğin uğuruna inanıyorum.istediğin gibi olucağını sanıyorum kesinlikle
Boncukcum, eşimle aramızda düzelme var.herşey yolunda ve sakin:))
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
dün akşam gittim doktora canımGünaydın kızlarrrrr
bugün 2 güzel haber var
nisan81 gözün aydın inşallah gönlündeki gibi olur
canparçam ne zaman öğrendin canım çok sevindimmm darısı başımıza inşallah :)))
herkese günaydın kızlar ? keyifler nasıl bakalım ?
nisancım tebrik ediyorum canım seni. rabbim gönlündekini versin inşallah.
can parçam senin de oğlun olacakmış, allah sağlıkla kucağına aldırsın oğlunu. darısı tüm dileyenlerin başına.
Gunaydın kızlar
işler cok yanı
boncuk,fiona,nisin81,umut hamile bacılarammm.tebrik ederimm.çok sevindimm..allah tamamına erdirsin inşallah..istedginizi kucakta görürsünüz inşallah.sağ sağlim.:)))
yaprak,yeşilyol,can parçam oh oh maşallah.ogluşları iki kızdan sonra bulana dahada bi seviniyorum..bende sizlerin adanı açook mutlu oldum.sağ sağlim kucagınza alın inşallahh.
elara geçti biliyom ama dogum günü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler versin.ya bi arkadaşın daha dogum günü vardı ama unuttum..(
bernil kızınında dogum günü kutlu olsun.sağlıklı ömrü olsun inşallah.
sudem sana ne desem boş.ama okudukça anki ilk gibi degilsin gibi geldi.seni tebrik ederim.biliyorum zor oluyo benimdi iki kızım var.çzok bunalıma girmiştim.ama sen benden daha iyi bilirsin dogunca bi başka tatlı oluyorlar.ama allahtan ümik txkesilmez bak senin en azından %5 lik bi şansın var.bi açık kapı bırakmışlar.bana %100 demişlerdi.:)) rabbbim yüzünü güldürsün inşallahhh..
kızlar ben çok girmiyorum ama genelde günlük okuyorum sizleri.malum evde kaynana olunca açamıyorum.kızım acınca du bi dakka deyip bi okuyorum sizi o kadar.sizi ne kadar meraklı oluyorsanız bende burda misafir olarak okuyorum
boncuk sen 10-15 gün önce bi yumurtlama günü takvimi paylaşmıştın benim orda yumurtalama günüm 10 aralık çıkıyodu hatta bende 11 aralıkta denedim geç mi kaldım diye sormuştum..paylaştığım o takvim hangi sayfada acaba..ara ara bulunmaz..ama eminim 10 aralık tam ovulasyon günü görünüyodu...
helencim RABBİM sanada tattırsın senınde yüzünü güldürsün
Rabbim hakkında hayırlısını versin canımvalal ben bu kafayla vaz geçtim can parçam.zaten yanımda kaynana var.bide benimkide küçük zaten.11 aylık.yapamam.evinde pek neşe kalmadı kaynanam geleli.şimdi dışardada kendimi sizlere attım..eşimde artık istemiyo.yeter iki tane ne yapalım erkek oylmuyorsa olmuyor diyo.bizden erkeke çımaz diyo zaten hevesimi şevkimi kırdıydı.ama ben inat ediyordum yapacagım diye.ama artık bende vazgeçtim.iki çocuk bi kaynana ben çok yıprandım.yoruldum.ne bileyim bi uyku yok.bi dışarı çıkıp şöyle dolanma yok.evde yemek yap çocuk bak dur.hep böyleyim.artık dinlenmek istiyorum.bi daa çocuk olursa kafaıy yerim yaa.
senin küçük 7 aylıkmış.peki nasım edeceksin.yani sana yardım edecek birileri varmı.benim yanımda kimse yok .bakacıksam tek başımayım yani. buyüzden kaldıramam diyorum.büyük kızım kaç yaşında beyki o yardım eder..
kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm
kızlarr ben geldiiim çocuğumun sağlığı yerindeherşeyi güzel gidiyomuş doktora cinsiyetini sordum erkeğe benzettim dedi kesinlerşmeden kendimi kaptırmak istemıyom
sakkın gulmeyın gene ama fox tw de gordum zemzemle ilgiliSu/zemzem
Zemzem, PH Derecesi 10 olan çok alkali bir içecektir. PH, bir çözeltinin asidik veya bazik olduğunu gösteren bir ölçü birimidir. (ph=7 nötr, ph 7'den küçükse asidik, ph 7'den büyükse bazik çözelti anlamına gelir.)
İçme suyunun ideali PH derecesi 7,30-7,70'dir. Bu aralıktaki su da, zemzem de oruç açmak için uygun bir içecektir. Çünkü bunlar, vücudu asitlerinden temizleyerek alkali hâle gelmesini sağlarlar. Böylece yemeğe çok iyi başlangıç yapılarak, uygun bir ortam sağlanmış olur.zemzemın ph 10 muş
canım sen çok akıllı bir kadınsın biliyorsun dimi vallah her yazdığın cevapta (sadece bana değil herkeze) ben hayretler içinde kalıyorum nasıl bir mantık bu yaaa süper bişeysin sen :130:Ezelcigim anladim seni sen isin teorisini degil pratigini sevenlerdensin
[/COLOR]
Günaydın kızlarrrrr
bugün 2 güzel haber var
nisan81 gözün aydın inşallah gönlündeki gibi olur
canparçam ne zaman öğrendin canım çok sevindimmm darısı başımıza inşallah :)))
Gunaydın kızlar
işler cok yanı
Kızlarr Aralık ayıda doldu iyi oldu bu yeni haberler
Ezel ocak ayınıda biz doldururuz artık ne dersin ????
günaydınlar
nasılsınız buğün kızlar
valal ben bu kafayla vaz geçtim can parçam.zaten yanımda kaynana var.bide benimkide küçük zaten.11 aylık.yapamam.evinde pek neşe kalmadı kaynanam geleli.şimdi dışardada kendimi sizlere attım..eşimde artık istemiyo.yeter iki tane ne yapalım erkek oylmuyorsa olmuyor diyo.bizden erkeke çımaz diyo zaten hevesimi şevkimi kırdıydı.ama ben inat ediyordum yapacagım diye.ama artık bende vazgeçtim.iki çocuk bi kaynana ben çok yıprandım.yoruldum.ne bileyim bi uyku yok.bi dışarı çıkıp şöyle dolanma yok.evde yemek yap çocuk bak dur.hep böyleyim.artık dinlenmek istiyorum.bi daa çocuk olursa kafaıy yerim yaa.
Senin küçük 7 aylıkmış.peki nasım edeceksin.yani sana yardım edecek birileri varmı.benim yanımda kimse yok .bakacıksam tek başımayım yani. Buyüzden kaldıramam diyorum.büyük kızım kaç yaşında beyki o yardım eder..
1. bengu_ck
2. helenx
3. can_parcam
4. dilem85
5. berra10
6. _eZeL_+
7. nurummm
8. sudesoylem
9. mami
10. mınıkeller
günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?