- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.861
günayyyydııın canım bu arada CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN
saol can_parcam seninde.kızlar bişey soracağım.adet tarihimden 12 gün geçti,dün gece sağ yumurtalığımda hafifi bir iğne batması gibi bişey hissettim.sabah akıntımın şekli yumurta akı kıvamına benziyordu.yumurtluyor olabilir miyim.bana fikir verin ona göre bugün deneme yapcam:))
Günaydın bengü . Iyi olmaya çalışıyorum . Sen nasılsın ?
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım
canım annem yakınımda oturuyo büyük kızım 6 yaşında annem bana yardımcı oluyo benım sağ kolum desem anca helen umudunuzu kesmeyın canım şimdi bebeğin küçük olduğu için böyle düşünüyonuz büyüyünce bebek kokusu ararsınız evde inşallah rabbim tattırır sanada inşallah her isteyene tattırsın senı takıp edıyodum ben bende 2.kızımda sendekı gibi olmuştum doğduktan sonra inin yüzüne bakmaya utandım evladımın ama umudumu kesmedim dua ettım gece gündüz dua ettım doktor bana benzettım dedı kesın bişe demedi ama buda mutlu ettı benı ınan rabbim yardımcın olsun her darlığın bi genişliği vardır ben buna inanırım
saol can_parcam seninde.kızlar bişey soracağım.adet tarihimden 12 gün geçti,dün gece sağ yumurtalığımda hafifi bir iğne batması gibi bişey hissettim.sabah akıntımın şekli yumurta akı kıvamına benziyordu.yumurtluyor olabilir miyim.bana fikir verin ona göre bugün deneme yapcam:))
1. bengu_ck
2. helenx
3. can_parcam
4. dilem85
5. berra10
6. _eZeL_+
7. nurummm
8. sudesoylem
9. mami
10. mınıkeller
günaydın kızlar nasılsınız?
testin yokmu canım ???
yok canım alsam hiç denemedim şimdiye kadar.zaten denemelere bu ay başladımya , geçtiğimiz üç ay korunuyorduk.eczaneden alabilirim ne kadar bu testler?
teşekkürler bengücüm. iyi sayılırım seni sormalı...
Amiin ezelcimmm sende mehmet kayranı burdan hayırlısıyla bize duyurursun inşallah
1. bengu_ck
2. helenx
3. can_parcam
4. dilem85
5. berra10
6. _eZeL_+
7. nurummm
8. sudesoylem
9. mami
10. mınıkeller
ben galenik almıştım 24 tl 5 test 1 adette gebelik testi var içinde
ama internetten daha ucuza boncuk arkadaşımız alıyodu tanesi 1 tl di galiba
Bengücüm ben gg dn aldım. 30 ovulasyn testi + 4 erken gebelik testi 39 lira. Gayet fiyatı uygun. Testlerden memnun da kaldım. Markası core test
1. bengu_ck
2. helenx
3. can_parcam
4. dilem85
5. berra10
6. _eZeL_+
7. nurummm
8. sudesoylem
9. mami
10. mınıkeller
Günaydın bengü . Iyi olmaya çalışıyorum . Sen nasılsın ?
helenx canım benide hamile sanmışsın ama değilim henüz :)) yoksa Allahmı söyletti :97:
ezel yok canım hiç bişey hatta karnım ağrıyo sanki adet belirtilerinden :))
Canım RABBİM SENDEN RAZI OLSUN amin inşaAllah dediğin gibi olur
hoşgeldin günaydııınn tatlıııııııııım
şimdi yanım da test yok . Akşam eve gidince yapıcam helencim . Ama çok heyecanlıyım. Bu arada eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz topiğini okuyorum. Gözyaşlarıma zor hakim oluyorum. Bende eğer hamileysem eşime güzel bir süpriz yapmak istiyoum.
bende iyiyim.bugün cuma ya mutluyum biraz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?