bebek cinsiyet belirleme..

günayyyydııın canım bu arada CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

saol can_parcam seninde.kızlar bişey soracağım.adet tarihimden 12 gün geçti,dün gece sağ yumurtalığımda hafifi bir iğne batması gibi bişey hissettim.sabah akıntımın şekli yumurta akı kıvamına benziyordu.yumurtluyor olabilir miyim.bana fikir verin ona göre bugün deneme yapcam:))

olabilirsin canım bende bole oluyodum

helenx canım benide hamile sanmışsın ama değilim henüz :)) yoksa Allahmı söyletti :97:
ezel yok canım hiç bişey hatta karnım ağrıyo sanki adet belirtilerinden :))

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım

amin canım.rabbim hepiminiz hakkında hayırlısın versin:))

evet annem olsa yanımda .bakarım deseydi bilke bende yapardım.ama ek bayıma zor olur tabiki..inşallah zamanla isterkelirmiz degişir.en bştada eşimin.o çok karşı.hem erkek evladım yok der hemde istemyorum başka çocuk der.aslında erkek olacagını bilse bi dakka ile durazda korkuyo yapmaya.cesaretsiz benim adam.o istemidekçede ben sinir oluyorum istemezse istemisin ben çok derdindeydim diyorum sonra.neyse böyle işte.i

testin yokmu canım ???

yok canım alsam hiç denemedim şimdiye kadar.zaten denemelere bu ay başladımya , geçtiğimiz üç ay korunuyorduk.eczaneden alabilirim ne kadar bu testler?

ben galenik almıştım 24 tl 5 test 1 adette gebelik testi var içinde
ama internetten daha ucuza boncuk arkadaşımız alıyodu tanesi 1 tl di galiba

Amiin ezelcimmm sende mehmet kayranı burdan hayırlısıyla bize duyurursun inşallah

Canım RABBİM SENDEN RAZI OLSUN amin inşaAllah dediğin gibi olur

1. bengu_ck
2. helenx
3. can_parcam
4. dilem85
5. berra10
6. _eZeL_+
7. nurummm
8. sudesoylem
9. mami
10. mınıkeller
günaydın kızlar nasılsınız?

hoşgeldin günaydııınn tatlıııııııııım

ben galenik almıştım 24 tl 5 test 1 adette gebelik testi var içinde
ama internetten daha ucuza boncuk arkadaşımız alıyodu tanesi 1 tl di galiba

dışarı çıkarsam eczaneye bir sorayım.internetten alışveriş için kredi kartı bilgileri filan gerekiyor.şimdi yanımda yok o bilgiler sıkılıyorum şu üyelik işlemlerinden.

1. bengu_ck
2. helenx
3. can_parcam
4. dilem85
5. berra10
6. _eZeL_+
7. nurummm
8. sudesoylem
9. mami
10. mınıkeller
günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canımm..

Günaydın bengü . Iyi olmaya çalışıyorum . Sen nasılsın ?

günaydınn..bence test yap artık çkar kız.ama bende ne olur ne olmaz diye adetten iki gün sonra yapmıştım.kıpkırmızı çıkmıştı.

helenx canım benide hamile sanmışsın ama değilim henüz :)) yoksa Allahmı söyletti :97:
ezel yok canım hiç bişey hatta karnım ağrıyo sanki adet belirtilerinden :))

ay gerçekmii...hade dilimde olmasın inşallah gerçekte olur.ya ben senid sanıyurdumdur nerden bakmışım bi bakayım..

şimdi yanım da test yok . Akşam eve gidince yapıcam helencim . Ama çok heyecanlıyım. Bu arada eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz topiğini okuyorum. Gözyaşlarıma zor hakim oluyorum. Bende eğer hamileysem eşime güzel bir süpriz yapmak istiyoum.

bak evet bende düşünüyorum ama henüz bir fikir yok aklımda.inş o günler yakındır canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…