bebek cinsiyet belirleme..

tamam canım.hadi bakalım.kız kaptırma kendini yinedeee

Ağlama kızzz. Sen hele kesinleştir şu olayı. Naz yaparsınnnnn. Canım çikolata çekiyor dersin gecenin bir vaktiiii... Daha neler neler olur. Bu kocişlere acıyorum bazen be:)

Mrb kızlar ara ara topiğinizi okuyorum ve gönlünüzdekileri kucağınıza almanız için dua ediyorummm
benim de iki kızım var şükürler olsunnn..nete girince sizleri de okumaya çalışıyorum az birazz
Herkese hayırlı evlatlar versin yaradannn VE hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin inş.

Bende iki kız bi oğlan çocuğum olsun isterdimmm ama bu devir de üç çocuk bakmak zor yaa
hazır hissetmek lazım bedenen.. ruhen özellikle de..Bekarken iki kızım olmasını çok istedim oldu da şükürler olsun ..canlarım kanlarım benimmmm ileri de güzel paylaşımları olsun inş.benim gibi
üçüncü düşünürsem ki şuan planımda yok erkek olsun isterim kocacım için o da..benim çok takıntım yokkk bu konuda..biz nasıl ki kızlarımızla güzel şeyler paylaşıyoruz yerlerde yuvarlanıyor kek pasta yapıyoruz süslenip püsleniyoruzzz onlarda haklı olarak hemcinslerinden istiyorlar :)))
anne için cinsiyet çokta farketmiyor aslında herşey babalar için :)
değil mi kızlar?

Yaa sorma sudecim ben kızımda hiç naz yapmamıştım. Her işe koşturdum. Hep bir daha hamile kaırsam naz yapcam. Herşeyi isticem diyorum ama bu biraz yapı meseles. Naz yapmayı pek beceremem ben.
Evet aslında çok kaptırmamak lazım ama. Eşime güzel bir süpriz yapmayı da çok istiyorum.

merhaba canım hoşgeldin çoooooook teşekkürler güzel duaların için Rabbim seninde gönlündekini nasip etsin inşaAllah

slm elaracım.sana az önce özelden mesaj attım bi bakar mısın canım?

okudum cnm.
bana son adet tarihin
adet döngün
dogum tarihinide yaz
sadece akıntı yada sancıya göre bişi sölemek zor

evet cnmm bı sımdıkı hamıle halım bıde gecen yılkı esımle gecırdıgım yılbası halım aahhh cok özleuyorum o gunlerııı:2:

cnm seni ekledim lsiteyee.kabul etde görelim o gül yüzünü:))

okudum cnm.
bana son adet tarihin
adet döngün
dogum tarihinide yaz
sadece akıntı yada sancıya göre bişi sölemek zor

cnm seni ekledim lsiteyee.kabul etde görelim o gül yüzünü:))

cnmm ekledımm senı kızın ve sen cok tatlısınn özzelıkle ben kız cocugu hastası olarak kızına bayıldım cnmm yaa..

selam kızlar
dışarı cıkcam bi bakınıyım dedimm
renk albümmü yaptın?

selam canım bana cevap yazdınmı gece göremedim cinsiyet belirleme rus takviminede giremiyorum 29 051980 döngü 45 gün son adet tarihim 4 haziran hamile kaldığım gün 14 haziran öptüm canım:92:

Boncuk formadamısın canım
kargo gelmiş telefonla öğrendim ama henüz elime geçmedi
Allah razı olsun tekrar canım karnındaki inşallah gönlündeki gibidir

gelince nasıl kullanacam canım bi zahmet anlatırmısın :97:

cnmm ekledımm senı kızın ve sen cok tatlısınn özzelıkle ben kız cocugu hastası olarak kızına bayıldım cnmm yaa..

tşkler cnm
senin yaşın kactı??
sende cok hoş bi hatusunn.eşinle mutlugunuz daim olsunn
efe beye sölicekk kelime bulamıyorum.bu kadar albenisi olan erkek cocugu görmedimm.maşallahh

tşkler cnm
senin yaşın kactı??
sende cok hoş bi hatusunn.eşinle mutlugunuz daim olsunn
efe beye sölicekk kelime bulamıyorum.bu kadar albenisi olan erkek cocugu görmedimm.maşallahh

tsekkulrer cnmm 27 yasındayım ınsalah bı omur boyu beraber oluruz esım benım ılk askım zaten acıkcası ben onun ıcın baya ıyı bı karıyerı bıraktım herkezın gönlundekı olsun cnmm ve herkezın esıyle mutlulugu daım olsun ..

merhaba kızlar ben bu konuyu yeni gördüm ve çok hoşuma gitti ellerine sağlık elara çok güzel bilgiler var burda emeği geçen herkezin ellerine sağlık. benim de 1 oğlum var 2 yaşında bende bu yaz ikinci çocuk için çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse ve tabi oğlum olduğu için kız istiyorum hayırlısıyla burdan gereken bilgileri alıp öyle çalışırız artık inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…