- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.081
aynı derdi bende çekiyorum. geçen doğumda basur oldum. daha iyileşmeden hamile kaldım. bakalım bu sefer nasıl atlatacazzz...
kızlar yatarsam ayıp olmaz değilmi ? kociş yataktan çağırıyorr :)
Slm canım h.geldinnSelam kızlar iyi sohbetler herkese..
Slm canım h.geldinn
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bısey sorcam 6 yasındakı kızımın el we ayak tırnakları anıden kanıyo sımdı gene el orta parmagının tırnagından kan geldı nedennnnnnnnn cok korkuyommmmmmm
canım bana gönderdiğin mesajları tekrar tekrar okuyorum
şimdi yine okudum
bende öneriler başlıklı bir mesaj yok
şurupla ilgilide hiç bir yazı yok
karıştırdın sanırım
hatırlarsan gecen gun cınsıyet yorumunda bulunurken hem kız hem erkek cıkıyor sonucu ogrenınce muhakkak bana bıldır demıstın malesef dusuk yaptım cnm bu ay tekrar denıyorum.bır oglum var kız ıcın denk gelcekmı bakalım
kızlar slmm
bugün dr gittim bebişim çok sağlıklıymış
31 cm 610 gr olmuş
çok talıydı
Bence günde 2 -3 kuru kayisi yemen iyi olabilir yada mutlaka her kahvaltida 6-7 adet ziyah zeytin ye faydasini görebilirsin......Ha birde bol su tüket günde 2-3 litre ........
Elaracım seni gördüö çokk tatlı kızın Allah bağışlasın sen hiç kafamda ki Elara çıkmadın öncelikle çok hoş bi bayansın onu söleyim ben esmer olduğunu düşünmüştüm ve sert yüz ifadeleri olan birini bekliyodum yanıldım Ezelcimm sende çok çıtırsınn Allah gönlündekini versin tez zamanda
kızlar ben bu ay gene tuturamadım birdaha ki aya inşallah bu akşam kırmızı kartı gördüm yin eşimdide inanılmaz ağrılarım var geçmişi okumaya gidiyorum ...
merhaba herkese iyi akşamlar
gecmiş olsun bernilcim
nasıl gecti kızının dogum günü.hediye aldınmı
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?