bebek cinsiyet belirleme..

aynı derdi bende çekiyorum. geçen doğumda basur oldum. daha iyileşmeden hamile kaldım. bakalım bu sefer nasıl atlatacazzz...

Bence günde 2 -3 kuru kayisi yemen iyi olabilir yada mutlaka her kahvaltida 6-7 adet ziyah zeytin ye faydasini görebilirsin......Ha birde bol su tüket günde 2-3 litre ........

Elaracım seni gördüö çokk tatlı kızın Allah bağışlasın sen hiç kafamda ki Elara çıkmadın öncelikle çok hoş bi bayansın onu söleyim ben esmer olduğunu düşünmüştüm ve sert yüz ifadeleri olan birini bekliyodum yanıldım Ezelcimm sende çok çıtırsınn Allah gönlündekini versin tez zamanda

Slm canım h.geldinn

Hoşbulduk canım anca gelebiliyorum bu saatlerde.

Haftaya annemlere gideceğim kısmetse. Komşusunun doktor kızı var daha önce anlatmıştım. 2. ye erkek bebek istiyorlardı ama kızları olacakmış. Onlara da gideceğiz kızı da gelirse yöntem falan denemiş mi diye soracam şimdiden sorularımı hazırlıyorum. Gerçi yöntemleri tutmamış ama olsun yine de bilgisi vardır çok merak ediyorum

kızlar ben bu ay gene tuturamadım birdaha ki aya inşallah bu akşam kırmızı kartı gördüm yin eşimdide inanılmaz ağrılarım var geçmişi okumaya gidiyorum ...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bısey sorcam 6 yasındakı kızımın el we ayak tırnakları anıden kanıyo sımdı gene el orta parmagının tırnagından kan geldı nedennnnnnnnn cok korkuyommmmmmm

cnm gecmiş olsun hiç bi fikrim yok.doktora gitmek lazım

canım bana gönderdiğin mesajları tekrar tekrar okuyorum
şimdi yine okudum
bende öneriler başlıklı bir mesaj yok
şurupla ilgilide hiç bir yazı yok
karıştırdın sanırım

hadi yaa.ben sana yollamıştım cnm.hatta sormuştumda sana mesaj yolladım aldınmı diye.cünkü sen o sıra düşük yapmıştınn,pek girmiyrodun sayfaya.seni unutmadıgım içinde tşk bile etmiştin:)
neyse tekrar yollayım ozaman

cnm gecmiş olsun üüzldümm
inşallahh en yakın zamandaa tekrar göbişine konarr bebegin.

kızlar slmm
bugün dr gittim bebişim çok sağlıklıymış
31 cm 610 gr olmuş
çok talıydı

oyy oyy maşallahh kocaman olmuşşş

Bence günde 2 -3 kuru kayisi yemen iyi olabilir yada mutlaka her kahvaltida 6-7 adet ziyah zeytin ye faydasini görebilirsin......Ha birde bol su tüket günde 2-3 litre ........

öneriler süperr
bende dogumdan sonra kabızlık cekmiştimm.her akşam yatmadan 5 kayısıyı iyice yıkayıp bi kabın içinde suya bırakıyordum
sabah kalkınca ac karnına kayısılarını ve suyunu içiyordum.
sonrada ılık su içiyordum
pamuk gibi yapıyordu .cok faydasını gördümm.hamilelere tavsiyeederim.

tşkler cnm .nedense herkes beni esmer yada kumral olarak düşünmüş.
avatardan dolayı böle oldu galibaa

bende baktım sana az önce, sende cok hoşsunn cnm.kızlarında cok güzeller.
büyük kızının gözleri muhteşemmmm maşallah

kızlar ben bu ay gene tuturamadım birdaha ki aya inşallah bu akşam kırmızı kartı gördüm yin eşimdide inanılmaz ağrılarım var geçmişi okumaya gidiyorum ...

hayırlısı olsun cnm.sana yollıyacagım mesajları uygularsın, inş en kısa zmanda hamile kalırsınn dualarımızla

merhaba herkese iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar öluyom yorgunlukdan bugum bır suru kızımın arkadasları

bızım akrabalar ortanca kızımda hastaydı sabahdan bıraz

aksam ustu hepden ateslendı hadı babası gelınce goturduk

acıle hemen bır sıra 9 da gıttık 12 30 da geldık

suruplarını verdım sımdı yatırdım dedım bı bakayım yorgunda olsam gırmeden duramıyom:)

gecmiş olsun bernilcim
nasıl gecti kızının dogum günü.hediye aldınmı

Sagol cnm cok guzel gectı eglendıler cnm

aldım cnm almazmıyım elbıse ve ayakkabı cnm

elara dıs agrısına ne ıyı gelır bıldıgın bısey varmı cnm sımdıde buyugun dısı agrıyo ay kızlar bugun bızde bısey dolasıyo

herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)

sizler nasilsiniz kizlar

hadi yaa.ben sana yollamıştım cnm.hatta sormuştumda sana mesaj yolladım aldınmı diye.cünkü sen o sıra düşük yapmıştınn,pek girmiyrodun sayfaya.seni unutmadıgım içinde tşk bile etmiştin:)
neyse tekrar yollayım ozaman

diğer mesajlar var
bi tek bu yoktu
onuda yeni aldım teşekkür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…