bebek cinsiyet belirleme..

kızlar hepinizeee günaydııınnn bugün burdayım çünküüü mesai var sinirim bozuk yıl sonu diye getirtiler bizi buraya uufffff :84: boş boş oturuyoruz

canım dün sabah değil ondan önceki sabah gelmişti.henüz bir deneme yok.ama onun iki gün öncesinden bir çalışma oldu henüz yumurtlamama daha var diye korunmamıştık.

kızlar hepinizeee günaydııınnn bugün burdayım çünküüü mesai var sinirim bozuk yıl sonu diye getirtiler bizi buraya uufffff :84: boş boş oturuyoruz

kız ben 13 yıldır her ctesi çalıyorum şikayet etmedim bileee sana noluyooooo
ezel gelid benimde mikroskobum kız nasıl yapacağız bunu ?

Boncuk canım mikroskobun geldi canım Allah razı olsun ne diyim sana
Birde karnındaki inşallah sağlıklı hayırlı bir erkek evladı olur
canım çok incesin gerçekten
nasıl kullanacam ben bunu sabah aç karnınamı ?
bi miktar tükürük sanırım ne kadar bekleyecem ? neyle temizleyeyim zarar vermeyelim kimyasına :))

slmm kızlarr elaracım resim koydum merak ediyorum sizi isteyen bakabilir

canım gördüm resimlerini çok güzelsin incecik böyle çocuklu olup formda kalan kadınlara hastayım

canım sağol Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşaAllah

herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)

sizler nasilsiniz kizlar

canım çok sevindim Rabbim ömür boyu sağlık sıhat versin sizlere inşaAllah

kız ben 13 yıldır her ctesi çalıyorum şikayet etmedim bileee sana noluyooooo
ezel gelid benimde mikroskobum kız nasıl yapacağız bunu ?

canım iş olsa tamam da boş boş oturuyoruz her birimden 1 kişi var sessizlik hakim gereksiz yani
mikroskopumu bende bu sabah denedim kullanması çok kolay oldu mikroskopa göre yumurtlama günümde değilim canım üstteki büyüteç gibi yerini çevirerek çıkarıyorsun sonra içinde bir camı var onuda çıkarıp alt kısma gelecek yerine bir kaç damla tükürünüğü sürüyorsun kurumasını bekliyorsun ama ben üsleyerek kurutuyorum sonra kuruyunca yerine yerleştirip altta düğmesi var ona basıyorsun hözüne yaklaştırıp bakıyorsun benimki böyle oluyor seninkini bilmiyorum

benimkinin yanında temizleme mendili var pütürlü bir mendil hani iz bırakmadan cam silen milrofiber bezler varya onu andırıyor birazcık

benimkinin yanında temizleme mendili var pütürlü bir mendil hani iz bırakmadan cam silen milrofiber bezler varya onu andırıyor birazcık

benimkinde bez yok canım
kız ben yanlış yaptım ozaman :86:
bende ki ruj gibi kapağı açtım
mikrokop gibi yer var çevirerek açtım
içerde cam yüzey varya onun üzerine tükürdüm yanlımı oldu kız
onuda çevirip içinemi tükürecektim çubuk gibi bişey var

Merhaba kizlar,

Formu surekli takip ediyorum hatta hepsini okumaya karar vermistim ama 50. sayfada tikandim :) Bende 7 aylik evliyim 2011 de mart ayi gibi dusunuyorum hamile kalmayi,tabi Allah nasip ederse..Ilk cocugumun erkek olmasini istiyorum,erkek cocuklarina karsi ayri bir sempatim var nedense..En onemlisi saglikli olmasi ama madem bazi yontemler varsa neden degerlendirmeyeyim :) Sayfa sayisi o kadar cokkii hepsini okumam mumkun degil,onun icin sizden ricam en cok guvenebilecegim ve denenerek olumlu sonuc veren yontemleri benimle paylasmaniz.

Umarim yardimci olursunuz,hatta simdidennn cooooooooooook tesekkur ederimmm yardimlariniz icin :))

canımbenimkinde içindeki camıda çıkarıyorsun vallah

sen bir nette araştır ben çıkıyorum öpytüm

herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)

sizler nasilsiniz kizlar

süperr haberr.cok sevindim gözünn aydın cnm

canım dün sabah değil ondan önceki sabah gelmişti.henüz bir deneme yok.ama onun iki gün öncesinden bir çalışma oldu henüz yumurtlamama daha var diye korunmamıştık.

spermler uygun ortamda 1 haftaya kadar yaşayabiliyor.senin iki gün önceki ilişkinden hamile kalma olasılıgın varr.

hoşgeldinn
nerdeyse 3000 sayfanın özetini hemen cıkarmamızı beklemiyorsun dimi
aktif katılırsan bi cokk şeyi ögrenebilirsin.

ben 18 haftalık hamileyim ama hala bebişimin cinsiyeti belli olmadı geçen hafta doktorum büyük ihtimalle kız dedi....
doktorumu değiştirmem gerekiyordu şimdi bir doç.e gidiyorum oda büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin sonu yaklaşı 1 ay sonra 4 boyutlu ultrasonda belli olur dediii kafam çokkk karıştı yaaa belirtilere göre çoğu kişi kız diyor ben tatlısız yaşayamam ama lşimdi yiyemiyorum sürekli ekşi şeyler yiyorum turşuu aşeriyorumm karnım pek belli değil biraz kilom var ama sivri değil yanlara doğru geniş çok bulantımda olmadı sadece ilk aylar oldu çok uykummm geliyorduuu sürekli uyuyordum...
anlamadımm gitti günler geçmiyorrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…