- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.101
Günaydın kızlarrrrrr
qwert bende o şekil çok görüyorum rüya :)) etkileniyoruz sanki
bengu mesaj sürem dolamdıgından burdan cvp yazıyorum
bu tarz sorularını buraya yazarsan diger arkadaşlarda hem yorum yaparlar hemde bilmeyenler ögrenir cnm
yumurta catlarken hefif bi kanama olabilir.bu da akıntıyla birlikte atılır.
yani yumurtalma oldugunda akıntının içinde minnacıkta olsa yada birazdaha fazlada olsa bu yumurtaldıgını gösterirr
senden de gelmiş.bence bu geceyi boş gecirmeyin
saat kac gibi gelmişti kanlı akıntı?
kızlar hepinizeee günaydııınnn bugün burdayım çünküüü mesai varsinirim bozuk yıl sonu diye getirtiler bizi buraya uufffff :84: boş boş oturuyoruz
slmm kızlarr elaracım resim koydum merak ediyorum sizi isteyen bakabilir
Elaracım seni gördüö çokk tatlı kızın Allah bağışlasın sen hiç kafamda ki Elara çıkmadın öncelikle çok hoş bi bayansın onu söleyim ben esmer olduğunu düşünmüştüm ve sert yüz ifadeleri olan birini bekliyodum yanıldım Ezelcimm sende çok çıtırsınn Allah gönlündekini versin tez zamanda
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
kız ben 13 yıldır her ctesi çalıyorum şikayet etmedim bileee sana noluyooooo
ezel gelid benimde mikroskobum kız nasıl yapacağız bunu ?
Boncuk canım mikroskobun geldi canım Allah razı olsun ne diyim sana
Birde karnındaki inşallah sağlıklı hayırlı bir erkek evladı olur
canım çok incesin gerçekten
nasıl kullanacam ben bunu sabah aç karnınamı ?
bi miktar tükürük sanırım ne kadar bekleyecem ? neyle temizleyeyim zarar vermeyelim kimyasına :))
benimkinin yanında temizleme mendili var pütürlü bir mendil hani iz bırakmadan cam silen milrofiber bezler varya onu andırıyor birazcık
benimkinde bez yok canım
kız ben yanlış yaptım ozaman :86:
bende ki ruj gibi kapağı açtım
mikrokop gibi yer var çevirerek açtım
içerde cam yüzey varya onun üzerine tükürdüm yanlımı oldu kız
onuda çevirip içinemi tükürecektim çubuk gibi bişey var
slm kızlar nbr umtcum gelmıs testın hadı hayırlı olsunnn:)
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
canım dün sabah değil ondan önceki sabah gelmişti.henüz bir deneme yok.ama onun iki gün öncesinden bir çalışma oldu henüz yumurtlamama daha var diye korunmamıştık.
Merhaba kizlar,
Formu surekli takip ediyorum hatta hepsini okumaya karar vermistim ama 50. sayfada tikandim :) Bende 7 aylik evliyim 2011 de mart ayi gibi dusunuyorum hamile kalmayi,tabi Allah nasip ederse..Ilk cocugumun erkek olmasini istiyorum,erkek cocuklarina karsi ayri bir sempatim var nedense..En onemlisi saglikli olmasi ama madem bazi yontemler varsa neden degerlendirmeyeyim :) Sayfa sayisi o kadar cokkii hepsini okumam mumkun degil,onun icin sizden ricam en cok guvenebilecegim ve denenerek olumlu sonuc veren yontemleri benimle paylasmaniz.
Umarim yardimci olursunuz,hatta simdidennn cooooooooooook tesekkur ederimmm yardimlariniz icin :))
bernil kızların nasıl oldu.gecmiş olsunn tekrar cnm
Elara
ilk sayfada bana 4. ay pozitif yazmışsınheyacan yaptım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?