bebek cinsiyet belirleme..

dogumm tarihin
son adet tarihin
adet döngün
ilişki günlerini yaz bide ben tahminde bulunayım

bernil kızların nasıl oldu.gecmiş olsunn tekrar cnm

sagol cnm ıyı cok sukur ılacların etkısıyle ..

gece 3 de yattım kafam sersem gıbı annemler vardı sımdı onlar gıttı

buyugun de dıs agrısı öldurdu kızlar aklınızda olsun dişinol dıye bır damla var

agrıyan yere koyuyosun pamukla anında kesıyo gece adamcagız nöbetcı eczaneden buldu geldı cok sukur hemen kestııı

geçmiş olsun canım

RABIACIM cnm cok sevındımmm oh massallah boşuna yazık ıkınızde uzuldunuz
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns hayırlısyla cnmm

herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)

sizler nasilsiniz kizlar
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

sağol canım
birde düzgünce kullanmak lazım tabi :))
boncuk gelince anlatır bana :)
Hayırlı olsun sevindirici haberler ver inş o testle
sagol cnmmm aman helekı cocukların hastalıgı mahvedıyo ınsanı

aksam dedım aman sız hasta olmayında ben olayım ınankı
Geçmiş olsun canım evet hep öyle diyoruz ama biz hastalanınca bize bakanda olmuyo enazından onlara biz bakıyoruz valla ben perişan oluyorum hasta olunca

rabıacım coks evındım sag saglım kucagına alırsın ıns evladını
bernıl gecmıs olsun cnm tez zamanda atlatır ıns kızların
ececım hosgeldın coks evındım masaallah kocaman olmus bebegın
hanekeacım sorma herseye aglıyorum vallagı asermeye sıra gelınce aklıma ne gelse asırıyorum ne oldugu hıc onemlı degıl hehehe
umutcum testın gelmıs sevındım cnm bak sen hıc cevırmeden yanı cevırme kısmıyla hıc ugrasma yavasca komple cekerek cıkar cam kısmı en alt tabakaya bır damla kucucuk bır tukuruk koy ve kuruyana kadar bekle kuruduktan sonra yerıne tak sonra alttan ısıgını yak ve ozaman cevırmeye basla net ayarı yakalamak ıcın zaten cevırdıkce neresı net gorursun.boyle kucuk notlar vs varya yumurtlama donemınde degılsın noktacıklarla beraber hafıf otlu desenler varsa yakınsın tamamen otlar gorursen yumurtluyorsun sana yolladıgım kagıtta gorunuyor zaten sekıller ama orda kabarcıklarda gorunuyor ya onları baza alma sadece sende otlu desenler cıkıcak cnm

kızlar ben bu ay gene tuturamadım birdaha ki aya inşallah bu akşam kırmızı kartı gördüm yin eşimdide inanılmaz ağrılarım var geçmişi okumaya gidiyorum ...

Hayirlisi olsun diyelim canim ya vardir bundada bir hayr bir dahaki aya insaAllah .....

Gecmis olsun canim ya tabi zor evde bi hasta olunca sirayla herkes hasta oluyor ister istemez bulasiyor Rabbim kizlarina sifa versin sanada kolayliklar

herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar

Esüper kiz dedik san üzme kendini rutin kontroller bunlar anam su doktor milletide cok vesvese yaptiriyorlar insana hadi saglicakla kucagina alirsin insaAllah...

günaydın kızlar.ah ahh bende çok görüyorum o rüyaları...aklımızda hep o hayaller ondan görüyoruz galiba.

Okudum dün deneme yapmamissin ama 2 gün önce olmus evet Elaranin yazdigi gibi o ilisiden hamile kalmis olabilirsin hayirlisi olsun....

kızlar hepinizeee günaydııınnn bugün burdayım çünküüü mesai var sinirim bozuk yıl sonu diye getirtiler bizi buraya uufffff :84: boş boş oturuyoruz

Sen ve bos bos oturmak bize laf yetistiriyon ya sen onu is saymiyon mu?Isin sakasi canim ya Allah kolaylik versin bi hafta sonunuz var ondada rahat birakmamislar ......

kız ben 13 yıldır her ctesi çalıyorum şikayet etmedim bileee sana noluyooooo
ezel gelid benimde mikroskobum kız nasıl yapacağız bunu ?

E o genc düsünüyo simdi evde olmak vardi ........................anladin sen onu

Bence sen son sayfalardan cok ilk sayfalari okumaya calis cünkü Elaranin dedigi gibi sayfa sayisi cok özetide zor ama yinede aktif katil yani bi ugrayip bi ugramazsan sadece okumakla kalirsan olmaz gel bilgilerini paylas aklina takilanlari sor yardimci olalim Rabbim gönlündekini versin insaAllah...

berra ve himalia naptılar acaba merak ediyorum

Onlarin ikiside insani catlatmak icin dünyaya gelmisler ayol hu.............yazsanizla sonuclari .

Ana telefon geldi arkadas kahveye gelmek istiyor bugün cok hizliyim topige girmemle cikmama bir oldu size by misafirim gidince ugrarim ....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bısey sorcam 6 yasındakı kızımın el we ayak tırnakları anıden kanıyo sımdı gene el orta parmagının tırnagından kan geldı nedennnnnnnnn cok korkuyommmmmmm
cnm gecmıs olsun dra goturmende fayda var nedenını bılemıyorum
bu arada günaydın
buğün rüyamda hamileymişim
ultrasona giriyorum cinsiyeti kız diyo doktor
bakalım hayır olsun
gunaydın cnm ıns gonlune gore cok bekletmeden verır Allahım
merhaba hosgeldın cnm Rabbım gonlune gore versın ıns
cnm hosgeldın sag saglım kucagına alırsın ıns bebebgın belırtılerımı hatırlamıyorum ben hatırlasam sımdı kendıme yorardım ama tek hatırladıgım kızımda kutu kutu sarelle yerdım hamıle oldugumu ılk duydugumda erık dıye kudurmustum :) belkıde psıkolojıktı sımdıyese erık ıstemıyorum hıc hemde ama eksı seylerı sevıyorum ama tatlıda sevıyorum

arkadaşlar perşembe günü biliyosunuz silik çıkmıştı..bu sabah tekrarladım daha belirgin çıktı..hastanede kan verdim 596 sonuç yani artık kesinleşti....çok mutluyum..doktorum çarşamaba gel dedi..

bu arada benim ilşki günleri 8 aralık gece 11 aralık sabah....bu değere göre acaba hangisinde kalmışım tahmin edebilirmiyiz...doktora da sormaya utandım....bir şey daha ultrasonda baktı doktor şimdi görünmez ama bakıyım dedi...sağ mı sol mu dedim..sağda galiba dedi..

cnm masallah degerın cok ıyı cıkmıs kac gun gecmıstı ılıskının uzerınden benım hafa gecmısken 231 cıkmıstı

bu arada basladı mıllet soylenmeye ama benı kım gorse ıcımıze doguyor yıne kızın olcak dıyorlar sureklı sol kasıgım agrıyor kısmet kısmet kısmettt

cnmıns sagdadır ve oglusun olur.degerıne gore 8 aralık gıbı gelıyor bana ama bılemem tabıkı.
alttanmı baktı karnından bıldıgım kadarıyla henuz gorukmez bende o yuzden beklıyorum 7 haftalık olunca gıdıcem ıns

yok alttan bakmadı..ultrasona aldı bakıyım gözükmez dedi.sonra benim aklıma sağ sol olayı geldi..o da galiba sağ dedi...benim regi günüm 23-24 aralık..bu gün de 25 aralık yani bir günlük gecikme var...sat 28 kasım bu gün reginin 28. günü oluyo ve değerim 596...bir şey daha sağ sol olayında sağ erkek sol kızmı oluyo du..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…