- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.121
ben 18 haftalık hamileyim ama hala bebişimin cinsiyeti belli olmadı geçen hafta doktorum büyük ihtimalle kız dedi....
doktorumu değiştirmem gerekiyordu şimdi bir doç.e gidiyorum oda büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin sonu yaklaşı 1 ay sonra 4 boyutlu ultrasonda belli olur dediii kafam çokkk karıştı yaaa belirtilere göre çoğu kişi kız diyor ben tatlısız yaşayamam ama lşimdi yiyemiyorum sürekli ekşi şeyler yiyorum turşuu aşeriyorumm karnım pek belli değil biraz kilom var ama sivri değil yanlara doğru geniş çok bulantımda olmadı sadece ilk aylar oldu çok uykummm geliyorduuu sürekli uyuyordum...
anlamadımm gitti günler geçmiyorrr....
hımm evett öle olmuş,vardır bundada bi hayır:)
bernil kızların nasıl oldu.gecmiş olsunn tekrar cnm
bakalım evet hayırlısı :)))))
sagol cnm ıyı cok sukur ılacların etkısıyle ..
gece 3 de yattım kafam sersem gıbı annemler vardı sımdı onlar gıttı
buyugun de dıs agrısı öldurdu kızlar aklınızda olsun dişinol dıye bır damla var
agrıyan yere koyuyosun pamukla anında kesıyo gece adamcagız nöbetcı eczaneden buldu geldı cok sukur hemen kestııı
geçmiş olsun canım
berra ve himalia naptılar acaba merak ediyorum
sagol cnmmm aman helekı cocukların hastalıgı mahvedıyo ınsanı
aksam dedım aman sız hasta olmayında ben olayım ınankı
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
Hayırlı olsun sevindirici haberler ver inş o testlesağol canım
birde düzgünce kullanmak lazım tabi :))
boncuk gelince anlatır bana :)
Geçmiş olsun canım evet hep öyle diyoruz ama biz hastalanınca bize bakanda olmuyo enazından onlara biz bakıyoruz valla ben perişan oluyorum hasta oluncasagol cnmmm aman helekı cocukların hastalıgı mahvedıyo ınsanı
aksam dedım aman sız hasta olmayında ben olayım ınankı
kızlar ben bu ay gene tuturamadım birdaha ki aya inşallah bu akşam kırmızı kartı gördüm yin eşimdide inanılmaz ağrılarım var geçmişi okumaya gidiyorum ...
kızlar öluyom yorgunlukdan bugum bır suru kızımın arkadasları
bızım akrabalar ortanca kızımda hastaydı sabahdan bıraz
aksam ustu hepden ateslendı hadı babası gelınce goturduk
acıle hemen bır sıra 9 da gıttık 12 30 da geldık
suruplarını verdım sımdı yatırdım dedım bı bakayım yorgunda olsam gırmeden duramıyom:)
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
günaydın kızlar.ah ahh bende çok görüyorum o rüyaları...aklımızda hep o hayaller ondan görüyoruz galiba.
kızlar hepinizeee günaydııınnn bugün burdayım çünküüü mesai varsinirim bozuk yıl sonu diye getirtiler bizi buraya uufffff :84: boş boş oturuyoruz
kız ben 13 yıldır her ctesi çalıyorum şikayet etmedim bileee sana noluyooooo
ezel gelid benimde mikroskobum kız nasıl yapacağız bunu ?
Merhaba kizlar,
Formu surekli takip ediyorum hatta hepsini okumaya karar vermistim ama 50. sayfada tikandim :) Bende 7 aylik evliyim 2011 de mart ayi gibi dusunuyorum hamile kalmayi,tabi Allah nasip ederse..Ilk cocugumun erkek olmasini istiyorum,erkek cocuklarina karsi ayri bir sempatim var nedense..En onemlisi saglikli olmasi ama madem bazi yontemler varsa neden degerlendirmeyeyim :) Sayfa sayisi o kadar cokkii hepsini okumam mumkun degil,onun icin sizden ricam en cok guvenebilecegim ve denenerek olumlu sonuc veren yontemleri benimle paylasmaniz.
Umarim yardimci olursunuz,hatta simdidennn cooooooooooook tesekkur ederimmm yardimlariniz icin :))
berra ve himalia naptılar acaba merak ediyorum
cnm gecmıs olsun dra goturmende fayda var nedenını bılemıyorumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bısey sorcam 6 yasındakı kızımın el we ayak tırnakları anıden kanıyo sımdı gene el orta parmagının tırnagından kan geldı nedennnnnnnnn cok korkuyommmmmmm
gunaydın cnm ıns gonlune gore cok bekletmeden verır Allahımbu arada günaydın
buğün rüyamda hamileymişim
ultrasona giriyorum cinsiyeti kız diyo doktor
bakalım hayır olsun
merhaba hosgeldın cnm Rabbım gonlune gore versın ınsMerhaba kizlar,
Formu surekli takip ediyorum hatta hepsini okumaya karar vermistim ama 50. sayfada tikandim :) Bende 7 aylik evliyim 2011 de mart ayi gibi dusunuyorum hamile kalmayi,tabi Allah nasip ederse..Ilk cocugumun erkek olmasini istiyorum,erkek cocuklarina karsi ayri bir sempatim var nedense..En onemlisi saglikli olmasi ama madem bazi yontemler varsa neden degerlendirmeyeyim :) Sayfa sayisi o kadar cokkii hepsini okumam mumkun degil,onun icin sizden ricam en cok guvenebilecegim ve denenerek olumlu sonuc veren yontemleri benimle paylasmaniz.
Umarim yardimci olursunuz,hatta simdidennn cooooooooooook tesekkur ederimmm yardimlariniz icin :))
cnm hosgeldın sag saglım kucagına alırsın ıns bebebgın belırtılerımı hatırlamıyorum ben hatırlasam sımdı kendıme yorardım ama tek hatırladıgım kızımda kutu kutu sarelle yerdım hamıle oldugumu ılk duydugumda erık dıye kudurmustum :) belkıde psıkolojıktı sımdıyese erık ıstemıyorum hıc hemde ama eksı seylerı sevıyorum ama tatlıda sevıyorumben 18 haftalık hamileyim ama hala bebişimin cinsiyeti belli olmadı geçen hafta doktorum büyük ihtimalle kız dedi....
doktorumu değiştirmem gerekiyordu şimdi bir doç.e gidiyorum oda büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin sonu yaklaşı 1 ay sonra 4 boyutlu ultrasonda belli olur dediii kafam çokkk karıştı yaaa belirtilere göre çoğu kişi kız diyor ben tatlısız yaşayamam ama lşimdi yiyemiyorum sürekli ekşi şeyler yiyorum turşuu aşeriyorumm karnım pek belli değil biraz kilom var ama sivri değil yanlara doğru geniş çok bulantımda olmadı sadece ilk aylar oldu çok uykummm geliyorduuu sürekli uyuyordum...
anlamadımm gitti günler geçmiyorrr....
bu arada benim ilşki günleri 8 aralık gece 11 aralık sabah....bu değere göre acaba hangisinde kalmışım tahmin edebilirmiyiz...doktora da sormaya utandım....bir şey daha ultrasonda baktı doktor şimdi görünmez ama bakıyım dedi...sağ mı sol mu dedim..sağda galiba dedi..
cnmıns sagdadır ve oglusun olur.degerıne gore 8 aralık gıbı gelıyor bana ama bılemem tabıkı.
alttanmı baktı karnından bıldıgım kadarıyla henuz gorukmez bende o yuzden beklıyorum 7 haftalık olunca gıdıcem ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?