bebek cinsiyet belirleme..

cnm hadı gozun aydın tekrar
rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsss
boncukcum cnm ınsss oglun olurr bosver mıllete benım 3 .de ay herkes oglan gelıyo dedı ama sen takma onları bol bol dua et cnmmmm

anladım cnm rabbım ıns gonlune gore verır
evet ultrasonda yanı karnında sagdayda erkek oluyor ama usg resımde sagdaysa kız oluyor usg verdımı sana bırde su var kesenın yerı degıl kesenın ıcındekı bebek ne tarafa yakın duyor

ewet cnm cogunluk öle oluyo heralde ıstısnalar harıc tabıkııı

cnm hadı gozun aydın tekrar
rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsss
boncukcum cnm ınsss oglun olurr bosver mıllete benım 3 .de ay herkes oglan gelıyo dedı ama sen takma onları bol bol dua et cnmmmm

bernım cnm zaten takmıyorumda herkes aynı seyı dıyınce ınsan uzuluyor.bırde hanı ben unutmak ıstıyorum cunku ben yabcagımı yabtım rabbımden dıledım kabul eder etmez rabbımın ısıne kımse karısamaz ondan gelecek olana ben razıyım cıdden elbettekı cok ıstıyorum oglum olsun ama ne verırse versın kurban oldugum saglıksını versın ama ınsanların sımdıden bana bakıp bakıp o sekılde konusmaları benı uzuyor bırtek annem ve kayın valıdem erkek dedı heee herkes ıcıme dogdı kız ama uzulme 3.cuyu yabarsın dıolar bana

yok canım usg vermedi..çarşamba çağırdı ozaman verir heralde...çarşamba inşallah kese görünür..

ıste nasrettın hoca bosuna dememıs mılletın agzı torbamı buzesın dıye

ay ya ben anlamıyom bu mılletı

ınan bız uzulecek dıye karsımızdakı dıyemeyız

cnm ınsss oglusun olur dualarım senınle cnmmm

senınde ıns cnmm tsk ederım amin Allah razı olsun dualarınıza ıhtıyacım var ınsanlar o sekılde konusmasalar ben emınımkı zaten hıc uzulmeyecem ama takmamak elde olmuyor.ı

boncuk sen ilşkiden kaç gün sonra test yaptırdın ...sonuç yanlış hatırlamıyorsam 200 lü bi sayıydı dimi..ben ilşki günlerimden hangizinde kaldım tahmin etmeye çalışıyom..

alemsin

Ana telefon geldi arkadas kahveye gelmek istiyor bugün cok hizliyim topige girmemle cikmama bir oldu size by misafirim gidince ugrarim ....

:)) afiyet olsun cnm

gözün aydın nisan.
sen 1 yıldır hamile kalmak için ugraşıyordun dimi?
bu topik sanada ugurlu geldi sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…