- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.141
cnm hadı gozun aydın tekrararkadaşlar perşembe günü biliyosunuz silik çıkmıştı..bu sabah tekrarladım daha belirgin çıktı..hastanede kan verdim 596 sonuç yani artık kesinleşti....çok mutluyum..doktorum çarşamaba gel dedi..
boncukcum cnm ınsss oglun olurr bosver mıllete benım 3 .de ay herkes oglan gelıyo dedı ama sen takma onları bol bol dua et cnmmmmcnm masallah degerın cok ıyı cıkmıs kac gun gecmıstı ılıskının uzerınden benım hafa gecmısken 231 cıkmıstı
bu arada basladı mıllet soylenmeye ama benı kım gorse ıcımıze doguyor yıne kızın olcak dıyorlar sureklı sol kasıgım agrıyor kısmet kısmet kısmettt
yok alttan bakmadı..ultrasona aldı bakıyım gözükmez dedi.sonra benim aklıma sağ sol olayı geldi..o da galiba sağ dedi...benim regi günüm 23-24 aralık..bu gün de 25 aralık yani bir günlük gecikme var...sat 28 kasım bu gün reginin 28. günü oluyo ve değerim 596...bir şey daha sağ sol olayında sağ erkek sol kızmı oluyo du..
arkadaşlar perşembe günü biliyosunuz silik çıkmıştı..bu sabah tekrarladım daha belirgin çıktı..hastanede kan verdim 596 sonuç yani artık kesinleşti....çok mutluyum..doktorum çarşamaba gel dedi..
yok alttan bakmadı..ultrasona aldı bakıyım gözükmez dedi.sonra benim aklıma sağ sol olayı geldi..o da galiba sağ dedi...benim regi günüm 23-24 aralık..bu gün de 25 aralık yani bir günlük gecikme var...sat 28 kasım bu gün reginin 28. günü oluyo ve değerim 596...bir şey daha sağ sol olayında sağ erkek sol kızmı oluyo du..
cnm hadı gozun aydın tekrar
rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsss
boncukcum cnm ınsss oglun olurr bosver mıllete benım 3 .de ay herkes oglan gelıyo dedı ama sen takma onları bol bol dua et cnmmmm
anladım cnm rabbım ıns gonlune gore verır
evet ultrasonda yanı karnında sagdayda erkek oluyor ama usg resımde sagdaysa kız oluyor usg verdımı sana bırde su var kesenın yerı degıl kesenın ıcındekı bebek ne tarafa yakın duyor
ıste nasrettın hoca bosuna dememıs mılletın agzı torbamı buzesın dıyebernım cnm zaten takmıyorumda herkes aynı seyı dıyınce ınsan uzuluyor.bırde hanı ben unutmak ıstıyorum cunku ben yabcagımı yabtım rabbımden dıledım kabul eder etmez rabbımın ısıne kımse karısamaz ondan gelecek olana ben razıyım cıdden elbettekı cok ıstıyorum oglum olsun ama ne verırse versın kurban oldugum saglıksını versın ama ınsanların sımdıden bana bakıp bakıp o sekılde konusmaları benı uzuyor bırtek annem ve kayın valıdem erkek dedı heee herkes ıcıme dogdı kız ama uzulme 3.cuyu yabarsın dıolar bana
yok canım usg vermedi..çarşamba çağırdı ozaman verir heralde...çarşamba inşallah kese görünür..
senınde ıns cnmm tsk ederım amin Allah razı olsun dualarınıza ıhtıyacım var ınsanlar o sekılde konusmasalar ben emınımkı zaten hıc uzulmeyecem ama takmamak elde olmuyor.ııste nasrettın hoca bosuna dememıs mılletın agzı torbamı buzesın dıye
ay ya ben anlamıyom bu mılletı
ınan bız uzulecek dıye karsımızdakı dıyemeyız
cnm ınsss oglusun olur dualarım senınle cnmmm
cnmıns sagdadır ve oglusun olur.degerıne gore 8 aralık gıbı gelıyor bana ama bılemem tabıkı.
alttanmı baktı karnından bıldıgım kadarıyla henuz gorukmez bende o yuzden beklıyorum 7 haftalık olunca gıdıcem ıns
14 gun sonra cnm 231 ıdı
o zaman ben kesin 8 aralık gecesi hamile kaldım...ilşkiden 17 gün geçmiş ve değerim 596..
o zaman ben kesin 8 aralık gecesi hamile kaldım...ilşkiden 17 gün geçmiş ve değerim 596..
Bence sen son sayfalardan cok ilk sayfalari okumaya calis cünkü Elaranin dedigi gibi sayfa sayisi cok özetide zor ama yinede aktif katil yani bi ugrayip bi ugramazsan sadece okumakla kalirsan olmaz gel bilgilerini paylas aklina takilanlari sor yardimci olalim Rabbim gönlündekini versin insaAllah...
Onlarin ikiside insani catlatmak icin dünyaya gelmisler ayol hu.............yazsanizla sonuclari .
Ana telefon geldi arkadas kahveye gelmek istiyor bugün cok hizliyim topige girmemle cikmama bir oldu size by misafirim gidince ugrarim ....
arkadaşlar perşembe günü biliyosunuz silik çıkmıştı..bu sabah tekrarladım daha belirgin çıktı..hastanede kan verdim 596 sonuç yani artık kesinleşti....çok mutluyum..doktorum çarşamaba gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?