bebek cinsiyet belirleme..

bu arada basladı mıllet soylenmeye ama benı kım gorse ıcımıze doguyor yıne kızın olcak dıyorlar sureklı sol kasıgım agrıyor kısmet kısmet kısmettt

cnm ilk cocugu kız olan kadınlar hamile kaldıklarında cevresindeki insanlar bu da kız yakıştırmaısnı yapıyorlar genelde.
hani sana bahsetmiştim bi arkdaşımdan. bir kızdan sonra oglu oldu demiştim
o hamilelikte resmeen depresyona girdi bu elalemin laflarında dolayı
herkes senin kesin kızın olacak demişlerdii,bana tel ederr saatlerce konuşur rahatlatmaya calıışırdım
öle öle 9 ay gect.
9 ay diyorum cünkü doktor % 100 erkek demesine ragmen hala kız diyorlardıı:))))
karabiberinde öle olmuştuu
yani diyecegim şuki millete eglence lazım.böle yaparak eglendiklerini sanıyorlar
hiç takmaa.laflarını ver kapat cenelerini
erkek cocuk için hamile kalmadım ben dersin.yada hiç umursama gül geç

Elara nasılsın cnmm

evdemı dısardamı kutlayacanız dogum gununuu?

iyiyim cnm sagol
eşim gelmek üzeree dışarı cıkcazz.hediyemi kendim begencem.bide yemek yeriz tamamdır
devamıı evde artık:)

renk renk gecmısımı okuyorsun arkadasım sesın cıkmadıda:)
Elarada sanırım gecmısı okuyor:)

evet cnmm ya gecmısı okuyorum ama benım pc hep acık oluyor cogunlukla cnmm ve ben oglumun pesınden kosturuyorum ve burda olamıyorum bu arada banada herkeze kesın kızın olucak dıyordu ama bı kısı bıle erkek dememıstı ama oglum oluyor cnmm yanı ınsanların lafını kesınlıkle önemseme bence ben kendımı kıza ınanılmaz adapte etmıstım doktoruma daha bu haftaya kadar deısrımı doyordum o yuzden önemseme..

cnm onlara verıyorum cevabını zaten ama ne kadar takmıycamdesemde o ınsanın elınde olmuyorkeske ıclerıne oyle bıle dogsa soylemeseler benımde bazen neler doguyor ama karsımdakının durumunu anlayarak sessız kalıyorum yada ınanın sırf o mutlu olsun dıye yalan hıssımı soyluyorum cunku bız ne hıssedersek hıssedelım gercek bambaska .destegınız ıcın cok tsk ederım bırtek sız varsınız gıbı gelıyor koca dunyada bana.bırde canımdan cok sevdıgım canom sımdıye kadar hep oglum olsun dıye dua ettı Allah razı olsun ama cogu arkadasım sesını cıkarmadı sımdıde ıclerıne kız dogdugunu soyluyorlar obelkıde dogru hıssedıyorlardır sonucta hıslerı ıcın kımseye kızma luksum yok sırf ben ıstemıyorum dıye farklı hıssetmek zorundada degıller ama ne bılıyım en azından soylemeseler

alemsin

:)) afiyet olsun cnm

gözün aydın nisan.
sen 1 yıldır hamile kalmak için ugraşıyordun dimi?
bu topik sanada ugurlu geldi sanırım:)

evet elara uğurlu geldi topik ve hamile kaldım...bir şey den daha bahsetmek istiyorum..geçen yıl ben kasım aralık ayında korunmuştur..doğum yaza rastlamasın diye..ama bakın 1 yıl bekledim ve yine doğum yaza rastladı..Allah ın işine karışılmıyo..

cnm benim dogum günümü gecen hafta kutlayamamıştık ,eşimin işi nedeniylee
rötarlı bugün kutlıcaz:)
oylemıııı oo ne guzel hadı bakalım ıyı eglenceler dılıyorum sıze olsun gec olsunda guc olmasın cnmmm :)
benımde canım sıkılıyor evde ıste boyle ıyıkı burası var
anlıyorum senı cnm rabbım buyuk her an hersey olabılır ıns ama ıns buyuk Allahım sana bır mujesını verır ve sende gonlundekını alırsın ama olmasada ınan oyle tatlı bır oglun varkııı ıkıncınınde en az onun kadar tatlı olcagını bılıyorsun.ama duanın acmatıgı kapı yok umıdını yıtırme

bukadar olur bende hazarında basladım calısmalarakı dogum yaza gelmesın zor olmustu cunku ama Allahın ısı kızımla aynı aya denk gelıyor yıne 4 aslan olucaz sanırım :)

bukadar olur bende hazarında basladım calısmalarakı dogum yaza gelmesın zor olmustu cunku ama Allahın ısı kızımla aynı aya denk gelıyor yıne 4 aslan olucaz sanırım :)

ben başak burcuyum...benim ağustosun 25-30 olur doğum.sezeryan olduğu için..bu bebişim de başak burcu olucak..boncuk ben geçmiş sayfalarda ay burcuna göre cinsiyet tahmini falan yazıyo du diye hatirlıyorum..senin bilgin var mı bu konuda..

nasılsınız kızlar okuyorum yazamadan çıkıyorum uçuyosunuz valaa yetişemiyorum herkes birbirlerini gördü herhalde kızlar oğlanlar gösterilmiş sudeyi gördüm kızları çok tatlı kendisi hele çıtır...boncuk sende öle kızın çok güzel...haskenayı göremedim kıvırcıkmış kızı sanırım benimkide kıvırcık renkrenk oğlun çok yakışıklı kızlar peşinde koşturcak yandın vallaaa....buda benim kız ellerinizden öper..

Çok tatlı kızın var canım... Anasına çekmiş.

Bu arada o senin çıtırlığın

herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)

sizler nasilsiniz kizlar
çok sevindim rabia herşeyden önce tabiki sağlık geliyo.sağlıkla kucağına alırsın inş.

gözün aydın nisan81 sıra ikinci güzel haberde:)

cnm hadı gozun aydın tekrar
rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsss
boncukcum cnm ınsss oglun olurr bosver mıllete benım 3 .de ay herkes oglan gelıyo dedı ama sen takma onları bol bol dua et cnmmmm
evet boncuk, insanlar tahminde bulunmayı çok severler, sen hiç birşekilde açık verme hayırlısı dersin, hem gerçekten erken daha artık yapacak bişey yok belli cinsiyeti. inş. gönlüne göre olur ve oğlan bebiş haberi veririsin bize ve tahmincilere:)

maşallah ona çok tatlı annesi, allah bağışlasın

Son düzenleme:
Yasmın ı bırakınca hamıs kalanlar forumundan 16 tane erkek 3 tane kız cıktııı ne dıyonuzzzz

firegıl kızın cok tatlı 1 kıwırcık ta bızde war ne zor o sacları uzatması:80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…