bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ovülasyon kiti ile takip yapanlara bir sorum olacak, test sonucu üst üste kaç gün boyunca pozitif çıkabiliyor, aslında lh'ın kaç saat boyunca testte göründüğünü merak ediyorum. silikleşmeye başlayınca ilişki gerekli diye yazmıştın elaracım. lh'ın ilk düşmeye başlamasıyla yumurtlama eş zamanlı oluyo ozaman. pozitifken kesinlikle yumurtlamamış oluyoruz.

Çok şükür bugün hastalandım kızlar bişey olmaz dediniz ama 1-2 gün gecikince korkmuştum valla

ay çok tatlı bir kızın var canım allah bağışlasın..maşallah diyelim...allahım nazarlardan saklasın...

buda benim oğluşum...

allahım isteyen herkese sağlıkı evlatlar nasip etsin...erkek isteyene erkek, kız isteyene kız hayırlı evlatlar inşallah...

Son düzenleme:
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükür cok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)

sizler nasilsiniz kizlar

Canım çok sevindim çok güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Kızına bayıldım yaa çok sevimli bir çocuk maşallahı var. Allah nazardan saklasın. Öp benim için..

3'lü testtekine bakılmıyo sadece ikili testtekine göre söyleniyo canım...çünkü serbest hcg'nin değeri zaman geçtikçe düşüyor...
oki canim benimm ayyyyyyyyyyy sen gibi budA SUPER MASALLAHHHH
Yasmın ı bırakınca hamıs kalanlar forumundan 16 tane erkek 3 tane kız cıktııı ne dıyonuzzzz
anam bende yasmin gullandim dii
kizlat himaliyadan haber varmiiiuuuu

mimossss hadi canim gonlundeki karnindas olsun saglikli sihhatli tweeml atilmis heeeee

cray peri oglun simdiedn erkek olmus yawwww masallh ona bacisina nasil davraniyorr

[UOTE=crazy_peri;16816002]vallahi bacısına iyi...bize kötü...sürekli huysuzluk mızmızlık ama bebeğe bişey yapmıyo allahtan...[/QUOTE]

Gurbetım hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
himaliya cuma dr.a giodecektu haberiniz varmi ne olmusss istedigi sonuclari almismiiii

Eğer ki yasmin alkali bir etki yapıyorsa bu ne kadar süre devam eder? Mesela arkadaşım 1 sene uğraştı bebek için hatta doktora gitmeye karar vermişti artık sonra kendiliğinden hamile kaldı ve oğlu oldu.
Eğer ki hormonların düzeninin değişmesiyle ilgiliyse bu nedenden ötürü içince hormonların işleyişi bozulmaz mı? Sonuçta bunlar aynı zamanda hormon hapı. Bu hapın yararları da var yan etkileri de bir bilen açıklasın bize

eccce sen hamilelik düşününce kullanacak mısın canım?

2 ay kullandım bıraktım sımdı kıst tedawısı ıcın cyclo pragnewa kullanıyom 3. ayım sonra orunma icin 3 ay yasmın kullancam yaza hamılelık ıstıyom ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…