- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.181
Elara,
Hatırlıyomusun hani yumurtası bir türlü çatlamayan arkadaşınız. Ben bu pazartesi doktora gittim yumurtam 37 mm (duyunca yuh dedim içimden) olmuş. Doktor dediki bazen yumurta çatlayınca içine kanar. Yumurta eskiden simsiyahken o gün daha açık renkli ve içinde sanki pıhtıcıklar var gibiydi. Ve doktorum çatlamış bu gece uygun dedi. Bende çok umutlu olmayarak, böyle bir yumurtanın gebelik getirmediğini düşünerek ama yinede şans işte diyerek çalışma yaptık. ama şu an çok tedirginim ne bileyim ya ertesi gün falan çatladıysa, ya başka bişey olursa keşke yapmasaydım diye içim içimi yiyorum. Bu konuda düşünceleriniz nedir kızlar? Başına böyle bir şey gelen varmı ? Lütfen bana yardımcı olun.
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
nasılsınız kızlar okuyorum yazamadan çıkıyorum uçuyosunuz valaa yetişemiyorumherkes birbirlerini gördü herhalde kızlar oğlanlar gösterilmiş sudeyi gördüm kızları çok tatlı kendisi hele çıtır...boncuk sende öle kızın çok güzel...haskenayı göremedim kıvırcıkmış kızı sanırım benimkide kıvırcık renkrenk oğlun çok yakışıklı kızlar peşinde koşturcak yandın vallaaa....buda benim kız ellerinizden öper..
Eki Görüntüle 118995
herkese slm kizlar dün AS sonuclarini aldim kizim cok saglikliymis down sendromla degilmis cok sükürcok üzülüp cok korkmustum bosa üzmüsüm kendimi okadar :)
sizler nasilsiniz kizlar
nasılsınız kızlar okuyorum yazamadan çıkıyorum uçuyosunuz valaa yetişemiyorumherkes birbirlerini gördü herhalde kızlar oğlanlar gösterilmiş sudeyi gördüm kızları çok tatlı kendisi hele çıtır...boncuk sende öle kızın çok güzel...haskenayı göremedim kıvırcıkmış kızı sanırım benimkide kıvırcık renkrenk oğlun çok yakışıklı kızlar peşinde koşturcak yandın vallaaa....buda benim kız ellerinizden öper..
Eki Görüntüle 118995
Masallah bacim deneme yapar yapmaz yanimiza mi geldin iste arkadaslik böyle olur "" önce iliski sonra arkadaslara bildiri "" dualarimiz seninle Rabbim gönlündekini kucagina almayi nasip etsin .....
QUOTE]
sağol canım.valla öle oldu.deneme yaptım biraz yattım giden gitmiştir.ama bnim bu ayda umudum yok
Yasmın ı bırakınca hamıs kalanlar forumundan16 tane erkek 3 tane kız cıktııı ne dıyonuzzzz
oki canim benimm3'lü testtekine bakılmıyo sadece ikili testtekine göre söyleniyo canım...çünkü serbest hcg'nin değeri zaman geçtikçe düşüyor...
ayyyyyyyyyyy sen gibi budA SUPER MASALLAHHHHnasılsınız kızlar okuyorum yazamadan çıkıyorum uçuyosunuz valaa yetişemiyorumherkes birbirlerini gördü herhalde kızlar oğlanlar gösterilmiş sudeyi gördüm kızları çok tatlı kendisi hele çıtır...boncuk sende öle kızın çok güzel...haskenayı göremedim kıvırcıkmış kızı sanırım benimkide kıvırcık renkrenk oğlun çok yakışıklı kızlar peşinde koşturcak yandın vallaaa....buda benim kız ellerinizden öper..
Eki Görüntüle 118995
anam bende yasmin gullandim diiYasmın ı bırakınca hamıs kalanlar forumundan16 tane erkek 3 tane kız cıktııı ne dıyonuzzzz
mimossss hadi canim gonlundeki karnindas olsun saglikli sihhatli tweeml atilmis heeeee
cray peri oglun simdiedn erkek olmus yawwww masallh ona bacisina nasil davraniyorr
aman iyi abilik yapip korusun onuuuuvallahi bacısına iyi...bize kötü...sürekli huysuzluk mızmızlık ama bebeğe bişey yapmıyo allahtan...
ayy sagol sende canimmmmmmmGurbetım hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşımda 2 seneye yakın kullandı yasmin. Bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kalabildi. Şimdi oğlu var.
sizler nasilsiniz kizlar
himaliya cuma dr.a giodecektu haberiniz varmi ne olmusss istedigi sonuclari almismiiiiGurbetım hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
17olduuuuu
2 ay kullandım bıraktım sımdı kıst tedawısı ıcın cyclo pragnewa kullanıyom 3. ayım sonra orunma icin 3 ay yasmın kullancam yaza hamılelık ıstıyom ınşallahEğer ki yasmin alkali bir etki yapıyorsa bu ne kadar süre devam eder? Mesela arkadaşım 1 sene uğraştı bebek için hatta doktora gitmeye karar vermişti artık sonra kendiliğinden hamile kaldı ve oğlu oldu.
Eğer ki hormonların düzeninin değişmesiyle ilgiliyse bu nedenden ötürü içince hormonların işleyişi bozulmaz mı? Sonuçta bunlar aynı zamanda hormon hapı. Bu hapın yararları da var yan etkileri de bir bilen açıklasın bize
eccce sen hamilelik düşününce kullanacak mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?