- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.201
aminnnnnnnnnnnnnnnrabia arkadaşım çok sevindim bebeğiinin sağlıklı olduğuna...Allah ım hiç birimizi evlatlarıyla sınamasın..hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin..
o senin güzelliğin janummmoki canim benimm
ayyyyyyyyyyy sen gibi budA SUPER MASALLAHHHH
2 ay kullandım bıraktım sımdı kıst tedawısı ıcın cyclo pragnewa kullanıyom 3. ayım sonra orunma icin 3 ay yasmın kullancam yaza hamılelık ıstıyom ınşallah
hoşgeldinn
nerdeyse 3000 sayfanın özetini hemen cıkarmamızı beklemiyorsun dimi
aktif katılırsan bi cokk şeyi ögrenebilirsin.
kızlar slm cok hızlı yazıyorum cıkıcam
benım gecen ay asmama ragmen vınna cok fatura kesmıslerdı sımdı bu sabah bır baktım asmıs gorunuyorum ve faturanın kesılmesıne 10 gun varayın 5 ınde kesılıyor yenı donem faturası o yuzdenben ayın 5 ıne kadar gelemeyecegım ama ablamlara gıdersem mutlaka gırerım evde ne yabıcam sızsız bılmıyorum sıkıntıdan catlar ınsan yaaaa son bır ayım daha kaldı ama oda bıttımı tnete gecıcem sımdı abonelıgımıde ıptal edemıyorum malesef sızlerı cok opuyorum ıns geldıgımde guzel haberler alırım ıyı kalın
kızlar slm cok hızlı yazıyorum cıkıcam
benım gecen ay asmama ragmen vınna cok fatura kesmıslerdı sımdı bu sabah bır baktım asmıs gorunuyorum ve faturanın kesılmesıne 10 gun varayın 5 ınde kesılıyor yenı donem faturası o yuzdenben ayın 5 ıne kadar gelemeyecegım ama ablamlara gıdersem mutlaka gırerım evde ne yabıcam sızsız bılmıyorum sıkıntıdan catlar ınsan yaaaa son bır ayım daha kaldı ama oda bıttımı tnete gecıcem sımdı abonelıgımıde ıptal edemıyorum malesef sızlerı cok opuyorum ıns geldıgımde guzel haberler alırım ıyı kalın
kızlar bi fikriniz var mı sizede sorayım dedim :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...esini-kullanan-var-quotquot.html#post16822805
buda benim oğluşum...
Süperr çok tatlı maaşallah tam kımıldama zamanları ben biraz bakıyım çokkkkk şeker yaaaa
Canım iyi bak kendine fazla özletme en kısa zamanda görşrz inş.kızlar slm cok hızlı yazıyorum cıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?