bebek cinsiyet belirleme..

gene gece we ben nobetcı eczane gıbı burdayım yanlızımm nıe kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

buda benim oğluşum...

allahım isteyen herkese sağlıkı evlatlar nasip etsin...erkek isteyene erkek, kız isteyene kız hayırlı evlatlar inşallah...

bu ne kız böyle küçük adam bildiğin süper valla kaynana yandın sen kızlar peşinden koştururken siz napcaksınız bilmiyom

oki canim benimm
ayyyyyyyyyyy sen gibi budA SUPER MASALLAHHHH
o senin güzelliğin janummm

kızlar slm cok hızlı yazıyorum cıkıcam
benım gecen ay asmama ragmen vınna cok fatura kesmıslerdı sımdı bu sabah bır baktım asmıs gorunuyorum ve faturanın kesılmesıne 10 gun var ayın 5 ınde kesılıyor yenı donem faturası o yuzdenben ayın 5 ıne kadar gelemeyecegım ama ablamlara gıdersem mutlaka gırerım evde ne yabıcam sızsız bılmıyorum sıkıntıdan catlar ınsan yaaaa son bır ayım daha kaldı ama oda bıttımı tnete gecıcem sımdı abonelıgımıde ıptal edemıyorum malesef sızlerı cok opuyorum ıns geldıgımde guzel haberler alırım ıyı kalın

hoşgeldinn
nerdeyse 3000 sayfanın özetini hemen cıkarmamızı beklemiyorsun dimi
aktif katılırsan bi cokk şeyi ögrenebilirsin.

Hosbulduk,
bende yazimda 3000 sayfanin ozetini hemen cikarin demedim zaten,bildiginiz en etkin yontem varsa yazmanizi rica ettim.yinede cevapladigin icin tesekkur ederim.formu takip etmeye basladim.Bu arada bende yasmini birakali 2 ay oldu.Ilk defa bu ay denedik.Yumurtlama gunumdu ,adet tarihim ayin 3 unde..Hadi bakalim insallah bu topik banada ugurlu gelir...

Son düzenleme:

üzüldüm boncuk olmayacağına ama sende haklısın artık maddiyata dikkat etmek lazım.2. bebiş 2. bi masraf:)))))ocak 5 ten sonraa bol bol takılrsın inşallah..kendine iyi bak..

5 ocakta son bir defa ultrasona gireceğim. dediğin gibi inşallah iyi haberler alırsın bizlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…