bebek cinsiyet belirleme..

maaaşallahh ne güzelmiş kızın ole kıvırcık kıvırcık rabbim evladını sana bağışlasın

yaaa kızlar bişi sorcam gamzeden haberi olan varmı birden kayboldu sankı uyelık iptali yapmış neden acaba merak ediyom onuburdakı düğün muhabbetınden sonra bulabilene aşk olsun

nere gıttı bu m:84::84::84::84::84:ıllet yaaaaaaaaaaa dun geceden berı bomboş burasııııııııııı

canım kardeşim aynısından kullanıyor. memnun ama ben sana tefalin çaycısını öneririm. 6 senedir kullnıorum tık yok maşallah. ama yinede sen bilirsin

çok teşekkür ederim cevabın için.. ben şu an arzumun çaycısını kullanıyorum fakat arçelik'inkinin altıda cam olduğu için daha sağlıklı olur diye düşündük..
tefalin alt mazemesi plastik mi?:26:

cuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.

Hayırlı uğurlu olsun canım senin için çok sevindim inanki

teşekkür ederim umutçum ama çok heyecanlıyım . sanki ilk hamileliğim elim ayağım titriyor. ağlamamk için kendimi zor tutuyorum . rabbim dileyen herkese gönlündekini versin. darıs sana ve istiyin herkese inşallah canım benim. akşama eşime süpriz yapıcam . çok mutluyum çoookkkk.

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii himalia gördün mü canıımm Rabbim ne kadar büyüüüüüüük çok mutlu oldum yaa sevincimi anlatamam canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah çok sevinçliyim

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

eeey beeeeeeeeeeeeeee haberlere baaakkkkkkkkkk bu ay bereketli geldi bize kızlar muharrem ayında gerçekten keramet varmış berracım biz sana demedik mi hamilesindir diye canımmm çok sevindim çok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsuuunnnnn

ezelcim canım çok teşekkür ederim . sağol . rabbim gönlümdekini versin inşallah. hayırlı , sağlıklı bir oğlandır karnımdaki bebeğim inşallah. darısı sizlere canım benim.

cnm gozun aydın ınan cok sevındım rabbım sglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns

sen kac kez gıtmıstın dr kız demıslerdıkı sımdı nekadarlık oldun cnm
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

berraaaaa cnm gozun aydın oglus cıkdı yola gelıyo deseneeeeeeeee

canım ben bakıyorum ilikşki tarihini ve tahmini saatini yaz bakayım bide türkiyedemisin onu yaz

Yasmın ı bırakınca hamıs kalanlar forumundan 16 tane erkek 3 tane kız cıktııı ne dıyonuzzzz

inşaAllah bizimde olur

buda benim oğluşum...

allahım isteyen herkese sağlıkı evlatlar nasip etsin...erkek isteyene erkek, kız isteyene kız hayırlı evlatlar inşallah...

Allahım deliriceeemmm nasıl ttatlı şeyler bunlar yaaa yapmayın kızlar koymayın bu fotoları ben erkek bebek krizine giriyorum burda pcnin ekranını tırmalıyorum çok güzel hepsi maşaAllah Rabbim annesine babasına bağışlasın

Günaydın kızlaaarrr

umutçuuuuuuuuuuum günaydıııııııııın nasılsın çoook özledim seniiiii cumartesi aceleyle çıktım iş olmayınca hemen servisi çağırdılar postaladılar bizi
bugün ne güzel haberler var dimi artık önce darısı senin başına senin fiki fiki benimkinden önceydi

değişik bişey yap :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…