- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.221
nasılsınız kızlar okuyorum yazamadan çıkıyorum uçuyosunuz valaa yetişemiyorumherkes birbirlerini gördü herhalde kızlar oğlanlar gösterilmiş sudeyi gördüm kızları çok tatlı kendisi hele çıtır...boncuk sende öle kızın çok güzel...haskenayı göremedim kıvırcıkmış kızı sanırım benimkide kıvırcık renkrenk oğlun çok yakışıklı kızlar peşinde koşturcak yandın vallaaa....buda benim kız ellerinizden öper..
Eki Görüntüle 118995
canım kardeşim aynısından kullanıyor. memnun ama ben sana tefalin çaycısını öneririm. 6 senedir kullnıorum tık yok maşallah. ama yinede sen bilirsin
cuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
cuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
cnm gozun aydın ınan cok sevındım rabbım sglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınscuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
ben başak burcuyum...benim ağustosun 25-30 olur doğum.sezeryan olduğu için..bu bebişim de başak burcu olucak..boncuk ben geçmiş sayfalarda ay burcuna göre cinsiyet tahmini falan yazıyo du diye hatirlıyorum..senin bilgin var mı bu konuda..
Yasmın ı bırakınca hamıs kalanlar forumundan16 tane erkek 3 tane kız cıktııı ne dıyonuzzzz
Günaydın kızlaaarrr
teşekkür ederim umutçum ama çok heyecanlıyım . sanki ilk hamileliğim elim ayağım titriyor. ağlamamk için kendimi zor tutuyorum . rabbim dileyen herkese gönlündekini versin. darıs sana ve istiyin herkese inşallah canım benim. akşama eşime süpriz yapıcam . çok mutluyum çoookkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?