bebek cinsiyet belirleme..

ezelcim canım çok teşekkür ederim . sağol . rabbim gönlümdekini versin inşallah. hayırlı , sağlıklı bir oğlandır karnımdaki bebeğim inşallah. darısı sizlere canım benim.

Amin inşaAllah canım gerçekten sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum inşaAllah herşey gönlünüze göre olur hepinizin

yok bende bişey ezelcim
olsaydı boncukta nasıl yumurtlama işareti çıkıyodu hatırlasana
mikroskopla aran nasıl kullanabiliyomusun
inşallah ben doğru kullanıyordurum :))

umutçum mavi bir bebek önlüğü aldım. önlüğün üzerine ' babacığım şimdilik önlüğümü gönderiyorum. 9 ay sonra da inşallah kendim geleceğim. hazırlan ' yazılı bir not koyacağım. tabi ki test çubuğunu da koyup paket yapıcam. akşam yemeğini servis ederken tabağına koyup sana hediye aldım diycem. zaten şime adet günüm yarın diye kandırdım. yani günümün geçtiğini de bilmiyor. çok heyecanlıyım.

güzel düşünmüşsun çok heyacanlanecek şimdi

yok bende bişey ezelcim
olsaydı boncukta nasıl yumurtlama işareti çıkıyodu hatırlasana
mikroskopla aran nasıl kullanabiliyomusun
inşallah ben doğru kullanıyordurum :))

evet canım kullanıyorum gayet iyi zor bir yanı yok zaten sende doğru kullanıyorsundur eminim ben o çevrülerek açılan kısmı ile cam kısmını ayrı ayrı çıkarıyordunm şimdi boncuğun sana cevabını okudum ikisi bir çıkarıyormuş iyi oldu öğrendiğim yanlız tükürüğün kurumasını beklemek can sıkıcı oluyor o kadar geri kalan basit Serenettaya tekrar tekrar teşekkürler yumurtlama falan yok bende gerçi işte ben adetimin 16. günü yumurtam çatladı gibi hissettim ama adet döngüm uzun olunca acaba diye hergün kontrol ediyorum sol yumurtalığımda sürekli bir ağrı var hamile kalmış olabilirim hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

süper fikir çok beğendiiimmmm
harikasın yaa ben yapıcakmışım gibi heycanlandım vallah

inanılmaz güzel bir haber ya.
hayırlısı olsun.gerçekten acayipp mutlu oldum canımmmm.doğunca çok tatlı olur.
benim erkek yeğenim var.15 aylık
ayrı bir şefkat gösteriyor insan sanki.
(ilk defa feminizm dışı bir laf edecem ama) şöyle düşünüyorum onu severken içimden:nede olsa erkek adam olucak yuva kuracak sorumluluk alacak falan o duygularla bir ayrı şefkat-merhamet geliyo ne biliyim çok tatlıgeliyo

Son düzenleme:
evet canım yaa. akşam için ben de çok heyecanlıyım . bakalım neler olacak. tabi bu arada kamerayı da mutfağa gizli bir yere koyacağım . kamera da bu anı çekecek inşallah. çok mutluyum yaaaaaa.

ay harıkasın cnm valla kaydet ılerıde ogluna ınssssss

gosterırsın baban senı ılk duydugundakı halı dıye:))))))))

himilia senin adına çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al oğlunu.

güzel dilekleriniz için allah razı olsun.ben pek sevinemedim.sanki değişecek gibi geliyor.bir de erkek bebek isterken sanki bir amacım vardı.erkek diyince büyü bozuldu amaç falan kalmadı.ee ne oldu şimdi.bilmiyorum.hayırlısı bakalım.

himalia lütfen canım ya düşünme öyle büyü bozuldu filan kucağına alıp büyüteceğin günleri düşün. inşallah değişmiz ve sağlıklı , hayırlı bir oğlun olur. baksana hepimiz bunun için neler yapıyoruz. albini bozma. bu mutluluğun tadını çıkar canım.

cnm sen renklı doplora gırdın demı bence ordakı kesın dogrudur yaaaaa ıstersen baska bı dr daha gıt valla ben olsam hemen gıderım:))))))
Günaydin fistiklar hafta sonu neler oldu meraktan catladim gecmisi okuyup geliyorum yaniniza...

gunaydın cnm ne bombalar var ne bombalar varrrr

alemsin valla.
daha ne ister insan.iki kız bir oğluş.
sende benim gibi birazcık kararsız mı girişmiştin bu hamilelik işine.ben direkten döndüm valla canım.belki seninki hamilelik depresifliğidir.
ki ben ağır arıza yaşadım onu:)
ama sizin adınıza seviniyorum.yapabilenin istediği gibi olsun yani (oğlu veya kızı ne istiyorsa) olsun istiyorum.çocuk yapanlara hayranım

tebrik ederim cnm allah kucağına almayı nasip etsin kötü şeyler düşünme şimdi tepkisiz kalmışındır zaman geçtikçe dahada kaynaşcan oğluşunla

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
tebrik ederim cnm hadi bakalım güzel bi süpriz yapıcakmışın eşine valla sabah sabah süper haberler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…