bebek cinsiyet belirleme..

günaydınnnnnnnn

canım günaydııın karşılaşamadık bu sabah benim bağlantı koptu gene bide işler biraz yoğun

kızlar günaydın hepinize dün doktordaydım tüm hormon tahlillerim güzel çıktı doktor hap verdi onu kullanıp adetin 13 günü gidicem bakalım yeniyıl bana bir bebek hediye edecek mi

bestem günaydın hemşerim beniiimm hadi bakalım gözün aydın kız beste eğer sen benden önce haile kalmazsan ovilasyon mikroskopunu önce sana veririm ne dersin nasılsa aynı şehirdeyiz sonra sen hamile kalınca başkasına yollarsın

kızlar uzunca bir süre burada olmayacağım .hakkınızı helal edin.allah hepinizden razı olsun.hepinize dua ediyorum.doğumda da ederim allah gönlünüzün muradını versin.herkeze sevgi dolu selamlar..

Canım Rabbime emanet ol herşey gönlünce olur inşaAllah çok mutlu olursun bu bir süre çok uzun bir süre olmasın bak özlüyoruz bizler için dua et canım bizde kavuşalım oğluşlarımıza

kızlar dün sabah sat 4 te halamın gelınının doğumuna gittim gece telefon çaldı bize yakın oturuyorlar sancıları başlamış hemen hastaneye kaldırdık doğumhanenın kapısında beklıyorum saat geçmek bilmiyor o içerde 1 doğuruyor biz kapıda 9 doğuruyoz neyse bi bağırma sesleri geldi sonrasında bebeğimizin sesi geldı dedık oğlumuz doğdu sonra benı içeri çağırdılar hastanızı görebilirsiniz diye gelinimiz yorgun yatıyo bebeğimiz kendi halınde bakınıyo sağa sola kucağıma aldım kokusunu içime çektım bi heycan sardı benı orda akşam 5 te çıktık hastaneden bebek kucağimda tam akşam ezanı okumaya başlamıştı dua ediyordum içimde RABBİM HAYIRLISIYLA BENDE OĞLUMU DOĞURUP BÖYLE KUCAĞIMDA HASTANEDEN ÇIKMAYI NASİP EYLE ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜSUYU HÜRMETINE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYENLERE TATTIR YARABBİM AMMİİİİNNN

Canparçammm gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşaAllah Rabbim dualarını kabul etsin inşaAllah bitanem

inşallah hepimize nasip olur

inşallah allah sana nasip eder ve kendi doğumunu böyle içtenlikle bize anlatırsın herşey gönlünce olsun

Ezellll

mikroskop ne durumda nasıl gidiyorrrr ???

umutçum iyi gidiyor ama bir kıpırtı yok hergün aynı görüntü yanlız tükürüğün fazlalığına azlığına göre görüntü değişiyor o kadar
bakalım ayın sonunu bekliyorum bu internetteki hesaplayıcılara göre 42 günü baz alınca ayın 31 de yumurtlicam

canparçammm gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşaallah rabbim dualarını kabul etsin inşaallah bitanem

inşallah hepimize nasip olur

inşallah allah sana nasip eder ve kendi doğumunu böyle içtenlikle bize anlatırsın herşey gönlünce olsun

inşallah o günleri yaşıyım desten yazarım herhalde:)kızlar dua ederken hep aklımda sizler varsınız rabbim kız isteyene kız erkek isteyene erkek nasip etsin birbirimizi görmesekte sırdaş olduk :13:

kızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.

Canım inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur. Bana oğlun olacak gibi geliyor. Boncuk için de o ay hamile kalacak gibi gelmişti bana o tuttu inşallah seninki de tutar. Sen elinden geleni yapmışsın okuduğum kadarıyla artık bol bol dua edelim.

Allah analı babalı büyütsün canım darısı senin ve tüm hamile arkadaşların başına sağlıkla doğsun minikleriniz.

hiç çizgi görüyomusun sen
bende çizgide var sanki
alışacağız artık ne yapalım :)) tükürüğünüde çok koyma sende

hiç çizgi görüyomusun sen
bende çizgide var sanki
alışacağız artık ne yapalım :)) tükürüğünüde çok koyma sende

fazla kaçıyor bazen tükürük ıııyykkk iğrenç hissettim kendimi :120:

yok ben hiç çizgi görmedim mikroskopun canımda silerken oluşmuş çizgiler var onlar görünüyor bir tek ama diğer türlü yok hiç çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…