- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.441
iş sorunları bi de bilgisayer ortamı olmayacak
ne guzel seyler soyluyorsunuz ıns canlarım ya bılemıyorum ıns topıgımızde kımse uzulmez herkesın yuzu guler sızlerı hepınızı cok sevıyorummmmmmm
günaydınnnnnnnn
kızlar günaydın hepinize dün doktordaydım tüm hormon tahlillerim güzel çıktı doktor hap verdi onu kullanıp adetin 13 günü gidicem bakalım yeniyıl bana bir bebek hediye edecek mi
kızlar uzunca bir süre burada olmayacağım .hakkınızı helal edin.allah hepinizden razı olsun.hepinize dua ediyorum.doğumda da ederim allah gönlünüzün muradını versin.herkeze sevgi dolu selamlar..
kızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.
sude seninki planlı hamilelik miydi.yöntem denemiş miydin.
planlıydı evet. yöntem olarak bize şey demişlerdi kadın hareketsiz olacak erkek aktif olacak ve ilişkiden sonra bir müddet kadın yataktan kalkmayacak. amaan söyletmeyin işte.
başkada bir yöntem denememiştik canım...
kızlar dün sabah sat 4 te halamın gelınının doğumuna gittim gece telefon çaldı bize yakın oturuyorlar sancıları başlamış hemen hastaneye kaldırdık doğumhanenın kapısında beklıyorum saat geçmek bilmiyor o içerde 1 doğuruyor biz kapıda 9 doğuruyoz neyse bi bağırma sesleri geldi sonrasında bebeğimizin sesi geldı dedık oğlumuz doğdu sonra benı içeri çağırdılar hastanızı görebilirsiniz diye gelinimiz yorgun yatıyo bebeğimiz kendi halınde bakınıyo sağa sola kucağıma aldım kokusunu içime çektım bi heycan sardı benı orda akşam 5 te çıktık hastaneden bebek kucağimda tam akşam ezanı okumaya başlamıştı dua ediyordum içimde RABBİM HAYIRLISIYLA BENDE OĞLUMU DOĞURUP BÖYLE KUCAĞIMDA HASTANEDEN ÇIKMAYI NASİP EYLE ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜSUYU HÜRMETINE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYENLERE TATTIR YARABBİM AMMİİİİNNN
kızlar dün sabah sat 4 te halamın gelınının doğumuna gittim gece telefon çaldı bize yakın oturuyorlar sancıları başlamış hemen hastaneye kaldırdık doğumhanenın kapısında beklıyorum saat geçmek bilmiyor o içerde 1 doğuruyor biz kapıda 9 doğuruyoz neyse bi bağırma sesleri geldi sonrasında bebeğimizin sesi geldı dedık oğlumuz doğdu sonra benı içeri çağırdılar hastanızı görebilirsiniz diye gelinimiz yorgun yatıyo bebeğimiz kendi halınde bakınıyo sağa sola kucağıma aldım kokusunu içime çektım bi heycan sardı benı orda akşam 5 te çıktık hastaneden bebek kucağimda tam akşam ezanı okumaya başlamıştı dua ediyordum içimde RABBİM HAYIRLISIYLA BENDE OĞLUMU DOĞURUP BÖYLE KUCAĞIMDA HASTANEDEN ÇIKMAYI NASİP EYLE ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜSUYU HÜRMETINE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYENLERE TATTIR YARABBİM AMMİİİİNNN
Ezellll
mikroskop ne durumda nasıl gidiyorrrr ???
iş sorunları bi de bilgisayer ortamı olmayacak
canparçammm gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşaallah rabbim dualarını kabul etsin inşaallah bitanem
inşallah hepimize nasip olur
inşallah allah sana nasip eder ve kendi doğumunu böyle içtenlikle bize anlatırsın herşey gönlünce olsun
kızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.
umutçum iyi gidiyor ama bir kıpırtı yok hergün aynı görüntü yanlız tükürüğün fazlalığına azlığına göre görüntü değişiyor o kadar
bakalım ayın sonunu bekliyorum bu internetteki hesaplayıcılara göre 42 günü baz alınca ayın 31 de yumurtlicam
hiç çizgi görüyomusun sen
bende çizgide var sanki
alışacağız artık ne yapalım :)) tükürüğünüde çok koyma sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?