- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.461
Gunaydın kızlar nasılsınız
berracım valla benımde 6.hıssım kuvetlıdır
ıns sendede tutar bana hep erkek gelıyo senın bebısın cnm
can_parcam ıns duan kabul olur cnm hayırlı olsun bebısınız bu arada
ezel umut hadı anacım dokturun bu ay:)))))))))))
Gunaydın kızlar nasılsınız
fazla kaçıyor bazen tükürükıııyykkk iğrenç hissettim kendimi :120:
yok ben hiç çizgi görmedim mikroskopun canımda silerken oluşmuş çizgiler var onlar görünüyor bir tekama diğer türlü yok hiç çıkmadı
# umut_11+
# eceiremnur
# _eZeL_+
# berra10
# BerniL
# can_parcam
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?
can_parçam gözünüz aydın.Allah dualarını kabul etsin ve olmayanlarada o güzel duyguları yaşatsın inş.Sabah ezanı beni her zaman etkilemiştir , o saatlerde dua etmek çok sevapmış.kızlar dün sabah sat 4 te halamın gelınının doğumuna gittim gece telefon çaldı bize yakın oturuyorlar sancıları başlamış hemen hastaneye kaldırdık doğumhanenın kapısında beklıyorum saat geçmek bilmiyor o içerde 1 doğuruyor biz kapıda 9 doğuruyoz neyse bi bağırma sesleri geldi sonrasında bebeğimizin sesi geldı dedık oğlumuz doğdu sonra benı içeri çağırdılar hastanızı görebilirsiniz diye gelinimiz yorgun yatıyo bebeğimiz kendi halınde bakınıyo sağa sola kucağıma aldım kokusunu içime çektım bi heycan sardı benı orda akşam 5 te çıktık hastaneden bebek kucağimda tam akşam ezanı okumaya başlamıştı dua ediyordum içimde RABBİM HAYIRLISIYLA BENDE OĞLUMU DOĞURUP BÖYLE KUCAĞIMDA HASTANEDEN ÇIKMAYI NASİP EYLE ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜSUYU HÜRMETINE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYENLERE TATTIR YARABBİM AMMİİİİNNN
bakalım kısmet artık
birde doğru dürüst kullanmak var tabi bu aleti :))
sen nasılsın
iyi canım sen nasılsınnnnnn
ıyı olmaya calısıyom cnm ya kucukluk ısal kusuyo ınan dunden berı bır makıne sadece onun camasırını yıkadım
amiin canım :)allah analı babalı büyütsün canım darısı senin ve tüm hamile arkadaşların başına sağlıkla doğsun minikleriniz.
sağol canım teşekkür ederimgunaydın kızlar nasılsınız
teşekkür ederim nilaycım. Inşallah canım hayırlı ve sağlıklı bir oğlum olsun çok istiyorum. Rabbim hepimizin gönlündekini versin.
günaydıın gününüz aydın olsun inşallah# umut_11+
# eceiremnur
# _ezel_+
# berra10
# bernil
# can_parcam
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?
sağol canım rabbim hayırlısıyla hepımızın duasını kabul etsin ben cıkıyom kızlar kızımı okula götürcem gelince görüşürüzcan_parçam gözünüz aydın.allah dualarını kabul etsin ve olmayanlarada o güzel duyguları yaşatsın inş.sabah ezanı beni her zaman etkilemiştir , o saatlerde dua etmek çok sevapmış.
slmmm canlar
nasılsınız bugün?
Iyiyim bengücüm sen nasılsın?
şimdilik yolunda bengücüm. Bakalım cuma günü doktora gidicem. Umarım herşey iyi gidiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?