bebek cinsiyet belirleme..

Gunaydın kızlar nasılsınız

berracım valla benımde 6.hıssım kuvetlıdır

ıns sendede tutar bana hep erkek gelıyo senın bebısın cnm

can_parcam ıns duan kabul olur cnm hayırlı olsun bebısınız bu arada

ezel umut hadı anacım dokturun bu ay:)))))))))))

canım ben yumurtladım gibi geliyor 21 Aralıkta o gün ilişki oldu kaçırmadım ama yumurtlamadıysamda mutlaka yakalıcam inşaAllah yumurtlama günlerimi tabiki Rabbim izin verirse

bakalım kısmet artık
birde doğru dürüst kullanmak var tabi bu aleti :))
sen nasılsın

benimkilerde çok belirsiz zaten belkide onlarda camın çizgileridir

can_parçam gözünüz aydın.Allah dualarını kabul etsin ve olmayanlarada o güzel duyguları yaşatsın inş.Sabah ezanı beni her zaman etkilemiştir , o saatlerde dua etmek çok sevapmış.

mrb kızlar nasılsınız.bende reglı gunumu bekleme evresındeyım gercı daha var ama en zor surecte bu olsa gerek.

Bır oglum var ıkıncıyı dusunuyoruz sımdı

elaracım bana yıne bakabılırmısın cnm dıgerı dusuk olduda bu ay olursa ne olur

24 ekım 1986 benım
19 temmuz 1980 esımın dogumgunu

Sat 10 aralık
Bırlesme 20 24 aralık.

Bernilciğim telefonda konuşurken mesaj yazdım sana yanlışlıkla gülme işareti koymuşum
kusura bakma canım yaaa (

allah analı babalı büyütsün canım darısı senin ve tüm hamile arkadaşların başına sağlıkla doğsun minikleriniz.
amiin canım :)
sağol canım teşekkür ederim
teşekkür ederim nilaycım. Inşallah canım hayırlı ve sağlıklı bir oğlum olsun çok istiyorum. Rabbim hepimizin gönlündekini versin.

# umut_11+
# eceiremnur
# _ezel_+
# berra10
# bernil
# can_parcam
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?
günaydıın gününüz aydın olsun inşallah
can_parçam gözünüz aydın.allah dualarını kabul etsin ve olmayanlarada o güzel duyguları yaşatsın inş.sabah ezanı beni her zaman etkilemiştir , o saatlerde dua etmek çok sevapmış.
sağol canım rabbim hayırlısıyla hepımızın duasını kabul etsin ben cıkıyom kızlar kızımı okula götürcem gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…