bebek cinsiyet belirleme..

arkadaş geldi arabayı vurmuş çıkmak zorunda kaldım kızlar
berracım hayırlısı olsun güzelimm
umutcum karnım büyüdü 4 kilo almışım
dr şimdi ayda 2kilo alman yeterl dedi
bakalım ne olacak doğumu konuştuk hangi hastanede olur falan diye
ama sanki korkmaya başladım narkoz bana çok itici geliyor(

# umut_11+
# eceiremnur
# _eZeL_+
# berra10
# BerniL
# can_parcam
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?

canım selam iyidir sen nasılsın deneme olmuş bu sabah hadi bakalım hayırlısı bu ay deneyen çok var yeni yıla hepimiz bebişli giricez galiba

slmmm canlar
nasılsınız bugün?

ececim hoşgeldin canımmmm oğlunun yeni videolarını gördüm sahne ışığı var beyefendide

Amin canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah

ezel sende yaptın mı deneme.hadi bakalım kız aynı aya denk getireceğiz inş.:81:

oo ooooo bende bu ay deneme 1 - 2 - 3 - 4 diye gidiyorr
bu ayda tutturamazsam kesin bir terslik var dicem artık hazırlanıyorum daha denemelere devam ilk denemeler karanbole oldu şimdi vakalım ovülasyon mikroskopuyla takip otları gördüğüm zaman atıcam adamı çimenlere

bu şekilde götürürsün

kız alemsin valla :))) sen at bakalım çimenlere... yeni yılda hediyeyi ver artık canım.

kız bu mevsimde çimeni nerde bulcan

kız alemsin valla :))) sen at bakalım çimenlere... yeni yılda hediyeyi ver artık canım.

aayyy canım bende yeni yıl hediyesi olsun çok istiyorum biliyormusun keşke 19 aralıkta bir deneme oldu yumurtladım gibi hissetmiştim koyvermiştik o tutmuş olsada yarın test yapsam öğrensem sonrada yılbaşı gecesi hediye olarak verseeeem ay hayallere bak sam samda sam sam sam samda sam sam

kız bu mevsimde çimeni nerde bulcan

anam mikroskopta ben otları göreyimde çimeni bulması kolay suni çümen ektiririm ben onun için

valla bir süpriz de olabilir, ne güzel olur yaa

nabersiniz lızlar
çok zor hamilelik geçiriyorum mide bulantısı hazımsızlık devamlı uyku kahverengi lekeler herşey var yani raporluyum evdeyim kilo vermişim buralara da çok fazla takılamıyorum herkes iyidir inşallah görüşürüz

geçmiş olsun oğlakçıımm iyiyiz biz canım aynı işte bildiğin gibi
sen kaç haftalık oldun şimdi 3 oldumu_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…