- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.481
adetten ne kadar sonra ilişki olmuştu hatırlıyormusun.
# umut_11+
# eceiremnur
# _eZeL_+
# berra10
# BerniL
# can_parcam
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?
slmmm canlar
nasılsınız bugün?
kızlar dün sabah sat 4 te halamın gelınının doğumuna gittim gece telefon çaldı bize yakın oturuyorlar sancıları başlamış hemen hastaneye kaldırdık doğumhanenın kapısında beklıyorum saat geçmek bilmiyor o içerde 1 doğuruyor biz kapıda 9 doğuruyoz neyse bi bağırma sesleri geldi sonrasında bebeğimizin sesi geldı dedık oğlumuz doğdu sonra benı içeri çağırdılar hastanızı görebilirsiniz diye gelinimiz yorgun yatıyo bebeğimiz kendi halınde bakınıyo sağa sola kucağıma aldım kokusunu içime çektım bi heycan sardı benı orda akşam 5 te çıktık hastaneden bebek kucağimda tam akşam ezanı okumaya başlamıştı dua ediyordum içimde RABBİM HAYIRLISIYLA BENDE OĞLUMU DOĞURUP BÖYLE KUCAĞIMDA HASTANEDEN ÇIKMAYI NASİP EYLE ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜSUYU HÜRMETINE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYENLERE TATTIR YARABBİM AMMİİİİNNN
canım selam iyidir sen nasılsın deneme olmuş bu sabah hadi bakalım hayırlısı bu ay deneyen çok var yeni yıla hepimiz bebişli giricez galiba
ececim hoşgeldin canımmmm oğlunun yeni videolarını gördüm sahne ışığı var beyefendide
ezel sende yaptın mı deneme.hadi bakalım kız aynı aya denk getireceğiz inş.:81:canım selam iyidir sen nasılsın deneme olmuş bu sabah hadi bakalım hayırlısı bu ay deneyen çok var yeni yıla hepimiz bebişli giricez galiba
ezel sende yaptın mı deneme.hadi bakalım kız aynı aya denk getireceğiz inş.:81:
oo ooooo bende bu ay deneme 1 - 2 - 3 - 4 diye gidiyorr
bu ayda tutturamazsam kesin bir terslik var dicem artık hazırlanıyorum daha denemelere devamilk denemeler karanbole oldu şimdi vakalım ovülasyon mikroskopuyla takip otları gördüğüm zaman atıcam adamı çimenlere
bu ayda tutturamazsam kesin bir terslik var dicem artık hazırlanıyorum daha denemelere devamilk denemeler karanbole oldu şimdi vakalım ovülasyon mikroskopuyla takip otları gördüğüm zaman atıcam adamı çimenlere
kız alemsin valla :))) sen at bakalım çimenlere... yeni yılda hediyeyi ver artık canım.
kız bu mevsimde çimeni nerde bulcan
aayyy canım bende yeni yıl hediyesi olsun çok istiyorum biliyormusun keşke 19 aralıkta bir deneme oldu yumurtladım gibi hissetmiştim koyvermiştik o tutmuş olsada yarın test yapsam öğrensem sonrada yılbaşı gecesi hediye olarak verseeeemay hayallere bak sam samda sam sam sam samda sam sam
anam mikroskopta ben otları göreyimde çimeni bulması kolaysuni çümen ektiririm ben onun için
elara hoş geldin canım.nasılsın?listeye ekleyebilirsin.bugün sabaha karşı deneme oldu canım.
aayyy canım bende yeni yıl hediyesi olsun çok istiyorum biliyormusun keşke 19 aralıkta bir deneme oldu yumurtladım gibi hissetmiştim koyvermiştik o tutmuş olsada yarın test yapsam öğrensem sonrada yılbaşı gecesi hediye olarak verseeeemay hayallere bak sam samda sam sam sam samda sam sam
nabersiniz lızlar
çok zor hamilelik geçiriyorum mide bulantısı hazımsızlık devamlı uyku kahverengi lekeler herşey var yani raporluyum evdeyim kilo vermişim buralara da çok fazla takılamıyorum herkes iyidir inşallah görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?